Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allahımm bu nasıl güzel bir haber yaa resmen sürpriz yapmış bebişleriniz bu taşınma işinde var bi hikmet :))
Bukeeettttttttimmmm çok svindim yavrumm ya rabbim bugünleride gösterdi ayyyy çok mutluyum zaten ağlayasım var senle yasemini alsam yanıma bi sana sarılıp ağlasam bi ona... Topikkk coştu valla Allahım sağlıkla kucapına almayı nasip etsin inşallahh ayyy hiç beklemiyordum şoklardayım yaa :))))
Sıradakiler gelsiiinnnnn; Seda-Nazan-Aslı- Burcu-Bircan haydi peşpeşe dökülün sizdeeeee :))))

tamam tatlım olduğu kadar sağolasın ALLAH razı olsun...
buket inanmıyorum yaaaaa..:) ama ben dedim dimi ERKEN TEŞHİS die kızıyosun bide hayırlı olsun canımm.... kandada baktırdın mı..bak şimdi sopada gelio taşınırken onca koli taşıdım dedinn şakamıydı yoksa :)))

kızlar ya, canınızı sıkmazsam ben de bişiler anlatmak istiyorum.. günlerdir buradayım ve gercekten hepinizi cok ama cok sevdim.. hepiniz ayrı tatlısınız.. içinizde en ufak bi art niyet,kötülük olmadıgından o kadar eminimki.. ben hamile oldugumu pazartesi ögrendim.. ve evde yalnızdım. o heyecanla esimi annemi babamı veee en sonunda da kayınvalidemi aradım.. salak damla, ne diye arıyosunki.. sank, hangi sevincli ya da zor anında yanında oldu senin....
bana ne dedi biliyo musunuz.. çok sevinme belki düşürürsün dedi.. şimdi size soruyorum eyyy sevgili arkadaslarım.. hani insan evladı bunu yapıp da , çiçeği burnunda anne adayının ilk hamilelik günün içine eder...

amin canım benimmm aminn bende 1 martta 2. aşılamamı yaptırdım fakat o da olmadı.2 ay ara vericem ve mayıs sonu gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum inşallah allahım herkese nasip etsinnn

yirim seni yirim yirim aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnn

aynen yasemin, geç,yodum ögretmenler tuvaletine rahat rahat testlerimi yapıyodum :) ama o tuvalette coook negatif testler gördüm ben allahım o günleri tekrar yasatma ya rabbim...
ayy canım yaa sorma, o tuvaletten yüzümün asık ve depresyona girmmiş vaziyete çıktığım günleri hiç unuturmuyum, Allah herkese tez zamanda tuvaletten gülerek çıkmayı nasibetsin inşallah!!!
ben artık son yaptığım testlerde hep yapıp gözümün görmeyeceği biryere koyuyordum, o sırada ellerimi yıkıyorum, abdest alıyordum filan, en son bütün işim bitince gözümün ucuyla bakıyordum korkarak, son yaptığımıda öyle yaptım, ikinci çizgi belirince ağlamaktan net görememeye başladım, e bide saat sabahın 5'i zaten çift görüyor olabilirmiyim ALlahım gerçekmi yoksa ben çift mi görüyorum diyip durdum kendi kendime içimden
[/QUOTE]
canım yakın olsak benim dr u tavsiye edicem ama o taaa esenyurtta yani beylikdüüzne yakın, ama bi git bakalım o bulduğuna belkide onun elindedir şifa , ama ne olursunuz doktor işini hiçbiriniz aksatmayın, doktorsuz çocuk yapamayanlar klubu yazıcam buraya zaten, e napalım öyle değilmiyiz yalanmı örn : ben işte, 1 sene doktorsuz denedim yapamadım
kız yasemin sizin şirketinin tuvaleti yokmuda toplu tuvalet kullanıyorsunuz
ayy nasıl ezikledi şimdi beni görüyormusunuz kızlar, ayyy bana amele demek istedi bu özlem
yok anacım burası sanayi sitesi, her katta ortak tuvalet var, e haliyle de tuvalet arkadaşlarım oldu bu sevdile ile
canım yaaa sende iyiki varsın, iyiki bizimlesin güzel kalplim benim
yasemin benim memeler hala atom bombası gibi
ayy onu hiç sorma, demin tuvalete gittim, hem çişimi yapim hem abdest alim diye, anammm gidip gelirken diğer dükkanların önünden geçiyorum haliyle, ayy nasıl utanarak geçtim bi bilsen,

