- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.441
tahmini 17 EKİM diye yazıyor hamilelik takviminde..
amannnnnnn nazar mı değmiş yaa kimsecikler yok bıraktığımdan beri sadece 2 sayfa yazılmış...
nerdesiniz kızlarrrrr...?
umarım herkes güzel bir gün geçirmiştir..
haftasonu giremiyorum ben pazartesi görüşürüz inş..
kendinize çok ama çoook iyi bakınn...
hakkaten yaa oraya bakmajkk hiç aklıma gelmemişti..
et canım hatırlıyorum hele 2012 nin son ayları kimsede tık yoktu, vay arkadaş..demek ki sıra bize geliyor bircaaaaaan
Canım geçmiş olsun, ayşecim, bak 'ayşe' dedim ona goreinşallah nisanın ilk hamilesi sen olursunnnnnn
BURCU PABUCU YARIM ÇIKDIŞARIYA OYNAYALIM, BURCU PABUCU YARIM ÇIKDIŞARIYA OYNAYALIM...BURCU SAÇINI ÇEKTİM OHOHOHOHO ÇATLADA PATLA))
selaammlaaarrr can'laarr..
Kayınbabamm ameliyattan çıktı kızlar.. şu an yoğun bakımda ama genel durumu çok iyi Allah a çok şükür olsun.. Dualarınız için defalarca Allah razı olsun.. bize ettiğinizz duaları Allah sizler için şifa kapısı açsın.. çok sevindim bugun yaa..Allah gerçekten hiçbirimizi hastalıkla, dertle, çaresizlikle sınamasın.. Doktorlarada zeval vermesin..
yarına ben de gidiyorum doktora kısmet olursa 9 da ordauyımm.. muayene olucağım.. 2li testi yaptırıcamm.. ve çok paniğim.. :18::18::18: beni yüreklerinizden geçirin haa.. mutlaka.. tek bırakmayın sakın.. inşAllah herşey yolundadır.. hepimizinn..
Gülden canım hoşgeldin ve güle güle ,bende eve geldim, öğrencilerimden süt aldım yoğurt mayalayacağım, ama şey çok utanıyorum bu 2. Kez yoğurt yapışım olacak, süt pişerken hep başında mı bekleyecegiz fenalık geldi, taşacak diye çok korkuyorum, bide mayaladıktan sonra kaç saat bekleyecek, Allahım çok utanıyorum bunlarım yazarken :18:
Gülden canım hoşgeldin ve güle güle ,bende eve geldim, öğrencilerimden süt aldım yoğurt mayalayacağım, ama şey çok utanıyorum bu 2. Kez yoğurt yapışım olacak, süt pişerken hep başında mı bekleyecegiz fenalık geldi, taşacak diye çok korkuyorum, bide mayaladıktan sonra kaç saat bekleyecek, Allahım çok utanıyorum bunlarım yazarken :18:
Anaaaam supersin, şimdi başındayım zati, tamam anlaşıldı merkez.... Umarım tutar...annemi arayıp soracaktım bu yaşa geldin daha mı bilmiyorsun cümlesini duyacam diye korktum, bu arada tam yarım saattir kaynıyor ben en iyisimi al!inı kapatayım biraz abarttım sanirim, bide evde hazir yoğurt var onunla yapacam yinede icine tuz şeker atayım mı????Ahhaaa benim uzmanlık alanımla ilgili bilgi istenmiiişş..Şimdiii şekercim öncelikle evet başında beklemen lazım çünkü fış diye kaynayıveriyor kaynamaya başladıktan sonra 10-15 dakika tahta kaşıkla havalandırarak (köğünü havaya kaldıra kaldıra) kaynatıyorsun sonra yaklaşık 2 saat falan soğumasını bekliyorsun...burda püf nokta parmağını süte daldırıp 7 ye kadar yanmadan sayabiliyoran mayalanmaya hazır demektir. sonra kaç kil sütse o kadar kaşık hesabı( 3 kiloysa 3 kaşık) yoğurdu (püf noktası: mayalama yapacağın yoğurdun içine bir tutam tuz, bir tutam şeker koy) süte karıştırıp üstünü örtüyorsun...sarıp sarmayalayarak dışarda 8-9 saat bekletip buzdolabna koyuyorsun...
Cok şükür canım sağsalim evine gider inşallah, sana da sabah dua ederim ben, lütfen rahat ol, bak yasemin ve buket relax kuzum swnde öyle ol inşallah
VAAAYY BEE hayatımda hiç böyle bir girişimim bile olmadı.. sütü bile kaynatırken korkan bir tipimmm.. taşırmııyım diee.. şu an inanılmazz beceriklsiinn benim için.. yoğurt mayaladın heee vaayyy beee..
Bennnn kaçıyorummmm herkese iyi akşamlarrrr
Burccuuuu BİRİZİİMMMM senin yazdıkların biraz farklı kuzum çözmekte zorluk çektimm ama anladımmm
Bukettt taze hamişşşş senide öpüyorumm
Bedriyecim canım benim tekrar çok geçmiş olsunnn canım yarzın sabah senin için dua edicemm
Yasemin gelmedi onuda merak ediyorum ama gitmek zorundayımmm(
Kendinize iyi bakınnnn
Bu arada birizim sitin başında beklemene gerek yokk içine kaşık koy altınıda kıs taşmaz bu bir ikincisi süt ılıdıktan sonra mayala güzelce sofrabezine sar veee ne kadar bekleteceğini bende bilmiyorummm3-4 saat beklet heralde olurrr
Anaaaam supersin, şimdi başındayım zati, tamam anlaşıldı merkez.... Umarım tutar...annemi arayıp soracaktım bu yaşa geldin daha mı bilmiyorsun cümlesini duyacam diye korktum, bu arada tam yarım saattir kaynıyor ben en iyisimi al!inı kapatayım biraz abarttım sanirim, bide evde hazir yoğurt var onunla yapacam yinede icine tuz şeker atayım mı????
evett bende ööle olmalıyımm.. öle olmalıyımm.. diyerek dolaşıyorum.. yarın bana dua etcen di mi? et lutfenn.. acil çıkmam gerek.. hepinizi öptümm.. ayy öpücüğü bulamadımm kendimden öptümm bende .. muck :)
abbooowww kapat altını kapat gitti caanımı yararlı bakteriler...at at yine tuz ve şeker at ama çok az...bir tutam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?