- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
adet tarihi geçmeden o testler gösteriyormuymuş, ben hamileyken 32.günde yapmıştım sanırım çok silik çıkmıştı ama yine de çıkmıştı
yaa bende test yapmak istiyorum bugün 26.günüm aman hiç belirti yok kesin yine adet olucam
canım benim eyer test yapmayla ilgili bir sorunun yoksa yap işte,ha mesela bazıları yapıp da negatifi görünce pişman oluyor ya yaptığına,stres falan yapıyor,eger ğyleyse yapma,adetini bekle,yok bir problem yok diyorsan,yap o zaman kuzum,yap da bir bomba da senden gelsin...
yaa bende test yapmak istiyorum bugün 26.günüm aman hiç belirti yok kesin yine adet olucam
aynur senin belirtilerin varmıydı
kızlar benimde renglme 10 gün var hafif kasıklarımda batmalar var ama hiç umutlu degilimgine olmucak biliyorum 2.kloman deneyimmim
kızlar benimde renglme 10 gün var hafif kasıklarımda batmalar var ama hiç umutlu degilimgine olmucak biliyorum 2.kloman deneyimmim
e böyle umutsuz konuşunca bebek gelirmi hiç,kızlar biliyor,benim daha yumurtlama günüm olmamıştı ama ben bu ay olucak diye çooook umutluydum,ki inşallah bebeyim bana tutunur da...
kızlar ben 2saatlik bir idrarla test yaptım,önce çok silik,sonra gözle görünen silik çizgiyi gördüm ben yaaaaaa.....:18::18::18::18::18::18:
ne dersiniz???hiç biriniz de yoksunuz ki çatlarım ben ya....
beytocum,ben de 5aydır uğraşıyordum,ama tedavi falan olmadım,doktora da gitmedim,1kere kimyasal geçirdim,şimdi de böyle,ama yine tırsıyorum...
beytocum,ben de 5aydır uğraşıyordum,ama tedavi falan olmadım,doktora da gitmedim,1kere kimyasal geçirdim,şimdi de böyle,ama yine tırsıyorum...
aynur kimyasal gebelik nasıl oluyor?
Efsun'cum, canım çok teşekkürler, çok naziksin canım benim. İnşallah herşey çok güzel olacak, böyle pozitif topiklerden + + + bebeişler çıkacak inşallah
Buketim ne güzel yazmışsın valla, iyice bastır kız aman okunaklı olsun ki hemencicik melekler görsün yazılarını göndersin minişlerimizi
littlebirdie, hoşgeldin tatlım, tablomuzdaki yazılan bilgileri sende bana iletirsen hemencicik eklerim seni, sende bizim ilk yeni üyemiz olursun tatlım, bu ünvan da sana ait olsun
benide aranıza alırmısınız lütfen ben yeniyim((((
benide aranıza alırmısınız lütfen ben yeniyim((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?