- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.521
Çiğdem seda duamnur iyi geceler kizlar ne yapıyorsunuz
Çiğdem seda yarın is yok mü kuzular bu saat olmuş uyumamissiniz gece kuşları sizi ayy sedacim valla özendim simdi kıskandılar yaseminle bende konuşmalıyım bir an once telini veriyorum arayın kizlar 0507507...7:)))
canımm nereden gördünn kims yyok burada diye dolanıyordum geyikte falan vet iş yok c.tesi pazar bende gece oturabiliyorum. arayalım seni de kuşumm
Ayyy kızlar sedacığım beni aradı dün, ayy nasıl konuştuk varya, sanki çocukluktan beri arkadaşım gibi ayy nasıl samimi nasıl yakındık, aynı topikteki muhabbetimiz gibi, bu mucize bişey kızlar yaa hiç yabancılık çekmedik direk muhabbete daldık 20-25 dk konuştuk. ayyy bütün topik buluşalım bi yaa ben dayanamıyorum kızlar
Canımm benim valla aynı şekilde hatta yüz yüze görüştüğüm insanlardan bile ilk başta böyle enerji alamıyorum ben han ilk o konuşmaya başlama anı çok mnelşidr nasıl başlarsa öyle gider yaa zaten telefonu açar açmaz enerjini aldım canımm muhabbet çok güzeldi aynen topikteki konuşmalarımızdan hiçbir farkı yoktu uzun da konuştuk dimi bende çene bitmez.
Cicişlerim Günaydınnn, Herkese iyi haftasonları.
Öncelikle dün topiğe gelememe sebebim, sabahtan akşama kadar annemle birlikte olmam idi. benimle birlikte işe geldi, sonra akşam dr gittik, ordan da bana geldi eve.
Çok şükür keseyi gördüm maşallahtam tamına 5 haftalık çıktı, yani bugün 5+1 oldum dr son adet tarihimi sordu tam gününe gün görünüyor iyi dedi. ozaman benim hamişlik takvimim yanlışmı bilemedim. doğum yapacağın gün 27 kasım görünüyor dedi. şte yorulma uzanma hoplama zıplama yağlı yeme salçalaı yeme, sık ilşiki yapma vs vs. kanaman filan yok ama çalıştığın için bide yürüdüğün için ben sana progestan yazıcam dedi. ben zararı olurmu dedim. yok dedi, hamileler üzerinde hiçbir zararlı etksi olmayan, aksine faydası olan bebeğin daha sağlam tutunmasına yarayan bir ilaçtır öneriyorum ben dedi. tamam dedim. kan değerlerim normal çıkmıştı 2 ay önceki değerlerimde ama ben yinede sana demir ilacı yazıyorum dedi günde 1 tane. bide folic asit içiyorum zaten. 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. birrrrsürü test yazdı yalnız, onları nerde yaptırıcam bilemiyorum o testleri yağtır gel, hamilelikte annenin sağlık durumu ile ilgili önemli bilgiler veriyor buu tester dedi, isimlrini yazıyorum;
- açlık kan şekeri
- serbst T4
- TSH
- Anti HVC (card test)
- Antı-HIV 1-2 (card test)
- HbsAg (card test)
- VDRL - RPR
- Anti Toxoplasma IgM
- Anti Rubella IgM
- Hemogram (Tam kan sayımı)
- İdrar tetkiki
Benim doktor biraz çok tedaycı, muhakkak birçoğunuzdan bukadar test istenmemiştir. kadın tamamen garantici, ailecek tanışık olduğumuz bir dr olmasa hemen para için istiyor derdim ama pislik te atamıyorum kadıncağıza şimdi:) onun normal hayattaki huyunuda bildiğim içn bana tuhaf gelmiyor.
Neyse gittiğimde beni tarttı kilom 3 kilo fazla çıktı orda, normalde 63 kilo ile hamiş kaldım, orda +3 çıktım
tansiyonum yksek çıktı yalnız, 15-9 çıktı, yksek dedi, hep böyle değil ama bi oturup kalksam fazla nefes almam icabediyor dedim, tansiyon kartı verdi, 1 hafta takip et bakalım yaz buraya dedi.
işte böyle ayy yoruldum.:)
Canımm maşallahh temkinli doktorları severi çalıştığın için progestan vermsi iyi olmuş ben iki aşılama yaptırdım dr hiç vermedi bana yaa. O testleri sağlık olacağında yaptırabiirsin canım geçen sene ben ara kanamalardan dr gitmiştim bebek isteğimi de söylemişrtim dr değiştirdiğimde bana rubella ve tkoplamazyı yazmuştı hormon testleriniin içinde sorun yokmuş gebe kalınca tekrar yaptırmama gerek olmaz heralde ama ben para vermedim o ikisine hormonlarla beraber yapıldı.
Evet tatlim iki gün oldu gördü 1bucuk aylık olmuş minnakimiz:)) evet ya insallah böyle devam eder sıra sedamizda:)))
Bende cok şükür iyiyim TATLIM evet dogru hatırlıyorsun cok erken söylemişti 11 haftada erkek 14. Haftada ise kiz dedi ve öyle de kaldı bakalım nasil çıkacak bize son supriz yapmazsa kiz TATLIM hayırlısı cnm ya bilmem ki değişir mı kiz mı istiyon sen bakim:)
İnşallah canım ama ben tüpe kalırsam bu birkaç ayda benden önce hamişler çıkar bol bol topiğimizin bahtı açıldı artık