- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
aynurcum senin kelimei tevhidi iftar saati okudum yasemincim seninkinide cumaa saati okudum rabbim kabul eder inş.güzel hberler alırız
adaşım Allah senden de razı olsun, çok çok mutlu oldum yaa nekadar canı yürekten duygular ile yazıyorsunuz, siz duygulandım deyince benimde hemen gözlerim doluveriyor ayy hamişmiyim yoksayoksa bende buket gibi psikolojik hamiş mi olmaya başladım
Canlarım el birliği ile birbirimize dualar önerip, kürler paylaşıp, dr tavsiyeleri yapıp, tesbihler çekip, eninde sonunda çok zaman geçmeden hepimiz hamiş olacağız inşallah burası pozitif bir topik, hamilelik içinde en gerekli olan şey buymuş zaten biliyorsunuz
kızlar bir şey soracağım bu aralar yumurtlama dönemimdi galiba dün ise sondu dün gece kasıklarımda inanılmaz bir ağrı vardı uykumdan uyandım resmen hani adetim yeni bitmese sanki adet olacakmışım gibi anlayamadım bu arad soğan kürü yapıyorum acaba işemi yarıyor
aynurcum senin kelimei tevhidi iftar saati okudum yasemincim seninkinide cumaa saati okudum rabbim kabul eder inş.güzel hberler alırız
Allah kabul etsin canımın içi, benimkide tam güzel saate denk gelmiş ayy çok seviniyorum siz okudum okudum diye birer birer yazdıkça, siz beni şimdi psikolojik hamişler kervanına ekleyeceksiniz nerdeyse varya iyice uçtum ben bugün
canım birde o dediğin duayı eğer bulupta bizimle paylaşırsan süper olur , şimdi kızlar merak edeer
tatlım ben bu ay soğan kürü yapmaya başladım,5gün yaptım,3cü gün boyle bol akıntı,ve içinde kahverengi kılcal damarlar gibi bir şey geldi,ama neydi anlamadım,daha sonra yapmadım ama,benim adetlerim düzenlidir aslında ama ne bileyim ben de 5gün falan yaptım.
ay canım benim,Allah hepimizin muradını versin tez bir zamanda.tatlım ya senin bata az kaldı,hiç belirtiden falan bahs etmiyorsun.sen cerviksi kontrol etme diye bir şey duydunmu?ben bi kere o bür topikte yazmıştım.ben iki aydır kontrol ederek adet olacağımı anlıyordum,şimdi kontrol ettiyim de yumuşak gibi geliyor,bakalım yarına falan ne olacak.
canım cerviksi kontrol etme nasıl oluyor.ben ilk defa duyuyorum.
benim bat bu pazar bu dediğin kontrolü yaparak adet olacağımı anlayabilirmiyim?nasıl yapılıyor tatlım bu ?
canım cerviksi kontrol etme nasıl oluyor.ben ilk defa duyuyorum.
benim bat bu pazar bu dediğin kontrolü yaparak adet olacağımı anlayabilirmiyim?nasıl yapılıyor tatlım bu ?
yasemincigim cok sagol cuma duasi icin.Cuma duasini az önce okudum ve arkadaslara hediye ediyorum. Allah kabul etsin tüm Hayirli dualarimizi
icimden geleni söyleyebilirmiyim ama lütfen kendini fazla kaptirma yaniliyorda olabilirim
yasemin sen hamile olabülüsüüün
Insaallah diyelim dua niyetine gecsin
Başka topikden aldım kızlar;
Bu konuda birkac yabanci doktorun makalesini okudum ve belki yardimci olur diye size aktarmak isterim. Birincisi elle muayenin hamileligin son haftalarinda bile olsa bir zarari yoktur. Tam tersi kadinin kendi cervix(rahim agzi)ini belirli araliklarla kontrol etmesi tavsiye edilen birsey.Elle muayenede kontrol edeceginiz yer rahim degil rahim agzidir ve top seklindedir. Bir kadinin aylik donemi icerisinde rahim agzi pozisyon ve sekil degistirir.Adet olmak uzere olan bir kadinin rahim agzi asagiya iner ve serttir. (Benzetme burnunuzun ucu gibi hissedilir seklinde yapilmis) Ancak bunun zamani kadindan kadina degisir. Hamileligin baslarinda rahim agzi elinize gelmemeli diye bbirsey yok, evet birazcik yukariya cikiyor ancak bunun ne zaman olacagida kadindan kadina degisiyor. Burda kontrol etmeniz gereken cervixin yumusakligi.Hamile bir kadinda cervix dudak gibi hissedilirmis.Burda en onemli nokta cervixinizi bulmak.Elinize degen seyin cervix olup olmadigindan emin olun. Once fotograflarina bakin ki ne aradiginizi bilin. ellerinizi yikayin. tuvalete oturun parmaginizi(2 parmaginizi demis ama yapabilirseniz tabi) girdirebildiginiz kadar iceriye sokun.Ulasamiyorsaniz karniniza bastirin ve bacaginizin birini duvara koyun.Ovulasyonuda bu yontemle anlayabilirsinz, ovulasyon doneminde cervix cok yukarda ve acik sekilde olacaktir.Elinize gelen sivi yumurta aki kivaminda ve esneyen yapida olacaktir.Ama unutmamaliki bunlarin donemi kadindan kadina farkliliklar gostermektir, yani kesin teshis yapamayabilirsiniz.Umarim faydasi olur.Bol sanslar...kızlar ben 3aydır bunu yapıyorum,2ay da sertti ve adet oldum,şimdi çıkaramıyorum,lütfen yapalım ve burda paylaşalım,tabi istiyorsanız ve korkmuyorsanız,ki korkucak hiç bir şey yok...
