Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bukeet nasılsın neler hissediyorsun canım,sabah eşinle olan muhabbetiniz çok hoşmuş inşallah böyle devam eder

evet ya tubiş nerdeyse bugu topikte sağ gösterip sol verduyu yaşadık resmen tubada iyi haberler getirsee ama ben dememişmiydim sizeee topik en az iki hamile çıkıyo diyeee hııııııııı

valla sorma Yaso bana mesaj attı telden Buket hamilee topiğe gel diye bende topikteydim ama birkal sayfa geride geçmişe bakıyordum gayet doğal ben tamam topikteyim bakıyorum dedim hala Buket olduğunu anlamadım sonra kapadım mesaj kısmını nee Buket mii oldum nasıl şaşkınım amaa tekrar tekrar mesaja baktım Buket yazıyor son sayfaya girdim Buket hamileyim yazmış ama nasıl sevindim ben de tüp adayı olarak stresini çok iyi anlıyorum ama bak Yasemin yazlığı yaparken, Buket taşınınca gebe aldı demek ki neymiş kafayı başka yerlere odaklamak laızmmış yoksa bizzim hiçbir sorunumuz yok.

hale kimse ovulasyon testine kaçıngün başlamam gerektigini yazmamış hiç yapan yokmu aranızda

canımm reglini kaç günde bir oluyorsun genelde olacağın reglinin 14 gün önces yumurlama günündür onunda birkaç gün öncesinden başlaman lazım misal örnek veriyorum 28 günde br oluyorsan 14. gün yumurtlama zamanındır ama yumurtlama testi bir kiki gün önceden koyu gösterri daha çatlama olmadan ve çatlama olmadan ilişkiye girmen daha iyi sperm dayanıyor ya daha fazla 14. günse yumurtlama sen 10. günden başla yapmaya ama işte regline gmre ayarla bunu muhtemel tarihten 14 gün geriye git onunda 4-5 gün öncesinden başla eğer düzenli değilse en son regl olabileceğin tarihe göre hesapla kesin olsun..

hale kimse ovulasyon testine kaçıngün başlamam gerektigini yazmamış hiç yapan yokmu aranızda

canımmmm şimdi en az adet dönemini baz alırsak 24 gün diyelim 14 gün düşersek 10. gün çıkar sen üç aşağı 5 yukarı 8.gün başla derim ben.. elinde yumurtlama testin boldur zaten di mi 8. günden 15. güne kadar yap hemde izle kendini.. hatta testlerini karşılaştırısın bile..

Hoşgeldinnn..
dicem dicemm atlıyorumm.. hani demiştin ya kardeşimin düğünü var mayıs ayına Gebe olarak gidicem düğüne diee inşAllah yüreğinden geçen gibi kısmet olur inşAllah Yarabbim

İnanmıyoruuuummm unutmamışsııınnn....ALLAH ııımm bu yalnızlığın çaresi burasıymış ya...Ben 31 yıl Ankara nın bağrında yetişmişken kalktım bi adamn peşinden geldim İstanbullara...maleef hayatımın en oturmuş döneminde geldiğimden hiç yakın dostluklar kuramadım...e çok normal bu yaştan sonra...ama malesef arkadaşa dosta en çok ihtiyaç duyduğum zamanları yaşıyorum...ilaç oldunuz valla ilaç...

enemmm bugun başlamam lazım ozaman offf tabi ben bugun alabilirsem pöff

ne bolu hiç yok tubişe özendimde sabah beri onu düşünüyorum hiç denemedim yani :)

Son düzenleme:
Kizlar benim bugün cok kötu sancım var ayağa kalkamiyorum Pazartesiye rendevum var insallah kötu seyler olmuyordur ya

inşallah canım yaaa..valla doktora gidip ekrarnda görene kadar biişey yok..bakalım randevum 4 de..

şimdi seninkide 5 haftalık galibaa ayyy birazcık daha öğrenmeseydin direk kalp atışını dinlemeye giderdin ne güzel, bukeeet süpriz falan düşünüyorduk eşlerimize söylerken nasıl söylerdik diye bak seninki süpriz oldu ona ve sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…