- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.241
vayyy erzurum burması diye bişey mi var???? anammm beni kandırdılar beni bedavaya getirmiş bunlari yok anam ne bileziği, zavallı eşim bekarken birikim olsun diye almış bilezikleri 3-4 tane atmış kenara, onu taktılar, ayıp yani insan 1 tane de cebinden alır dimi, yok anam bulmuşlar benim gibi kuzucuğu aldılar bedavayaneyse ama sonradan ev aldı bize ödeştik kayınpederimle
ayy ben oraları çok merak ediyorum, gelicem bir yaz Allah nasibederse, ozaman belkide seni de görürüm ne güzel olur bana çay kahve ısmarlarsın, gider erzurum burmalarına bakarız bi kere göreyim bari takamadım ama görmek nasip olsun
kuşum ama unutma bak annen ne diyorsa yaz bir kağıda, ayy ebn bile umutlandım varya, nerden nereye kimin bişeye vesile olacağı hiç belli olmaz biliyomusun, öyle bişey derki bizlerde yaparız uygularız belkide bizim içinde şifa olur inşallah, ayy ne zaman gidiyorsun hadi hazırlan hemen
sen hiç gelmedin mi?
burada bi taş mağazalar var altın dolu.. buranın milleti çok sever..kalın kalın burmaları..geldiğin zaman benim yerimi de söylerim hemen o taş mağazalar dediğim yerdeyim zaten..sana çay kahve kola limonata ne istersen ısmarlarım..
canim aslinda evlenmeden once hic duygusal degildim ama bebek olmayinca 2 yilda boyle oldum bebek konusunda cok hassaslastim, canim benim problemim yok esim varikoselde ameliyat oldu 1 yil olacak nerdeyse ama hala degerler yukselmedi ama adet olunca bende dr gidicem eger uygun gorurse asilama yaptirmak istiyorumayy canım yaaa kıyamam ben sana :13:
Allahım en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasibetsin inşallah, sen hakkaten canı yürekten yanıyorsun, rabbim senin dualarına en yakın zamanda icabet etsin inşallah canım benim. çokta duygusalsın sanırım, sen şimdi bir tedavi filan görüyormusun yoksa kendi kendine denemelere devam mı ediyorsun?
canım annem hemde türkeçare diyorsuz onunla daha çok çalışıyor anladığın annemın işi türkeçareçilik.şimdi iş yerini amelyat olunan yere çıkarmışlar ama 5 senedir doğumdaydı.şimdi canım benim eşimin işi kişi az olduğu için biz yazda gidemiyoruz kışda sıkıntımız olmasın diye işlerin bırakıb gidemiyoruz yoksa ben hemen giderim.yalnızda gitmek istemiyorum.şimdi bana bir akıl verin acaba ben gidiyim eşimde işlerini toparlasın öyle gelsin yoksa eşimimi bekliyim..nasıl yapıyım acaba.hmmm
canim aslinda evlenmeden once hic duygusal degildim ama bebek olmayinca 2 yilda boyle oldum bebek konusunda cok hassaslastim, canim benim problemim yok esim varikoselde ameliyat oldu 1 yil olacak nerdeyse ama hala degerler yukselmedi ama adet olunca bende dr gidicem eger uygun gorurse asilama yaptirmak istiyorum
hm canım ben daha yeni yerleştiyim için kırıkkaleye eskiden nasıl olmuş bilmiyorum.daha yalnız çıkamıyorum bir yere kayb olurum diye korkuyorum.
yasemincim canim ilk sayfadaki yazi cooookkk guzel acaba ben yapabilir miyim ki hayatta yapamam her bebek gordugumde gozum doluyor aglamaktan kimsenin bebegini sevemiyorum dogru durust , camasir ipinde yikanmis bebek giysileri gordugumde bile agliyorum RABBIM her kesin bebegini korusun hep gordugum bebekler icin dua ediyorum nazar degmesinama ben cocuk konusunda cok hassasim dusundukce hatta yazarken bile agliyorum
heh dr a git bakalım ne diyecek, dediğin gibi belkide aşılama ile tek seferde tutar inşallah. Rabbim bizi sınıyor ama inşallah sabredip mükafata erenlerden oluruz, tombiş miniş ciciş bebeklerimiz olur hayırlı zamanda
eşinin değerleri yükselmesi için herhangi bir kür filan uyguladınmı, onları kullanıp çok iyi gelenler var çünkü okuduğuma göre?
oo süper çok sevindim az kalmış yaa 1 ay sonra inşallah hayatındakji tüm kapılar açılacak belkide sana, yeni evinin kapısı, bebek kapısı, mutluluk kapısı aminnnn
canım benim yaa inşallah artık sabır denemen bitmiştir, bu yaşından sonra ALlah senin de yüzünü güldürsün hep.
