Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

SIBELcim inşallah bugün pıt pıtları duyarsin canim, duyarsında sevinçten ağlarsın :)))

CIGDEMcim günaydin, afiyet olsun, herkese hayırli ve bereketli cumalar, ya evvel'i unutmayin,öptüm hepinizi

Günaydın bal suratlımm :))
Sana da hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul eylesin, öpüyorum o minnoş yanaklarından )

hayırlı cumalarrrr günydınnn canlarım, bu sabah hayırlısıyla midemin bulantısı ile 06.25 itibari ile uyandım
doktora gidicem ya akşam sabahtan belirtilerim başladı heralde. bakalım neler görücem yaa Allahım hayırlı haberlerle dönmemi nasibetsin inşallah.
Burcu çiğdem canlarım ballarım günaydın, çiğdemin bebeğide uyandırmış onu, demek bugün bebeklerin erken uyanma günü

Özlemcim valla zaten 2 haftadır bekliyorum verip geri göndermedim ama parasını vermedim bende artık 1 hafta sonra da diğer parçaları gelir heralde sabırlıyım nedense

Burcum canım benim dün akşam dua etmişsin bize Allah senden razı olsun güzelim benim, rabbim bizlere ettiğin duanın 100.000 katını sanada nasibetsn inşallah hayırlısıyla.

canım benim niye yanlış anlayalım tabiki bunları düşünmen hissetmen çok normal, kimin başına gelse aynı şeyi hissediyordur eminim. Allaha sen yinede şükret canım, tv da nrmal hayatta görüyorsun ne hastalıklı bebekler doğuyor nasıl acı cekiyor yavrucaklar, sağlıklı olarak dünyaya getireceğin yeni br bebek nasbetsin sana rabbim en kısa zamanda. hani derler ya kolay düşen bebekte büyük ihtimal bir rahatsızlık oluyormuş, ondan düşüyormuş. öyle teselli ol bari canımın içi.
canım benimde son aylarda şakır şakır geliyordu reglim, ama en son olduğumda az gelmişti btek, sonrada olmadım zaten inşallah seninde öyle olur

kızlar ben çıkıyorum şimdi, bugün gelemeyebilirim beni merak etmeyin, ama akşam geç vakit girer haber veririm, yada birisi ile haber yollarım dr sonucunu

Günaydın CANLARIM Hayirli Cuma'lar nasilsiniz insallah iyisinizdir bugun misafirim var erkenden kalktım dün aksam giremedim rahatsızlığımdan ötürü şimdide dol tarafımda kaburga batması var

Güldencim sagol cnm bugun gecti cok şükür dol tarafımda kaburga batmaları oluyor ara ara sadece
Bu arada yazdigin cok komikti valla evde kahkahayla Guldum bilmeyen deli mi bu kendi kendine guluyor derdi:)))

Aslım sagol tatlim daha erken son aylarımda zaten kalkıp oturmakta güçlük çekeceğim o zaman cok makbule gecer tatlim :)

Buketin hadi gözümüz Aydın olsun kesdiyse gördük Elhamdulillah kalp atışlarını da görürüz artık sende kulübe katıldın belirtilerini tepiklerini anlatırsın hayırlısı ise. Sıradaki geldin lütfen:)))

Burcum ya senmedik tonton nasil tatli iyi yürekli bitişin ya herkese yardımcı olmaya çalışır usenmez cevap yazar teker teker ilgilenir Rabbim seninde yüzünü güldürdün e mı seviliyorsun kiz:)))

Yaseminim cnm benim hadi hayırlısı ile belirtilerin başladı insallah benim yaşadığım gibi zor bı aşarmen olmaz tatlim hastaneye gideceksin galiba Hayirli guzel haberlerle don insallah bitanem Rabb'ime Emanetsiniz

Ciğdemcim cnm benimde bebis bazı geceleri beni uyandırıyor hareketleriyle tapikleriyle masallAh kuzun erkenci bugun afiyet olsun şifa olsun yedikleriniz

Zeynepcim eğer üşüttünse bilmeden o yüzden agrili ve yogun adet kanaman vardır benimde cogu zaman pihtilasmis olurdu hatta vişne çürüğü gibi afedersiniz korkma kötu de düşünme birsey yokturdur insallah

