- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.021
çok şükürrrrşükürrrrrrrr
Mesude ben ecrinnn07 Aslı ben Aslı Aylin değilEcrin07; aylincim kiyamam ağlama tmm bak bende duygusalim zaten balık burcu bide üzerine hamileyim hormonlar malum bende ağlarım hic tutamam kendimi valla darısı senin basına sevinç gözyaşlarım olur insallah
Yediverengul; evet cnm sana dedim baska Gül yok şimdilik diger gülümüz uyuyor şincik sanayimi yazmisim ya sabahlikli olması iyi demiştim ama yine benim telin acizliğine uğradık kusura bakma artikin cnm:))
Nazanim amin insallah tatlim
Buketin fena mı iste sen ilk olursun hem o kadar bekledin birakta cifter olsun ne guzel olur ya hadi hayırlısı ama birikme degil bu söylim sana:)) sen once hamileliğe akis biz seni ikiz moduna sokarız nede olsa:))
Bu arada diger kizlar siz nasilsiniz
bukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttt
bana neden cevap vermiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa :)
görmedin sanırım dikkatini çekmeye çalışıyorum da :)
hangi hastaneye gideceksin?????????????????????????????????????????????????
noral tabi yol tabi..hatta benide çağır beraber yolarız..kızlar ben dün gece çok kötü bir gece yaşadım ya gece sizi okudum yattım yatağa eşim yatmakla yatmamak arasıydı benide şeytan dürtükledi kalktım telefonuna baktım duygu diye şubede bir kız var onun 2 gün aralıklarla ayın 20 sinden beri sürekli konuşmuş ama 20 sn 30 sn falan sonra eşim hadi yatalım dedi bende birsey soracam öyle yatalım dedim dedi ne oldu dedim sen duyguyla ne konuşuyorsun bu kadar sık dedi bugün poşetini unutmuş onu verdim falan dedim ya diğer günler ya dedi ne bileyim birsey olmuş konuşmuşuz hatırlamıyorum bende dedim şimdide hafıza kaybımı yaşıyorsun hatırlıyacaksın sonra eşimde çok sinirlendi bana iftira atamazsın diye sen benım günahımı alıyorsun hakkımı helal etmem falan dedi bende etmezsen etme hiçbir hakkın yok dedim ve biz sabah 8 de halen yatmamıştık sonra o işe gitmek için hazırlandı geldi sarıldı ben seni çok seviyorum asla aldatmam dedi senin için değil allah korkusundan aldatmam dedi sonra bende dedim sana güveniyorum ama sen yüz vermesen seni arayamaz konuşma muhattap olma isteği o zaten ara bozmak dedim sonra sarıldık işe gitti ama ben halen gidip o kızın saçını yolmak istiyorum normalmi
Bukett hala ağlatacaksınız beni diyorsun ya.. ağla yaa. sabahtan beri ka. posta ağladık be sende ağla.. böyle güzel günde hep sevinçten ağlamayı nasip etsin mevlam hepimize..
bide buket kız sen bilirsin ama kv falan sakın söyleme herşeyi görene dek ama annene söylesene sana doktora gidene kadar bi dua okusun ama sır şimdilik de he desene ne olur..
