- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.141
tamam tatlım olduğu kadar sağolasın ALLAH razı olsun...btskn / bircan
mavera49 / merve
melek2828 / nazan
serap_serap / serap
graphicdesigner / yasemin
buketdemet / buket
tb_fb / tuba
Canlarımm dualarınız okudum dün akşam regl de olunca ve ertesinde de halsiz olunca birikmişti bitirdim bu zamana kadar olanları çok şükür.
Gülcüğüm salavata başlayamadım ancak duaları okudum ama bitdiğim için günlük okuyacağım için artık, baya okurum tatlım 3 günde bitiririm 1000 taneyi sanırım. Tabii akşamları yapabiliyorum çalışınca evde olsam günde 1000 tane çekerim inan.
buket inanmıyorum yaaaaa..:) ama ben dedim dimi ERKEN TEŞHİS die kızıyosun bide hayırlı olsun canımm.... kandada baktırdın mı..bak şimdi sopada gelio taşınırken onca koli taşıdım dedinn şakamıydı yoksa :)))Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
şşşşttttt kaçarım baskı yapmayın bana
buket bi ikiz patlatı verde neşemiz yerine gelsin
ayyy canım benim Allah razı olsun evet yaa cuma günü güzel haberi aldım daha çok yeni kuşum kese bile gözükmedi henüz
bende pco vardı, 6 aydır dr kontrolündeydim, bana şeker ilacı verdi adetlerim düzene girsin diye, adetimi düzene soktundan sonra 2-3 ay içinde çok şükür olumlu sonucu aldım maşallah kuşumama ilk tedaviye başladığımda idrar yollarımda bakteri, enfeksiyon vs ne ararsan vardı , ilk 3 ay onu temizledi, sonrada dediğim gibi şeker ilacına başlayıp adetlerimi düenledi.
darısı en kısa zamanda başına olsun inşalah kuşum benim
Allahımm bu nasıl güzel bir haber yaa resmen sürpriz yapmış bebişleriniz bu taşınma işinde var bi hikmet :))
Bukeeettttttttimmmm çok svindim yavrumm ya rabbim bugünleride gösterdi ayyyy çok mutluyum zaten ağlayasım var senle yasemini alsam yanıma bi sana sarılıp ağlasam bi ona... Topikkk coştu valla Allahım sağlıkla kucapına almayı nasip etsin inşallahh ayyy hiç beklemiyordum şoklardayım yaa :))))
Sıradakiler gelsiiinnnnn; Seda-Nazan-Aslı- Burcu-Bircan haydi peşpeşe dökülün sizdeeeee :))))
Kaçmanı yiyim seninnnn bu arada sen bugün kaç tane kahve içtin dünü de sormadım dün kaç tane içtin bakim???
Ewet yaaa Buketttt ikiz olsun anammmmmm ne şahane olurrrr biri kız biri de erkek
ayy canım yaa sorma, o tuvaletten yüzümün asık ve depresyona girmmiş vaziyete çıktığım günleri hiç unuturmuyum, Allah herkese tez zamanda tuvaletten gülerek çıkmayı nasibetsin inşallah!!!aynen yasemin, geç,yodum ögretmenler tuvaletine rahat rahat testlerimi yapıyodum :) ama o tuvalette coook negatif testler gördüm benallahım o günleri tekrar yasatma ya rabbim...
[/QUOTE]Yasemincim o kaddaar haklısın ki...aynen öyle...arkadaşlarımın tamamına yakını bankadan ve onlarla da sadece iş konuşulabiliyor...çok sıkıcııı...2 gündür (regl olduğum günden beri) çok mutsuzum...sürekli bu konu hakkında konuşmak istiyorum daha doğrusu istiyordum ama şimdi hiiiç ihtiyacım yok...buraya giriyorum oohh ccoooss ...Şimdiii sizden aldığım güçle doktora gitmeye karar verdim...tabi iyi bir doktor bulabilirsem...eşim birini bulmuş bende internette ismine çok rastlamıştım ama...26 Mart ta regl oldum...6 Nisan a randevu alıcam ALLAH izin verise...direk aşılama yaptırmak isticem...amaannn olduğu kadar...
canımmm ALlah şifa versin canım benim, inşallah acilen geçer hayırlısıyla, sen dinlen çok oturup durma
ayy nasıl ezikledi şimdi beni görüyormusunuz kızlar, ayyy bana amele demek istedi bu özlemkız yasemin sizin şirketinin tuvaleti yokmuda toplu tuvalet kullanıyorsunuz
canım yaaa sende iyiki varsın, iyiki bizimlesin güzel kalplim benimSus bakim hele asık ben kiyam valka daha cok ağlarum etrafındaki insanların bırak ağlamasını yüzünün asık olmasına bile dayanamam bana kalsa bütün herkes mutlu olun da ben raziyim hergüm ağlamaya ya uff duygusala bağladık Yasemin kuzum avlanırım di mı bak gecti iyiyim ben sagolun varolun siz emi CANLARIM benim sizleti cok seviyorum iyili tanıdım iyiki hayatımda varsınız
ayy onu hiç sorma, demin tuvalete gittim, hem çişimi yapim hem abdest alim diye, anammm gidip gelirken diğer dükkanların önünden geçiyorum haliyle, ayy nasıl utanarak geçtim bi bilsen,yasemin benim memeler hala atom bombası gibi
kızlar ya, canınızı sıkmazsam ben de bişiler anlatmak istiyorum.. günlerdir buradayım ve gercekten hepinizi cok ama cok sevdim.. hepiniz ayrı tatlısınız.. içinizde en ufak bi art niyet,kötülük olmadıgından o kadar eminimki.. ben hamile oldugumu pazartesi ögrendim.. ve evde yalnızdım. o heyecanla esimi annemi babamı veee en sonunda da kayınvalidemi aradım.. salak damla, ne diye arıyosunki.. sank, hangi sevincli ya da zor anında yanında oldu senin....
bana ne dedi biliyo musunuz.. çok sevinme belki düşürürsün dedi.. şimdi size soruyorum eyyy sevgili arkadaslarım.. hani insan evladı bunu yapıp da , çiçeği burnunda anne adayının ilk hamilelik günün içine eder...
