Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

BirCanim nazanim sagolun kizlar zaten yatıyorum ayağa kalkamiyorum ki ilk kez böyle oldu dün temizlik yaptım birsey mı oldu ki geceden beri bı sancı bı kramp iyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede tedbirli olmakta yarar var şimdiye kadar geçmesi lazımdı bizim kiz bayağı aşağıda sanki Rahmi'nde afedersiniz ne yapsam bı hastaneye gitsem mı ki

Yasemin kuzum ne gönderdin sen bu kızlara bı kadar sevindirik oldular bana da gönder bari kiz ysziktir incitme şu garibi:)))
canım sedaya ovulasyon testlerimi gönderdim, aslıyada evde stok yaptığım pedlerimi sen neyimi istersin kuşum hemen yarın yolliyim
Güldennnn ayyyy senin yazdıkların varya benim içime işliyor anacım süper bir kıssadan hisse yaaa ALlah razı olsun çok güzel bir paylaşım canım benim
kızlar herkese afiyet olsun, ben öğle arasına çıkıyoruuumm
oo damla saat 2 olmuş hala yoksun kuşum, ne yiyorsun böyle sen öğlen arasında, kuzu çevirme filan mı ay hala bitmemiş yemeğin

ama ben oğlumu uyuttum siz nerdesiniz yaaaaaaaaa
oo benim naz elmasım gelmişte gitmiş görüşemeden
Meralcim, ayy canım benim ya aslında çevrendeki insanlar senin bu güzel kalbinin olduğunu bi keşfetseler varya etrafın arkadaş dost kaynar.
ama sana bişey diyimmi, normal hayattaki arkadaşlarla bile bir yere kadar paylaşım oluyor, neden diyeceksin? çünkü herkesin kendisine göre bir meşguliyeti var, ve herkesin önem verdiği şeyler birbirinden farklı. atıyorum biri sadece kaynanasından dertldir, süğrekli o konudan bahsetmek ister, diğeri kocasından dertlidir, tüm mevzusu odur, kimin çocuğu uyumaz yatar kalkar onu anlatır vs vs.. ama burda bizlerin hepimizin derdi tasası sevinci üzüntüsü aynı konu üzerine, e tabi aynı şeyleri hayattan beklediğimiz için, birbirimizin dilnden en iyi bizler anlıyoruz. ve onun yanında öyle bir samimiyet oluşuyor ki, geceni gündüzünü herşeyini paylaşmaya değer buluyorsun burdaki arkadaşların ile. ben şahsen öyleyim, sevincimi derdimi korkumu sorularımı herşeyimi burada paylaşıyorum ve kim ne derse desin, burdan aldığım cevaplar ve yorumlar beni herşeyden daha çok rahatlatıyor.
al sana küçük bir örnek; geçen gün kan değerimi öğrendim, ordaki adam ikiz olabilir filan diye atmış, eşim heyecanlandı hemen, "dur yaa hemen heyecanlanma ben şimdi topiğe sorar öğrenirim ikizmi tekizmi" diyorum :))) tabiki tekiz bu arada yanlış anlaşılmalara vesile olmiyim

Kizlar benim bugün cok kötu sancım var ayağa kalkamiyorum Pazartesiye rendevum var insallah kötu seyler olmuyordur ya

canımmm ALlah şifa versin canım benim, inşallah acilen geçer hayırlısıyla, sen dinlen çok oturup durma

kuzum sen 7 aylısın..eskiler derki 7 ayıondan sonra döner..belki öyle bişeydir..sen vakur bi insansın..sağlam sur..ne kadar dirayetli olduğunu biliyorum..uzat ayaklarını da yat..sıcak tut kendini..

buket çift çizgi çıkınca çiş çubuğunu boynumuza asacaktık yaptın mı
süpersin yaaaa evet evet yapmışmı acaba
canım varya buket profesörümüz gene bilgisini konuşturmuş, ama içine sinmezse git dra içinde kalmasın için içini yer
kuzum sen 7 aylısın..eskiler derki 7 ayıondan sonra döner..belki öyle bişeydir..sen vakur bi insansın..sağlam sur..ne kadar dirayetli olduğunu biliyorum..uzat ayaklarını da yat..sıcak tut kendini..
saygıyla selamlıyorum seni üstün bilginizimiz
yasemiiin sana mesaj attık kuzum :) eve gittim geldim anca :)

canımmmm aldım aldım ayyy ne çok sevindim ALlah senden razı olsun oyy öpüyorum seni ohhhhh

yahu bi saçma soru daha sorsam bu ovu testinide antibiyotik alır gibi hergün aynı saattemi yapmak lazım çişimizi bekletmemiz mi lazım

evet buket bircanın aklına gelmiş sormuş astınmı boynuna, ama olmazki hani yemek tabağına koyacaktın alnına yapıştıracaktın cık cık cık

yahu bi saçma soru daha sorsam bu ovu testinide antibiyotik alır gibi hergün aynı saattemi yapmak lazım çişimizi bekletmemiz mi lazım

canım hatırladığım kadarıyla sanırım 4 saat öncesine kadar hiçbişey yememiş ve içmemiş olman gerekiyor, bide sabah erken saatte ve akşam geç saatte yapılmıyor. yani mesela ben şöyle yapıyordum. öğlen 12 de yemek yiyordum. saat 4 e kadar bişey yemiyor içmiyordum 4 te gidip tuvalete yapıyordum.

buket inanılmaz derece sogukkanlı maşallah biz çıldırıyoz kendisü garantici doktordan sonramı yıkar burayı napar bilmiom buket kızzzzzzz umudum olurmusun demişidim hatırladınmı oldun kızzzzz

evet buket bircanın aklına gelmiş sormuş astınmı boynuna, ama olmazki hani yemek tabağına koyacaktın alnına yapıştıracaktın cık cık cık

foto ları koysam şok olursunuz dötr tane test banyoda çamaşırmakinesinin üstüne sıraladım:)) akşam eşim diyoki maşallah dizmişsin incileri:)))

yaa ama bi görseni, dört tane çubuk var 8 tane çizgi var, hepside pembe pembe:)) kop koyu kop koyu:)))(kafayı yiyen hamile)

ben de aynı yasemin gibi yapıyordum. okulda öğleden sonra hiçbişey yemiyordum sonra eve gidince yapıyordum. sabahları ve akşamları yapmayın yazıyor zaqten testte. kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…