Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok şükürrrr

Mesude ben ecrinnn07 Aslı ben Aslı Aylin değil bu arada ağlama sende kıyamammm

bukeeeeeet

Ağlıcaaaaaaam, karnım ağriyoooooooor, ellerimin titremesi yeni geçti, Rabbim sen çok büyüksün

ayygörmemişim kusura bakma.. ben hakan şatıroğlunun özel kliniği var orda tüp yaptırmıştım..yine ona gidecem..

noral tabi yol tabi..hatta benide çağır beraber yolarız..

ya sabahtır beri salak salak gülüyorum bediş..dün önce güldüm sonra ağladım sonra yine güldğm sonra yine ağladım..bugün saf salak saf salak bakıyorum etrafa..

ikizim beni görmüyor paketine kavustu beni unuttu beni bi paketlemi aldatiyon

hayirli gunler kizlar ben kactim fazla yazmayin hamileleri yormayin

Cnm benim dediğin gibi şeytan dürtmüş şeytan bu konularda cok dürter pis mahluk sen şeytana uyma huzurunu da bozma tabi boşta bırakma olmayacak seyler degil insan biran boslugada düşebilir ama esine güvensizlik de yapma cok zor güven duymamak iliskiyi yıpratır

Bedriyecim cnm benim insallah dediğin gibi olur bırakmaya niyetim yok ama hayırlısı Rabbim ne gösterir bilemeyiz buz gayret edelim Rabbim de yardımcımız olur

Gülüm benim tel oyledir bir alemdir bir alem sorma ben Şam derim o Halep yazar)) ama arkadaslar alıştılar artikin sende alisirsin :)))

Kizlar kusura bakmayın toplu yazıyorum malum telden alıntı yapamıyorum idare edin artık beni de aranızda:)))

Yasemin Canım Benimmmmmmmm
Ya sen ne kadar güzel yürekli birisin ne kadar incesin hediyen o kadar anlamlıki o kadar güzelkiii çoooookkkkk teşekkür ederiimmmm
Bide not yazmışsınnnnn kuzum çok saollll
Benimde sana bi sürpriz kargom olucakkkk sende merakla bekleee

Selamlar nasılsınız. Maşallah ne kalabalık. Şuan emirimi koysam şuraya yenmedik hiç bir yeri kalmaz oğlumun amanin :)

tatlım bak eşin nasıl kendini ifade etmiş Allahtan korktuğum için yapmam demiş zaten demişsin konuşma diye baktın hala arıyor hep beraber dalarız sıkma sen tatlı canını

ikizim beni görmüyor paketine kavustu beni unuttu beni bi paketlemi aldatiyon

hayirli gunler kizlar ben kactim fazla yazmayin hamileleri yormayin

Aaaaaa ikizim özür dilerim yaaaa pakete odaklandım sabahtan beriiii sarhoş oldum resmen Önce Buketin haberi sora Yaseminin sürpriziii ayyyyy çok mutluyum bugünnnnn
Sen nasılsın ikizimmmmmm hiç karşılaşamıyoruz

yeni nesil çok fena evli barklı insanlarla ugrasıyorlar ihtiyat hiç yok allah hidayet versin

kocan ne alemde kızzzz

ayyy canım yaaa güle güle kullanma inşallah emi, Allah hamile olupta kullanamamanı nasibetsin canım arkadaşım benim. inşallah o pedler sana öyle bir bebek getirir, senin içinde sevinçten ağlarız şuracıkta
Selamlar nasılsınız. Maşallah ne kalabalık. Şuan emirimi koysam şuraya yenmedik hiç bir yeri kalmaz oğlumun amanin :)

büşraaa hamileyimmmmm erkek olursa adı emir olur, seninkine adaş olur

YAAA BU ÇOK ENTERESN BİŞEY..DAHA 3 GÜN OLDU İSMİNİ DUYALI...İşyerindeyim çok yoğun birgün ...ama topik hep açık...o kadar çok yazıyorsunuz ki yetişemiyorum...fırsat buldukça bakıyorum...yazını okumaya başladım...üzülerek..içimden canım benim diye diye sonuna bir baktım..ve ister inan ister inanma direk ağladım...içim hop etti..çok ama çoook ama çoookk mutlu oldum RABBİM e sonsuz şükürler olsun...ALLAH ımın sonsuz kudretine sonsuz şükürler olsun....içim taştı yaaaaa....

canım bence eşinin söylediği sözlerden cımbızla alınması gereken Allahtan korkarım aldatmam cümlesi..
çünkü bizi çok sevmesi,aşık olması falan bunların hepsi zamanla aşınıp,şeytana uymasına sebep olabilir..
ama Allah her yerde biliyor ne mutlu bunun bilincinde olanlara..
Allah kimseyi şaşırtmasın sen duanı oku eşinin üstüne öyle gönder işine..
zamane kadınları şeytan gibi maazallah Rabbim korusun hepimizi...

çok şükürrrr

Mesude ben ecrinnn07 Aslı ben Aslı Aylin değil bu arada ağlama sende kıyamammm

Ya aslicim kusura bakma kuzum ya yazdıktan sonra sanki etti de laf ağızdan bı kere çikar diye değiştiremedim iste gururun gözü kor kulağı sağır olsun)) tmm sen susarsan bende ağlamam iste hıı:))

Burcum cnm tombik yanaklim ağlama kuzum kiyamam ben sana ya bak daha seninde muruvetini göreceğiz ya ) bak buket bile afallamis saf salaları bişey oldu çıktı ne ağlamasını be gülmesini Biliyo haha buketin kiyamam hala soktadin sen kuzum cimdik atım mı :))

Aysem güle güle yine bekleriz)

ofluu canım nasılsın ? bebeiş nasıl ay 3 aylık olmus bıle zaman ne kdara hızlı gecıyor

iyiyim kuzum sen nasılsın. 3.5 aylık olduk nerdeyse canım. Bi de bana sor nasıl geçiyo o zaman :) emiri görmediysen albümde bi tane var bakabilirsin :) dünür olmak istersin sonra ama çok bakma yavruma :)

Panik yokkk KARGOM GELDİİİİİİİİİİ
şİMDİ KAPI ÇALDI VE ALDIMMMMMMMMM
Konu buurda kapanmıştırrr

ayy iyi hadi neyse gözün aydınnn

Canım çok kısa konuşmalarmış yani muhabbet etmemi eşin hem o kız aramış baksana bence birşey olsa eşin uzatır muhabbet ederdi sende eşinin günahını alma yapma böyle ekmeğine yağ sürersin ancak. Arada git işyerine kıza görün eşini yanında öp falan anlasın yanii. Manyak mı nedir boşverr.. Hiç birebir muhatap olup birşey deme ama eşin kötü duruma düşer.

yaa ne güzell dimi bende öyle duygulandım ki dün akşamm..

biliyorum aşkım benim.. Geçmişte iki defa tebrik ettim. Bi daha ediyorum. Rabbim sağ salim kucağnda görmeyi nasip etsin. Kimseye evlat acısı tattırmasin. Adasi olacak oğlumun desene :) emir den daha tatlı olur belki de :) dimi kuzum. Sağlıklı olsunlar yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…