Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah iyiliğini versin Yasemin kiz valla gülecek Halim olmamasına Rağmen bu halinle güldürdün Allah şa seni güldürmeye devam etsin insallah tmm anlasildiki cok lazimli seyler gondermissin bana ne uyar ku gebelik testin duruyosa onu gönder çerçeve yaptırıp benimkiyke birlikte asayım :)))))
Sagol cnm insallah gecer bizim kiz aksine bügünde cok hareketli o hareket ettikçe benim cnm yanıyor

Buketin cnm kaderdaşim aslında dediğin kadar güçlü degilmisim seninle konuştuktan sonra ağladım hala ağlıyorum sadece Rabbime teslimim ne yapalım bizde boymayız iste Rabbimden baska halımı bilen yok kalabalığın icinde cok yalnızım

hımm anladımm sekerimm çok saol

buket inanılmaz derece sogukkanlı maşallah biz çıldırıyoz kendisü garantici doktordan sonramı yıkar burayı napar bilmiom buket kızzzzzzz umudum olurmusun demişidim hatırladınmı oldun kızzzzz

ay eveeeeeeeeeeeeettt..demiştiiiiiiiiiin..bak gördünmü...
Sen daha kaldırma kıçını bi doktora gideme, bi yumurta takibi yaptırma..bak hem doktora gittim, doktor şöyle şöyle dedi, şu günlerde ilişki dedi felan dersen belki eşin daha ciddiye alır..burcunun ki gibi görev aşkıyla yanıp tutuşur:)))

vazife vermek lazım bunlara..

ağladığın için zayıf değilsin..ağlamak zayıflık değildir, hislerini dışa vurma biçimidir..öyle deme..neleri atlatmışsın bunlarıda atlatırsın..sabır..sdabredince allah çifter çifter veriyo..

o kıç biraz zor kalkar anacım neyi bekliyosam bekleyeyim bakayımmm siz beni kovun almayın beni topiğinizee gidiyom bennn

yaseminnnnncimmmmmm tebrikk ederimmm süper yaaaaaaaaa hamişsinn sonundaaaa ayyyy nasılll sevindimm anlatamam uzun süredir giremiyordummm bi baktım hamiş listesine hamilesin.nasıll olduuu tedaviylemii kendiliğindenmiii allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin sağlıklııı eli ayağı düzgünnn hayırlı bi evlat olsunn inşalllah tekrar tebrik ediyorum tatlımmm

ben de aynı yasemin gibi yapıyordum. okulda öğleden sonra hiçbişey yemiyordum sonra eve gidince yapıyordum. sabahları ve akşamları yapmayın yazıyor zaqten testte. kolay gelsin
canım oyyy müdürüm benim, okulda öğretmenler tuvaletinde ohh rahat rahat yapmışsındır ben burda sanayinin içinde kızlar tuvaleti denen yerde yapmaya çalışıyordum ayy ben ne alemim yaa, bide tuvalette karşılaştığım hiç tanımadığım kızlarla muhabbet ederdim, sorrardım evlimisin çocuk muhabbeti filan, eğer hamile yada çocuğu var ise hemen kza sarılırdım ayy banada geçsin diye ama sonuçta geçti işte, herkese tavsiye ediyorum
ayyyy ben sana kıyamam yaaa, ağladım diyince içim sızladı oyy ALlahım yardım et ne olursun bizim canım arkadaşımıza yaa, ayy ağlıycam nerdeyse varya yutkunuyorum şuanda sürekli, hayal ediyorum seni kıvranıp durduğunu, gözümün önüne geliyor ayy kıyamıyorum yaa

aynen yasemin, geç,yodum ögretmenler tuvaletine rahat rahat testlerimi yapıyodum :) ama o tuvalette coook negatif testler gördüm ben allahım o günleri tekrar yasatma ya rabbim...

ayyy canım benim Allah razı olsun evet yaa cuma günü güzel haberi aldım daha çok yeni kuşum kese bile gözükmedi henüz
bende pco vardı, 6 aydır dr kontrolündeydim, bana şeker ilacı verdi adetlerim düzene girsin diye, adetimi düzene soktundan sonra 2-3 ay içinde çok şükür olumlu sonucu aldım maşallah kuşum ama ilk tedaviye başladığımda idrar yollarımda bakteri, enfeksiyon vs ne ararsan vardı , ilk 3 ay onu temizledi, sonrada dediğim gibi şeker ilacına başlayıp adetlerimi düenledi.
darısı en kısa zamanda başına olsun inşalah kuşum benim

