- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.361
SIBELcim inşallah bugün pıt pıtları duyarsin canim, duyarsında sevinçten ağlarsın :)))
CIGDEMcim günaydin, afiyet olsun, herkese hayırli ve bereketli cumalar, ya evvel'i unutmayin,öptüm hepinizi
canım benim niye yanlış anlayalım tabiki bunları düşünmen hissetmen çok normal, kimin başına gelse aynı şeyi hissediyordur eminim. Allaha sen yinede şükret canım, tv da nrmal hayatta görüyorsun ne hastalıklı bebekler doğuyor nasıl acı cekiyor yavrucaklar, sağlıklı olarak dünyaya getireceğin yeni br bebek nasbetsin sana rabbim en kısa zamanda. hani derler ya kolay düşen bebekte büyük ihtimal bir rahatsızlık oluyormuş, ondan düşüyormuş. öyle teselli ol bari canımın içi.kızlar çok sevindim hepinize kendim hamileymişim gibi ama içim biraz buruk çünkü bebeğim kalsaydı yaseminle buketle aynı olacaktı eşime diyorum şimdi belki bu hafta sonu kalp atışına gidecektik yalnış anlamayın sizleri sevindim
canım benimde son aylarda şakır şakır geliyordu reglim, ama en son olduğumda az gelmişti btek, sonrada olmadım zatenkızlar size acil bişey sormam lazım.biliyosunuz dün adet oldum.bugün akşam çok fena ağrım başladı.çok yoğun geliyor üşüttüğümden olabilir dedim ama biraz önce wc ye gittiğimde pıhtı şeklinde baya da çok gelmiş.acaba doktora gittiğimde anlatmalımıyım?yoksa kedi şeyini görmüş mü olur?
daha önce başına geleniniz varmı?acaba kistim falanmı büyüdü o mu yapıyo ki?
cevap yazarsanız sevinirim yarın akşam bakarım.
hepinize iyi geceler.Herşey gönlünüzce olsun.
canımmm taberik ederim sağlıkla sıhhatle alasın yavrunu kucagınaasağol Allah razı olsun
amin inşallah..sağol yaaa..
yaa kızlar gittim ki hemşireler bana sen gebemisinn felan diye sorup duruyolar,yani öyleymiş felan derken doktor geldi ayak üstü konuştuk çok sevindik diyip durdu..sonra asıl hocayı gördümm.yani odasında değilim aralarda görüyorum, hocaya dediler ki hamileymiş...geldi tebrik etti sarıldı bana..zaten bi görsen,iz tonton dede gibi...:)))hemşiler hadi bi beşlik çak falan diyoo... değer kaççç dediler 7700 dedim ooo keseyi bile görürüz dediler..o arada eşim gelid..önce biz bakalım sonra o içeri girsin dediler..vajinal baktı zaten bakar bakmaz siyah keseyi gördük...hepsi güzel dedi..ölee..
kızlar çok sevindim hepinize kendim hamileymişim gibi ama içim biraz buruk çünkü bebeğim kalsaydı yaseminle buketle aynı olacaktı eşime diyorum şimdi belki bu hafta sonu kalp atışına gidecektik yalnış anlamayın sizleri sevindim
hayırlı cumalarrrr günydınnn canlarım, bu sabah hayırlısıyla midemin bulantısı ile 06.25 itibari ile uyandım
doktora gidicem ya akşam sabahtan belirtilerim başladı heralde. bakalım neler görücem yaa Allahım hayırlı haberlerle dönmemi nasibetsin inşallah.
Burcu çiğdem canlarım ballarım günaydın, çiğdemin bebeğide uyandırmış onu, demek bugün bebeklerin erken uyanma günü
günaydın herkese ara verdigim dualarıma başladım şükür
buketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
dejavu_one / seda 26.32.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perşembe hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tmyomr / tümay 01.04.2013 pazartesi iç huzuru + hayırlı bir iş + hayırlı bir bebek
dualarını okudum rabbim kabul buyursun inş. bende ikinci ya evvelimi çekicem rabbim kabul etsin inş.
