Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

3 tanecik içtim.................. :26::26:
yeterlidir sanırım...

Anammmmmm Nazannn yolmamı dedinnnn severim buı işleri biliyosun Çiğdemi yolmak için taaaaa İstanbula gidiyodum en sonn ama kıyamadım da Damlanın kananasını yolmaya giderim valla kendiminkininde hıncını almış olurum

canım büyük ihtimal çoğul gebelik ikiz üçüz dördüz beşiz :))) MAŞALLAH ayyyyyyyyyyy keseyide görürsün İNŞALLAHHH...

UMUDUNU KESTİĞİNDE GELİR MUCİZEN GELDİDE...

Yeriiinmm seniii benn inan ki önceden dua edekem yaseminin profili gözümün önüne gelirdi şimdi sen geliyorsun ee resminide gördüm canlandırmal zor olmuyor bide o tatlı gülüşüyle burcu cum geliyor aklıma :)) inşallah bklemedğiniz bir anda ceeeee der bebişleriniz Allahım çok mutlu oldum yaa burda kelimelerle anlatamıyorum rabbim ne büyüksün içimize can verdi yaaa :)))

evet yasemin talip bu işe ama o beceremez çok iyi kalpli ikimiz yaparız ama :))))))))hadi gidiyosssgeçerken alayım ben seni bu arada nereye gidiyosak hangi sehre yani

ah kuzum onun yüzüne bakınca hissettiklerimi bi bilsen, vahsetimi daha iyi anlarsın :)))
ayy şaunda gülmekten öldüm, neden diyeceksin, aklıma recep ivedik 3 teki psikolog dr la ivediğin konuşma sahnesi geldi, izleyenler bilir, dr ivediğe resimler gösteriyor, burda ne görüyorsun diye soruyor, ivedik diyorki, "kan görüyorum hocammmm, vahşet görüyorum hocammmm, öküze tecavüz eden orangutan görüyorum hocammm"" diyor ya, şimdi sende kayınvalidene bakınca tahminimce böyle şeyler görüyorsundur

ohhhhh gel kuşum gel, biliyorsun senin ilk yardımcın ben oluyorum bu konularda, şiddete meyilliyimdir biliyosun, hemen olaya el atarım

sayende tercüman olacaz mesude bazanda benim zahir başına a yazsan abaza olcakmış neyseki koymamışın amin canımm suan en öncelikli dileğim bu dua ettt

İyi iste fena mı sayemde tercumda oldun ya kusura bakma nazanim bugulu gözlerle yazdım gerçi normaldede yazıyorum ya hadi bı bahanem olsun dedim dualardasin kuzucum

Yaseminim sagol can bacım o senin güzelliğin

Damlacık ahh ahh ne diyim ne denir ki kendi ablam saha Hayirli olsun demedi aynı sehirdeyiz ama arayıp sormuyorlar vefasiz olunca birde patavatsiz olunca böyle seyler oluyor boşver sıkma sen canını milletin ağzı torba degil buzesin kimsenin düşüncelerine sözlerine dem vuramiyorsun iste Rabbim yavrunu sana bagislasin kv de söylediğinden utansın insallah

CANIM ÜZÜLDÜM AMA BAZI İNSANLAR BÖYLE SEVGİDEN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ DEMEKKİ AMAN BOŞVER SEN DÜŞÜNME TAKMA BİLE ALLAH SANA vermiş meleğini onuda ALLAH A havale et bitsin canım..öyle kişilerin sözlerini dert etmene bile değmez..

kız aşkolsun nadarr şebeklik yapıyozda bi aklına gelmiyoz demek yazıkkk emeklerime yazıkkkkkk

ayy buketimm canımm çok sewindimm gözün aydın doktordandda güzel haberlerle geleceksin inşallah allahın izniyle ne duygusalız yaa nasıl bi sewinçtir hepimiz paylaşıyoruz Nazar Nazar gerçekten senin için yeni bir hayat başlıyor inşallah cnm :))

