Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Dünürüm Gülcüm cuma günü sabah senin duanı okudum, bol bol dua ettim sana ama topiğe gelemediğim için yazamadım.

Bircan canım benim çok süper bir tedaviye gidiyorsun, umudun yüksek olsun kuşum, beiliyorsun bende yumurtlama takibine gitmiştim, yumoşların çok olduğu ay tutmadı da , 1 tane yumoş olduğu ay tuttu Allaha çok şükür.

Aslııı oyy geçmiş okurken, burcuya yaptığın ikiz, üçüz, biriz açıklamasını okurken beynim birbirine girdi yerm ben seni, yaaa ben senin ikizinim, o senin üçüzün, diğeri senin birizin....

Bedriyecim canım ohh çok sevndim kayınbaban iyiyimiş hamdolsun. Ben senin için dua ettim ayetel kürsü okudum bugün, ,inşallah hayırlı mutlu haberler ile gelirsin tatlım benim.

Burcu kuşum, yoğurt mayalama konusunda meral sana bilgi yazmış ama bende yazayım, bak benimki kestirme yol ben sütü marketten günlük süt alıyorum, halyle bizim buralarda öyle taze sağılmış süt bulamıyorum, varsa bile gündüz geliyordur sütçü ben evde olmuyorum. sütü öyle şakır şakır kaynatmıyorum, başında duruyorum, ısısı şöyle ılığın üzerinde parmağının dayanabileceği kadar sıcakığa gelince kapatıyorum. sonra sanırım tam hatırlayamadım ama meralin dediği gibi 1 kiloya 1 kaşık yoğurt koyuyorsun. onu çok şakır şukur karıştırmadan hafif hafif dipten doğru karıştırıyorum. sonra sarıp sarmalıyorum iyice. sonra 5 saat bekletiyorum. ve açıp, kapağınıda açıp dolaba koyuyorsun direk, ertesi gün yiyorsun.

Tubacım canım benim bu ay olmamış olsa bile yakındır kuşum öyle görünüyor bu gidişat

Ayyy kızlar sedacığım beni aradı dün, ayy nasıl konuştuk varya, sanki çocukluktan beri arkadaşım gibi ayy nasıl samimi nasıl yakındık, aynı topikteki muhabbetimiz gibi, bu mucize bişey kızlar yaa hiç yabancılık çekmedik direk muhabbete daldık 20-25 dk konuştuk. ayyy bütün topik buluşalım bi yaa ben dayanamıyorum kızlar

Buket canım yazdım yazdığın duaları okudum şuanda aklıma geldi, o ashabı bedir isimlerini yazıp asmak lazım diye yazmışsın ya, tesadüftürki 1 - 2 hafta evvel teyzem yollamıştı bende kapının girişindeki dolaba koymuştum. onunda etkisi olabilir, tavsiye ederim kızlar.

Burcuuu susam susam dedike ben susamlı poğaça cekyor canım yerim ben seni, üstüne susam döküp seni bile yiyebilirim

Buket kız ayy dün akik taşı yüzüğümü gördüm ayy taksamda vucudumdaki negatif enerjileri alır belki diye düşündüm, şimdi sen yazmışsın akik taşı yüzük çok faydalı diye süper oldu.

Zeyneppp (zakkumx) ayy canım güldürdün beni yaa demek silkeletme ile ilgili karikatürler gördün ayy nasıl merak ettim varya kimbilir nasıl resimler gördün

Çiğdemcim bugün hastanayee gidecekmişsin, hadi hayırlı mutlu haberlerle gel inşallah sende kuşum.

Mesudeee anamm telefon numaranın devamı için tahmin ettiğim numaraları yazimmi

Tubacımmm ayy sen hayırlısıyla bi istanbula gelseydin hemen buluşurduk, istanbullu kızlar popolarını kaldırıp buluşmaya yanaşamıyorlar

Özlemcim ne oldu gene tam çalışma günleri küsüştünüzmü kızzz ayyy olmaz böyle şeyy

adam beni bıraktı gitti ne çalışması çalışmamı kaldı, adam zaten tutsa 1 seferlede tutar diyip duruyo zaten zorla çalışıyodu amaan neyse söyletme beni:2:

