Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mesude ne yapiyon kız??? Misafirlerin gitti mi, ne pişirdin anlat bakalım, ağrın var mı????

kızlr hamile değilim,çok umutlanmıştım ama kısmet artık hayırlısı olsun
jhh

Son düzenleme:

bebeğim şöyle yazmıştım : sen benim normalde birizimsin ama psikolojik deli hamile kategorisinde ikizimsin demiştim yani inanılmaz saçma bir şey yazmıştım meral süt ile ilgili super ayrıntılı yazmış canım bakalım, cok stresliyim bu görevi yerine getirecek miyim öptüm seni birizim

Vay arkadaşya... Valla ben umutlandırdım seni...inan ki üzüldüm...ama bu senin için bir başlangıç olsun canım, ilaçlarını düzenli kullan lütfen..hay Allah şimdi de ilaçtan söz edilirmi bilemedim..hakkında hayırlısı olsun..kan testi mi yaptirdin????

Mesude ne yapiyon kız??? Misafirlerin gitti mi, ne pişirdin anlat bakalım, ağrın var mı????

İyiyim cok şükür tatlim benim sen nasılsın bakim gitti gitti yok ya söylemim cnm hamileler arttı biliyosun birşeyler yaptik iste tabi eskisi kadar yapamıyorum kendimi zorladimmi donra 1-2 gün kendime anca geliyorum afiyet olsun sana da cnm

Tubacim cnm hayırlısı olsun ne yapalım vardır bı vakti zamanı insallah en kısa zamanda seni de aramizde görürüz

yok canım ya üzülme zaten umutlanmya bahane arıyoruz
evet canım hem kan hem idrar testi yaptım ama sonuç negatif,sabah ovu yapmıştım masanın üzerine bıraktım eşim gelip onu görünce hamileik testi sandı yazık bi sevindi varya, çok mutsuzum şuanda
neyse ben yemek yapmaya gidim bari sonra yine gelirim
arabamızı alıp gelelim tekrar dr kontrolüne başlyacağım tekrar,neden olmuyor anlamıyorum sebep yok eşim ameliyat olalı neredeyse 1 yıl olcak değerleri iyi çıkıyor,Rabb im ne zaman ol drese o zaman olcak işte,bize de beklemekten başka çare yok

jhh

tatlım rabbim zamanını bekliyo demek ki bir gün bir bskmışsın hiç beklemediğin bir anda oluvermiş herşey rabbimin kudretinde streste önemli faktör bu konularda merak etme rabbim ol dediğinde hiç beklemesende olur o çok yıpratma kendini ben yazmıştım doktor bana kolay kolay çocuğun olmaz demişti o ay hamile kaldım ve anlamadım bile hamile olduğumu düşün şimdi meleğim 5 aylık oldu bile bak hayırlısını istemeye devammm

Canım canım benim valla şimdi daha kötü oldum, eşinin hali gözümün önüne geldi, evet tatlım hıv zaman kaydette bu senin için bir işaret olsun, hemen doktora git Rabbim öyle vesile edecek belki, bak yasemine 1 ay doktor kontrolünden sonra hemen hamile kaldi, Rabbim inşallah en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder canim

maşallah Allahın mucizeleri bitmez

Oyyi yediniz içtiniz tabiki, ayy meyveli yaş pasta varmıydı acep?????? Kendini yorma tatlım, bende iyiyim, mutfak bir dağınık ki şimdi gidip orayi toplayacağım, depresyonu atlattım coktan önümüzdeki maçlara bakacağız inşallah,öptüm fıstık

jhh

Yaa canımm bend umutlanmıştım ovu koyu olunca bizde ümitlendirdik seni yaa offf valla bir daha birşety demicem yorum yapmıcam valla ya yanılttı ovu bizi ama bende regliye yakın hiçbir çizgi çıkmaz tek çzigi dışında ondan öyle dedimdi benn hayırlısı olsun canımm yaa sabredicez beklicez dualarlaa

