Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sen hiç gelmedin mi?
burada bi taş mağazalar var altın dolu.. buranın milleti çok sever..kalın kalın burmaları..geldiğin zaman benim yerimi de söylerim hemen o taş mağazalar dediğim yerdeyim zaten..sana çay kahve kola limonata ne istersen ısmarlarım..

canım annem hemde türkeçare diyorsuz onunla daha çok çalışıyor anladığın annemın işi türkeçareçilik.şimdi iş yerini amelyat olunan yere çıkarmışlar ama 5 senedir doğumdaydı.şimdi canım benim eşimin işi kişi az olduğu için biz yazda gidemiyoruz kışda sıkıntımız olmasın diye işlerin bırakıb gidemiyoruz yoksa ben hemen giderim.yalnızda gitmek istemiyorum.şimdi bana bir akıl verinacaba ben gidiyim eşimde işlerini toparlasın öyle gelsin yoksa eşimimi bekliyim..nasıl yapıyım acaba.hmmm

hımmm şimdi bunu öğrendiğim iyi oldu, eşime söyliyim artık bundan böyle bende altını çok seven bir kadına bürüneyim bana durmadan altın alsın, madem erzurumlu göstersin bakalım hünerlerini, öyle erzurumluyum diyerek gerinip gezmekle olmuyor bu işler değilmi buketim

ayy inşallah gelirsem birgün mutlaka seni görmeden gitmek istemem bakim benim psikolojiğim kimmiş yaaa, seni bi sarılıp öperim şöyle bütün topiğin adına

canim aslinda evlenmeden once hic duygusal degildim ama bebek olmayinca 2 yilda boyle oldum bebek konusunda cok hassaslastim, canim benim problemim yok esim varikoselde ameliyat oldu 1 yil olacak nerdeyse ama hala degerler yukselmedi ama adet olunca bende dr gidicem eger uygun gorurse asilama yaptirmak istiyorum

kuşum bence sen 1 haftalığına eşinden izin alıp git, zavallı adamın işleri müsait değil anlaşılan bu sıralar ve olmayacak gibi görünüyor şimdi. o yüzden sen hem kendi ruh halinin düzelmesi için, hemde hamişliğe bir çare için git tatlım derim ben

heh dr a git bakalım ne diyecek, dediğin gibi belkide aşılama ile tek seferde tutar inşallah. Rabbim bizi sınıyor ama inşallah sabredip mükafata erenlerden oluruz, tombiş miniş ciciş bebeklerimiz olur hayırlı zamanda
eşinin değerleri yükselmesi için herhangi bir kür filan uyguladınmı, onları kullanıp çok iyi gelenler var çünkü okuduğuma göre?

hm canım ben daha yeni yerleştiyim için kırıkkaleye eskiden nasıl olmuş bilmiyorum.daha yalnız çıkamıyorum bir yere kayb olurum diye korkuyorum.

korkma bişey olmaz..kırıkkale ne kadar büyüsede kuş kadar.. sen kaç zamandır oradasın..??

sen benim gibi psikolojiksin demekki...bende senin gibiydim.senin gibiyim..artık bıraktım..

dilbercim bu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun? ilk sayfadaki tabloya şehirleride yazdım orayı dolduracağım onun için sordum sakıncası yoksa

keciboynuzu kuru uyguladim ama o da sayiyi arttiriyor ileri hiz icin bi etkisi olmadi bide gecen ay ari sutu polen bal karisimi verdim cumartesi sperm testi gunu bakalim bi faydasi olmus mu

amın cnm cumlemızın

canım benim erkek infertilitesi daha kolay çözülen birşey...sonuçta bir tane bile olsa, senin durumun iyiyise Allahın izniyle oluyor..şimdi tesla denen bir yöntem var..hiç yoksa bile ameliyatla içini açıp alıyorlar... sıkma canını.. eşden kaynaklıysa daha üzücüdür belki..sende olsaydı elinden geleni yapardın..ama eşine yap da diyemezsin..hassas konular eminim zordur..sabır sabır ya sabırr

kader1982, delyam+, buketdemet+, 7VerenGul+, gul1982+, Sevgimelegim+
hoşgeldinizzzz

keciboynuzu kuru uyguladim ama o da sayiyi arttiriyor ileri hiz icin bi etkisi olmadi bide gecen ay ari sutu polen bal karisimi verdim cumartesi sperm testi gunu bakalim bi faydasi olmus mu
hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah hastane çıkışı buraya canım benim, Allahın mucizeleri hiç bitmez, inşallah bir taneside seni gelip bulur bu konuda.

sen benim gibi psikolojiksin demekki...bende senin gibiydim.senin gibiyim..artık bıraktım..
tatlim sanirim psikolojiminde etkisi var ama bizim sorum varikosel ((
dilbercim bu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun? ilk sayfadaki tabloya şehirleride yazdım orayı dolduracağım onun için sordum sakıncası yoksa

canim ben Azerbaycan-Bakude yasiyorum

ınsallah cnm cumlemız bulusuruz

dagıtmak lazımı cnm tek yapmak olmuyomu benım dagıtacak kımsem yokta

evet canim ustune gitmek istemiyorum uzulmemesi icin elimden geleni yapiyorum biz oturduk konustuk esimle ben ona aslinda sorun sende degil sen sadece sebebsin bu sebeb ben de ola bilirdim RABBIM ne zaman ol derse ne zaman uygun gorurse biz o zaman evlat sahibi olacagiz hatta senin degerlerin yukselmese bile dedim yani aslida bu zaten ben asla isyan etmiyorum sadece bebek olmuyor diye fazla duygusal davraniyorum o kadar

evet canim INSALLAH iyi haberlerle gelirim , AMIN canim AMIN RABBIM hepimizin mucizesini hayirli zamanda versin INSALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…