Cicişlerim Günaydınnn, Herkese iyi haftasonları.
Öncelikle dün topiğe gelememe sebebim, sabahtan akşama kadar annemle birlikte olmam idi. benimle birlikte işe geldi, sonra akşam dr gittik, ordan da bana geldi eve.
Çok şükür keseyi gördüm maşallah tam tamına 5 haftalık çıktı, yani bugün 5+1 oldum dr son adet tarihimi sordu tam gününe gün görünüyor iyi dedi. ozaman benim hamişlik takvimim yanlışmı bilemedim. doğum yapacağın gün 27 kasım görünüyor dedi. şte yorulma uzanma hoplama zıplama yağlı yeme salçalaı yeme, sık ilşiki yapma vs vs. kanaman filan yok ama çalıştığın için bide yürüdüğün için ben sana progestan yazıcam dedi. ben zararı olurmu dedim. yok dedi, hamileler üzerinde hiçbir zararlı etksi olmayan, aksine faydası olan bebeğin daha sağlam tutunmasına yarayan bir ilaçtır öneriyorum ben dedi. tamam dedim. kan değerlerim normal çıkmıştı 2 ay önceki değerlerimde ama ben yinede sana demir ilacı yazıyorum dedi günde 1 tane. bide folic asit içiyorum zaten. 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. birrrrsürü test yazdı yalnız, onları nerde yaptırıcam bilemiyorum o testleri yağtır gel, hamilelikte annenin sağlık durumu ile ilgili önemli bilgiler veriyor buu tester dedi, isimlrini yazıyorum;
- açlık kan şekeri
- serbst T4
- TSH
- Anti HVC (card test)
- Antı-HIV 1-2 (card test)
- HbsAg (card test)
- VDRL - RPR
- Anti Toxoplasma IgM
- Anti Rubella IgM
- Hemogram (Tam kan sayımı)
- İdrar tetkiki

Benim doktor biraz çok tedaycı, muhakkak birçoğunuzdan bukadar test istenmemiştir. kadın tamamen garantici, ailecek tanışık olduğumuz bir dr olmasa hemen para için istiyor derdim ama pislik te atamıyorum kadıncağıza şimdi:) onun normal hayattaki huyunuda bildiğim içn bana tuhaf gelmiyor.

Neyse gittiğimde beni tarttı kilom 3 kilo fazla çıktı orda, normalde 63 kilo ile hamiş kaldım, orda +3 çıktım
tansiyonum yksek çıktı yalnız, 15-9 çıktı, yksek dedi, hep böyle değil ama bi oturup kalksam fazla nefes almam icabediyor dedim, tansiyon kartı verdi, 1 hafta takip et bakalım yaz buraya dedi.
işte böyle ayy yoruldum.:)

adam beni bıraktı gitti ne çalışması çalışmamı kaldı, adam zaten tutsa 1 seferlede tutar diyip duruyo zaten zorla çalışıyodu amaan neyse söyletme beni:2:

yav arkadaş bzim kocalardaki bu zorla ilişki nedir böyle anlamıyorum ben. evlenmeden önceki zannettiğim erkek tipi bunun tam tersiydi, ama göryrumki hepimizin kocaları aynı aşşağı yukarı. benimki şuanda çok sevnçli 9 ay yapmayacağı için

yaseminciğim yok canım bu testlerin hepsini her hamileden istiyorlar senin doktorunla alakalı değil canım bu testlerin hepsini devlet hastanesinde yaptırabilirsin ben öyle yapmıştım

Hehe unu okuyunca benm eski Halim geldi cocuk olsun diye hemen hemen hergün çalışıyordum adam istemiyor tabi ama ben aklıma koyduğumu yapıyodum No sekilde sonra oda gaza geliyodu sonuc bu haldeyim:))

Valka Yasemin erkeklerin I'sine geliyo bu hamilelik bizimki de yanasmiyo artık yasak da yok ama korkuya garibim:)))

Yoğurt nafakama konusunda bende ufak bı bilgi vereyim şutu mayalarından sonra üzerine kapak degil süzgeç geçirin yoğurt sulanmadin eksimesi diye malum sıcaklar geliyor mayalanincaya kadar eksiyo birde hazır yoğurt ile degil doğal yoğurt mayası ile mayalayin maya eksi ise icine biraz seker atın ))

Nerelerdesin sen dilberim ya nasılsın bakim keseyi gördü zaten:)

Günaydın kizlar nasilsiniz

iyiyim canim sen nasilsin bebisin nasil? ayy gormus mu keseyi cok sevindim kac haftalik ki simdi?yaaaaa ALLAH tamamina erdirsin sanki topike bi ugur geldi INSALLAH darisi diger arkadaslarin basina AMINNNNNNNNN
tatlim yanilmiyosam dr sana once erkek bebek demis sonradan kiz demis oyle mi? ya bana da 12. haftada erkek dedi acaba 16. haftada kiz diye bilir mi?:26:

