Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın güzellikler

güzel dualarımızın kabul olacağı hayırlı cumalar hemdeee :)

bugün cuma olduğu için süperim çok şükür ohhh gelsin tatil :)

umarım hepiniz iyisinizdir ve bu gün güzel haberler gelir yine...

Günaydınnnn Kızlarrrr,Hayırlı Cumalarrrrrrr
Allahım bugün ettiğimiz duaların hepsini kabul eder inşallah biz isteyelimde gerisi Rabbime kalmışşş
Çok seviyorum ben Cuma günlerini yarın izinli değilim ama bir dolu dua ediyorum ya ayrı bi huzur buluyorum nedense?
Hepinize ayrı ayrı dua edicem bugün inşallahhhh

günaydın tatlım hayırlı cumalar bugün 2. ya evvelime başlayacağım durmak yok yola devam:)

Canım benimde 2. haftammmm bi oumuştum bida başladım sela ile ezan arası okuyorummm Allahım dualarımızı kabul eder sesimizi duyar inşallahhhh

Nazan , Aylin , özlem, seda , bircan, burcu , aslı, Gül'den, MARALAM , marie ve sulusevgi sizlere de gunaydinlar hayirlu cumalar nasilsiniz insallah kizlar :))

Sana da Günaydııınnn....uykulu ama şahane bir Cuma sabahından hepinize günaydınlar olsun güzel insanlar....

ben de tam sana yazacaktım ne yaptın diye yazını gördüm silik çıkması yumurtlamanın başladığını göstermiyormu eğer öyleyse pazar veya p.tesi başlasan daha iyi olmaz mı canım:26:

Yok canım reglden sonra yumurtlamaya kadar hep o silik çizgi çıkuıyor zaten çünkü lh ölçüyor bunlar ve belli bir lh oranı hep olduğu için silik çıkyor yumurtlama zamanı en yükseğe çıkıyor lh ve yumurtayı çatlatıyor regliye yakın hiç çizgi çıkmıyor o zaman lh oldukça düştüğü için. Heba etmek istemiiyorum ovuları zaten normalde geç regl olduğum için yumurtlama da geç oluyor koyuyu görünce de bir iki gün sonra yumurtlama olacak demek oluyor.

kuşum 4 hafta üstüste okumuştum tekrar ikincisine başladım amin inşallah 4. cumada hayırlı haberler alırız

hımm ozaman tesarruflu kullan canım yasonun testlerinden bende almıştım yumurtlama dönemimdi dedim bir test yapayım sabah aceleyle cıkınca yanlışlıkla gebelik testi almışım yanıma iş yerinde de farketmedim test yaptım silik bile çıkmadı nasıl üzüldüm dedimki daha ovu.. testinde 2. çizgiyi göremiyorum gebelik testinde nasıl görcem dedim eve gittim aklıma geldi. testleri saydım baktım ki gebelik testi kullanmışım hay salak kafama dedim

Kızlar bugün bolca salavat çekelimmmm

“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”

“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.

günaydın kızlarr hayırlı cumalar herkese bugün benim dua günümmüşş...
sağol tatlım ALLAH razı olsun.....

canım bence dra gittiğinde mutlaka sor...
günaydın canım dünde benim oğluş uyutmamıştı :)))
Gülüm 100 tane de ben alıyorum salavat okuyunca bildiririm
sağol mesudecim ALLAH razı olsun..

günaydın tatlışlar...
Gül canım duanı okudum tatlım Allah bebeğini sağsalim kolayca kucağına aldırsın inşallah...
sağolun kızlar ALLAH razı olsun.....

Nazan , Aylin , özlem, seda , bircan, burcu , aslı, Gül'den, MARALAM , marie ve sulusevgi sizlere de gunaydinlar hayirlu cumalar nasilsiniz insallah kizlar :))

Günaydın mesudecim, misafirin varmış bugün Allah yardımcın olsun canım, sana da hayırlı berektli cumalar, ben iyiyim tatlım, bu arada dikkat et ağrıların varmış üzüldüm

günaydın tatlım hayırlı cumalar bugün 2. ya evvelime başlayacağım durmak yok yola devam:)
Günaydın fıstık, benimde 6. Cumam olacak Allah nasip ederse gebe kalana kadar cekecegım

Damlacım günaydın canım, gözün aydın keseyi görmüşsün ohh maşallah, bu arada amin duaların için

YASEMIN canım Allah yardımcın olsun inşallah doktor randevun cok iyi geçer, Allah'a emanet olun

GUL canım duanı okudum Rabbim sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin Allah kolaylık versin ikinizide kocaman öpüyorum

20 NİSANA KADAR hayır için100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

ASLI : 3000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET
KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSINN...

Kızlar ben çıkıyorum hafta sonu misafirim gelcek hem cumartesi hem pazar evimi süpürcem silcem bide toz alcam tabi yüzeysel olarak :) işlerim bitsin yine gelmeye çalışırım..

yazmayı unutmuşum Gül canım duanı okudum Rabbim kabul etsin...

biraz yoğun başladı iş yeri bugün arada uğrarım kızlar..

canımm sen zaten yumurta takibi yaptırıyorsun aşılama olacağın için neden daha ovu kullanıyorsun ki dr söyleyecek sana zamanını çatlstma iğneni vur dedii zaman vuracaksın 36 saate aşolana yapılacak o gün çatlamış olacak yumurtan. Bende yapmıştım gebelik testi öyle amaa yasonun ovu testleriyle gönderdiği gebelik testide var iki tane onları saklıcam ne zaman gebe olduğumdan emin olurum normal yolla ya da tüple, kanda bile öğrensem onlarla yapıcam çift çizgiyi görücem illa Rabbim izin verirse tabii.

yok canım şuan ovu. kullanmıyorum bir kaç ay önceden bahsetmiştim. bende yarın dra gidicem inşallah büyümüştür yumoşlar iğneye gerek kalmaz adetimin 29. günü yarın 30. günü büyüsünler artık ama ya:97:

yasemin damla ve ben aynı zamanda hamile kalmışız yaaavv..üçümüzünkide 6. haftanın içinde ..başka var mı 6 haftalık..

Alla alla neden bu kadar uzun sürdü iğneler canım yaa nerdeyse yeni relg zamanın gelmiş senin. Normalde 14-15 günde büyümesi lazımdı iğnelerle ama. Benim 13. günümde aşılamam yapıldı. Yani 11. günde çatlatma iğnemi oldum ki normalde geç yumurtlama oluyor bende. Bu kadar sürmemesi gerekirdi bu zamana kadar tedavinni sonucunu bile alırdın dr ne dedi ve kaç dozla yapıyorsun iğneleri benim dozlar 112.5 idi.

Şiddetli baş ağrısı ve ateşi olan kimse sağ elinibaşına koyar ve 7 kere bu duâ yı okur :
{Bismillahil kebir.Neuzü billahil azimi min şerri ırkın na'âr.Ve min şerriharrin nâr}

''Büyük Allah'ın adıyla,zonklayan her damarın şerrinden ve cehennem ateşininhararetinin şerrinden yüce Allah'a sığınırız.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…