Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedoşum bende tam 10 aydır üzerinemi görüyorum diye çatlıyorumm, geçen benim kuaför kız üzerine görmüş normal bir adet kanaması gibi olmuş, bukette sadece kahverengi lekelenmeydi sanırım, demekki herkesde farklı oluyorrr, benimkiler üzerine şelale valla :))) ayyy ben bu tpoikteki herkesin aynı anda hamile olmasını istoyorum,hatta nisan olsun bu ay, ayy inşallah, en 5 hamış çıkar önümüzdeki ay

burcum buraya ilk geldiğimiz zamanlarda nerdeyse hiç hamile çıkmıyordu sonra bir iki iki üç üç beş derken bir sürü hamile çıktı ben duanın gücü diyorum inşallah her birimiz bu mutlu haberi vermek için buraya koşacağız

buketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
dejavu_one / seda 26.32.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perşembe hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum

hayirli cumalar kizlar
bugün gripim kulaklarim bogazim agriyor hafif bas agrisi dualarinizi okudum
hastayken dua etmek daha bi hos oluyor Rabbim kabul etsin Insaallah

canım canım canımm çok sağol ALLAH razı olsun..
tatlım ALLAH razı olsun

bu arada selavatı hastaykende çekebiliomuşsun yazmıştım ama belki görmemişsindir..

KIZLARR HEPİNİZİN DUA EDEN DİLLERİNİZ TESBİH ÇEKEN ELLERİNİZ dert görmesim İNŞALLAH..

Leyleğim çok tatlı demi Yasonun hediyesine benziyo gözünde canlandır işte

Ya Burcu sende hatlar karıştı galiba bak şimdi anlatayım
Ben senin ikizin değilim benim ikizim önce Yasemindi sonrada Ayşe oldu senin ikizin Seda sen benim Yasemin hamile kalmadan önce üçüzümdün sonra başkasını üçüzlüğe alınca ben sana küstüm ogün bugündür sen benim BİRİZİM bende senin BİRİZİNİM

MUHTEŞEM ANLATMIŞIM YAWWWWWW peki benim üçüzüm kim??? ama benim üçüzüm yokkk

İkizimmmm canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaç falanda alma bak bi kaç gün sonra test yapıcaksınnn
Öpyorum senii
Bu arada kızlar dualarınızı ediyoruma ama buraya yazmayı unutuyorum
Yani Gül canım sana sabahleyin dua ettim bu arada benim tesbih toplamda 4 bin oldu

evet tatlım leyleğin çok şeker leylekler değilde MELEKLER EN KISA ZAMANDA SANA bebeğini getirsin İNŞALLAH sağol canım ALLAH RAZI OLSUN..

aslında normal üzerine görme lekelenme şeklinde olanı öyle normal regl gibi gelemzmiş ama öyle olanda var ya da o ay çok erken yumurtladırlar oldu reglinin hemen arkasından ama üzerine gördüm diye tanımlamışta olabilir son gördüğü regliyi bilemiyorum. Belim ağrıyor benim yumurtlamaaya dah var, regli 10 gün oldu daha biteli ne ağrını bu yine bilmitorum aşılamadan önce çok çektim bel ağrısından regl olmadan önce yine hortlamasa bari..

Allah razı olsu canımm benimm.. Geçmiş olsunn

20 NİSANA KADAR hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET

BİRCAN : 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET

KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSINN..

RABBİM!!! tüm bebek isteyenlere en kısa zaman da hayırlı eli ayagı düz aklı fikri yerinde saglıklı sihhatli bebekler versin RABBİM tüm annelik duygusu tatmak isteyenlerin dualarını kabul etsin.AMİN

amannnnnnn nazar mı değmiş yaa kimsecikler yok bıraktığımdan beri sadece 2 sayfa yazılmış...
nerdesiniz kızlarrrrr...?
umarım herkes güzel bir gün geçirmiştir..
haftasonu giremiyorum ben pazartesi görüşürüz inş..
kendinize çok ama çoook iyi bakınn...

Evet caným hatýrlýyorum hele 2012 nin son aylarý kimsede týk yoktu, vay arkadaþ..demek ki sýra bize geliyor bircaaaaaan

Caným geçmiþ olsun, ayþecim, bak 'ayþe' dedim ona gore inþallah nisanýn ilk hamilesi sen olursunnnnnn

Bebeðem demek istemiþtim ki sen benim normal hayatýmda birizimsin, okey bu cepte..'psikolojik deli hamile' olarak ikizimsin,yani kendi içinde kategorize ettim Allahým super bir insaným aklým bütün gereksiz þeylere çok iyi çalýþýyor

Son düzenleme:

selaammlaaarrr can'laarr..

Kayınbabamm ameliyattan çıktı kızlar.. şu an yoğun bakımda ama genel durumu çok iyi Allah a çok şükür olsun.. Dualarınız için defalarca Allah razı olsun.. bize ettiğinizz duaları Allah sizler için şifa kapısı açsın.. çok sevindim bugun yaa..Allah gerçekten hiçbirimizi hastalıkla, dertle, çaresizlikle sınamasın.. Doktorlarada zeval vermesin..

yarına ben de gidiyorum doktora kısmet olursa 9 da ordauyımm.. muayene olucağım.. 2li testi yaptırıcamm.. ve çok paniğim.. :18::18::18: beni yüreklerinizden geçirin haa.. mutlaka.. tek bırakmayın sakın.. inşAllah herşey yolundadır.. hepimizinn..

bediş çok geçmiş olsun..

bediş senin doğum ne zamana geliyo Allah izin verirse??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…