- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.221
evet öyledir canım .içimden ağlamak geliyor sarılıb ağlamak istediğim kimse yok.dayanamıyorum artık kendimi teselli ediyorum ama olmuyor.
tamm canım okuyum şimdicanım ebnim ilk sayfaya koyduğum yazıyı okudunmu sen? okumadıysan oku şimdi hemen oldumu
canm okudum .zaten ben bu ayı ailemin yanına gitmek için hazırlanacam.allahım nolur yardım etsın en azından ailemle görüşiyim.canım çok güzel yazılmış biraz sakinleşdim .amannn hayat devam ediyor dimi ...hazırlanıyımda dişarıya çıkıyım biraz geziyim.öptüm canlarım.ha bu arada yasemencim benim yaşadığım şehri aze yazmişsın ben türkiyedeyim ama Kırıkkaledeyim..canım ebnim ilk sayfaya koyduğum yazıyı okudunmu sen? okumadıysan oku şimdi hemen oldumu
canm okudum .zaten ben bu ayı ailemin yanına gitmek için hazırlanacam.allahım nolur yardım etsın en azından ailemle görüşiyim.canım çok güzel yazılmış biraz sakinleşdim .amannn hayat devam ediyor dimi ...hazırlanıyımda dişarıya çıkıyım biraz geziyim.öptüm canlarım.ha bu arada yasemencim benim yaşadığım şehri aze yazmişsın ben türkiyedeyim ama Kırıkkaledeyim..
canm okudum .zaten ben bu ayı ailemin yanına gitmek için hazırlanacam.allahım nolur yardım etsın en azından ailemle görüşiyim.canım çok güzel yazılmış biraz sakinleşdim .amannn hayat devam ediyor dimi ...hazırlanıyımda dişarıya çıkıyım biraz geziyim.öptüm canlarım.ha bu arada yasemencim benim yaşadığım şehri aze yazmişsın ben türkiyedeyim ama Kırıkkaledeyim..
canım ebnim ilk sayfaya koyduğum yazıyı okudunmu sen? okumadıysan oku şimdi hemen oldumu
yerim seni bitanem.yarın aktardan melisa çayını almağa giderim...annemi biran önce görmek istiyorum yoksa deliricem annem doğum hastanesinde çalişıyor çok kişiye yardım etmiş bende annemin yanına gitmeyi bekliyorum o yazıkda orda perişan oluyor biliyorum annem derdime çare bulur..canım benim ferahlamana sevindim, hakkaten çık gez, bol bol çikolata ye mutluluk hormonu salgılasın sana bol bol.
hemen şehrini değiştiriyorum onuda nerden uydurmuşum dimi
kırıkale merkezdeyim etilerde canım.evet çok güzel oldu burası .çok seviyorum kırıkaleyi.okuduğun yerde tokilerdede kaynvaldemgil oturuyor:44:kırıkkalenin neresindesin..bende kırıkkalede okudum..bu yaz gittim nostalji olsun diye kırıkkale felaket büyümüş ve gelişmiş..şaştım kaldım..
yerim seni bitanem.yarın aktardan melisa çayını almağa giderim...annemi biran önce görmek istiyorum yoksa deliricem annem doğum hastanesinde çalişıyor çok kişiye yardım etmiş bende annemin yanına gitmeyi bekliyorum o yazıkda orda perişan oluyor biliyorum annem derdime çare bulur...
kırıkale merkezdeyim etilerde canım.evet çok güzel oldu burası .çok seviyorum kırıkaleyi.okuduğun yerde tokilerdede kaynvaldemgil oturuyor:44:
ben eskiden cumartesi pazarı kurulan yerde oturuyordum... şimdi oralar kaqanmış..evlerin önleri park olmuş..aydınlatma koymuşlar.. harıka olmuş..bizim evin karşısında bi park vardı oralar felan süper gelişmiş..hele üniversitenin arkasına şaştım kaldım..bizim zamanımızda yurtların olduğu yer çorak araziydi..korkuyorduk tek başımıza yürümeye...
yaşlanmışız artık yasemin..yaş olmuş 29.. biz ünivi bitireli 7 yıl olmuş..oraları gördüm şaştım kaldım..aradaki fark insanı hislendiriyo..biz benim bölümün 3. mezunlarıydık düşün artık sen...oy oy oy "bizim zamanımızda" kelimeleri ile başlayan cümlelerde kurulmaya başlanmış artık bizim kız yaşlanmış
nerdesin kuzum sen canım sıkıldı hep bugün yaa
yaşlanmışız artık yasemin..yaş olmuş 29.. biz ünivi bitireli 7 yıl olmuş..oraları gördüm şaştım kaldım..aradaki fark insanı hislendiriyo..biz benim bölümün 3. mezunlarıydık düşün artık sen...
seninde bu gün dedikodu yapasın var heralde
he yaa sorma şöyle kahve pişirip bilezikleri yüzükleri takıp bacak bacak üstüne atıp karşılıklı muhabbet edesim var hepinizle
bu arada hakkaten de baya geçmiş kız bende 29 yaşındayım vay anasını be, 30 a merdiveni dayadık ve son basamaktayız. ammaaann boşver saldık çayıra mevlam kayıra
evet annemde diyor sen gel ben seninçin neler yaparım diyor.anneme güveniyorum zaten bakalım inşeallah iyi olur.bildiklerni bana yaptıklarını mutlaka söylerim size canım.ayyy süper bir annen varmış yaa ozaman senin işin kolay, annen neler biliyordur klimbilir, bizleride söyle nasıl yapalım ne yapalım bize bildiklerini anlatsın sende bize ilet canım yaa, onlar yaşanmışlıklardan öğrenmiştir birçok şey, ben çok inanırım öyle ebelerin veya hastanede çalışan insanların söylediklerineohhh şöyle bi rahatla bomba gibi dön ordan inşallah aramıza.
senin kafana takacak hiçbişey yok ozaman meleğim sen kendini hamiş say artık bence, anneciğin sana derman bulur
kız erzurumlular çok sever altını bileziği bilyonmu?..seninde eşin erzurumluymuş..düğününde taktımılar sanada erzurum burması??
evet annemde diyor sen gel ben seninçin neler yaparım diyor.anneme güveniyorum zaten bakalım inşeallah iyi olur.bildiklerni bana yaptıklarını mutlaka söylerim size canım.
hm canım ben daha yeni yerleştiyim için kırıkkaleye eskiden nasıl olmuş bilmiyorum.daha yalnız çıkamıyorum bir yere kayb olurum diye korkuyorum.yaşlanmışız artık yasemin..yaş olmuş 29.. biz ünivi bitireli 7 yıl olmuş..oraları gördüm şaştım kaldım..aradaki fark insanı hislendiriyo..biz benim bölümün 3. mezunlarıydık düşün artık sen...
seninde bu gün dedikodu yapasın var heralde
yasemincim canim ilk sayfadaki yazi cooookkk guzel acaba ben yapabilir miyim ki hayatta yapamam her bebek gordugumde gozum doluyor aglamaktan kimsenin bebegini sevemiyorum dogru durust , camasir ipinde yikanmis bebek giysileri gordugumde bile agliyorum RABBIM her kesin bebegini korusun hep gordugum bebekler icin dua ediyorum nazar degmesinama ben cocuk konusunda cok hassasim dusundukce hatta yazarken bile agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?