Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ebnim ilk sayfaya koyduğum yazıyı okudunmu sen? okumadıysan oku şimdi hemen oldumu
canm okudum .zaten ben bu ayı ailemin yanına gitmek için hazırlanacam.allahım nolur yardım etsın en azından ailemle görüşiyim.canım çok güzel yazılmış biraz sakinleşdim .amannn hayat devam ediyor dimi ...hazırlanıyımda dişarıya çıkıyım biraz geziyim.öptüm canlarım.ha bu arada yasemencim benim yaşadığım şehri aze yazmişsın ben türkiyedeyim ama Kırıkkaledeyim..

canım benim ferahlamana sevindim, hakkaten çık gez, bol bol çikolata ye mutluluk hormonu salgılasın sana bol bol.
hemen şehrini değiştiriyorum onuda nerden uydurmuşum dimi

kırıkkalenin neresindesin..bende kırıkkalede okudum..bu yaz gittim nostalji olsun diye kırıkkale felaket büyümüş ve gelişmiş..şaştım kaldım..

canım ebnim ilk sayfaya koyduğum yazıyı okudunmu sen? okumadıysan oku şimdi hemen oldumu

canım benim ferahlamana sevindim, hakkaten çık gez, bol bol çikolata ye mutluluk hormonu salgılasın sana bol bol.
hemen şehrini değiştiriyorum onuda nerden uydurmuşum dimi
yerim seni bitanem.yarın aktardan melisa çayını almağa giderim...annemi biran önce görmek istiyorum yoksa deliricem annem doğum hastanesinde çalişıyor çok kişiye yardım etmiş bende annemin yanına gitmeyi bekliyorum o yazıkda orda perişan oluyor biliyorum annem derdime çare bulur...

ayyy süper bir annen varmış yaa ozaman senin işin kolay, annen neler biliyordur klimbilir, bizleride söyle nasıl yapalım ne yapalım bize bildiklerini anlatsın sende bize ilet canım yaa, onlar yaşanmışlıklardan öğrenmiştir birçok şey, ben çok inanırım öyle ebelerin veya hastanede çalışan insanların söylediklerine ohhh şöyle bi rahatla bomba gibi dön ordan inşallah aramıza.
senin kafana takacak hiçbişey yok ozaman meleğim sen kendini hamiş say artık bence, anneciğin sana derman bulur

ohh topik kalabalıklaşmış yine aşağıda birsürü isim görüyorum ne olur hepiniz yazın yaa bugün konuşmam var fakat inadına sessizdi burası hadi şenlenelim azıcık bişeyler yapalım

kırıkale merkezdeyim etilerde canım.evet çok güzel oldu burası .çok seviyorum kırıkaleyi.okuduğun yerde tokilerdede kaynvaldemgil oturuyor:44:

ben eskiden cumartesi pazarı kurulan yerde oturuyordum... şimdi oralar kaqanmış..evlerin önleri park olmuş..aydınlatma koymuşlar.. harıka olmuş..bizim evin karşısında bi park vardı oralar felan süper gelişmiş..hele üniversitenin arkasına şaştım kaldım..bizim zamanımızda yurtların olduğu yer çorak araziydi..korkuyorduk tek başımıza yürümeye...

oy oy oy "bizim zamanımızda" kelimeleri ile başlayan cümlelerde kurulmaya başlanmış artık bizim kız yaşlanmış
nerdesin kuzum sen canım sıkıldı hep bugün yaa

oy oy oy "bizim zamanımızda" kelimeleri ile başlayan cümlelerde kurulmaya başlanmış artık bizim kız yaşlanmış
nerdesin kuzum sen canım sıkıldı hep bugün yaa
yaşlanmışız artık yasemin..yaş olmuş 29.. biz ünivi bitireli 7 yıl olmuş..oraları gördüm şaştım kaldım..aradaki fark insanı hislendiriyo..biz benim bölümün 3. mezunlarıydık düşün artık sen...
seninde bu gün dedikodu yapasın var heralde

he yaa sorma şöyle kahve pişirip bilezikleri yüzükleri takıp bacak bacak üstüne atıp karşılıklı muhabbet edesim var hepinizle
bu arada hakkaten de baya geçmiş kız bende 29 yaşındayım vay anasını be, 30 a merdiveni dayadık ve son basamaktayız. ammaaann boşver saldık çayıra mevlam kayıra

kız erzurumlular çok sever altını bileziği bilyonmu?..seninde eşin erzurumluymuş..düğününde taktımılar sanada erzurum burması??

evet annemde diyor sen gel ben seninçin neler yaparım diyor.anneme güveniyorum zaten bakalım inşeallah iyi olur.bildiklerni bana yaptıklarını mutlaka söylerim size canım.

kız erzurumlular çok sever altını bileziği bilyonmu?..seninde eşin erzurumluymuş..düğününde taktımılar sanada erzurum burması??

vayyy erzurum burması diye bişey mi var???? anammm beni kandırdılar beni bedavaya getirmiş bunlari yok anam ne bileziği, zavallı eşim bekarken birikim olsun diye almış bilezikleri 3-4 tane atmış kenara, onu taktılar, ayıp yani insan 1 tane de cebinden alır dimi, yok anam bulmuşlar benim gibi kuzucuğu aldılar bedavaya neyse ama sonradan ev aldı bize ödeştik kayınpederimle

ayy ben oraları çok merak ediyorum, gelicem bir yaz Allah nasibederse, ozaman belkide seni de görürüm ne güzel olur bana çay kahve ısmarlarsın, gider erzurum burmalarına bakarız bi kere göreyim bari takamadım ama görmek nasip olsun

evet annemde diyor sen gel ben seninçin neler yaparım diyor.anneme güveniyorum zaten bakalım inşeallah iyi olur.bildiklerni bana yaptıklarını mutlaka söylerim size canım.

kuşum ama unutma bak annen ne diyorsa yaz bir kağıda, ayy ebn bile umutlandım varya, nerden nereye kimin bişeye vesile olacağı hiç belli olmaz biliyomusun, öyle bişey derki bizlerde yaparız uygularız belkide bizim içinde şifa olur inşallah, ayy ne zaman gidiyorsun hadi hazırlan hemen

yasemincim canim ilk sayfadaki yazi cooookkk guzel acaba ben yapabilir miyim ki hayatta yapamam her bebek gordugumde gozum doluyor aglamaktan kimsenin bebegini sevemiyorum dogru durust , camasir ipinde yikanmis bebek giysileri gordugumde bile agliyorum RABBIM her kesin bebegini korusun hep gordugum bebekler icin dua ediyorum nazar degmesin ama ben cocuk konusunda cok hassasim dusundukce hatta yazarken bile agliyorum

hm canım ben daha yeni yerleştiyim için kırıkkaleye eskiden nasıl olmuş bilmiyorum.daha yalnız çıkamıyorum bir yere kayb olurum diye korkuyorum.

ayy canım yaaa kıyamam ben sana :13:
Allahım en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasibetsin inşallah, sen hakkaten canı yürekten yanıyorsun, rabbim senin dualarına en yakın zamanda icabet etsin inşallah canım benim. çokta duygusalsın sanırım, sen şimdi bir tedavi filan görüyormusun yoksa kendi kendine denemelere devam mı ediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…