Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynurcum senin kelimei tevhidi iftar saati okudum yasemincim seninkinide cumaa saati okudum rabbim kabul eder inş.güzel hberler alırız

Allah kabul etsin canımın içi, benimkide tam güzel saate denk gelmiş ayy çok seviniyorum siz okudum okudum diye birer birer yazdıkça, siz beni şimdi psikolojik hamişler kervanına ekleyeceksiniz nerdeyse varya iyice uçtum ben bugün

canım birde o dediğin duayı eğer bulupta bizimle paylaşırsan süper olur , şimdi kızlar merak edeer

Son düzenleme:

evet yasemincim iyiki sizleri buldum buraya girmek için can atıyorum bişey kaçırmayayım diye herşeyi çok dikkatli okuyorum rabbim bozmasın inş.

tatlım ben bu ay soğan kürü yapmaya başladım,5gün yaptım,3cü gün boyle bol akıntı,ve içinde kahverengi kılcal damarlar gibi bir şey geldi,ama neydi anlamadım,daha sonra yapmadım ama,benim adetlerim düzenlidir aslında ama ne bileyim ben de 5gün falan yaptım.

: Âyât-ı Hırz .:.: www.dinimizislam.com :.:. anca linkini verebilirim kopyala yapıştır olmuyor düşüklerden falanda koruyormuş

Son düzenleme:

canım benim bugün 7. günüm akıntı fazla geliyor zaten içini temizliyor bu kür bu ay ilk defa denedim umarım hayırlı olur

canım cerviksi kontrol etme nasıl oluyor.ben ilk defa duyuyorum.
benim bat bu pazar bu dediğin kontrolü yaparak adet olacağımı anlayabilirmiyim?nasıl yapılıyor tatlım bu ?

yasemincigim cok sagol cuma duasi icin.Cuma duasini az önce okudum ve arkadaslara hediye ediyorum. Allah kabul etsin tüm Hayirli dualarimizi

icimden geleni söyleyebilirmiyim ama lütfen kendini fazla kaptirma yaniliyorda olabilirim

yasemin sen hamile olabülüsüüün

Insaallah diyelim dua niyetine gecsin

canım cerviksi kontrol etme nasıl oluyor.ben ilk defa duyuyorum.
benim bat bu pazar bu dediğin kontrolü yaparak adet olacağımı anlayabilirmiyim?nasıl yapılıyor tatlım bu ?

Başka topikden aldım kızlar;
Bu konuda birkac yabanci doktorun makalesini okudum ve belki yardimci olur diye size aktarmak isterim. Birincisi elle muayenin hamileligin son haftalarinda bile olsa bir zarari yoktur. Tam tersi kadinin kendi cervix(rahim agzi)ini belirli araliklarla kontrol etmesi tavsiye edilen birsey.Elle muayenede kontrol edeceginiz yer rahim degil rahim agzidir ve top seklindedir. Bir kadinin aylik donemi icerisinde rahim agzi pozisyon ve sekil degistirir.Adet olmak uzere olan bir kadinin rahim agzi asagiya iner ve serttir. (Benzetme burnunuzun ucu gibi hissedilir seklinde yapilmis) Ancak bunun zamani kadindan kadina degisir. Hamileligin baslarinda rahim agzi elinize gelmemeli diye bbirsey yok, evet birazcik yukariya cikiyor ancak bunun ne zaman olacagida kadindan kadina degisiyor. Burda kontrol etmeniz gereken cervixin yumusakligi.Hamile bir kadinda cervix dudak gibi hissedilirmis.Burda en onemli nokta cervixinizi bulmak.Elinize degen seyin cervix olup olmadigindan emin olun. Once fotograflarina bakin ki ne aradiginizi bilin. ellerinizi yikayin. tuvalete oturun parmaginizi(2 parmaginizi demis ama yapabilirseniz tabi) girdirebildiginiz kadar iceriye sokun.Ulasamiyorsaniz karniniza bastirin ve bacaginizin birini duvara koyun.Ovulasyonuda bu yontemle anlayabilirsinz, ovulasyon doneminde cervix cok yukarda ve acik sekilde olacaktir.Elinize gelen sivi yumurta aki kivaminda ve esneyen yapida olacaktir.Ama unutmamaliki bunlarin donemi kadindan kadina farkliliklar gostermektir, yani kesin teshis yapamayabilirsiniz.Umarim faydasi olur.Bol sanslar...kızlar ben 3aydır bunu yapıyorum,2ay da sertti ve adet oldum,şimdi çıkaramıyorum,lütfen yapalım ve burda paylaşalım,tabi istiyorsanız ve korkmuyorsanız,ki korkucak hiç bir şey yok...

13- Sar’adan kurtulmak ve cinden korunmak için Âyât-i hırz okunmalıdır! Âyât-i hırz, şu sure ve âyetlerdir:

Fatiha,
Bekara
1, 2, 3, 4, 5 ve 163, 164 ve 255, 256, 257 ve 285, 286,

Âl-i İmran
18,19. âyetten sadece: “İnneddine indellâh-il-islam” kısmı,
Âl-i İmran 26, 27 ve 154,

En’âm
17,
A’râf 54, 55, 56,

Tevbe
51 ve 128, 129,
Yunüs 107,

Hud
56,
İbrâhim 12,

İsrâ
43 ve 110, 111,
Mü’minun 116, 117, 118,

Ankebut
60,
Rum 17, 18,

Fatır
2,
Yasin 83,

Saffat
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 180, 181, 182,
Feth 27, 28, 29,

Rahmân
33, 34, 35, 36,
Hadid 1, 2, 3, 4, 5,

Haşr
21, 22, 23, 24,
Cin 1, 2, 3, 4, 5, 6,

Buruc
20, 21, 22,
İhlâs, Felâk ve Nâs sureleri.