Sedacim cok tesekkur ederim tatlim aslında her zaman yaptıgım isler akiskinim ama bu sefer daha agir sancılarım var daha dikkatli olmam lazım

Bazanın haklisin tmm iyiyim ben tabi hiçbirşeyin zaten gücümü ondan alıyorum onun varlığı mutlu ediyor Rabbim sana da yaşatsın insallah

hihhhhhhhhhh dili tutulasıcaa allaha havale et kuzumm yalnız buda sana ders olsun hiçbir haberi paylaşma hele üzüntünü paylaşıpta sevindirme kendisini yoksay gıcık kadın sinir oldum bak şimdi yolayımmı gendüsünü

Bebeğim hoşgeldinnn bende tam aklımdan seni geçiriyodum Çiğdemim gelse de mutlu haberi görse diekiii sen yazmışsın bile bide kocamannn AMİNNNNNNNNNN çİĞDEM DUA ET ANACIM BİZE :)

Damlacım canım boşver kafana takma sennn insanlar malesef çok ilginçler sen üzerine düşeni yapmış haber vermişsin gerisini boşver duanı eksik etme inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın sağlıklı bebişini

damlacım kayınvalden çok patavatsızmış Allah korusun düşürürsem sen belki çok sevinirsin deseydin
boşver canım Allaha havale et gitsin.

Son düzenleme:
ayy sen ikiz dedin ikiz dedin al sana buket ikiz doğuracak değeri çok yksek çıkmış maşallah, ben beşiz diyorum ama kimse oralı olmuyor

ayyyy kocan burayı okumaz dimi kuşum, valla sayıp dökücem çünkü
Aman ALlahım yaa o nasıl bir tepkidir arkadaş, o nasıl bir cevaptır, Allahım ağzını hayıra k..çını bayıra aç anne deseydin ama diyemezsin tabi, sinirden çatlamışsınıdr. tövbe tövbe yaa, bu nasıl bir zihniyet arkadaş, Allah korusun bu kız öyle kötü bişey yaşasa senin oğlunda üzülmeyecekmi, amacın ne senin be kadın. sonuçta bilemiyorum aranızdaki durumu ama seni sevmese bile oğlunu seven kadın gelinine iyi davranır benim bildiğim. ayrıca o bebek senin oğlunun parçası, nasıl 2 saniyede gözden çıkartıyorsun be kadın, ayy çok kızdım çok özrü dilerim
canım damlacım, peki senin kaynananla aranda bir anlaşmazlıkmı var kuşum bu yorum beni deli etti ya??

bi de bir ortalıkta ben cok düsünceli ve duygusal biriyim diye dolaşıp durur.. bi kasık suda bogasım var valla.. hakkaten dili tutulsa da kurtulsam yahu :))

sayende tercüman olacaz mesude bazanda benim zahir başına a yazsan abaza olcakmış neyseki koymamışın amin canımm suan en öncelikli dileğim bu dua ettt

inşallah kuzum inşallah, Allah duysun sesini hepimiin gelsin bebekleri topiğin adını değiştiririz meleklerimize kavuştuk yaparız

yok yasemin görünürde hiçbi sorun yok. ama ben cevap vermeyip içime attıgım icin yok. yoksa deliyle deli olsam.. coktaaan girmişttik birbirimize...

bi de bir ortalıkta ben cok düsünceli ve duygusal biriyim diye dolaşıp durur.. bi kasık suda bogasım var valla.. hakkaten dili tutulsa da kurtulsam yahu :))

bendede farklı bir modeli var onun canım çok iyi bilirim elalemin yanında göstermelik hareketler hiç takma sen gebesin tadını doyasıya yaşaa

tipe bak yaa, içi başka dışı başka desene, benimde boğasım var, dilini biz keselim en iyisi ben tutarım sen kesersin
ayy ortalığı kan götürdü vahşileştim gene ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…