Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

eveeet madem burda dua paylasiyoruz arkadaslarimiz faydalansin diye ozaman bunlarda benden
ben denemedim ama deneyipte tavsiye edenlerden aldim ve dua kitabima not etmistim.

Cocuk Sahibi olmak icin:
Insaallah Rabbimin ol demesi ile olur, biz yeterki dua edelim ve isteyelim Insaallah Allah bizim icin Hayirli olani ne ise onu verir.

-Meryem suresi hergüne 1Hurmaya 1Meryem Suresi okunur (Toplam 41 Hurma 41günde bitiyor, araliksiz okunmaliymis yani malum özel günlerimiz oldugundan karsi cinse okutabiliriz) sonra bu hurmalari yumurtlamandan önce araliksiz hergün esinle birer tane yenir ve bu dönemde iliski sart
(ilk hurmanin yenmesi:cuma günü seladan önce niyet edilir ve yenir diye tavsiye ediliyor)

veya

-707 kere ya varis tesbih edilir

veya

-adetin bittikten sonra ve temizlendikten sonra elini karnina tutup 7gün boyunca yusuf suresi oku sonra 7gün boyunca iliski

Denemekte fayda var. Allah yardimcimiz olsun ve gönlümüzden geceni hayirli kilip versin Insaallah

Son düzenleme:
sorun degil canim bende hemen yazamiyorum ahada yazini yeni gördüm cevap veriyorum
cok düsünmüstüm icimden geleni söylesemmi söylemesemmi diye cünkü yanilirsam eger benim yüzümden üzülmeni istemem.
arkadasin dedigi gibi bunca dualardan sonra yakinda Insaallah güzel haberler gelecek. Insaallah ilk sen verirsin bu güzel haberide bizde senin icin sevinsek
bende denemek isterdim ama bana doktor iltihap var teshisi koydugunda fitil bile kullanamamistim okadar korkuyorum. Allahtan iltihap durumuda dogru degilmis.:18::18:
cesaretine hayranim gercekten.keske bendede o cesaret olsa birazcik

bende senin gibi biliyorum ve eskiden öyyle anlarlarmis ama bide etrafindaki tanidigin insanlar senin hamile kalmani bekliyorlarsa ozaman yanilma payi var bence cünkü bende öyle olmustu

canım benim doğru söylüyorsun aslında ama işte nebileyim.
bende kendi kendime söyledim ilişkiden korkmuyorsunda bundan neden korkuyorsun diye.aman bilemedim işte.
cesaretimi toplayıp denemeye çalışıcam inşallah başarırım.
yumuşak olması hamile olmak anlamına mı geliyordu ???
ay hadi inşallah canım...güzel haberler verirsin inşallah bizee...

ne bileyim ya tam anlayamıyorum ama bir kaç gün de böyle devsm ederse vallaha ben ümitlenicem baya-baya,inşallah buda doöru bir şey olur ne diyelim yaaa....

ayy ne güzel sözlewr söylüyorsunuz varya, kızlar eğer bende bu ay bişey çıkarsa hepiniz bendensiniz
Valla ben dayanamayıp geçen cuma test yapmıştım , gözüme sokar gibi nep net bir tek çizgi çıkmıştı, o yüzden yani hazırlıklıyım, ama tabi o çok erken yapılmış bir testti dün eşime dedimki ayy benim canım çikolata çekmeye başladı ben heralde bu ayda regl olucam dedim, yüzünün hüznünü bi görmeliydiniz yaa, ay kıyamam nekadar çok istiyor, ALlahım diyorum benim için değilse bile onun için ver bize bir bebek diyorum
bu arada hemen aynaya baktım kirpiklerim gayet düzenli görünüyor, inşallah en yakın zamanda karışır
kızlaaaaaaaaaar merhabaa :)
giremedim sabahtan,yasemincim kelime-i tevhidi okudum arkadaşım,haber edeyim dedimm,Rabbim tez zamanda yollasın minnoşunu hayırlısıyla tatlımm.
Allah kabul etsin tatlım benim, Allah razı olsun, seninde tüm duaların kabul olsun inşallah hayırlısıyla
Buket bende senin gibi hissediyorum banada sanki yasemin hamileymiş gibi geliyor ayyy heycanlandım şimdi yeni topiğimizin ilk hamilesi olur inş.
ayy heyecan dorukta yaa, varmı arttıran Tümaycım ne oluyor bugün sizin böyle hepinizin gönüllerinden benim hamiş olduğum geçiyor birer birer, adet olmaktan korkuyorum yani, sırf ben değil hepimiz birden hüsrana uğrıycaz sanırım öyle bişey olursa
ama inşallah iyi haberlerle gelirim, ay ne bilim alt tarafımda değişik şeyler oluyor içimde derinden sancılar filan gibi ama regl belirtiside olabilir yani %50 / %50 ihtimal şuanda
iyi diyorsunda yasemin bence sığmaz..ama yinede senbilirsin..eğer istersen benimde böyle word dosyalarım var
ben senin word dosyası hazinelerine hayranım zaten, ben önce senin şu sahurda düzenleyip gönderdiğin şeyleri bi yayınlayımda sonra diğerlerini yayınlamaya başlarız sağol tatlım benim.