Âyât-i hırz nasıl okunur?
Abdest alınıp, 7 istiğfar ve 11 salevat okunup, hastanın sıhhatine niyet ederek, güneş doğduktan ve ikindi namazından sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmalı, işaretli yerlerde, hasta üzerine üfürülmeli, şifa buluncaya kadar [kırk gün kadar] devam etmeli. Her defası sonunda, bir Fatiha okuyarak sevabı, Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buhari, Ahmed Rıfai ve imam-ı Rabbani hazretlerinin ruhuna hediye edilmeli. Bir nüsha da yazıp, yanında taşırsa, sihirden, büyüden, nazar değmesinden korur. Muradı hasıl olur.

ayyyyy kuşum sen ne diyorsun böyle ağzından ballar reçeller damlamış resmen
ama şimdi ben nasıl kaptırmiyim, hiç tanımadığım, görmediğim 10'larca temiz yürek bana bugün 1000 lerce kelimei tevhid ve canı gönülden dualar ettiler, onun üzerinede sen şimdi böyle gökten düşercesine böyle birşey hissettiğini yazmışsın, Allahım ben şimdi ne yapim ne dim bilemedim çok tuhaf bir heyecan sardı beni. Hepinizden teker teker ALlah binlerce kez razı olsun, bütün melek kalpliler bu topiğemi geliyor ben anlamadım ki maşallah
Eğer kızlar gerçekten hayırlısıyla bi hamişsem varya, hepiniz bana adreslerinizi özelden yazın, gönlümden kopan hediyeler göndereceğim hepinize, aha burayada yazıyorum :126:

kusura bakmayın bazen geç cevap yazıyorum forum açık ama işler olunca hemenciik bakamıyorum

canım çok teşekkür ederim verdiğin faydalı bilgiler için.
aslında merak ettim ama sanırım ben korkarım bunu yapamam.
allah razı olsun arkadaşım...

bi şeylerle meşkul olduğun ortada kuzum,sorularım yanıtsız kalmışyaaaaa....

Aynurcum, şimdi açıklamalı bir şekilde yazınca anladım, bunu genelde yumurtlama dönemini tesbit etmek için yapıyorlar, o yumurta akı kıvamı varmı yokmu diye bakılıyor. ama ben yapabilirmiyim açıkça bilemiyorum 1 kere denemek lazım ama aslında kendi vucudumuza veya organımıza nekadar yabancı olduğumuz çıkıyor burdan aslında insan kendisini tanımalı ama işte biz bayanlar aşağı konuda biraz korkağız sanırım aramızda yapan ve sonuçları değerlendirebilen biri olursa mutlaka yazsın ki bizede güç kuvvet gelsin bizde deneyelim

Buketcim ne güzel ayrıntılı yazmışsın tüm ayetleri süpersin maşallah
Ben bunları bir word dosyasına kaydediyorum şimdi, hergün değişik değilik böyle paylaşımlarınızı teker teker ilk sayfada yayınlayayım diyorum ne dersiniz

canım çok teşekkür ederim verdiğin faydalı bilgiler için.
aslında merak ettim ama sanırım ben korkarım bunu yapamam.
allah razı olsun arkadaşım...

hiiiiiiçççççç korkama tatlım,cinsel ilişki yaşadığın zaman korkuyormusun kızzzz?ne var korkucak minicik bir parmak,insan ilk defa yapınca garip oluyor ama sonra normal geliyor.
yasemincimsen de oku kız bu mesajı.ben yaptım dedim ya,korkucak birşey yok,benimki şimdi yumşak sanırım ama daha emin deyilim...yap.yap.yap....

Son düzenleyen: Moderatör:

yasemin seni ümitlendiripte sonra üzülmeni istemem ama bana da öyle geliyordu en başından beri..biliyorsun ben gözünden anlarım.. sadece sevinmelisin..pazar güünden sonra olmadı diye sakın üzülme...bu dileklerle bu gün olmazsa yarın muhakkak olur..
birde bizim buralarda eskiler hamileyi hakkaten gözünden anlarmışlar...hamile olanın kirpikleri birleşirmişbelki hurafe yada koca karı uydurması diyebilirsin ama,yinede sen benim için bi aynaya bak bakımm.

kızlaaaaaaaaaar merhabaa :)
giremedim sabahtan,yasemincim kelime-i tevhidi okudum arkadaşım,haber edeyim dedimm,Rabbim tez zamanda yollasın minnoşunu hayırlısıyla tatlımm.

Buket bende senin gibi hissediyorum banada sanki yasemin hamileymiş gibi geliyor ayyy heycanlandım şimdi yeni topiğimizin ilk hamilesi olur inş.

iyi diyorsunda yasemin bence sığmaz..ama yinede senbilirsin..eğer istersen benimde böyle word dosyalarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…