Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemine senin beben susam büyüklüğünde dediğimde, üzeri susamlı poğaça canı çekmişti,ne kadar duygusal bir anne di mi?

evet..doğru..ben şu ara ne yesem olur:))

kalp atışını duyide yapacağım..neyse hadi sen bi ağlada gel:))

bu arada kızlar akik taşı hamilelikte bebeğe ve anneye çok faydalıymış..

kızlar bugün annemleri görmeye gittim orda arkadaşımın intihar ettiğini öğrenim çok üzüldüm kaynanası ve görümcesiyle kavga etmiş sonra kendini 4 kattan aşağı atmış 6 yıllık evliydi 2 tane küçük çocuğu vardı herşeyin hayırlısı

ay ne diyosun yaa ..ay bu nasıl bi kavgaydı ki..Allah herşeyin hayırlısını versin yaaa..çıt çıt çıt

Vay ne kötü Allahım, ne zorda kalmış kim bilir, Allah evlatlarına bağışlasın

evet..doğru..ben şu ara ne yesem olur:))

bu arada kızlar akik taşı hamilelikte bebeğe ve anneye çok faydalıymış..

Oyyi sem şimdi hamileler ne yer, ne içer, ne giyer takar onlara bakıyorsun di mi?? Rabbim bozmasın maşallah

Buki bugün okula tiyatro geldi hemde Ankaradan, oyuncu kızı bir sevdim bir sevdim gidip öpecem, bir kanım kaynadı ki sorma, aaaa sonra bir baktım kız sana benziyor,şeker gibi,ayyy hep senmişsin gibi baktım kıza

Tatlişom napiyon mutfağını toparladın mı bakim sen yok meyvemi pasta yoktu kakolu kek susamli bohça falan iste

nasılsınız?keyifler nasıl?okuduğum kadarıla tuba dışında herkesin neşesi yerinde maşallah.Allah mutluluklarınızı daim etsin,acı keder göstermesin inşallah.
Buarada gece yadığım sorumu cevaplayan canım arkadaşlarıma çok teşekkür edrim.sanırım üşüttüm.gece su torbasıyla uyudum.sabaha baya hafifledi ağrım.akşama bişeyim kalmadı çok şükür.Kanamamda azaldı normale döndü.
hı durun durun dün rüyamda buketi gördüm varya.okadar sevindimki rüyamda hala mutluydum
Bişey daha dicem;güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.dün ağrım vardıya gene uyuyamadım.silkelet hamiş kal topiği var ya serap ın topic.işte onları okudum biraz.orda bu silkeleme işini nasıl yaptıklarını falan anlatmışlar birbirlerine.işte rüyamdaaaaaaaa şu sayfanın altında üstünde reklamlar olmuyormu sürekli işte orda silkelemenin nasıl yapılacağı resimle (karikatür gibi)gösteriliyodu.bende inceliyodum.Bilinç altıma nasıl yer ettiyse artık :)

valla cnm işte bir anlık sinir herşei bitiriyor durumu ağırmış sözde görümcesi yakalamaya çalışmış elinden kaymış

canım Allah acil şifa versin inşallah.O nasıl bi sinirdir öyle Allah korusun.küçük çocuğu var diyorsun aklına gelmezmi hiç?işin içinde başka bişey olmasın?du bakalım hayırlsı inşallah şifasına kavuşurda aslı astarı çıkar ortaya.bizide haberdar et

gene kimsecikler kalmamış sanırım.Eeeeee tabi normal insanlar gündüz sohbet etti,akşam sohbet etti,11 oluncada ya çalışmaya ya uyumaya gitti.ben manyak bu saatte geliyorum.Neyse yarın yakalarım belki sizi :) nasılsa tatil.özlemmmmmmmm bak bunlar gezip tozar anacım bari biz laflayalım.duy sesimi.....herkese hayırlı geceler.selametle kalın

yok cnm ya allahın taktiri ama düşme anında bütün iç organları patlamış yani yaşasada büyük zorluk çeker

