Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayyyy sıkıntıdan bir daha okumaya başladım:))) eeen başa döndüüüümm vee Buket in bu muhteşem temennileriyle karşılaştım...Nasıl temiz kalpliymişsin be Buket resmen dilek kpıların açıkken istemişsin YARADAN dan...ALLAH 'ım mübarek Cuma vakti İNŞALLAH benim de şuan dilek kapılarım açıktır...Önce burda isteyen herkese içi sırada da bana ve Burcu'ya (nedense aklıma ilk gelen isim) böyle güzel haberler vermeyi nasip eyle....AMİİİNNNN....

O Burcu benmiyim benmiyim:52 ben mi

hayır hayır sensin sensiiinnn.....

a aaaa öğle vakti yaklaştıkça kafayı yedim...Açlıktan olsa gerek...Evet evet sensin sensin diceme:))) hayır hayır dedim...:)))

Gerçekten miiii? bizde beraber hamile kalalım mııı? neden bir Buket bir Yasemin de biz olmayalım...ha neden???:)))

yazmayı unutmuşum Gül canım duanı okudum Rabbim kabul etsin...

biraz yoğun başladı iş yeri bugün arada uğrarım kızlar..
sağol güldencim ALLAH razı olsun..
gülcüm duanı okudum bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bircancım ALLAH RAZI OLSUN mesajınıda aldım..RABBİM gönlüne göre versin..

Maşallah canımm.. Bir hamilelik takvimi yapsana artık sen

haftaya kalp atışını duyalımda yaparız:))

evet buketcim aynı anda hamile kalmısız aynı zamanlarda da dogurucaz allahımın izniyle :) sen de ögretmensin sanırım, atama falan yazıyordu ordan okudum :)

yok değilim bankacıyım..tayinim yeni çıktı geçen hafta taşındım ve geçen haftada yerleşme kanamasıyla adet gördüm sanmışım..ee malum o sırada ben de yerleşiyordum:)))

Ben varım olur mu

6 haftalık psikolojik hamile

olur..tamam yazdım seni..

Gül gül gül gül caaaaaanım 1000 tane salavatı cektim tam senin istediğin gibi rabbim kabul etsin inşallah, 20 nisana kadar çekebildiğim kadar çok cekeceyim sana toplu haber veririm, bu arada bugün ki tespihinide çektim Allah saglikli ve kolay doğum nasip etsin inşallah

Ayyyy inşallah nisan bitmeden ikimizinde hamilelik haberini alırız inşallah ve peşimizden tüm topiği sürükleriz inşallah....evet dimi...hayır ..yoksa...evet..evet...ayy bende şaşırdım

kuşum iğneyle büyütmedi, adetimin 3. günü serophone içmeye başladım 5 gün içtim sonra çağırdı 2 defa gittim baktıki büyümemiş 2 kutu daha serophone verdi onlarıda içtim şimdi yarın gidicem büyümemişse yumurta geliştirici iğne verecekmiş

Ben varım olur mu

6 haftalık psikolojik hamile

ben de psikolojik gibeyimm halaa acaba o rrgl yerleşme kanaması olabilir mi ya diye kendimi kandırıyorum ama ovulasyon silil çzgi çıktı zaten öyle olsa o da koyu çıkardı demi. Olsunn ben şimdiden hazırlayayım kendimi unuttun mı seninle ben peşpeşe gebe kalıcazz ikizimmm

ahaha süper bu yerleşirken yerleşme kanaması oldu haa ya nasıl oluyor bu yerleşme kanaması nasıl oldu daha doğrusu çok az mı geldi, regl gibi mi geldi benim nornalde reglim afedersin ilk gün koyu kırmızı olur pıhtı olur biraz falan sonra kırmızıya döner açık ama 2 aşılamadan sonra da olan reglilerim hep çok açık renkti en baştan pıhtı falan hiç yokttu ki olması lazım iki yumurta gelişti döllenmese atılıyor ama ikisinde de olmadı. İlk gün yoğun geldi sonra azalarak bitti. Tabi yerleşme kanaması olamaz benm onun farkındayım ama aşılamalardan sonra neden böyle geldi regl bilmiyorum.

herkese hayırlı cumalar kızlar rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünün istediğini versin inşşşşşşşşşşşşşş

canım sanada hayırlı cumalar, Rabbim dualarını kabul etsin günahalarını bağışlasın

Burcuuuuu benimdeee 5 haftalıkkkkk kızzz

Ayyy psikolojik deli ikizimmmm, avatar resmindeki leylekte aynı ben, inşallah nisanda o resim değışecek???..........mesala??.......benim fotomu koy nasıl olur?????
yok kız yok hamile göbüşlü bir resim koyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…