kızlar ben dün gece çok kötü bir gece yaşadım ya gece sizi okudum yattım yatağa eşim yatmakla yatmamak arasıydı benide şeytan dürtükledi kalktım telefonuna baktım duygu diye şubede bir kız var onun 2 gün aralıklarla ayın 20 sinden beri sürekli konuşmuş ama 20 sn 30 sn falan sonra eşim hadi yatalım dedi bende birsey soracam öyle yatalım dedim dedi ne oldu dedim sen duyguyla ne konuşuyorsun bu kadar sık dedi bugün poşetini unutmuş onu verdim falan dedim ya diğer günler ya dedi ne bileyim birsey olmuş konuşmuşuz hatırlamıyorum bende dedim şimdide hafıza kaybımı yaşıyorsun hatırlıyacaksın sonra eşimde çok sinirlendi bana iftira atamazsın diye sen benım günahımı alıyorsun hakkımı helal etmem falan dedi bende etmezsen etme hiçbir hakkın yok dedim ve biz sabah 8 de halen yatmamıştık sonra o işe gitmek için hazırlandı geldi sarıldı ben seni çok seviyorum asla aldatmam dedi senin için değil allah korkusundan aldatmam dedi sonra bende dedim sana güveniyorum ama sen yüz vermesen seni arayamaz konuşma muhattap olma isteği o zaten ara bozmak dedim sonra sarıldık işe gitti ama ben halen gidip o kızın saçını yolmak istiyorum normalmi
tatlım bak eşin nasıl kendini ifade etmiş Allahtan korktuğum için yapmam demiş zaten demişsin konuşma diye baktın hala arıyor hep beraber dalarız sıkma sen tatlı canınıkızlar ben dün gece çok kötü bir gece yaşadım ya gece sizi okudum yattım yatağa eşim yatmakla yatmamak arasıydı benide şeytan dürtükledi kalktım telefonuna baktım duygu diye şubede bir kız var onun 2 gün aralıklarla ayın 20 sinden beri sürekli konuşmuş ama 20 sn 30 sn falan sonra eşim hadi yatalım dedi bende birsey soracam öyle yatalım dedim dedi ne oldu dedim sen duyguyla ne konuşuyorsun bu kadar sık dedi bugün poşetini unutmuş onu verdim falan dedim ya diğer günler ya dedi ne bileyim birsey olmuş konuşmuşuz hatırlamıyorum bende dedim şimdide hafıza kaybımı yaşıyorsun hatırlıyacaksın sonra eşimde çok sinirlendi bana iftira atamazsın diye sen benım günahımı alıyorsun hakkımı helal etmem falan dedi bende etmezsen etme hiçbir hakkın yok dedim ve biz sabah 8 de halen yatmamıştık sonra o işe gitmek için hazırlandı geldi sarıldı ben seni çok seviyorum asla aldatmam dedi senin için değil allah korkusundan aldatmam dedi sonra bende dedim sana güveniyorum ama sen yüz vermesen seni arayamaz konuşma muhattap olma isteği o zaten ara bozmak dedim sonra sarıldık işe gitti ama ben halen gidip o kızın saçını yolmak istiyorum normalmi
Canımm unutmamışsın ne mutlu bana :) Çok sevindim, iyiyim Allaha şükür, evet 30 haftalık olduk :) Günler çabuk geçiyo, senin minik büyümüştür iyiceCinsiyetimiz erkek dedi doktorumuz bakalım ne çıkacak :)
Sen nasılsın, nasıl geçiyor günlerin ?? =)[/QUOTE
ay unuturmuyum canım hiç sık sık giremiyorum işten vakıt bulup ta ay demek paşa gelıyor sağlıkla al kucagına inşallah :) ben iyiym kızım 8 ayılık 7 sınde 9 olacak hareketlendi iyice ama tembeliz emeklemiyoruz yurumuyoruz henuz ama bay bay yapmayı öğrendi gel gel yapıyor birde alkıs yapıyor. sırayla ben kendisiyle oyun oynuyorum fış fış kayıkcı dıye ılerı gerı gıdıyorduk alıstı canı oynamak ıstedıgınde sallanıyor :)
ikizim beni görmüyor paketine kavustu beni unuttu beni bi paketlemi aldatiyon
hayirli gunler kizlar ben kactim fazla yazmayin hamileleri yormayin
benım eşim aramamış zaten kız aramış eşim benimle zor uğraşıyor başka birini aklından bile geçirmez ama kıza sinir oldum adi insan çok ya amaç huzur kaçırıp evden uzaklaşmasını sağlamak
Selamlar nasılsınız. Maşallah ne kalabalık. Şuan emirimi koysam şuraya yenmedik hiç bir yeri kalmaz oğlumun amanin :)
ayygörmemişim kusura bakma.. ben hakan şatıroğlunun özel kliniği var orda tüp yaptırmıştım..yine ona gidecem..
