- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.421
ben de psikolojik gibeyimm halaa acaba o rrgl yerleşme kanaması olabilir mi ya diye kendimi kandırıyorum ama ovulasyon silil çzgi çıktı zaten öyle olsa o da koyu çıkardı demi. Olsunn ben şimdiden hazırlayayım kendimi unuttun mı seninle ben peşpeşe gebe kalıcazz ikizimmm
ahaha süper bu yerleşirken yerleşme kanaması oldu haa ya nasıl oluyor bu yerleşme kanaması nasıl oldu daha doğrusu çok az mı geldi, regl gibi mi geldi benim nornalde reglim afedersin ilk gün koyu kırmızı olur pıhtı olur biraz falan sonra kırmızıya döner açık ama 2 aşılamadan sonra da olan reglilerim hep çok açık renkti en baştan pıhtı falan hiç yokttu ki olması lazım iki yumurta gelişti döllenmese atılıyor ama ikisinde de olmadı. İlk gün yoğun geldi sonra azalarak bitti. Tabi yerleşme kanaması olamaz benm onun farkındayım ama aşılamalardan sonra neden böyle geldi regl bilmiyorum.
Sedoşum bende tam 10 aydır üzerinemi görüyorum diye çatlıyorumm, geçen benim kuaför kız üzerine görmüş normal bir adet kanaması gibi olmuş, bukette sadece kahverengi lekelenmeydi sanırım, demekki herkesde farklı oluyorrr, benimkiler üzerine şelale valla :))) ayyy ben bu tpoikteki herkesin aynı anda hamile olmasını istoyorum,hatta nisan olsun bu ay, ayy inşallah, en 5 hamış çıkar önümüzdeki ay
ayyyy inşallah nisan bitmeden ikimizinde hamilelik haberini alırız inşallah ve peşimizden tüm topiği sürükleriz inşallah....evet dimi...hayır ..yoksa...evet..evet...ayy bende şaşırdım
canım canım canımm çok sağol ALLAH razı olsun..Gül gül gül gül caaaaaanım 1000 tane salavatı cektim tam senin istediğin gibi rabbim kabul etsin inşallah, 20 nisana kadar çekebildiğim kadar çok cekeceyim sana toplu haber veririm, bu arada bugün ki tespihinide çektim Allah saglikli ve kolay doğum nasip etsin inşallah
tatlım ALLAH razı olsunbuketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
dejavu_one / seda 26.32.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perşembe hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
hayirli cumalar kizlar
bugün gripim kulaklarim bogazim agriyor hafif bas agrisi dualarinizi okudum
hastayken dua etmek daha bi hos oluyor Rabbim kabul etsin Insaallah
Leyleğim çok tatlı demi Yasonun hediyesine benziyo gözünde canlandır iştecanım sanada hayırlı cumalar, Rabbim dualarını kabul etsin günahalarını bağışlasın
Ayyy psikolojik deli ikizimmmm, avatar resmindeki leylekte aynı ben, inşallah nisanda o resim değışecek???..........mesala??.......benim fotomu koy nasıl olur?????
yok kız yok hamile göbüşlü bir resim koyarsın inşallah
buketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
hayirli cumalar kizlar
evet tatlım leyleğin çok şeker leylekler değilde MELEKLER EN KISA ZAMANDA SANA bebeğini getirsin İNŞALLAH sağol canım ALLAH RAZI OLSUN..Leyleğim çok tatlı demi Yasonun hediyesine benziyo gözünde canlandır işte
Ya Burcu sende hatlar karıştı galiba bak şimdi anlatayım
Ben senin ikizin değilim benim ikizim önce Yasemindi sonrada Ayşe oldu senin ikizin Seda sen benim Yasemin hamile kalmadan önce üçüzümdün sonra başkasını üçüzlüğe alınca ben sana küstüm ogün bugündür sen benim BİRİZİM bende senin BİRİZİNİM
MUHTEŞEM ANLATMIŞIM YAWWWWWW peki benim üçüzüm kim??? ama benim üçüzüm yokkk
İkizimmmm canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaç falanda alma bak bi kaç gün sonra test yapıcaksınnn
Öpyorum senii
Bu arada kızlar dualarınızı ediyoruma ama buraya yazmayı unutuyorum
Yani Gül canım sana sabahleyin dua ettim bu arada benim tesbih toplamda 4 bin oldu
evet tatlım leyleğin çok şeker leylekler değilde MELEKLER EN KISA ZAMANDA SANA bebeğini getirsin İNŞALLAH sağol canım ALLAH RAZI OLSUN..
