- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.061
ay unuturmuyum canım hiç sık sık giremiyorum işten vakıt bulup ta ay demek paşa gelıyor sağlıkla al kucagına inşallah :) ben iyiym kızım 8 ayılık 7 sınde 9 olacak hareketlendi iyice ama tembeliz emeklemiyoruz yurumuyoruz henuz ama bay bay yapmayı öğrendi gel gel yapıyor birde alkıs yapıyor. sırayla ben kendisiyle oyun oynuyorum fış fış kayıkcı dıye ılerı gerı gıdıyorduk alıstı canı oynamak ıstedıgınde sallanıyor :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/453391-melegim-olsun-diyenler-buraya-2727.html#post28786607 şurdakı resmine bak 6 aylık kınasında çektik aslında babaya daha cok benzıyor canım :) gözlerimiz renkli pek belli olmuyor ama :)
Amiin inşallah canım
Amaaan ne tatlıdır o şimdi, evin içinde döndürür seni bir o yana bir bu yanaİnşallah hayırlısı ile bizde görürüz o günleri canım
Burcuu ne alem kızsın varya nasıl güldüm şu telefon no olayına, bunlar iyicene çeteleşmiş anacım telefonlar falan bizim neyimiz eksik, benide kaydedin uleenn 0542..........
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/453391-melegim-olsun-diyenler-buraya-2727.html#post28786607 şurdakı resmine bak 6 aylık kınasında çektik aslında babaya daha cok benzıyor canım :) gözlerimiz renkli pek belli olmuyor ama :)
çok haklısınn.. çok çok hemde.. çok duygusallık var üzerimde belirtiyse eğer.. Rabbim bilir tabi vesveseden herkesi hepimizi kurtarsın inşAllah.. beni de.. hayırlısıyla hissetseydik bi belki o zaman paniklemezdik hee.. hala aynı düşüncelerde kalıyorum ya. çok af diliyorum Rabbim den.. inan diyorum bizim için bir kapı açtı inşAllah hayırlısıyla Allah hiçbirimizi utandırmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin inşAllah.. göbeğin çıktı mı bu arada sende hiç.. ben normalde zayıftım zaten armut var gibi oldu.. çıkmadı yani öyle göbek falan
Burcucum bari tam yaz kiz bu olmadı şincik eksik yazı var catlama sensiz ne yaparız tontinim ya:)))
Guldencim cok dogru demiş ibret verici gercekten öyle bazen bı yaşlı bı yoksul veya dilenci görüyorum üzülüyorum acıyorum sonra diyorum ki Rabbim sen bizden daha merhamet ve şefkat şahınızın sen daha iyi bilirsin deyip dua ediyorum sadece
Ozlemim niye konudmuyon kiz gecmiste misin halen
MARALİM , marie yenisiniz galiba yeni görüyorum cunku hoş geldin aramıza
Amiin inşallah canım
Amaaan ne tatlıdır o şimdi, evin içinde döndürür seni bir o yana bir bu yanaİnşallah hayırlısı ile bizde görürüz o günleri canım
Burcuu ne alem kızsın varya nasıl güldüm şu telefon no olayına, bunlar iyicene çeteleşmiş anacım telefonlar falan bizim neyimiz eksik, benide kaydedin uleenn 0542..........
çok haklısınn.. çok çok hemde.. çok duygusallık var üzerimde belirtiyse eğer.. Rabbim bilir tabi vesveseden herkesi hepimizi kurtarsın inşAllah.. beni de.. hayırlısıyla hissetseydik bi belki o zaman paniklemezdik hee.. hala aynı düşüncelerde kalıyorum ya. çok af diliyorum Rabbim den.. inan diyorum bizim için bir kapı açtı inşAllah hayırlısıyla Allah hiçbirimizi utandırmasın, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin inşAllah.. göbeğin çıktı mı bu arada sende hiç.. ben normalde zayıftım zaten armut var gibi oldu.. çıkmadı yani öyle göbek falan
tabi kuzum oğlum diye demiyorum çok tatlı :) talibi de çok .p senin kızı da görmek lazım :)
maşallah ya çok güzel herkes hamis oluyo yavaş yavaş :)
Eveeettt ben yeniyim:)) aranızda gizli gizli dolanıyorum...Hepinizi çok seviyorum:))) Hastalık gibi bişey oldu ben de burası...ama işyerindeki verimim resmen %50 düştü...ama burdan takip etmezsem mümkün değil evde yetiştiremem...:)))
canım valla sende yaşayacaksın ksımetse doğduktan sonra çok hızlı buyuyorlar durdumak ıstıyorsun ama durduramıyorsun :)
Eveeettt ben yeniyim:)) aranızda gizli gizli dolanıyorum...Hepinizi çok seviyorum:))) Hastalık gibi bişey oldu ben de burası...ama işyerindeki verimim resmen %50 düştü...ama burdan takip etmezsem mümkün değil evde yetiştiremem...:)))
Allah Allah benim neyim eksik iste Buda benim numaram 0507507.... Gerisini de siz bükün Kahire'ni bir numaram var:))))
Hapsuu kızın cok tatli valla ben bunun dudişlerini yetim ya masallAh
Kizlar çıktım ben yeter sabah 07:30 dan beri buralardayim isim gücüm var benim ya hu biri cikipta demiyor ki git isin gücün yok mü senin alla ala:))
İnşallah canım :) Her bir zamanın ayrı bir güzelliği oluyor demekki
Hoşgeldin canım, burası böyle işte alışkanlık yapıyoZamanla alışırsın her zaman böyle hareketli olmuyo topik, mesela hafta sonları
Senin numara cidden güzele benziyo
Bende sabahın 9 buçuğundan beri netteyim, kahvaltı yapmıştım ama yine acıktım, gidiyimde biraz buzdolabını karıştırıyım
ayy oda güya sakin duruyo beni sakinleştirmeye çalışıyo,,,akşam yattık uyuyamıyoruz bi türlü..şuan baba olarak uyuyorum felan dedi..karnımı seviyo felan..sabahta kalktım çamaşırı topluyorum, gelmiş karnımı tutuyo, duruyomu dedim duruyo ama şuan uyuyo sessiz konuşalım dedi..tamam dedim..
canımsın..darısı başına..bankacılık çok stresli bi iş..bölgedeysen eğer biraz daha rahatsındır..stresini atınca güzel sonuçlar alacaksın inşallah..darısı isteyenlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?