noral tabi yol tabi..hatta benide çağır beraber yolarız..
ya sabahtır beri salak salak gülüyorum bediş..dün önce güldüm sonra ağladım sonra yine güldğm sonra yine ağladım..bugün saf salak saf salak bakıyorum etrafa..
ayyy canım yaaa güle güle kullanma inşallah emi, Allah hamile olupta kullanamamanı nasibetsin canım arkadaşım benim. inşallah o pedler sana öyle bir bebek getirir, senin içinde sevinçten ağlarız şuracıktaYasemin Canım Benimmmmmmmm
Ya sen ne kadar güzel yürekli birisin ne kadar incesin hediyen o kadar anlamlıki o kadar güzelkiii çoooookkkkk teşekkür ederiimmmm
Bide not yazmışsınnnnn kuzum çok saollll
Benimde sana bi sürpriz kargom olucakkkk sende merakla bekleee
Selamlar nasılsınız. Maşallah ne kalabalık. Şuan emirimi koysam şuraya yenmedik hiç bir yeri kalmaz oğlumun amanin :)
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
benım eşim aramamış zaten kız aramış eşim benimle zor uğraşıyor başka birini aklından bile geçirmez ama kıza sinir oldum adi insan çok ya amaç huzur kaçırıp evden uzaklaşmasını sağlamak
çok şükürrrr
Mesude ben ecrinnn07 Aslı ben Aslı Aylin değilbu arada ağlama sende kıyamammm
ofluu canım nasılsın ? bebeiş nasıl ay 3 aylık olmus bıle zaman ne kdara hızlı gecıyor
Panik yokkk KARGOM GELDİİİİİİİİİİ
şİMDİ KAPI ÇALDI VE ALDIMMMMMMMMM
Konu buurda kapanmıştırrr
kızlar ben dün gece çok kötü bir gece yaşadım ya gece sizi okudum yattım yatağa eşim yatmakla yatmamak arasıydı benide şeytan dürtükledi kalktım telefonuna baktım duygu diye şubede bir kız var onun 2 gün aralıklarla ayın 20 sinden beri sürekli konuşmuş ama 20 sn 30 sn falan sonra eşim hadi yatalım dedi bende birsey soracam öyle yatalım dedim dedi ne oldu dedim sen duyguyla ne konuşuyorsun bu kadar sık dedi bugün poşetini unutmuş onu verdim falan dedim ya diğer günler ya dedi ne bileyim birsey olmuş konuşmuşuz hatırlamıyorum bende dedim şimdide hafıza kaybımı yaşıyorsun hatırlıyacaksın sonra eşimde çok sinirlendi bana iftira atamazsın diye sen benım günahımı alıyorsun hakkımı helal etmem falan dedi bende etmezsen etme hiçbir hakkın yok dedim ve biz sabah 8 de halen yatmamıştık sonra o işe gitmek için hazırlandı geldi sarıldı ben seni çok seviyorum asla aldatmam dedi senin için değil allah korkusundan aldatmam dedi sonra bende dedim sana güveniyorum ama sen yüz vermesen seni arayamaz konuşma muhattap olma isteği o zaten ara bozmak dedim sonra sarıldık işe gitti ama ben halen gidip o kızın saçını yolmak istiyorum normalmi
Yasemin Canım Benimmmmmmmm
Ya sen ne kadar güzel yürekli birisin ne kadar incesin hediyen o kadar anlamlıki o kadar güzelkiii çoooookkkkk teşekkür ederiimmmm
Bide not yazmışsınnnnn kuzum çok saollll
Benimde sana bi sürpriz kargom olucakkkk sende merakla bekleee
ayyy canım yaaa güle güle kullanma inşallah emi, Allah hamile olupta kullanamamanı nasibetsin canım arkadaşım benim. inşallah o pedler sana öyle bir bebek getirir, senin içinde sevinçten ağlarız şuracıkta
büşraaa hamileyimmmmmerkek olursa adı emir olur, seninkine adaş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?