- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.041
Selamlar nasılsınız. Maşallah ne kalabalık. Şuan emirimi koysam şuraya yenmedik hiç bir yeri kalmaz oğlumun amanin :)
kocan ne alemde kızzzz
yaaa bu çok enteresn bişey..daha 3 gün oldu ismini duyalı...işyerindeyim çok yoğun birgün ...ama topik hep açık...o kadar çok yazıyorsunuz ki yetişemiyorum...fırsat buldukça bakıyorum...yazını okumaya başladım...üzülerek..içimden canım benim diye diye sonuna bir baktım..ve ister inan ister inanma direk ağladım...içim hop etti..çok ama çoook ama çoookk mutlu oldum rabbim e sonsuz şükürler olsun...allah ımın sonsuz kudretine sonsuz şükürler olsun....içim taştı yaaaaa....
Canım çokkkk teşekkür ederimmmm tekrardan inşallah onlar benim uğurum olacaklarrrrrayyy canım yaaa güle güle kullanma inşallah emi, Allah hamile olupta kullanamamanı nasibetsin canım arkadaşım benim. inşallah o pedler sana öyle bir bebek getirir, senin içinde sevinçten ağlarız şuracıkta
büşraaa hamileyimmmmmerkek olursa adı emir olur, seninkine adaş olur
ayy iyi hadi neyse gözün aydınnn
Canım çok kısa konuşmalarmış yani muhabbet etmemi eşin hem o kız aramış baksana bence birşey olsa eşin uzatır muhabbet ederdi sende eşinin günahını alma yapma böyle ekmeğine yağ sürersin ancak. Arada git işyerine kıza görün eşini yanında öp falan anlasın yanii. Manyak mı nedir boşverr.. Hiç birebir muhatap olup birşey deme ama eşin kötü duruma düşer.
yaa ne güzell dimi bende öyle duygulandım ki dün akşamm..
Ve aleykum selam hoş geldin büşracim nasılsın valla ben kimseye bırakmam zaten bı bebiş yiyesin var ki sorma emiri uzak tut benden söylim :)) kutlama var tatlim ondan bu kalabalık ışığı gören geliyor valla)
iyiyim kuzum sen nasılsın. 3.5 aylık olduk nerdeyse canım. Bi de bana sor nasıl geçiyo o zaman :) emiri görmediysen albümde bi tane var bakabilirsin :) dünür olmak istersin sonra ama çok bakma yavruma :)
canım bence eşinin söylediği sözlerden cımbızla alınması gereken Allahtan korkarım aldatmam cümlesi..
çünkü bizi çok sevmesi,aşık olması falan bunların hepsi zamanla aşınıp,şeytana uymasına sebep olabilir..
ama Allah her yerde biliyor ne mutlu bunun bilincinde olanlara..
Allah kimseyi şaşırtmasın sen duanı oku eşinin üstüne öyle gönder işine..
zamane kadınları şeytan gibi maazallah Rabbim korusun hepimizi...
biliyorum aşkım benim.. Geçmişte iki defa tebrik ettim. Bi daha ediyorum. Rabbim sağ salim kucağnda görmeyi nasip etsin. Kimseye evlat acısı tattırmasin. Adasi olacak oğlumun desene :) emir den daha tatlı olur belki de :) dimi kuzum. Sağlıklı olsunlar yeter :)
hoşbulduk canım :) yedirmem oğlumu dermişim .p ne kutlaması bu
Güldeennn.. selamlar canım
bu sabah sana soru sormaya nıyetlenerek geldim karmaşada unuttumm şimdi seninle benim ayım aynı gidiyor ya hayırlısıyla benim son bi kaç gündür idrar rengimde farklılık oldu rengi bayağı açıldı gerçi sunbal normal dedi ama merakta kaldım.. bide kasıkla bel ağrılarım da gitti gibi.. sadece aşırı akıntım var 2 gündür sende durumlar benzer mi farklılık var mı çok..
tabi kuzum oğlum diye demiyorum çok tatlı :) talibi de çok .p senin kızı da görmek lazım :)ay canım maşallah çok tatlıı alah nazarlardan korusun . hım valla dünür olabilrmiyiz bilmiyorum paşa cok yakısıklı ama kızım da cok güzel taliplisi çok var :)
ayyy zekaya bak bendeki hakkaten yaa, bıketin haberinden sonra artık zaten yarım olan hafızamıda kaybettim :) buketimiz hamile kuşum onun kutlaması
tabi kuzum oğlum diye demiyorum çok tatlı :) talibi de çok .p senin kızı da görmek lazım :)
maşallah ya çok güzel herkes hamis oluyo yavaş yavaş :)
Ayyyy bir dünya yazı yazılmış şimdi okulda okuyamam akşam evde okurum, yasemiiiiiiin bu ay ki hamişdaşını buldun, maşallahsenin değerinde cok güzel yükselmiş sana da maşallah, burcu adam seni aldatacak olsa, telefona 'duygu' diye yazmaz, osman,ali,mustafa....falan diye kaydeder, içini ferah tut canım, baka adam gelmiş sarılmış, aslı kargon gelmiş güle güle kullanmak nasip olmasın, inşallah sende başkasına yollarsın, ya siz sabah birbirinize buketin hamileligini telefonlamı haber verdiniz, bak yazıyorum kendi tel numaramı 053........... banada mesaj atın, mal oldum bugün, bide nöbetçiyim her an giremiyorum şiştim meraktan, tubadan bir haber varmı biri yazsın???başka bilmeme gereken birşey olursa yazın çatlarım beeeeeeeeeeeeeeeeeen
canım bir iki resmi olması lazım albumde ama daha yenı doğmustu :) yeni hali yok :) ordan bak bir istersen
Bedriyecim merhaba tatlım
ya benim idrarımda değişik bir koku vardı sadece olabiliyor dediler bana..
akıntım devam ediyor,ilk başta iltihap çıkmıştı ama son tahlilde temiz çıktı çok şükür..
ben o kadar çok su içmeye çalışıyorum ki canım idrarımın özü ne renk unuttum :)
çok su içtiğim için açık benimkide..
çok dediğim de bana göre çok normalde hiç su içmezdim,şimdi 2 lt içiyorum ortalama..
benim de pek belirtim yoktu ve açıkçası biraz panikliyordum geçen haftaya kadar..
sonra birşey dinledim: oğlu gece geç saatte hala dönmediği için merak içinde pencere kenarında bekleyen
bir anne..diyorki bir an düşündüm ben bu kadar kaygı etsemde birşey yapmaya gücüm yeter mi?hayır tabiki..
peki ya Allah yani oğlumun asıl sahibi madem sen bu kadar düşünüyorsun ben düşünmeyeyim derse halim ne olur??
işte o zaman duamı okudum yattım diyor..çok etkilendim bundan.dedim ki Rabbim sürekli acaba kalbi atıyor mu hala?
iyi mi,bir sorun var mı diye telaştasın gülden..peki onun sahibi kim?onu oraya yerleştirip koruyan kim?
sen naptın şimdiye kadar?ya sen bu kadar düşünüp kaygı ediyorsun diye O vazgeçerse...
şimdi Sana emanet Allahım vesveselerimden beni kurtar diyorum..
canım uzun oldu biraz ama umarım içine bir nebze ferahlık verir anlattıklarım seninde...
ay maşallah kuzum :) yeni halini de gösterirsin artık bi ara. Bu arada kız sana benziyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?