- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.501
adam beni bıraktı gitti ne çalışması çalışmamı kaldı, adam zaten tutsa 1 seferlede tutar diyip duruyo zaten zorla çalışıyodu amaan neyse söyletme beni:2:
ben iyiyim mesudeciğim sen nasılsın varmı ağrın sızın
İyi olmana sevindim ozlemcim Allah dahada iyi etsin bende iyiyim cok şükür şimdilik yok ağrım:)))
Yaseminim tahmin edip de yormam seni hemen yazım istersen:))
adam beni bıraktı gitti ne çalışması çalışmamı kaldı, adam zaten tutsa 1 seferlede tutar diyip duruyo zaten zorla çalışıyodu amaan neyse söyletme beni:2:
Nerelerdesin sen dilberim ya nasılsın bakim keseyi gördü zaten:)
Günaydın kizlar nasilsiniz
mesudee ne demek istedin son cümlede anlamadım kafam basmadı herhalde
iyiyim canim sen nasilsin bebisin nasil? ayy gormus mu keseyi cok sevindim kac haftalik ki simdi?yaaaaa ALLAH tamamina erdirsin sanki topike bi ugur geldi INSALLAH darisi diger arkadaslarin basina AMINNNNNNNNN
tatlim yanilmiyosam dr sana once erkek bebek demis sonradan kiz demis oyle mi? ya bana da 12. haftada erkek dedi acaba 16. haftada kiz diye bilir mi?:26:
Evet tatlim iki gün oldu gördü 1bucuk aylık olmuş minnakimiz:)) evet ya insallah böyle devam eder sıra sedamizda:)))
Bende cok şükür iyiyim TATLIM evet dogru hatırlıyorsun cok erken söylemişti 11 haftada erkek 14. Haftada ise kiz dedi ve öyle de kaldı bakalım nasil çıkacak bize son supriz yapmazsa kiz TATLIM hayırlısı cnm ya bilmem ki değişir mı kiz mı istiyon sen bakim:)
canim aslinda saglikli olsunda hic fark etmez cinsiyyeti ne olursa olsun hayirli evlat olsun ama ne biliyim iste insan merak ediyor acaba kiz mi erkek mi diye
Cnm Yasemin'e dedim onu numaramın basını yazmıştım da sonunu tahmin edim mı dedi bende yormam seninistersen onu da yazarım demek istemiştim€
Aslı günaydın hosgeldin kiz iyilik bizden senden naber kuşum:)))
Canım canım benim valla şimdi daha kötü oldum, eşinin hali gözümün önüne geldi, evet tatlım hıv zaman kaydette bu senin için bir işaret olsun, hemen doktora git Rabbim öyle vesile edecek belki, bak yasemine 1 ay doktor kontrolünden sonra hemen hamile kaldi, Rabbim inşallah en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder canim
maşallah Allahın mucizeleri bitmez
canım sağolasın ALLAH razı olsun..Dünürüm Gülcüm cuma günü sabah senin duanı okudum, bol bol dua ettim sana ama topiğe gelemediğim için yazamadım.
tatlım evet hamilelik başında bu testleri istiyolar ben özele gittiğimden sordum toplam 300 lere cıkıyodu..Cicişlerim Günaydınnn, Herkese iyi haftasonları.
Öncelikle dün topiğe gelememe sebebim, sabahtan akşama kadar annemle birlikte olmam idi. benimle birlikte işe geldi, sonra akşam dr gittik, ordan da bana geldi eve.
Çok şükür keseyi gördüm maşallahtam tamına 5 haftalık çıktı, yani bugün 5+1 oldum dr son adet tarihimi sordu tam gününe gün görünüyor iyi dedi. ozaman benim hamişlik takvimim yanlışmı bilemedim. doğum yapacağın gün 27 kasım görünüyor dedi. şte yorulma uzanma hoplama zıplama yağlı yeme salçalaı yeme, sık ilşiki yapma vs vs. kanaman filan yok ama çalıştığın için bide yürüdüğün için ben sana progestan yazıcam dedi. ben zararı olurmu dedim. yok dedi, hamileler üzerinde hiçbir zararlı etksi olmayan, aksine faydası olan bebeğin daha sağlam tutunmasına yarayan bir ilaçtır öneriyorum ben dedi. tamam dedim. kan değerlerim normal çıkmıştı 2 ay önceki değerlerimde ama ben yinede sana demir ilacı yazıyorum dedi günde 1 tane. bide folic asit içiyorum zaten. 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. birrrrsürü test yazdı yalnız, onları nerde yaptırıcam bilemiyorum o testleri yağtır gel, hamilelikte annenin sağlık durumu ile ilgili önemli bilgiler veriyor buu tester dedi, isimlrini yazıyorum;
- açlık kan şekeri
- serbst T4
- TSH
- Anti HVC (card test)
- Antı-HIV 1-2 (card test)
- HbsAg (card test)
- VDRL - RPR
- Anti Toxoplasma IgM
- Anti Rubella IgM
- Hemogram (Tam kan sayımı)
- İdrar tetkiki
Benim doktor biraz çok tedaycı, muhakkak birçoğunuzdan bukadar test istenmemiştir. kadın tamamen garantici, ailecek tanışık olduğumuz bir dr olmasa hemen para için istiyor derdim ama pislik te atamıyorum kadıncağıza şimdi:) onun normal hayattaki huyunuda bildiğim içn bana tuhaf gelmiyor.
Neyse gittiğimde beni tarttı kilom 3 kilo fazla çıktı orda, normalde 63 kilo ile hamiş kaldım, orda +3 çıktım
tansiyonum yksek çıktı yalnız, 15-9 çıktı, yksek dedi, hep böyle değil ama bi oturup kalksam fazla nefes almam icabediyor dedim, tansiyon kartı verdi, 1 hafta takip et bakalım yaz buraya dedi.
işte böyle ayy yoruldum.:)
Canım benim iyiyim işte cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum okadar
Siz nasılsınız?kızın ve sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?