oh maşallah Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin. Allah gönlüne göre verdi bu ay sana çok hayırlı geldi eşinle kavuştun en hayırlı zamanda geldi bebişin erzurumda hamile olduğunu öğrenseydin eşin yanında olmayacaktı belki, buruk bir mutluluk yaşayacatın diyoruz ya hep hayırlı zamanda olsun diye Rabbim duyuyor sesimizi.Kızlar geldim.gördük keseyi.5hafraikmis.5+6 yazıyı hatta:)kalp atisinida gördük.net olmasada sesini duyduk.grafik çizdi ekranda. doktor hersey yolunda dedi.rahimde tam istediğimiz yerde tutunmuş,kanama yok,kese ve beslenme kesesi var bebek dokusu var.haftaya tam sesini duymaya gidicez:)ay soktayim hala.bir buçuk aylık hamileyim ve bir buçuk ay sonra bugün öğreniyorum.ben nasıl psikolojigim yavv.sadece kendinden haberim yok:)))
canım 500er tane sana ve kayınbabana ya şafi çekeceğim Rabbim sana ferahlık sağlık versin kayınbabana da acil şifalar versin.denerim mutlaka ama şu ara kv kalıyorum orada yapamamda eve gelince kısmetse yaparım.. şimdi benim nefesim artık sadece akşamları gidiyor sanrım dun çok iyiydim gündüz akşam çıkışta kötü oldum bugun bu saate kadar iyiyim kısmetse inşAllah böyede gider yaa..
Şimdi kızlar cumartesi günü için sizden dua istedim.. gönlünüzden ne geçerse, besmele de çekseniz olur bana şifa derman dilerseniz ya her doktora gittiğimde biliyorum dua istiyorum bıktıyorum belki ama ben korkuyorum ya, sonra diyorum ki bu kadar insanın duasıyla burdayız deyip güç alıyoruz.. Allah hepinizden razı olsun.. kızlar bana dua edecekleriniz aynı zamanda okudukları dualardan kayınbabama da şifa niyetine gönderebilirler mi? yarın sabahtan kısmetse by pas a giriyor.. çok riskli bir ameliyata alıyorlar.. Rabbim tüm hastalara şifa bizimkine de şifa versin inşAllah.
canım sen yanlış hatırlamıyorsam bitkisel bir tedavi görmüyormuydun ne oldu hormonlarını dengelemek için hayıt suyu iç fshyi düşürüyor fsh 10 un üzerinde olmaması lazım senin ki kaçtı.kızlar bna bir akıl verin ne yapacğmı bilemyrm. 37 gun oldu adet olmadm. Adetlerm yne duzenszleştı. Şu halimle bna tup bebek ble önermiyrlar. Tutmazmış cnku. Allah kalbmi blyo. Bnde tuple ıstemyrm. Dogal yolla ıstyrm. Ne yapacğm blmyrm. Hep ertelyrm. Artk yaza kadar bekLcm bende. Tup dnemek ıcn. Of boyle bomboş hc br sey yapmadan durmak cok ktu. Bnde mi yumurta takbne gtsem ki? Dogru duzgun soğan kurunu ble uygulamadım canlar. Kendm icn br şey yapmyrum.
canım ya üzülme lütfen demekki böylesi daha hayırlıymış biz bilemeyiz ki şer olrak gördüğümüz şeyler hayr olabilir. Rabbim belki seni daha fazla üzmemek için nasip etmemiştir. inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verir yenidenkızlar çok sevindim hepinize kendim hamileymişim gibi ama içim biraz buruk çünkü bebeğim kalsaydı yaseminle buketle aynı olacaktı eşime diyorum şimdi belki bu hafta sonu kalp atışına gidecektik yalnış anlamayın sizleri sevindim
kızlar size acil bişey sormam lazım.biliyosunuz dün adet oldum.bugün akşam çok fena ağrım başladı.çok yoğun geliyor üşüttüğümden olabilir dedim ama biraz önce wc ye gittiğimde pıhtı şeklinde baya da çok gelmiş.acaba doktora gittiğimde anlatmalımıyım?yoksa kedi şeyini görmüş mü olur?
daha önce başına geleniniz varmı?acaba kistim falanmı büyüdü o mu yapıyo ki?
cevap yazarsanız sevinirim yarın akşam bakarım.
hepinize iyi geceler.Herşey gönlünüzce olsun.
Ben dün akşam kendimi eve zor attım o kadar tuvaletim gelmişti ki ovu yapıcam diye tuttum nyse yaptım ovuyu çok çok silik çıktı ikinci çizgi yanii daha yumurtlamama var tabii şöyle oluyor birden koyulaşabiliyor da ama ben haftaya salı çarşamba başlarım artık tekrar yapmaya koyuyu görene kadar yaparım.
Günaydın bal suratlımm :))
Sana da hayırlı cumalar Allah dualarımızı kabul eylesin, öpüyorum o minnoş yanaklarından)
Nazan , Aylin , özlem, seda , bircan, burcu , aslı, Gül'den, MARALAM sizlere de gunaydinlar hayirlu cumalar nasilsiniz insallah kizlar :))
günaydın tatlım hayırlı cumalar bugün 2. ya evvelime başlayacağım durmak yok yola devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?