- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.481
yasemine senin beben susam büyüklüğünde dediğimde, üzeri susamlı poğaça canı çekmişti,ne kadar duygusal bir anne di mi?
buket senin hamilelik takvimin nerdeee hadi yap artık.bi kitap okuyordum bikaç gün önce ,çocuğu olmayan bi kadının hikayesi off aynı biz gibi yaa.çok ağlattı beni bende bıraktım okumayı ama galiba ağlamaya ihtiyacım var şimdi kaldığım yerden devam edeceğim
kızlar bugün annemleri görmeye gittim orda arkadaşımın intihar ettiğini öğrenim çok üzüldüm kaynanası ve görümcesiyle kavga etmiş sonra kendini 4 kattan aşağı atmış 6 yıllık evliydi 2 tane küçük çocuğu vardı herşeyin hayırlısı
valla cnm işte bir anlık sinir herşei bitiriyor durumu ağırmış sözde görümcesi yakalamaya çalışmış elinden kaymışay ne diyosun yaa ..ay bu nasıl bi kavgaydı ki..Allah herşeyin hayırlısını versin yaaa..çıt çıt çıt
kızlar bugün annemleri görmeye gittim orda arkadaşımın intihar ettiğini öğrenim çok üzüldüm kaynanası ve görümcesiyle kavga etmiş sonra kendini 4 kattan aşağı atmış 6 yıllık evliydi 2 tane küçük çocuğu vardı herşeyin hayırlısı
evet..doğru..ben şu ara ne yesem olur:))
bu arada kızlar akik taşı hamilelikte bebeğe ve anneye çok faydalıymış..
Oyyi sem şimdi hamileler ne yer, ne içer, ne giyer takar onlara bakıyorsun di mi??Rabbim bozmasın maşallah
Buki bugün okula tiyatro geldi hemde Ankaradan, oyuncu kızı bir sevdim bir sevdim gidip öpecem, bir kanım kaynadı ki sorma, aaaa sonra bir baktım kız sana benziyor,şeker gibi,ayyy hep senmişsin gibi baktım kıza
valla cnm işte bir anlık sinir herşei bitiriyor durumu ağırmış sözde görümcesi yakalamaya çalışmış elinden kaymış
yok cnm ya allahın taktiri ama düşme anında bütün iç organları patlamış yani yaşasada büyük zorluk çekercanım Allah acil şifa versin inşallah.O nasıl bi sinirdir öyle Allah korusun.küçük çocuğu var diyorsun aklına gelmezmi hiç?işin içinde başka bişey olmasın?du bakalım hayırlsı inşallah şifasına kavuşurda aslı astarı çıkar ortaya.bizide haberdar et
oyyy canımm valla çok mutlu oldum bu habere..bu telefon işi super olmuş..
maşallah yasemin ve susam'ına
maşallah buket ve susam'ına
oyyy ikiside doğduğu günü görür inşallah, sedaaa bak sıranın başını alıyoruzz bebeğem
gene kimsecikler kalmamış sanırım.Eeeeee tabi normal insanlar gündüz sohbet etti,akşam sohbet etti,11 oluncada ya çalışmaya ya uyumaya gitti.ben manyak bu saatte geliyorum.Neyse yarın yakalarım belki sizi :) nasılsa tatil.özlemmmmmmmm bak bunlar gezip tozar anacım bari biz laflayalım.duy sesimi.....herkese hayırlı geceler.selametle kalın
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
ay canim cok tebrik ederim cok sevindim ALLAHIM bebegini saglikli sihhatli kucagina alacagin gunleri gostersin INSALLAH AMINNNNNNNN sana kolay hamilelik diliyorum INSALLAH hayirlisi ile once keseyi gorursun sonra da pit pitlari duyarsin AMINNN ALLAHIM saglikli gelisimini gormeni nasip etsin AMINNNNNNNN:119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?