Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selamlar nasılsınız. Maşallah ne kalabalık. Şuan emirimi koysam şuraya yenmedik hiç bir yeri kalmaz oğlumun amanin :)

Ve aleykum selam hoş geldin büşracim nasılsın valla ben kimseye bırakmam zaten bı bebiş yiyesin var ki sorma emiri uzak tut benden söylim :)) kutlama var tatlim ondan bu kalabalık ışığı gören geliyor valla )

kocan ne alemde kızzzz

ayy oda güya sakin duruyo beni sakinleştirmeye çalışıyo,,,akşam yattık uyuyamıyoruz bi türlü..şuan baba olarak uyuyorum felan dedi..karnımı seviyo felan..sabahta kalktım çamaşırı topluyorum, gelmiş karnımı tutuyo, duruyomu dedim duruyo ama şuan uyuyo sessiz konuşalım dedi..tamam dedim..

canımsın..darısı başına..bankacılık çok stresli bi iş..bölgedeysen eğer biraz daha rahatsındır..stresini atınca güzel sonuçlar alacaksın inşallah..darısı isteyenlere..

Canım çokkkk teşekkür ederimmmm tekrardan inşallah onlar benim uğurum olacaklarrrrr

Seda nasıl duygulandım anlatamam nasıl güzel bir hediye ne kadar anlamlıııı
Süper bu Yasemin yawwww

hoşbulduk canım :) yedirmem oğlumu dermişim .p ne kutlaması bu

iyiyim kuzum sen nasılsın. 3.5 aylık olduk nerdeyse canım. Bi de bana sor nasıl geçiyo o zaman :) emiri görmediysen albümde bi tane var bakabilirsin :) dünür olmak istersin sonra ama çok bakma yavruma :)

ay canım maşallah çok tatlıı alah nazarlardan korusun . hım valla dünür olabilrmiyiz bilmiyorum paşa cok yakısıklı ama kızım da cok güzel taliplisi çok var :)

Güldeennn.. selamlar canım
bu sabah sana soru sormaya nıyetlenerek geldim karmaşada unuttumm şimdi seninle benim ayım aynı gidiyor ya hayırlısıyla benim son bi kaç gündür idrar rengimde farklılık oldu rengi bayağı açıldı gerçi sunbal normal dedi ama merakta kaldım.. bide kasıkla bel ağrılarım da gitti gibi.. sadece aşırı akıntım var 2 gündür sende durumlar benzer mi farklılık var mı çok..

ayyy zekaya bak bendeki hakkaten yaa, bıketin haberinden sonra artık zaten yarım olan hafızamıda kaybettim :) buketimiz hamile kuşum onun kutlaması

Kübra'cım Canım Dua Dostum benim, bugün senin dua günün.
sabahtan senin duanı okudum, öyle detaylı içten dua ettimki rabbim kabul eder inşallah, sana , ablana, sınavlarına, işlerine, huzuruna ne bileyim aklıma ne geldiyse saydım döktüm, İnşallah en yakın zamanda bizlerin hamilelik haberlerini nasıl kutlluyorsak, senin nişan haberinide duyarızda onu kutlarız canımın içi

hoşbulduk canım :) yedirmem oğlumu dermişim .p ne kutlaması bu

Valla ben bo yerim sende öyle bakakalirsin hi:)) kiz gel dünür olalım senle :)))

Biletimizde hamile topikimiz coştu bu ara devamı gelir insallah

Yasemin kuzum ne gönderdin sen bu kızlara bı kadar sevindirik oldular bana da gönder bari kiz ysziktir incitme şu garibi:)))

Buket müsait misin bı arım bakim dedim nasil geliyor)

Kizlar ben acıkdım galiba daha kahvaltı etmedim sayenizde sagolun kızım acından ölecek sizin yüzünüzden ben ac karnımı be betüşü doyurmaya gidiyom fazla kaynatmayin bak telden zıt yetişiyorum zaten:))

Ayyyy bir dünya yazı yazılmış şimdi okulda okuyamam akşam evde okurum, yasemiiiiiiin bu ay ki hamişdaşını buldun, maşallah senin değerinde cok güzel yükselmiş sana da maşallah, burcu adam seni aldatacak olsa, telefona 'duygu' diye yazmaz, osman,ali,mustafa....falan diye kaydeder, içini ferah tut canım, baka adam gelmiş sarılmış, aslı kargon gelmiş güle güle kullanmak nasip olmasın, inşallah sende başkasına yollarsın, ya siz sabah birbirinize buketin hamileligini telefonlamı haber verdiniz, bak yazıyorum kendi tel numaramı 053........... banada mesaj atın, mal oldum bugün, bide nöbetçiyim her an giremiyorum şiştim meraktan, tubadan bir haber varmı biri yazsın???başka bilmeme gereken birşey olursa yazın çatlarım beeeeeeeeeeeeeeeeeen

