- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.161
aynen canım, ben de onu allaha havale ediyorum..damlacım kayınvalden çok patavatsızmış Allah korusun düşürürsem sen belki çok sevinirsin deseydin
boşver canım Allaha havale et gitsin.
ah kuzum onun yüzüne bakınca hissettiklerimi bi bilsen, vahsetimi daha iyi anlarsın :)))tipe bak yaa, içi başka dışı başka desene, benimde boğasım var, dilini biz keselim en iyisi ben tutarım sen kesersin
ayy ortalığı kan götürdü vahşileştim gene ben
3 tanecik içtim.................. :26::26:
hihhhhhhhhhh dili tutulasıcaa allaha havale et kuzumm yalnız buda sana ders olsun hiçbir haberi paylaşma hele üzüntünü paylaşıpta sevindirme kendisini yoksay gıcık kadın sinir oldum bak şimdi yolayımmı gendüsünü
canım büyük ihtimal çoğul gebelik ikiz üçüz dördüz beşiz :))) MAŞALLAH ayyyyyyyyyyy keseyide görürsün İNŞALLAHHH...bi taraftan dün aslı dediki içime doğuyo felan onu düşünüyorum..neyse aradık hastaneyi..eşimdediki ben arıycam..aradı laboratuardaki kadın dediki buket hanım hamile..değeri bayaaa yüksek ilk kez mi test yaptırıyorsunuz..evet dedik değer kaç..7700 dedi:)))nasıl yani nasıl nee kaaaaaaaçç.netten baktım 5-6 hafta ama kilşiden kişiye değişir ay ben nasıl hamile kaldım..ne ara kaldımm..nasıl anlamadım ..üstelik psikolojikmende hamileyim:)))aaaaaaaaaaayy
kızlar şoktayım hala..iki rekat şükür namazı kıldım akşam..bugün saat 4 de doktora gidecem:))
bakalım ne diycek..Allah hepinizden razı olsun..Allah herkese versin.:))
UMUDUNU KESTİĞİNDE GELİR MUCİZEN GELDİDE...Canım arkadaşlarım çok sağolun çok teşekkür ederimm
allah herkese versin isteyen..allah hepinizden razı olsun
ben ensıon 16 şubatta adet oldum 23 ünde yıkandıktan sonra 23 şubat 4 mart arası ilişki oldu.. Sonra eşim giit..sonra işte tam günümde hatta iki gün önece leke oldu, sonra bulaştı felan derken 1 hafta öyle geçti..yani ben en sonki yumurtlama hesabına göre zaten adetin peşine yumurtlayanlardanım..ama çatlamıyo diyoduk demekki çatlamışta patlamışta..:))yani nede baktım 5-6 hafta aralığı diyo..ben nasılanlamadım nasıl hiissetmedim bilmiyorum işte..taşınma maşınma derken o ay..ne bileyim yavv..ya kızlar ben ilaç içtim,
kali sırtladıımm, dolapların tepesine çıktımm , ondan sonra bilmediğimiz için biz şeyttikte:)
Off çok tuhafım yavv..adet olacakmış gibi göğüslwrim acıyo ve bediş akıntı var demişya bende 1 haftadır var..
Bebeğim hoşgeldinnn bende tam aklımdan seni geçiriyodum Çiğdemim gelse de mutlu haberi görse diekiii sen yazmışsın bile bide kocamannn AMİNNNNNNNNNN çİĞDEM DUA ET ANACIM BİZE :)
Damlacım canım boşver kafana takma sennn insanlar malesef çok ilginçler sen üzerine düşeni yapmış haber vermişsin gerisini boşver duanı eksik etme inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın sağlıklı bebişini
valla hepinizi topluca beklerim canlarımyeterlidir sanırım...
Anammmmmm Nazannn yolmamı dedinnnn severim buı işleri biliyosun Çiğdemi yolmak için taaaaa İstanbula gidiyodum en sonnama kıyamadım da Damlanın kananasını yolmaya giderim valla kendiminkininde hıncını almış olurum
yeterlidir sanırım...
