Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amiin inşallah canım
Amaaan ne tatlıdır o şimdi, evin içinde döndürür seni bir o yana bir bu yana İnşallah hayırlısı ile bizde görürüz o günleri canım

Burcuu ne alem kızsın varya nasıl güldüm şu telefon no olayına, bunlar iyicene çeteleşmiş anacım telefonlar falan bizim neyimiz eksik, benide kaydedin uleenn 0542..........

canım valla sende yaşayacaksın ksımetse doğduktan sonra çok hızlı buyuyorlar durdumak ıstıyorsun ama durduramıyorsun :)

Ooo bedriyecim cok tenisin tatlim ben 5 buçuk ayıma kadar ne kilo aldım ne de karnım şişti dümdüzdu hergelen bebek nerde soruyordu bende taşıyıcı anne tuttun diye espiri yapıyordum ama su son ayında bir şiştim ki sorma birden şişiyorsun sen mbile anlamıyorsun valla artık koca göbeğimden hiçbirşey olmuyor

Eveeettt ben yeniyim:)) aranızda gizli gizli dolanıyorum...Hepinizi çok seviyorum:))) Hastalık gibi bişey oldu ben de burası...ama işyerindeki verimim resmen %50 düştü...ama burdan takip etmezsem mümkün değil evde yetiştiremem...:)))

Allah Allah benim neyim eksik iste Buda benim numaram 0507507.... Gerisini de siz bulun Kafiyeli bir numaram var:))))

Hapsuu kızın cok tatli valla ben bunun dudişlerini yetim ya masallAh

Kizlar çıktım ben yeter sabah 07:30 dan beri buralardayim isim gücüm var benim ya hu biri cikipta demiyor ki git isin gücün yok mü senin alla ala:))

Son düzenleme:

Aynen bendede böyle bir göbiş çıktı aslında 2 kilo verdim ama
nasılsa göbiş var:)
aminnnn duaların için cnm.
bu arada yeni doğum yapan kuzenime ben de bir hareketlense belki rahatlıcam dedim.
yok canım dedi bu sefer birkaç saat hareket etmese telaşa giriyorsun artık bu evham bizimle
biranönce teslim olmayı öğrenmemiz lazım:)

Ayyy ne guzel Rabbim sevdiği kulariyla birleştiriyor bizleri rekraan hosgeldin evet öyle cok fena alışkanlık yapıyor artık istesende kopamazsin bizlerden sagol cnm bende sevdim seni iyi ya iste %50 si de burda demektir iki idi yapmak zordur zor olanı yapıyorsun sen :))

canım valla sende yaşayacaksın ksımetse doğduktan sonra çok hızlı buyuyorlar durdumak ıstıyorsun ama durduramıyorsun :)

İnşallah canım :) Her bir zamanın ayrı bir güzelliği oluyor demekki

Hoşgeldin canım, burası böyle işte alışkanlık yapıyo Zamanla alışırsın her zaman böyle hareketli olmuyo topik, mesela hafta sonları

Senin numara cidden güzele benziyo
Bende sabahın 9 buçuğundan beri netteyim, kahvaltı yapmıştım ama yine acıktım, gidiyimde biraz buzdolabını karıştırıyım

Evet guzel ve basit akılda kalabilir devamını haftaya yazarım diz şimdilik bunu alın:)))

Ya net aciktiriyor di mı yoksa bizim minnaklari mı aciktiriyor gerçi ben daha birsey yemedim ki bende gidiyorum sana da afiyet olsun gülüm byy kizlar öptüm hepinizi :54

Hoşgeldinnn..
dicem dicemm atlıyorumm.. hani demiştin ya kardeşimin düğünü var mayıs ayına Gebe olarak gidicem düğüne diee inşAllah yüreğinden geçen gibi kısmet olur inşAllah Yarabbim

KUBRA - BUKET - SEDA - TUBA dualarınızı okudum hepinize tek tek dua ettim Rabbim sizi korusun, cok mutlu olun her zaman cicikuşlarrrrrrr

kızlar tuba geldimi bugün merak ediyorum ne yaptı acaba, ben ondan umutluyum o bi rüya görüştü ondan dolayı

sizi taze anne babalar sizii eee senle gelcekmi doktoraaaa

evet ya tubiş nerdeyse bugu topikte sağ gösterip sol verduyu yaşadık resmen tubada iyi haberler getirsee ama ben dememişmiydim sizeee topik en az iki hamile çıkıyo diyeee hııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…