Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gülden canım hoşgeldin ve güle güle ,bende eve geldim, öğrencilerimden süt aldım yoğurt mayalayacağım, ama şey çok utanıyorum bu 2. Kez yoğurt yapışım olacak, süt pişerken hep başında mı bekleyecegiz fenalık geldi, taşacak diye çok korkuyorum, bide mayaladıktan sonra kaç saat bekleyecek, Allahım çok utanıyorum bunlarım yazarken :18:

hakkaten yaa oraya bakmajkk hiç aklıma gelmemişti..

ohh beee..
bende dedim ki acaa benim doğum günümümü sordu yoksa

ya bukett yasonun ve senin gebeliğine inanamıyorum.. rüyada gibiyimm ciddi söylüyorum.. sizlerde öyle misiniz? aklıma gelince bööle yüzüm gülüyor.. merakediyor musun içeride neler oluyor diee.. genel olarak durumun nasıl rahat mısın? Endişeli mi? Kendime pay çıkarıcam da..

bende senin saçını çekerdim de kıyamıyorummmmm oyyi ,
Buket sen Allah nasip ederse kasımın sonuna mı doğurursün bak 13 kasım olursa benim doğum gününme denk gelirrrr

Cok şükür canım sağsalim evine gider inşallah, sana da sabah dua ederim ben, lütfen rahat ol, bak yasemin ve buket relax kuzum swnde öyle ol inşallah

Ahhaaa benim uzmanlık alanımla ilgili bilgi istenmiiişş..Şimdiii şekercim öncelikle evet başında beklemen lazım çünkü fış diye kaynayıveriyor kaynamaya başladıktan sonra 10-15 dakika tahta kaşıkla havalandırarak (köğünü havaya kaldıra kaldıra) kaynatıyorsun sonra yaklaşık 2 saat falan soğumasını bekliyorsun...burda püf nokta parmağını süte daldırıp 7 ye kadar yanmadan sayabiliyoran mayalanmaya hazır demektir. sonra kaç kil sütse o kadar kaşık hesabı( 3 kiloysa 3 kaşık) yoğurdu (püf noktası: mayalama yapacağın yoğurdun içine bir tutam tuz, bir tutam şeker koy) süte karıştırıp üstünü örtüyorsun...sarıp sarmayalayarak dışarda 8-9 saat bekletip buzdolabna koyuyorsun...

VAAAYY BEE hayatımda hiç böyle bir girişimim bile olmadı.. sütü bile kaynatırken korkan bir tipimmm.. taşırmııyım diee.. şu an inanılmazz beceriklsiinn benim için.. yoğurt mayaladın heee vaayyy beee..

Anaaaam supersin, şimdi başındayım zati, tamam anlaşıldı merkez.... Umarım tutar...annemi arayıp soracaktım bu yaşa geldin daha mı bilmiyorsun cümlesini duyacam diye korktum, bu arada tam yarım saattir kaynıyor ben en iyisimi al!inı kapatayım biraz abarttım sanirim, bide evde hazir yoğurt var onunla yapacam yinede icine tuz şeker atayım mı????

Bennnn kaçıyorummmm herkese iyi akşamlarrrr
Burccuuuu BİRİZİİMMMM senin yazdıkların biraz farklı kuzum çözmekte zorluk çektimm ama anladımmm
Bukettt taze hamişşşş senide öpüyorumm
Bedriyecim canım benim tekrar çok geçmiş olsunnn canım yarzın sabah senin için dua edicemm
Yasemin gelmedi onuda merak ediyorum ama gitmek zorundayımmm (
Kendinize iyi bakınnnn

Bu arada birizim sitin başında beklemene gerek yokk içine kaşık koy altınıda kıs taşmaz bu bir ikincisi süt ılıdıktan sonra mayala güzelce sofrabezine sar veee ne kadar bekleteceğini bende bilmiyorummm 3-4 saat beklet heralde olurrr

Cok şükür canım sağsalim evine gider inşallah, sana da sabah dua ederim ben, lütfen rahat ol, bak yasemin ve buket relax kuzum swnde öyle ol inşallah

evett bende ööle olmalıyımm.. öle olmalıyımm.. diyerek dolaşıyorum.. yarın bana dua etcen di mi? et lutfenn.. acil çıkmam gerek.. hepinizi öptümm.. ayy öpücüğü bulamadımm kendimden öptümm bende .. muck :)

Heeeeyt ne sandın bebeğim bundan sonra tam gaz organik yaşam, sende yap kı :))

Allah ım inşAllah sizlerin dualarının hatrına bana güzel haberler duyurmayı kısmet eder inşAllah Yarabbim.. çok sağol canım benim yaa.

abbooowww kapat altını kapat gitti caanımı yararlı bakteriler...at at yine tuz ve şeker at ama çok az...bir tutam...

Akşamda ederim sabahta ederim ,söz allaha emanet ol canım :))))) muck

Canlarım eşim geldi yemege oturacağız, hepinizi cok seviyorum yeminle, tekrar gelicem, sütü soğumaya bıraktım,sonucu sabahki duruma göre yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…