Son düzenleme:
mesudee ne demek istedin son cümlede anlamadım kafam basmadı herhalde

Cnm Yasemin'e dedim onu numaramın basını yazmıştım da sonunu tahmin edim mı dedi bende yormam seninistersen onu da yazarım demek istemiştim €

Aslı günaydın hosgeldin kiz iyilik bizden senden naber kuşum:)))

Evet tatlim iki gün oldu gördü 1bucuk aylık olmuş minnakimiz:)) evet ya insallah böyle devam eder sıra sedamizda:)))
Bende cok şükür iyiyim TATLIM evet dogru hatırlıyorsun cok erken söylemişti 11 haftada erkek 14. Haftada ise kiz dedi ve öyle de kaldı bakalım nasil çıkacak bize son supriz yapmazsa kiz TATLIM hayırlısı cnm ya bilmem ki değişir mı kiz mı istiyon sen bakim:)

canim aslinda saglikli olsunda hic fark etmez cinsiyyeti ne olursa olsun hayirli evlat olsun ama ne biliyim iste insan merak ediyor acaba kiz mi erkek mi diye

canim aslinda saglikli olsunda hic fark etmez cinsiyyeti ne olursa olsun hayirli evlat olsun ama ne biliyim iste insan merak ediyor acaba kiz mi erkek mi diye

Tabı cnm herseyim hayırlısı senin icinde en hayırlısı olsun dediğin gibi once saglık merak edilmez mı ya ama bu ayy net olur artık senin de merakın şüphen gider annesi ne olursa olsun o senin yavrun:)) Rabbim korusun sizleri

Canım benim iyiyim işte cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum okadar
Siz nasılsınız?kızın ve sen

gerçekten öyle önemli olan inanmak pes etmek yok:)

herkese slm kızlar ya birşey soracağım size ben 23. haftaya girdim ayrıntılı ultrasonu bu haftada yapıyolar mı kaçırdım mı onu yoksa şeker yüklemesimi yapacaklar pzartesi randevum varda:26:

Dünürüm Gülcüm cuma günü sabah senin duanı okudum, bol bol dua ettim sana ama topiğe gelemediğim için yazamadım.
canım sağolasın ALLAH razı olsun..
tatlım evet hamilelik başında bu testleri istiyolar ben özele gittiğimden sordum toplam 300 lere cıkıyodu..

toxoplasma ıgm
rubella igm
cmv igm harici diğerlerini sigortaya gittim yaptırdım hemen aldılar nmaramda ilerdeydi ama sağolsunlar tahlil yazdırcam diyince bekletmediler soktular yazdığım
3 ü 160larda tuttu 0 3 ü sadece eğitim araştırmalarda yapılıo dediler..ama sende diğer 2sini göremedim..

Son düzenleme:
Canım benim iyiyim işte cumartesi çalışmaktan nefret ediyorum okadar
Siz nasılsınız?kızın ve sen

Ben ve kızım iyiyiz Teyzesi tesekkur ederiz yarın ve öbürgun daha iyi olacağız once alis veriş yapacagım sonrada KIZIMI görmeye gidicem Pazartesi gunü 1 ayı gecti görmüyorum cok özledim ya
Allah yardimcin oldun kuzum bende sevmezsin hic millet disarda gezmelerde sen çalışıyorsun cok kötu bı durum

Hoş geldin Gül'üm:))

Kizlar ben acıkdım galiba bı kahvaltı yapım gelirim öptüm sizleri

Son düzenleme:
slm kızlar herkese güzel günler,bol güneşler
ben bugün biraz halsiz gibiyim.boğazım acıyor.kahvaltı yaptım,kahvemi içtim,acık yazılı kağıdı okudum.bunaldım çıkıp bi hava alıcam.size bi selam verim dedim.
yasemin can başıma gelmedi ama ilgi alanım olduğu için arkadaşların testlerini yakinen takip ediyorum.özlem ,gül, mesude cevaplamışlar bende diyeyim.o testleri gerçekten tüm hamilelerden istiyorlar.sorun yok yani.benim arkadaşlar sağlık ocağında yaptırdı.kayıt için zaten gitmen lazım ocağa(aşılar falan) tahlilleride yaptırıver işte.orda yapılmayanlarıda özelde yaptırırsın.yanlış olmasın ama böyle yaparak 150tl falan tutuyo.sonra doktoruna topluca gösterirsin haftaya.yalnız ocaktaki sonuçlar 2-3 gün sonra çıkıyor.pazartesi gitte muayeneye kadar çıkmış olur.
Sevgiler saygılar hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…