Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

adet tarihi geçmeden o testler gösteriyormuymuş, ben hamileyken 32.günde yapmıştım sanırım çok silik çıkmıştı ama yine de çıkmıştı

tabiki gösteriyor,insandan insana deyişiyor,10-12gende gösterir,tabi yumurtlamadan sonra ki 10-12günde,anlaşılan senin yumurtlama geç olmuş kuzum.senin bebeyin varmı ki?

yaa bende test yapmak istiyorum bugün 26.günüm aman hiç belirti yok kesin yine adet olucam

canım benim eyer test yapmayla ilgili bir sorunun yoksa yap işte,ha mesela bazıları yapıp da negatifi görünce pişman oluyor ya yaptığına,stres falan yapıyor,eger ğyleyse yapma,adetini bekle,yok bir problem yok diyorsan,yap o zaman kuzum,yap da bir bomba da senden gelsin...

günümü bekleyecektim hatta birkaçgün fazladan beklerim diyordum ama seni duyunca gaza geldim ne yapsam bilemedim, testten sonra biraz etkileniyorum ama ne yapayım

aynur senin belirtilerin varmıydı

ne bileyim ya,bu sabahdan miydem bulanıyor,bir de gaz var sanki.bir de yumurtamadan 5gün falan sonra sanki kasığımın ortasına bıçak sapladılar.diyerleri her zamanki şeyler.yaaaaaa,kızlar size en güzel tavsiyem cerviksini konrol edin,ben dün ilk onu yaprıktan sonra emin oldum ve test yapmaya karar verdim.hiç korkma sadece dokun hiss et kıvamını ve çık....

kızlar benimde renglme 10 gün var hafif kasıklarımda batmalar var ama hiç umutlu degilim gine olmucak biliyorum 2.kloman deneyimmim

e böyle umutsuz konuşunca bebek gelirmi hiç,kızlar biliyor,benim daha yumurtlama günüm olmamıştı ama ben bu ay olucak diye çooook umutluydum,ki inşallah bebeyim bana tutunur da...

kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....

senin adına çok sevindim hayırlı evlet olur inşallah ben yeni sayılırım nasıl hamiş kaldın tedavimi nekadar olmuyo benim 10 var renglma kloman kullanıyom 2.deneyimim mam hiç umutlu degilim cvp verirsen çok sevinirim

beytocum,ben de 5aydır uğraşıyordum,ama tedavi falan olmadım,doktora da gitmedim,1kere kimyasal geçirdim,şimdi de böyle,ama yine tırsıyorum...

beytocum,ben de 5aydır uğraşıyordum,ama tedavi falan olmadım,doktora da gitmedim,1kere kimyasal geçirdim,şimdi de böyle,ama yine tırsıyorum...

inşallah güzel hayırlı bir hamileligin olur bende çok hamile kalmak istiyorum ama olmuyo sag yumurtamda kist var(kloman)ilaç kullanıyorum bakalım

benide aranıza alırmısınız lütfen ben yeniyim((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…