- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.401
evet buketcim aynı anda hamile kalmısız aynı zamanlarda da dogurucaz allahımın izniyle :)yasemin damla ve ben aynı zamanda hamile kalmışız yaaavv..üçümüzünkide 6. haftanın içinde ..başka var mı 6 haftalık..
yasemin damla ve ben aynı zamanda hamile kalmışız yaaavv..üçümüzünkide 6. haftanın içinde ..başka var mı 6 haftalık..
HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN..
inşallah hepimize uğur getirir, dualarımız kabul olur..hamiş haberleri peşpeşe sıralanır..göbişler peş peşe şişer, bebişler peşpeşe gelir,
bu dediğim olacak.görürsünüz bak.. şu raya yazıyorum..tam şuraya:126:
Ben varım olur mu
6 haftalık psikolojik hamile
Ayyyy sıkıntıdan bir daha okumaya başladım:))) eeen başa döndüüüümm vee Buket in bu muhteşem temennileriyle karşılaştım...Nasıl temiz kalpliymişsin be Buket resmen dilek kpıların açıkken istemişsin YARADAN dan...ALLAH 'ım mübarek Cuma vakti İNŞALLAH benim de şuan dilek kapılarım açıktır...Önce burda isteyen herkese içi sırada da bana ve Burcu'ya (nedense aklıma ilk gelen isim) böyle güzel haberler vermeyi nasip eyle....AMİİİNNNN....
A AAAAA vallahi Tevafuk...bu yazdığını okumadan yazmıştım...çok enteresaannn....6. hislerim kabardı...Sıradaki sensin galibaaa...
o burcu benmiyimBenmiyim:52 ben mi
Ben varım olur mu
hayır hayır sensin sensiiinnn.....
sağol güldencim ALLAH razı olsun..yazmayı unutmuşum Gül canım duanı okudum Rabbim kabul etsin...
biraz yoğun başladı iş yeri bugün arada uğrarım kızlar..
bircancım ALLAH RAZI OLSUN mesajınıda aldım..RABBİM gönlüne göre versin..gülcüm duanı okudum bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Maşallah canımm.. Bir hamilelik takvimi yapsana artık sen
evet buketcim aynı anda hamile kalmısız aynı zamanlarda da dogurucaz allahımın izniyle :)sen de ögretmensin sanırım, atama falan yazıyordu ordan okudum :)
Ben varım olur mu
selammmmmmmmmmmm kızlarrrr
sağol tatlım ALLAH razı olsun..gülcüm duanı okudum.Allah sağlık sıhhat versin..
a aaaa öğle vakti yaklaştıkça kafayı yedim...Açlıktan olsa gerek...Evet evet sensin sensin diceme:))) hayır hayır dedim...:)))
Gerçekten miiii? bizde beraber hamile kalalım mııı? neden bir Buket bir Yasemin de biz olmayalım...ha neden???:)))
Alla alla neden bu kadar uzun sürdü iğneler canım yaa nerdeyse yeni relg zamanın gelmiş senin. Normalde 14-15 günde büyümesi lazımdı iğnelerle ama. Benim 13. günümde aşılamam yapıldı. Yani 11. günde çatlatma iğnemi oldum ki normalde geç yumurtlama oluyor bende. Bu kadar sürmemesi gerekirdi bu zamana kadar tedavinni sonucunu bile alırdın dr ne dedi ve kaç dozla yapıyorsun iğneleri benim dozlar 112.5 idi.
Ben varım olur mu
haftaya kalp atışını duyalımda yaparız:))
yok değilim bankacıyım..tayinim yeni çıktı geçen hafta taşındım ve geçen haftada yerleşme kanamasıyla adet gördüm sanmışım..ee malum o sırada ben de yerleşiyordum:)))
olur..tamam yazdım seni..
herkese hayırlı cumalar kızlar rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünün istediğini versin inşşşşşşşşşşşşşş
Burcuuuuu benimdeee 5 haftalıkkkkk kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?