ayyyyy kuşum sen ne diyorsun böyle ağzından ballar reçeller damlamış resmen
ama şimdi ben nasıl kaptırmiyim, hiç tanımadığım, görmediğim 10'larca temiz yürek bana bugün 1000 lerce kelimei tevhid ve canı gönülden dualar ettiler, onun üzerinede sen şimdi böyle gökten düşercesine böyle birşey hissettiğini yazmışsın, Allahım ben şimdi ne yapim ne dim bilemedim çok tuhaf bir heyecan sardı beni. Hepinizden teker teker ALlah binlerce kez razı olsun, bütün melek kalpliler bu topiğemi geliyor ben anlamadım ki maşallah
Eğer kızlar gerçekten hayırlısıyla bi hamişsem varya, hepiniz bana adreslerinizi özelden yazın, gönlümden kopan hediyeler göndereceğim hepinize, aha burayada yazıyorum :126:
kusura bakmayın bazen geç cevap yazıyorum forum açık ama işler olunca hemenciik bakamıyorum
canım çok teşekkür ederim verdiğin faydalı bilgiler için.
aslında merak ettim ama sanırım ben korkarım bunu yapamam.
allah razı olsun arkadaşım...
ayyyyy kuşum sen ne diyorsun böyle ağzından ballar reçeller damlamış resmen
ama şimdi ben nasıl kaptırmiyim, hiç tanımadığım, görmediğim 10'larca temiz yürek bana bugün 1000 lerce kelimei tevhid ve canı gönülden dualar ettiler, onun üzerinede sen şimdi böyle gökten düşercesine böyle birşey hissettiğini yazmışsın, Allahım ben şimdi ne yapim ne dim bilemedim çok tuhaf bir heyecan sardı beni. Hepinizden teker teker ALlah binlerce kez razı olsun, bütün melek kalpliler bu topiğemi geliyor ben anlamadım ki maşallah
Eğer kızlar gerçekten hayırlısıyla bi hamişsem varya, hepiniz bana adreslerinizi özelden yazın, gönlümden kopan hediyeler göndereceğim hepinize, aha burayada yazıyorum :126:
kusura bakmayın bazen geç cevap yazıyorum forum açık ama işler olunca hemenciik bakamıyorum
yasemin seni ümitlendiripte sonra üzülmeni istemem ama bana da öyle geliyordu en başından beri..biliyorsun ben gözünden anlarım..sadece sevinmelisin..pazar güünden sonra olmadı diye sakın üzülme...bu dileklerle bu gün olmazsa yarın muhakkak olur..
birde bizim buralarda eskiler hamileyi hakkaten gözünden anlarmışlar...hamile olanın kirpikleri birleşirmişbelki hurafe yada koca karı uydurması diyebilirsin ama,yinede sen benim için bi aynaya bak bakımm.
Aynurcum, şimdi açıklamalı bir şekilde yazınca anladım, bunu genelde yumurtlama dönemini tesbit etmek için yapıyorlar, o yumurta akı kıvamı varmı yokmu diye bakılıyor. ama ben yapabilirmiyim açıkça bilemiyorum 1 kere denemek lazım ama aslında kendi vucudumuza veya organımıza nekadar yabancı olduğumuz çıkıyor burdanaslında insan kendisini tanımalı ama işte biz bayanlar aşağı konuda biraz korkağız sanırım aramızda yapan ve sonuçları değerlendirebilen biri olursa mutlaka yazsın ki bizede güç kuvvet gelsin bizde deneyelim
Buketcim ne güzel ayrıntılı yazmışsın tüm ayetleri süpersin maşallah
Ben bunları bir word dosyasına kaydediyorum şimdi, hergün değişik değilik böyle paylaşımlarınızı teker teker ilk sayfada yayınlayayım diyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?