ne bileyim ya tam anlayamıyorum ama bir kaç gün de böyle devsm ederse vallaha ben ümitlenicem baya-baya,inşallah buda doöru bir şey olur ne diyelim yaaa....
ayy inşallah yaa, ama biliyorsun bak benden 1 gün sonra filan açıkla öyle bişey varsa, sırayı bozmayalım lütfen
nartanesii, ayy nekadar güzel bir dua ve bilgiler paylaşmışsın, hemen word dosyasına kaydettim, ilerleyen günlerde onuda koyacağım ilk sayfamıza.
aa bu arada sen neden bilgilerini vermedin bize tatlım, senide tabloya ve dua listemize ekleyelim ne dersin? tabloya bak ordan kendinle ilgili cevapları bize yaz olurmu benim hamişlik müneccimim

bende bunun biraz farklısını biliyorum..daha önce yazmıştım..ama biraz uzun..

afiyet bal şeker olsun canım düşün düşün deli oldum okadar halsizimki kalkmaya eriniyorum resmen

yasemin, ben bu buhranlı psikolojik hamile zamanlarımda, senin anlattığın şeyleri çok yaşadım.. 3 yıldır yaşıyorum..o rüyalarla gelen buhranlardan sonra, eşim çocukları severse yada netten çocuk videosu izlerse sinir oluyodum.. boğulacak gibi oluyodum.ama atlattım.şimdi sinir olmuyorum ama gözyaşlarımı tutamıyorum..benim için değilse bile onun için ver Allahım diyodum..hala diyorum

ozaman rabia arkadaşımıza kolay menüler önerelim arkadaşlar.
mesela menemen çokta güzel olur valla taze pideyle oohhh nefis

aklımdanda geçmedi değil hani insan ona bile erinirmi ya canım acayip meyve istiyor böyle buz gibi karpuz üzüm peynir veeee sıcak pide benimki ne der acaba bu menüye bizim buralarda kışlık peynir yaparlar azıcık ondan çalıp yapsam süper olur gibi geliyor

Kızlar yaa benim adetim 7 temmuzda oldu en son, temmuz 31 çekmiş, yani 28. gün hangi güne denk geliyor kafam durdu, bugün mü yoksa????:18:

bende bunun biraz farklısını biliyorum..daha önce yazmıştım..ama biraz uzun..
biraz uzun derken yani daha cok okunacak dualarmi var diyorsun?:26:
olsun biz her türlüsüne raziyiz
daha önce burayami yazmistin??
zahmet olmazsa ve zamanin oldugu bir vakit rica etsem bidaha eklermisin??
bu topikte ise ben gecmisede bakabilirim

ben suan cikmaliyim. tekrar geldigimde bilgilerimi veririm Insaallah

Allaha emanet olun kizlar ve herzaman böyle pozitif ve duaci olun
Tekrardan cumaniz mübarek olsun

oyy kıyamam ben sana yaa, ALlahım gönüllerimizin içindekini en iyi biliyor, şu mübarek 3 aylarda da çok dua ediyoruz, inşallah göbüşlerimiz dolacak, hep pozitif olalım inşallah. aminnnn her duana amin diyorum.

çorban varsa eğer gerisi ne olsa gider, ama çorba yoksa biraz vıdı vıdı edebilir haliyle

eşim oruç namaz konusunda çok hassastır ilk defa bu sene tutmuyor dr yasağı var böbreklerinde taş var çok kötü oluyor ameliyat oldu alındı vücüt tekrar yapıyor bol bol su içmesi lazım ilk 2 gün tuttu çok sancılandı susuzluktan dr gitti tutmaman lazım yoksa böreğini kaybedersindedi garibim utana sıkıla tutmuyor o yüzden tek ben oruçlu olunca halimden anlar galiba diyorumda gerçi yemek yemiyor gündüzleri sadece arada derede su içiyor

bugüne denk geliyor canım ayy inşallah bişiler vardır hadi bakalım hayırlısı

ayyy bende öyle sayıyorum şuanda takvime bakasım geldi, bi baktım 28 bugün. Allahım çok heyecanlandım, önceki döngülerimede baktım hepsi 28 gün, 26 gün, 1 tanede 29 gün var son 6 ay içinde. bakalım bu ay ne olacak . Amannn hiç tırnak yeme huyum yoktur ama tırnaklarımı yiyesim geldi heyecanımdan :18: bide herkes sen hamişsin galiba diyince daha bir önem kazandı bu regl durumu bu ay

ayyy ben çatlarım şimdi ne zaman öğrenebilisin ayy çok merek ettim rabbim dualarını boş çevirmedi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…