Gülüm 100 tane de ben alıyorum salavat okuyunca bildiririm

Bugun girmeyebilirim misafirim var kizlar kendinize cok iyi bakın Rabb'ime emanet ediyorum sözleri tekrardan Hayirli NURLU Cuma'lar Rabbim yapmış olduğunuz ve yapacak olduğunuz bütün dualarınızı makbul eylesin öpüldünüz

canımmm taberik ederim sağlıkla sıhhatle alasın yavrunu kucagınaa

nasip canım benim rabbim tekrar versin inş. üzülme

günaydın herkese ara verdigim dualarıma başladım şükür

buketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
dejavu_one / seda 26.32.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perşembe hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tmyomr / tümay 01.04.2013 pazartesi iç huzuru + hayırlı bir iş + hayırlı bir bebek

dualarını okudum rabbim kabul buyursun inş. bende ikinci ya evvelimi çekicem rabbim kabul etsin inş.

günaydın tatlışlar...
Gül canım duanı okudum tatlım Allah bebeğini sağsalim kolayca kucağına aldırsın inşallah...

kızlar günaydın hayırlı cumalar, rabbim bugün edeceğiniz bütün dualarınızı hayırlısı ile kabul eder inşallah

yaseminciğim bugün inşallah senden de hayırlı haberler alırız canım
zeynepcim pıhtı şeklinde adet olman normal canım bendede oluyor telaşlanma ama normalden fazla oluyorsan doktoruna bi sor istersen
k.burcu canım bunları düşünmen çok normal canım ama hayırlısı böyleymiş diye düşün,Rabbim eminim sanada hayırlı bir evlat nasip edecektir.

Canımm ohh bulantuılar balamış insan bulantıya sevinir mi ya ama gebelğin belirti olunca seviniyor insan tabii işte. Hayırlı haberlerle gel inşallah canımm

Allah razı olsun canım benimm ettiğin dualar katıyla sana geri dönsün

Ben dün akşam kendimi eve zor attım o kadar tuvaletim gelmişti ki ovu yapıcam diye tuttum nyse yaptım ovuyu çok çok silik çıktı ikinci çizgi yanii daha yumurtlamama var tabii şöyle oluyor birden koyulaşabiliyor da ama ben haftaya salı çarşamba başlarım artık tekrar yapmaya koyuyu görene kadar yaparım.

oh maşallah Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin. Allah gönlüne göre verdi bu ay sana çok hayırlı geldi eşinle kavuştun en hayırlı zamanda geldi bebişin erzurumda hamile olduğunu öğrenseydin eşin yanında olmayacaktı belki, buruk bir mutluluk yaşayacatın diyoruz ya hep hayırlı zamanda olsun diye Rabbim duyuyor sesimizi.
canım 500er tane sana ve kayınbabana ya şafi çekeceğim Rabbim sana ferahlık sağlık versin kayınbabana da acil şifalar versin.
canım sen yanlış hatırlamıyorsam bitkisel bir tedavi görmüyormuydun ne oldu hormonlarını dengelemek için hayıt suyu iç fshyi düşürüyor fsh 10 un üzerinde olmaması lazım senin ki kaçtı.
canım ya üzülme lütfen demekki böylesi daha hayırlıymış biz bilemeyiz ki şer olrak gördüğümüz şeyler hayr olabilir. Rabbim belki seni daha fazla üzmemek için nasip etmemiştir. inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir yeniden

canım bazen banada öyle oluyor parça parça geliyor ve çok ağrılı oluyor ben içim temizleniyor diye düşünmüştüm dra da sormuştum önemsememişti.

ben de tam sana yazacaktım ne yaptın diye yazını gördüm silik çıkması yumurtlamanın başladığını göstermiyormu eğer öyleyse pazar veya p.tesi başlasan daha iyi olmaz mı canım:26:

Nazan , Aylin , özlem, seda , bircan, burcu , aslı, Gül'den, MARALAM , marie ve sulusevgi sizlere de gunaydinlar hayirlu cumalar nasilsiniz insallah kizlar :))

Son düzenleme:
Günaydın bal suratlımm :))
Sana da hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul eylesin, öpüyorum o minnoş yanaklarından )

çido sabah seni rüyamda gördüm, böyle tonbik şeker gibiydin ve sürekli birşeyler yiyordun sanırım senin bu kahvaltı partilerin benim bilinç altıma yerleşmiş

kızlar herkese hayırlı cumalar... Büyük Rabbim bu güzel günde bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.. Hamile olan arkadaslarımın bebegi anneciklerine sıkı sıkı tutunsun inşallah, içinde de benim bebegim... benim bebegimle bilikte bütün bebeklerin üzerinde Rabbim korumasını eksik etmesin... Bebe isteyen arkadaslarımın da en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah..
Bagıslaması büyük Rabbim, senin herseye gücün yeter.. Bizim yar ve yardımcımız ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…