İyi gecelerr, ben sabahın köründe kalktım ve hala hiç yatmadım ama uykusuzluktan ölüyorum..
İşlerimi bitirdim evim miss oldu, bitane de battaniye yıkadım hava güzelken yavaş yavaş yıkıyop kaldırayım diyorum, dualrımı okudum içim ferahladı sonra da sağlıkocağına gittim takip için, tansiyonuma ve kiloma baktılar birde bi aletle karnımı dinlediler kalp atışını tam o alete bir tepik attı oğluşum hahah çok güldükk :))))
Sonrada kayınvalideme gittik oturduk muhabbet ettik görümcemün küçül kızları var onları sevdik, şimdi de annemdeyim burda kalıcam kocacım bi arkadaşıyla görück geç gelicekti bende oyüzden anneme gldim arada ayrı kalmak iyi oluyor )

Yarın kontrol için hastanedeye gideceğim ama o eski gittiğim doktoruma değil bana rapor verem başka hastanedeki doktora biraz araştırma yaptım bu da sezeryancıymış neyse şu rapor işlerimi bitireyim sonra bizim sülaleyi doğurtan nisa da mürüvvet hnm var ona geçicem ona hertürlü güveniyorum biraz suratsız ama işinin ehli bi kadın..
Benden böyle işte...
Bedriycim sana ve kayınbabana dua ettim yarın senin için tekrar ederim içini ferah tut..
Yeni hamişlerimize de dua ettim Allah kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize, sorunsuz bi hamilelik geçirin inşallah..
Diğer kardeşlerim sizin içinde dua ettim hiç bilmediğiniz beklemediğiniz bir anda rabbim ol desin inşallah en kısa Allahım size de bu duyguları yaşatsın önce çift çizgiler, sonra kese sonra pıt pıt, sonra pat pat hepsini sizde yaşayın inşallahhhhh..
Öpüyorum hepinizi canım iyi gecelerr ❤❤❤

valla çok güzel muhabbet ettik Yasomla çok enerjik bir sesi var maşallahh.. Vee dedim ki ona, ben bundna sonra burcumdan ümitliyim ya o benden önce gebe klacak yada beraber kalıcaz ama o benden sonra olmayacak dedim. İçime öyle doğdu bilmiyorum umarım gerçek olur

ayy yazık yaa bir anlık cinnet hali işte mantık herşey devre dışı kalıyor ne çocğu gelmiştir aklına o an ne başka birşey kimbilir ne yaptılar ki o kadar bunalıma girdi eşi destek olmuyormuydu ya acaba. Allah 2 çocuğunun yüzüne baksın da şifa versinn :26:

Çiğdem seda duamnur iyi geceler kizlar ne yapıyorsunuz

Çiğdem seda yarın is yok mü kuzular bu saat olmuş uyumamissiniz gece kuşları sizi ayy sedacim valla özendim simdi kıskandılar yaseminle bende konuşmalıyım bir an once telini veriyorum arayın kizlar 0507507...7:)))

uyuyamıyorum bir türlü, normalde uyuyamadığım zamanlar kulaklıları takıp bütün dikkatimi şarkı sözlerine veriyorum ama şimdi hiçbir işe yaramıyor.kızlar ya ben sizinle tanışmayı çok istiyorum,hepinizle.gece gece canım acaip sizi istiyor . ;-) ^_^:119::120:

ayyy canım yaa sen beni çağırmışsın ama ne yazıkkı dünde benim erken çıkacağım tuttu biraz okudum baktım kimsecikler yok bende çıktım zaten sinirlerim bozuktu yattım uyudum, sonrada tabi gecenin bi vakti öyle yatakta döndüm durdum uyuyamadım

bedriyem günaydın canım bugün doktor randevun var, inşallah hayırlısı ile güzel güzel haberler alır gelirsin canım benim senin için dua edicem öpüyorum seni

ay canim cok tebrik ederim cok sevindim ALLAHIM bebegini saglikli sihhatli kucagina alacagin gunleri gostersin INSALLAH AMINNNNNNNN sana kolay hamilelik diliyorum INSALLAH hayirlisi ile once keseyi gorursun sonra da pit pitlari duyarsin AMINNN ALLAHIM saglikli gelisimini gormeni nasip etsin AMINNNNNNNN:119::119::119::119::119:

Nerelerdesin sen dilberim ya nasılsın bakim keseyi gördü zaten:)

Günaydın kizlar nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…