canim aslinda evlenmeden once hic duygusal degildim ama bebek olmayinca 2 yilda boyle oldum bebek konusunda cok hassaslastim, canim benim problemim yok esim varikoselde ameliyat oldu 1 yil olacak nerdeyse ama hala degerler yukselmedi ama adet olunca bende dr gidicem eger uygun gorurse asilama yaptirmak istiyorum
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah hastane çıkışı buraya canım benim, Allahın mucizeleri hiç bitmez, inşallah bir taneside seni gelip bulur bu konuda.keciboynuzu kuru uyguladim ama o da sayiyi arttiriyor ileri hiz icin bi etkisi olmadi bide gecen ay ari sutu polen bal karisimi verdim cumartesi sperm testi gunu bakalim bi faydasi olmus mu
tatlim sanirim psikolojiminde etkisi var ama bizim sorum varikosel ((sen benim gibi psikolojiksin demekki...bende senin gibiydim.senin gibiyim..artık bıraktım..
dilbercim bu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun? ilk sayfadaki tabloya şehirleride yazdım orayı dolduracağım onun için sordum sakıncası yoksa
kesinlikle küs felan değiliz..küslüğü sevmem olamam da..fırsat olmadı diyelim...
kişi adını yaşarmış yaşatırmış kader cim..belki seninde kader işte ne yapalım dediğin bir sürü olayın vardır..benim de var..geçmişe dönüp baktığımda.. ayrıca ev içindeki halinden ötürüde seni tebrik ederim..çok zor yaptığın..umarım karşı taraf kımetini biliyordur..
kaderde buluşuruz umarım kadercim..ortak kaderde..
Gul1982 / Gül arkadaşımızdan bir dua tavsiyesi iletiyorum, hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah.
Ben şahsen ilk olarak şu ev meselem için yapmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse bu akşam.
Sizde eğer uygulamak isterseniz burdan okuyup yapabilirsiniz.
şu şekilde yapılıyor;
bu duayı yapan ve dileği olan kişi tesbih dağıtıyo ve o tesbihi alan kişi 2 rekat namaz kılıyo, ardından 99 tesbihte 3 ihlas 1 fatiha ve ya bedias semavati vel ard diyo dua ediyo, ne istiyosa mesela; RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT NASİB EYLE DİE, sonra kıbleye doğru tesbihini asıyo dileği kabul olana kadar asılı kalıo kabul olunca oda adadığı adette tesbih dağıtıyo..
örnek 40 tesbih dileyebilirsiniz mesela...
canımçevrende bebek düşünenfln varsa ona veriosun yoksa camiye falan bagışlaya bilirsin..dagıtmak lazımı cnm tek yapmak olmuyomu benım dagıtacak kımsem yokta
canım1 senedi burdayım.korkma bişey olmaz..kırıkkale ne kadar büyüsede kuş kadar.. sen kaç zamandır oradasın..??
sen benim gibi psikolojiksin demekki...bende senin gibiydim.senin gibiyim..artık bıraktım..
evet canim ustune gitmek istemiyorum uzulmemesi icin elimden geleni yapiyorum biz oturduk konustuk esimle ben ona aslinda sorun sende degil sen sadece sebebsin bu sebeb ben de ola bilirdim RABBIM ne zaman ol derse ne zaman uygun gorurse biz o zaman evlat sahibi olacagiz hatta senin degerlerin yukselmese bile dedim yani aslida bu zaten ben asla isyan etmiyorum sadece bebek olmuyor diye fazla duygusal davraniyorum o kadarcanım benim erkek infertilitesi daha kolay çözülen birşey...sonuçta bir tane bile olsa, senin durumun iyiyise Allahın izniyle oluyor..şimdi tesla denen bir yöntem var..hiç yoksa bile ameliyatla içini açıp alıyorlar... sıkma canını.. eşden kaynaklıysa daha üzücüdür belki..sende olsaydı elinden geleni yapardın..ama eşine yap da diyemezsin..hassas konular eminim zordur..sabır sabır ya sabırr
kader1982, delyam+, buketdemet+, 7VerenGul+, gul1982+, Sevgimelegim+
hoşgeldinizzzz
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah hastane çıkışı buraya canım benim, Allahın mucizeleri hiç bitmez, inşallah bir taneside seni gelip bulur bu konuda.
öncelikle hoş geldin canım.azerimisin sende.tatlim sanirim psikolojiminde etkisi var ama bizim sorum varikosel ((
canim ben Azerbaycan-Bakude yasiyorum
canım ben buralardayım gitmedimkader1982, delyam+, buketdemet+, 7VerenGul+, gul1982+, Sevgimelegim+
hoşgeldinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?