Canım benim ne güzel dua etmişsin öyle tüm kalbimle AMİNNNNNN diyorummmm
Sedoşum bende tam 10 aydır üzerinemi görüyorum diye çatlıyorumm, geçen benim kuaför kız üzerine görmüş normal bir adet kanaması gibi olmuş, bukette sadece kahverengi lekelenmeydi sanırım, demekki herkesde farklı oluyorrr, benimkiler üzerine şelale valla :))) ayyy ben bu tpoikteki herkesin aynı anda hamile olmasını istoyorum,hatta nisan olsun bu ay, ayy inşallah, en 5 hamış çıkar önümüzdeki ay
buketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
hayirli cumalar kizlar
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN..Gul duani i okdm rabbm kbl etsin.
burcum buraya ilk geldiðimiz zamanlarda nerdeyse hiç hamile çýkmýyordu sonra bir iki iki üç üç beþ derken bir sürü hamile çýktý ben duanýn gücü diyorum inþallah her birimiz bu mutlu haberi vermek için buraya koþacaðýz
Caným geçmiþ olsun, ayþecim, bak 'ayþe' dedim ona gorebuketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi saðlýklý sorunsuz hamiþlik + hayýrlýsýyla tayin çýkmasý
dejavu_one / seda 26.32.2013 salý saðlýklý sorunsuz hamiþlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarþamba saðlýklý sorunsuz hamiþlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perþembe hayýrlý bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma saðlýklý hamiþlik+kolay doðum
hayirli cumalar kizlar
Leyleðim çok tatlý demi Yasonun hediyesine benziyo gözünde canlandýr iþte
Ya Burcu sende hatlar karýþtý galiba bak þimdi anlatayým
Ben senin ikizin deðilim benim ikizim önce Yasemindi sonrada Ayþe oldu senin ikizin Seda sen benim Yasemin hamile kalmadan önce üçüzümdün sonra baþkasýný üçüzlüðe alýnca ben sana küstüm ogün bugündür sen benim BÝRÝZÝM bende senin BÝRÝZÝNÝM
MUHTEÞEM ANLATMIÞIM YAWWWWWW peki benim üçüzüm kim??? ama benim üçüzüm yokkk
Evet canım hatırlıyorum hele 2012 nin son ayları kimsede tık yoktu, vay arkadaş..demek ki sıra bize geliyor bircaaaaaan
Canım geçmiş olsun, ayşecim, bak 'ayşe' dedim ona goreinşallah nisanın ilk hamilesi sen olursunnnnnn
Leyleğim çok tatlı demi Yasonun hediyesine benziyo gözünde canlandır işte
Ya Burcu sende hatlar karıştı galiba bak şimdi anlatayım
Ben senin ikizin değilim benim ikizim önce Yasemindi sonrada Ayşe oldu senin ikizin Seda sen benim Yasemin hamile kalmadan önce üçüzümdün sonra başkasını üçüzlüğe alınca ben sana küstüm ogün bugündür sen benim BİRİZİM bende senin BİRİZİNİM
MUHTEŞEM ANLATMIŞIM YAWWWWWW peki benim üçüzüm kim??? ama benim üçüzüm yokkk
QUOTE]
Bebeğem demek istemiştim ki sen benim normal hayatımda birizimsin, okey bu cepte..'psikolojik deli hamile' olarak ikizimsin,yani kendi içinde kategorize ettimAllahım super bir insanım aklım bütün gereksiz şeylere çok iyi çalışıyor
BURCU PABUCU YARIM ÇIKDIŞARIYA OYNAYALIM, BURCU PABUCU YARIM ÇIKDIŞARIYA OYNAYALIM...BURCU SAÇINI ÇEKTİM OHOHOHOHO ÇATLADA PATLA))
selaammlaaarrr can'laarr..
Kayınbabamm ameliyattan çıktı kızlar.. şu an yoğun bakımda ama genel durumu çok iyi Allah a çok şükür olsun.. Dualarınız için defalarca Allah razı olsun.. bize ettiğinizz duaları Allah sizler için şifa kapısı açsın.. çok sevindim bugun yaa..Allah gerçekten hiçbirimizi hastalıkla, dertle, çaresizlikle sınamasın.. Doktorlarada zeval vermesin..
yarına ben de gidiyorum doktora kısmet olursa 9 da ordauyımm.. muayene olucağım.. 2li testi yaptırıcamm.. ve çok paniğim.. :18::18::18: beni yüreklerinizden geçirin haa.. mutlaka.. tek bırakmayın sakın.. inşAllah herşey yolundadır.. hepimizinn..
bediş çok geçmiş olsun..
bediş senin doğum ne zamana geliyo Allah izin verirse??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?