Bebeğim hoşgeldinnn bende tam aklımdan seni geçiriyodum Çiğdemim gelse de mutlu haberi görse diekiii sen yazmışsın bile bide kocamannn AMİNNNNNNNNNN çİĞDEM DUA ET ANACIM BİZE :)Allahımm bu nasıl güzel bir haber yaa resmen sürpriz yapmış bebişleriniz bu taşınma işinde var bi hikmet :))
Bukeeettttttttimmmm çok svindim yavrumm ya rabbim bugünleride gösterdi ayyyy çok mutluyum zaten ağlayasım var senle yasemini alsam yanıma bi sana sarılıp ağlasam bi ona... Topikkk coştu valla Allahım sağlıkla kucapına almayı nasip etsin inşallahh ayyy hiç beklemiyordum şoklardayım yaa :))))
Sıradakiler gelsiiinnnnn; Seda-Nazan-Aslı- Burcu-Bircan haydi peşpeşe dökülün sizdeeeee :))))
kızlar ya, canınızı sıkmazsam ben de bişiler anlatmak istiyorum.. günlerdir buradayım ve gercekten hepinizi cok ama cok sevdim.. hepiniz ayrı tatlısınız.. içinizde en ufak bi art niyet,kötülük olmadıgından o kadar eminimki.. ben hamile oldugumu pazartesi ögrendim.. ve evde yalnızdım. o heyecanla esimi annemi babamı veee en sonunda da kayınvalidemi aradım.. salak damla, ne diye arıyosunki.. sank, hangi sevincli ya da zor anında yanında oldu senin....
bana ne dedi biliyo musunuz.. çok sevinme belki düşürürsün dedi.. şimdi size soruyorum eyyy sevgili arkadaslarım.. hani insan evladı bunu yapıp da , çiçeği burnunda anne adayının ilk hamilelik günün içine eder...
ayy sen ikiz dedin ikiz dedin al sana buket ikiz doğuracak değeri çok yksek çıkmış maşallah, ben beşiz diyorum ama kimse oralı olmuyorAllahımm bu nasıl güzel bir haber yaa resmen sürpriz yapmış bebişleriniz bu taşınma işinde var bi hikmet :))
bi de bir ortalıkta ben cok düsünceli ve duygusal biriyim diye dolaşıp durur.. bi kasık suda bogasım var valla.. hakkaten dili tutulsa da kurtulsam yahu :))hihhhhhhhhhh dili tutulasıcaa allaha havale et kuzumm yalnız buda sana ders olsun hiçbir haberi paylaşma hele üzüntünü paylaşıpta sevindirme kendisini yoksay gıcık kadın sinir oldum bak şimdi yolayımmı gendüsünü
Sedacim cok tesekkur ederim tatlim aslında her zaman yaptıgım isler akiskinim ama bu sefer daha agir sancılarım var daha dikkatli olmam lazım
Bazanın haklisin tmm iyiyim ben tabi hiçbirşeyin zaten gücümü ondan alıyorum onun varlığı mutlu ediyor Rabbim sana da yaşatsın insallah
Allahımm bu nasıl güzel bir haber yaa resmen sürpriz yapmış bebişleriniz bu taşınma işinde var bi hikmet :))
yok yasemin görünürde hiçbi sorun yok. ama ben cevap vermeyip içime attıgım icin yok. yoksa deliyle deli olsam.. coktaaan girmişttik birbirimize...ayy sen ikiz dedin ikiz dedin al sana buket ikiz doğuracak değeri çok yksek çıkmış maşallah, ben beşiz diyorum ama kimse oralı olmuyor
ayyyy kocan burayı okumaz dimi kuşum, valla sayıp dökücem çünkü
Aman ALlahım yaa o nasıl bir tepkidir arkadaş, o nasıl bir cevaptır, Allahım ağzını hayıra k..çını bayıra aç anne deseydin ama diyemezsin tabi, sinirden çatlamışsınıdr. tövbe tövbe yaa, bu nasıl bir zihniyet arkadaş, Allah korusun bu kız öyle kötü bişey yaşasa senin oğlunda üzülmeyecekmi, amacın ne senin be kadın. sonuçta bilemiyorum aranızdaki durumu ama seni sevmese bile oğlunu seven kadın gelinine iyi davranır benim bildiğim. ayrıca o bebek senin oğlunun parçası, nasıl 2 saniyede gözden çıkartıyorsun be kadın, ayy çok kızdım çok özrü dilerim
canım damlacım, peki senin kaynananla aranda bir anlaşmazlıkmı var kuşum bu yorum beni deli etti ya??
bi de bir ortalıkta ben cok düsünceli ve duygusal biriyim diye dolaşıp durur.. bi kasık suda bogasım var valla.. hakkaten dili tutulsa da kurtulsam yahu :))
bi de bir ortalıkta ben cok düsünceli ve duygusal biriyim diye dolaşıp durur.. bi kasık suda bogasım var valla.. hakkaten dili tutulsa da kurtulsam yahu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?