Bedriyecim merhaba tatlım

ya benim idrarımda değişik bir koku vardı sadece olabiliyor dediler bana..
akıntım devam ediyor,ilk başta iltihap çıkmıştı ama son tahlilde temiz çıktı çok şükür..
ben o kadar çok su içmeye çalışıyorum ki canım idrarımın özü ne renk unuttum :)
çok su içtiğim için açık benimkide..
çok dediğim de bana göre çok normalde hiç su içmezdim,şimdi 2 lt içiyorum ortalama..
benim de pek belirtim yoktu ve açıkçası biraz panikliyordum geçen haftaya kadar..
sonra birşey dinledim: oğlu gece geç saatte hala dönmediği için merak içinde pencere kenarında bekleyen
bir anne..diyorki bir an düşündüm ben bu kadar kaygı etsemde birşey yapmaya gücüm yeter mi?hayır tabiki..
peki ya Allah yani oğlumun asıl sahibi madem sen bu kadar düşünüyorsun ben düşünmeyeyim derse halim ne olur??
işte o zaman duamı okudum yattım diyor..çok etkilendim bundan.dedim ki Rabbim sürekli acaba kalbi atıyor mu hala?
iyi mi,bir sorun var mı diye telaştasın gülden..peki onun sahibi kim?onu oraya yerleştirip koruyan kim?
sen naptın şimdiye kadar?ya sen bu kadar düşünüp kaygı ediyorsun diye O vazgeçerse...
şimdi Sana emanet Allahım vesveselerimden beni kurtar diyorum..
canım uzun oldu biraz ama umarım içine bir nebze ferahlık verir anlattıklarım seninde...

ay canım maşallah çok tatlıı alah nazarlardan korusun . hım valla dünür olabilrmiyiz bilmiyorum paşa cok yakısıklı ama kızım da cok güzel taliplisi çok var :)
tabi kuzum oğlum diye demiyorum çok tatlı :) talibi de çok .p senin kızı da görmek lazım :)
ayyy zekaya bak bendeki hakkaten yaa, bıketin haberinden sonra artık zaten yarım olan hafızamıda kaybettim :) buketimiz hamile kuşum onun kutlaması

maşallah ya çok güzel herkes hamis oluyo yavaş yavaş :)

tabi kuzum oğlum diye demiyorum çok tatlı :) talibi de çok .p senin kızı da görmek lazım :)

maşallah ya çok güzel herkes hamis oluyo yavaş yavaş :)

canım bir iki resmi olması lazım albumde ama daha yenı doğmustu :) yeni hali yok :) ordan bak bir istersen

053....... numaranı aldım kaydettimmm kızzz ne güzel numaran varmış seninnnn
Eweeetttttt kargom geldi sonundaaaa şükürler olsunnn inşallah kulllanamam ve bende başkasına yollarım ayyy ne güzel olurrrr

Burcucum bari tam yaz kiz bu olmadı şincik eksik yazı var catlama sensiz ne yaparız tontinim ya:)))

Guldencim cok dogru demiş ibret verici gercekten öyle bazen bı yaşlı bı yoksul veya dilenci görüyorum üzülüyorum acıyorum sonra diyorum ki Rabbim sen bizden daha merhamet ve şefkat şahınızın sen daha iyi bilirsin deyip dua ediyorum sadece

Ozlemim niye konudmuyon kiz gecmiste misin halen

MARALİM , marie yenisiniz galiba yeni görüyorum cunku hoş geldin aramıza

Son düzenleme:

çok haklısınn.. çok çok hemde.. çok duygusallık var üzerimde belirtiyse eğer.. Rabbim bilir tabi vesveseden herkesi hepimizi kurtarsın inşAllah.. beni de.. hayırlısıyla hissetseydik bi belki o zaman paniklemezdik hee.. hala aynı düşüncelerde kalıyorum ya. çok af diliyorum Rabbim den.. inan diyorum bizim için bir kapı açtı inşAllah hayırlısıyla Allah hiçbirimizi utandırmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin inşAllah.. göbeğin çıktı mı bu arada sende hiç.. ben normalde zayıftım zaten armut var gibi oldu.. çıkmadı yani öyle göbek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…