[Meralcim, ayy canım benim ya aslında çevrendeki insanlar senin bu güzel kalbinin olduğunu bi keşfetseler varya etrafın arkadaş dost kaynar.
ama sana bişey diyimmi, normal hayattaki arkadaşlarla bile bir yere kadar paylaşım oluyor, neden diyeceksin? çünkü herkesin kendisine göre bir meşguliyeti var, ve herkesin önem verdiği şeyler birbirinden farklı. atıyorum biri sadece kaynanasından dertldir, süğrekli o konudan bahsetmek ister, diğeri kocasından dertlidir, tüm mevzusu odur, kimin çocuğu uyumaz yatar kalkar onu anlatır vs vs.. ama burda bizlerin hepimizin derdi tasası sevinci üzüntüsü aynı konu üzerine, e tabi aynı şeyleri hayattan beklediğimiz için, birbirimizin dilnden en iyi bizler anlıyoruz. ve onun yanında öyle bir samimiyet oluşuyor ki, geceni gündüzünü herşeyini paylaşmaya değer buluyorsun burdaki arkadaşların ile. ben şahsen öyleyim, sevincimi derdimi korkumu sorularımı herşeyimi burada paylaşıyorum ve kim ne derse desin, burdan aldığım cevaplar ve yorumlar beni herşeyden daha çok rahatlatıyor.
al sana küçük bir örnek; geçen gün kan değerimi öğrendim, ordaki adam ikiz olabilir filan diye atmış, eşim heyecanlandı hemen, "dur yaa hemen heyecanlanma ben şimdi topiğe sorar öğrenirim ikizmi tekizmi" diyorum :))) tabiki tekiz bu arada yanlış anlaşılmalara vesile olmiyim

Yasemincim o kaddaar haklısın ki...aynen öyle...arkadaşlarımın tamamına yakını bankadan ve onlarla da sadece iş konuşulabiliyor...çok sıkıcııı...2 gündür (regl olduğum günden beri) çok mutsuzum...sürekli bu konu hakkında konuşmak istiyorum daha doğrusu istiyordum ama şimdi hiiiç ihtiyacım yok...buraya giriyorum oohh ccoooss ...Şimdiii sizden aldığım güçle doktora gitmeye karar verdim...tabi iyi bir doktor bulabilirsem...eşim birini bulmuş bende internette ismine çok rastlamıştım ama...26 Mart ta regl oldum...6 Nisan a randevu alıcam ALLAH izin verise...direk aşılama yaptırmak isticem...amaannn olduğu kadar...

canımmm ALlah şifa versin canım benim, inşallah acilen geçer hayırlısıyla, sen dinlen çok oturup durma[/QUOTE]

Yaseminim haklisin CNN valla profosorler halt etmiş buketin yanında bak gene bildi ya :)))

Buketin koyü ise vardır o kadar benimki bir hafta geçmişti soluk çıktı bir aylikti o zaman hadi az kaldı öğreniriz ultrasyonda daha geri oluyor ama bakalım mucizemiz ne zamandır annesiyle:)))
Tek gücüm kızım artık yaniyorumda baskaları icin yaşadığıma tanıyorum bakıyorum da kendim icin hic birsey yapmamızın bu kadar mı fedakar olur bir insan bizde bu yüzden kaybettik olsun ne yapalım bu guzel günde neşenizi kacirmim benim hormonların bozulmuş bugun kusura bakmayın
Hastanede bı arkadasim var onu aradım müsait değilmiş donecek bana bı danişim ona öyle giderim yaseminim sagolun kuzucuklarim

senin yerinde olsam direkt aşılama demezdim canım bende yaptım aynı hatayı prof.gittim aşılama yaptırmak istiyorum dedim halbuki daha önce hiçbir tedavi şeklini uygulamamıştık çatlatma ignesi falan sen deme doktor desin ne bliyosu beliki bi yumrutlama takibi ile çözülecek birseydir.

not: kendim için direnmelerimden yola çıkarak herkese söyledigim seyi söylüyorum SEN BENİM DEDİĞİMİ TUT GİTTİGİM YOLDAN GİTME felsefesi

Kizlar benim bugün cok kötu sancım var ayağa kalkamiyorum Pazartesiye rendevum var insallah kötu seyler olmuyordur ya

canım yordun mu kendini bir dinle bakalım kalkma hiç eğer geçmezse yada artarsa bir doktora git canım her ihtimale karşı.

inşallah canım yaaa..valla doktora gidip ekrarnda görene kadar biişey yok..bakalım randevum 4 de..

Ayy merakla haber beklicem canımm.. Kese kesin gözükür yanii bu değere artık

buket çift çizgi çıkınca çiş çubuğunu boynumuza asacaktık yaptın mı

canım valla normal yanii 2 aşılama bir tüp bebekten sonra normal yoldan bebek olursa yapılır yanii o kadar test bende de tüpe gerek kalmadan öyle olsa testte görsem çerçeveletip duvara asarımm

Sus bakim hele asık ben kiyam valka daha cok ağlarum etrafındaki insanların bırak ağlamasını yüzünün asık olmasına bile dayanamam bana kalsa bütün herkes mutlu olun da ben raziyim hergüm ağlamaya ya uff duygusala bağladık Yasemin kuzum avlanırım di mı bak gecti iyiyim ben sagolun varolun siz emi CANLARIM benim sizleti cok seviyorum iyili tanıdım iyiki hayatımda varsınız

ama olmazki kızın herseyi hissediyo duyyo dogdugunda çok mutsuz depresif bi çocuk olur aman diyim kızı üzmeeee topla kendini hayatta ne önemli olabilirki senin yavrundan başka lütfennn

canım tebrik ediyorummm yasemin ve senn bayyaaa umut oldun bana tam da ben umutlarımı yitirmişkennn tebrik ediyorumm canımmm hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…