senin ikizin ben değilmiyim haa ne çabuk bıktın benden yaaaa heee

Kızlarr Yaseminle telefonda konuştuk yazdı mı burada bakmadım ama doktora gitmiş keseyi görmüş 5 haftalıkmış bebeği iyiymiş ama dr tedbir amaçlı progestan vermiş. Bana mesaj atmış önce sonra ben aradım açmadı sonra konuştuk. Öyle neşeli, enerjik bir sesi var ki valla çok mutlu oldum konuşunca. Baya konuştuk gevezeliğim tuttu benim de. Bakın ona da dedim dr ihmal etmeyin bazen biraz ittirmek gerekir ki gelsin nazlı bebeler. O da çok içen dualar ettin çok güzel yaa..

senin ikizin ben değilmiyim haa ne çabuk bıktın benden yaaaa heee

anaaaaam kıyamam tabikide sen benim İKİZİMSİN canımmm

aslıda birizim, sadece bir seferliğine ikimzide psikolojik deli hamile olduk ondan şeettimmm I love you

buket bak bu psikolojik hamile beni mahvetti, hemen o yazını değiştir valla pataaa geliyo....yok yok kıyamam ben sana ..ama değiştir!

oyyy canımm valla çok mutlu oldum bu habere..bu telefon işi super olmuş..

maşallah yasemin ve susam'ına
maşallah buket ve susam'ına

oyyy ikiside doğduğu günü görür inşallah, sedaaa bak sıranın başını alıyoruzz bebeğem

bediş bende senin gibiyim..her daim aklımda değil aklıma geldikçe gülüp gülüp duruyorum..aslında inanasım gelmiyo..bişey hissetmiyorum..zaten hisstseydim anlardım herhal:))5hafta yaa...ya şimdilik bulantı mulantı yok...kömüş gibi yiyorum sadece..iştahım yerinde maşallah..bediş azsonra sana bikaç dua yazacam..

bende senin saçını çekerdim de kıyamıyorummmmm oyyi ,
Buket sen Allah nasip ederse kasımın sonuna mı doğurursün bak 13 kasım olursa benim doğum gününme denk gelirrrr
huyu da sana benzesin.....:))
jhh

canın sağolsun.Allah ol dedi mi bak şak diye olluyo...:))olacak..sabır..daha çok sabır..

sağol canımsın..anam biz yaseminle aynıyık yaa yavvvv......:))susamm mıı:))

bediş bende bi kitap var içinde hamileler ve hamile kalmak isteyenler için dualar var diyodumya..düşük yapanlar için şunlar yazıyo..seninki rüştünü ispatladı artıkta manevi reçeteler vermek istedimm..

1- nişastayı sulandırıp içerler
2-bedir ashabının isimlerini yazıp asarlar
3-99 ane esmail hüstanın herbirini 3 er tafa okur ve her isimde uzunca bir düğüm atılır.bu ip gebenin beline bağlanır
4-bünyesi düşüğe müsait kadınlar eşleriyle birlikte ya mübdiü ismini okuma devam ederler
5 Ali imran süresini 35.36.37. ayeti kerimelerini yazıp üzerinde taşıyan kadını ve çocuğu Cenab ı hak hertürlü nazardan belana ve ümmü sıbyandan saklar.

buket senin hamilelik takvimin nerdeee hadi yap artık.bi kitap okuyordum bikaç gün önce ,çocuğu olmayan bi kadının hikayesi off aynı biz gibi yaa.çok ağlattı beni bende bıraktım okumayı ama galiba ağlamaya ihtiyacım var şimdi kaldığım yerden devam edeceğim

eğer öyle istiyorsan ağla.böğüre böğüre ağla ve rahatla.çünkü ben böyle anların insanlar için dönüm noktası olduğuna inanırım..yani iyi anlamda..inşallah bundan sonra ki gözyaşını sevinçten dökersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…