- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.101
kızlaaar ben gelldddiimm...
canım sedaya ovulasyon testlerimi gönderdim, aslıyada evde stok yaptığım pedlerimiYasemin kuzum ne gönderdin sen bu kızlara bı kadar sevindirik oldular bana da gönder bari kiz ysziktir incitme şu garibi:)))
Güldennnn ayyyy senin yazdıkların varya benim içime işliyor anacım süper bir kıssadan hisse yaaa ALlah razı olsun çok güzel bir paylaşım canım benimbenim de pek belirtim yoktu ve açıkçası biraz panikliyordum geçen haftaya kadar..
sonra birşey dinledim: oğlu gece geç saatte hala dönmediği için merak içinde pencere kenarında bekleyen
bir anne..diyorki bir an düşündüm ben bu kadar kaygı etsemde birşey yapmaya gücüm yeter mi?hayır tabiki..
peki ya Allah yani oğlumun asıl sahibi madem sen bu kadar düşünüyorsun ben düşünmeyeyim derse halim ne olur??
işte o zaman duamı okudum yattım diyor..çok etkilendim bundan.dedim ki Rabbim sürekli acaba kalbi atıyor mu hala?
iyi mi,bir sorun var mı diye telaştasın gülden..peki onun sahibi kim?onu oraya yerleştirip koruyan kim?
sen naptın şimdiye kadar?ya sen bu kadar düşünüp kaygı ediyorsun diye O vazgeçerse...
şimdi Sana emanet Allahım vesveselerimden beni kurtar diyorum..
canım uzun oldu biraz ama umarım içine bir nebze ferahlık verir anlattıklarım seninde...
oo damla saat 2 olmuş hala yoksun kuşum, ne yiyorsun böyle sen öğlen arasında, kuzu çevirme filan mı ay hala bitmemiş yemeğinkızlar herkese afiyet olsun, ben öğle arasına çıkıyoruuumm
oo benim naz elmasım gelmişte gitmiş görüşemedenama ben oğlumu uyuttum siz nerdesiniz yaaaaaaaaa
Meralcim, ayy canım benim ya aslında çevrendeki insanlar senin bu güzel kalbinin olduğunu bi keşfetseler varya etrafın arkadaş dost kaynar.İnanmıyoruuuummm unutmamışsııınnn....ALLAH ııımm bu yalnızlığın çaresi burasıymış ya...Ben 31 yıl Ankara nın bağrında yetişmişken kalktım bi adamn peşinden geldim İstanbullara...maleef hayatımın en oturmuş döneminde geldiğimden hiç yakın dostluklar kuramadım...e çok normal bu yaştan sonra...ama malesef arkadaşa dosta en çok ihtiyaç duyduğum zamanları yaşıyorum...ilaç oldunuz valla ilaç...
Kizlar benim bugün cok kötu sancım var ayağa kalkamiyorum Pazartesiye rendevum var insallah kötu seyler olmuyordur ya
saol buketçim sen nasılsın :) sıpanın derdine düştük, her dakiakmız onunla geçiyor :) nasıl içerde acaba bizim sıpacıklar :)hoş geldin..nasılsın?:))
bircanim nazanim sagolun kizlar zaten yatıyorum ayağa kalkamiyorum ki ilk kez böyle oldu dün temizlik yaptım birsey mı oldu ki geceden beri bı sancı bı kramp iyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede tedbirli olmakta yarar var şimdiye kadar geçmesi lazımdı bizim kiz bayağı aşağıda sanki rahmi'nde afedersiniz ne yapsam bı hastaneye gitsem mı ki
kızlaaar ben gelldddiimm...
süpersin yaaaa evet evet yapmışmı acababuket çift çizgi çıkınca çiş çubuğunu boynumuza asacaktık yaptın mı
canım varya buket profesörümüz gene bilgisini konuşturmuş, ama içine sinmezse git dra içinde kalmasın için içini yerBirCanim nazanim sagolun kizlar zaten yatıyorum ayağa kalkamiyorum ki ilk kez böyle oldu dün temizlik yaptım birsey mı oldu ki geceden beri bı sancı bı kramp iyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede tedbirli olmakta yarar var şimdiye kadar geçmesi lazımdı bizim kiz bayağı aşağıda sanki Rahmi'nde afedersiniz ne yapsam bı hastaneye gitsem mı ki
saygıyla selamlıyorum seni üstün bilginizimizkuzum sen 7 aylısın..eskiler derki 7 ayıondan sonra döner..belki öyle bişeydir..sen vakur bi insansın..sağlam sur..ne kadar dirayetli olduğunu biliyorum..uzat ayaklarını da yat..sıcak tut kendini..
yasemiiin sana mesaj attık kuzum :) eve gittim geldim anca :)
hosgeldin cnm
buketim kac haftalık acaba bı takvim yap artık öğrenince :)
yahu bi saçma soru daha sorsam bu ovu testinide antibiyotik alır gibi hergün aynı saattemi yapmak lazım çişimizi bekletmemiz mi lazım
yahu bi saçma soru daha sorsam bu ovu testinide antibiyotik alır gibi hergün aynı saattemi yapmak lazım çişimizi bekletmemiz mi lazım
yaa öyle nette yazdığı gibi 1,5 aylık felan derse şok olurum yaa...nasıl anlamamm..
evet buket bircanın aklına gelmiş sormuş astınmı boynuna, ama olmazki hani yemek tabağına koyacaktın alnına yapıştıracaktın cık cık cık
buket inanılmaz derece sogukkanlı maşallah biz çıldırıyoz kendisü garantici doktordan sonramı yıkar burayı napar bilmiom buket kızzzzzzz umudum olurmusun demişidim hatırladınmı oldun kızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?