Anammmmmm Nazannn yolmamı dedinnnn severim buı işleri biliyosun Çiğdemi yolmak için taaaaa İstanbula gidiyodum en sonnama kıyamadım da Damlanın kananasını yolmaya giderim valla kendiminkininde hıncını almış olurum
ayy şaunda gülmekten öldüm, neden diyeceksin, aklıma recep ivedik 3 teki psikolog dr la ivediğin konuşma sahnesi geldi, izleyenler bilir, dr ivediğe resimler gösteriyor, burda ne görüyorsun diye soruyor, ivedik diyorki, "kan görüyorum hocammmm, vahşet görüyorum hocammmm, öküze tecavüz eden orangutan görüyorum hocammm"" diyor ya, şimdi sende kayınvalidene bakınca tahminimce böyle şeyler görüyorsundurah kuzum onun yüzüne bakınca hissettiklerimi bi bilsen, vahsetimi daha iyi anlarsın :)))
yeterlidir sanırım...
sayende tercüman olacaz mesude bazanda benim zahir başına a yazsan abaza olcakmış neyseki koymamışın amin canımm suan en öncelikli dileğim bu dua ettt
CANIM ÜZÜLDÜM AMA BAZI İNSANLAR BÖYLE SEVGİDEN İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ DEMEKKİ AMAN BOŞVER SEN DÜŞÜNME TAKMA BİLE ALLAH SANA vermiş meleğini onuda ALLAH A havale et bitsin canım..öyle kişilerin sözlerini dert etmene bile değmez..kızlar ya, canınızı sıkmazsam ben de bişiler anlatmak istiyorum.. günlerdir buradayım ve gercekten hepinizi cok ama cok sevdim.. hepiniz ayrı tatlısınız.. içinizde en ufak bi art niyet,kötülük olmadıgından o kadar eminimki.. ben hamile oldugumu pazartesi ögrendim.. ve evde yalnızdım. o heyecanla esimi annemi babamı veee en sonunda da kayınvalidemi aradım.. salak damla, ne diye arıyosunki.. sank, hangi sevincli ya da zor anında yanında oldu senin....
bana ne dedi biliyo musunuz.. çok sevinme belki düşürürsün dedi.. şimdi size soruyorum eyyy sevgili arkadaslarım.. hani insan evladı bunu yapıp da , çiçeği burnunda anne adayının ilk hamilelik günün içine eder...
Yeriiinmm seniii benn inan ki önceden dua edekem yaseminin profili gözümün önüne gelirdi şimdi sen geliyorsun ee resminide gördüm canlandırmal zor olmuyor bide o tatlı gülüşüyle burcu cum geliyor aklıma :)) inşallah bklemedğiniz bir anda ceeeee der bebişleriniz Allahım çok mutlu oldum yaa burda kelimelerle anlatamıyorum rabbim ne büyüksün içimize can verdi yaaa :)))
canımm üzülme sakın demek istiyorum ama elinde olmadıığını biliyorum ama zamanında hayırlısıyla gelecek inşllah dualarımız birbirimizde..A Canım beniiimmmm...ALLAH razı olsun sendeenn...Ben bugün azıcık bunalımdayım...dün gece regl oldum...bu ay inanılmaz umutla bekliyordum...neyse YARADAN ım bu ay da "OL" dememiş....hayırlısı...
Kizlar benim bugün cok kötu sancım var ayağa kalkamiyorum Pazartesiye rendevum var insallah kötu seyler olmuyordur ya
evet yasemin talip bu işe ama o beceremez çok iyi kalpli ikimiz yaparız ama :))))))))hadi gidiyosssgeçerken alayım ben seni bu arada nereye gidiyosak hangi sehre yani
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
yeterlidir sanırım...
aynen canım, o gün bugündür de arayıp sormuyo beni. insan demez mi kızım nasılsın.. mallıkda son nokta bu kadın ya.. ohhh anlattım rahatladım :)İyi iste fena mı sayemde tercumda oldun ya kusura bakma nazanim bugulu gözlerle yazdım gerçi normaldede yazıyorum ya hadi bı bahanem olsun dedim dualardasin kuzucum
Yaseminim sagol can bacım o senin güzelliğin
Damlacık ahh ahh ne diyim ne denir ki kendi ablam saha Hayirli olsun demedi aynı sehirdeyiz ama arayıp sormuyorlar vefasiz olunca birde patavatsiz olunca böyle seyler oluyor boşver sıkma sen canını milletin ağzı torba degil buzesin kimsenin düşüncelerine sözlerine dem vuramiyorsun iste Rabbim yavrunu sana bagislasin kv de söylediğinden utansın insallah
tubaaa bırak geçmişi gel otur börüme (yanıma demek) anlat nolduuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?