A Canım beniiimmmm...ALLAH razı olsun sendeenn...Ben bugün azıcık bunalımdayım...dün gece regl oldum...bu ay inanılmaz umutla bekliyordum...neyse YARADAN ım bu ay da "OL" dememiş....hayırlısı...
canımm üzülme sakın demek istiyorum ama elinde olmadıığını biliyorum ama zamanında hayırlısıyla gelecek inşllah dualarımız birbirimizde..
Kizlar benim bugün cok kötu sancım var ayağa kalkamiyorum Pazartesiye rendevum var insallah kötu seyler olmuyordur ya

canımm belki gaz sancısı falandır anlayamıyosundur ..ama dewam ederse git doktora bakalım ne der geçmiş olsun cnm

burcucum canımm ben iyim hamdolsun 4 nisan randevum çıkışında inşallah daha iyi olacak inşallah iyii şeyler duyacam allahın izniyee

geçmişş yedi benii oku oku zor bitti perişan oldumm ama güzel şeylerde okudum ya değdi ::))inşallah hepinizden gelecek bu haber ...sedayla aslıcım kargolarınız hayırlı olsun bende içindeki.i hediyeden de kıskandım :)) footosunu çekinde atın görelim :)) yasemin değerinin artmasına da çok sewindim çok şükür her şey olunda inşallah.. bedriyecimm inş sende hastaneden güzel haberlerle döneceksin inanıyorum ..rahat ol canım biraz.. gül bayıldım loğusa geceliğine bende senin aylarına hayırlısıya gelirsem aynısından bulursam alacam inşallah..

evet yasemin talip bu işe ama o beceremez çok iyi kalpli ikimiz yaparız ama :))))))))hadi gidiyosssgeçerken alayım ben seni bu arada nereye gidiyosak hangi sehre yani

kızlar biletleriniz benden, verin hemen adresinizi kargo ile yollıycam, toplu yolma töreni var, aloooo bekleyen yolcu kalmasın, uçak kaldırıyorum damlanın kayınvalidesini yolmak için ankaraya

Ay burdan çıktığımdan beri emirle uğraşıyorum inanır misiniz ilk kalktı. Ağlaya ağlaya azıcık emzirdim. Aslında derdi belliydi sabahtan beri kaka yapmamıştı. Kıyameti kopardı. Ağla ağla canı çıkacaktı. Bu arada eşim işten çıktı evde son günlerde. Onu çağırdım susturmak için ikimiz birden salladık susmadı. Bari fitil koyaym dedim. Onu da kıçı kabul etmedi. Ben ıttiriyom o geri çıkıyo. Eşim de kızdı çocuk ağlıyo sen ne yapıyon diye. Ama iyi ki yapmışım. Fitil gitmedi yerine ama oğlum on beş dakika içinde yaptı kakasini. Sonra gene başladı ağlamaya. Ne oldu anlamadım. E altın temiz karnın tok gazın çıktı uyusana be yavrum. Illa yiyecek misin ananı. Inanın iki üç saattir uğraşıyorum. Şimdi de ayağımda sallıyorum. Umarım başarırm da bi kaç saat uyur. Sabahtan beri uyumadı çünkü on dakika da bir kalkıyor. Üzüldüm yavruma da o kadar göz yaşı döktü. Insanın elinden de bişey gelmiyor bazen. Yapmadığım maymunluk kalmadı ama inat olunca onlara bile kanmıyo. Hamile arkadaşlar bol bol uyuyun yatın gerilin gezin. Rahatınıza bakın. Sakin benim gibi olsun canım ben bakarım oğluma yeterki gelsin hemen diye 37 38. Haftalarda başlamayın. Gerçi ben oğlumu zorla çıkarttırdm o yüzden yapıyo galiba. Of çok dolmuşm galiba

yaaaaaaaa bukeeett ayy ağlıcam şimdi tüylerim diken diken olduuuu

yaaa çok tebrik ederim çok heyecenlı yaaaa
çooookkkk sevindim gerçektenn:124::124::124::124:

Artık yoldurmuyorum şekerim doktorum yasakladı cırt cırt jiletlen alıyoruz :)) ruz yalnız onu bile kendim yapamıyorum düşünün artık :)) gelin gelin kollqrımı açtım bekliyorum kapımı da açtım kahve yaparım size işinizi görün glin beklerimmmm :-*

aynen canım, o gün bugündür de arayıp sormuyo beni. insan demez mi kızım nasılsın.. mallıkda son nokta bu kadın ya.. ohhh anlattım rahatladım :)

aynen yasemin.. onun yüzüne bakınca vahset görüyorum hocam, kan görüyorum :) hepinizi buraya bekliyorum. onun o yoluk saclarını bi de biz yolalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…