Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımm nereden gördünn kims yyok burada diye dolanıyordum geyikte falan vet iş yok c.tesi pazar bende gece oturabiliyorum. arayalım seni de kuşumm

Canımm benim valla aynı şekilde hatta yüz yüze görüştüğüm insanlardan bile ilk başta böyle enerji alamıyorum ben han ilk o konuşmaya başlama anı çok mnelşidr nasıl başlarsa öyle gider yaa zaten telefonu açar açmaz enerjini aldım canımm muhabbet çok güzeldi aynen topikteki konuşmalarımızdan hiçbir farkı yoktu uzun da konuştuk dimi bende çene bitmez. Keşke buluşabilsek ne güzel olurduu

Canımm maşallahh temkinli doktorları severi çalıştığın için progestan vermsi iyi olmuş ben iki aşılama yaptırdım dr hiç vermedi bana yaa. O testleri sağlık olacağında yaptırabiirsin canım geçen sene ben ara kanamalardan dr gitmiştim bebek isteğimi de söylemişrtim dr değiştirdiğimde bana rubella ve tkoplamazyı yazmuştı hormon testleriniin içinde sorun yokmuş gebe kalınca tekrar yaptırmama gerek olmaz heralde ama ben para vermedim o ikisine hormonlarla beraber yapıldı.

İnşallah canım ama ben tüpe kalırsam bu birkaç ayda benden önce hamişler çıkar bol bol topiğimizin bahtı açıldı artık

selam kızlar nasılsınız gelelim bana güne güzel başlasamda susn çok kotüyüm dr a gittik bebişim ii maşallah 340 gr olmuş ama benim tnsiyonum 150 90 çıktı kardıyolojiye gitmem gerekmiş tabi kilomda var şu ana kadar 5 kilo aldım ve zaten şişmandım buna zaten canım sıkıldı sonrada kocam olacak duygusuz beni sinir etti sinirden ağladım adamın umrunda bile olmadı o sinirle evin işlerine bir giriştim perde taktım mutfak dolaplarını düzenledim nevresimleri değiştirdim vs vs normalde düşük tehlikesi geçirdiğim için kendimi yormuyordum aamnapim sinirimi bişilerle çıkarmam lazımdı noluyo diye sormuyo bizimki napıosun bile demdedi kaç ssat sonra beni sandalyenin üstünde görünce inip dinlenmeliymişim ne işim varmış sandaly etepesinde yok efendim bişi olursa dilinden kurtulamazmışım sanki sadece onun çocuğu dedim o benim içimde senden daha fazla önemsiyor ve düşünüyorum bu sözlerimi beynine sok beni ve bebğimi üzme bu erkekler bazen ne kadar dengesiz olabiliyorlar yaaaaaa daha yazıcamda sinirliyim halaaaa

Kızlarr günaydınn hatta tünaydınnn

Bizde kalktık kocişle kahvaltımızı ettik pazara gittik kaynanamlara da meyve aldık bir de çiçek aldım kaynanama pazardan açelya pembe çok beğendi salonuna koydu inşallah sana da böyle çiçekler getiren evlatların olur dedi amin inşalllah dedim. O da güne gidecekmiş kalkmış biraz durduk ayaküstü geldik. Eşimi yollucma birazda ev işlerini yapıcam bugün işler bitsinde yaın gezerim aslında Bozüyüğe gidecektk vazgeçtik saatte geç oldu zaten. Ancak işleri yaparım ben akşam yemeği falan.. Gelirim yine görüşürüz kızlarr..

Ah be canım yaa pireye kızıp yorgan yakma dikkat et senn kızdığın zaman kendini yoracağın işler yapmak yerne git odana kitap oku hiç dğeilse bulmaca çöz gazete oku öyle boşalt kafanı aman canımm.. Gerçekten eşler bazen düşüncesiz oluyor bir de inat ne olursa olsun vazgeçmiyorlar inatlarından seni sevmediğindne değil keçiliğinden işte. Sakin ol dinlen şimdi bozma moralini yüsek tansiyon tehlikeli evet ama git bakalım kardiyolojiye yemene içmene dikkat et tuzlu şeyler yememeye özen göster hamurişi kızartma ekmek fazla tüketme hatta hiç tüketme ama en önemlisi tuz buna çok dikkat et yie normale döner inşallahh canımm..

haklısın canım kendime ediyorumm tuz yemeklere ilave katmıyorum biçok seyi tuzsuz yiyebilirim yediklerimede dikket etmeye çalışıyorum bakalım ne çıkacak altından inş kötü bişi çıkmaz

Canım üzme kendini lütfen öyle sinirlenipte ağır işlerde yapma hep aynı erkek modelleri bunlar nie bu kadar vurdumduymaz oluyolar anlamıyorum

Ohhhhh biz çalışalım siz evde olmazki Sedaaa yazık değilmi bana sinirden çatlıyorum bende eve gitmek istiyorummm
bu arada telefonla konuşmalar falan olmazki canım böyle bizim neyimiz eksikkkk BİRİZİMMMMMMMMMMMM ara benide konuşalımmm
Kızlar numaramı veriyorum 05418........ devamını getirebilen arasın beniii

zaten bişiler yiyip dışarı çıkıcam oda ne hali varsa görsün

Zeynep, Gül'cüm ve Seda'cım canlarım testler ile ilgili cevaplarınız içim rahatlattı Allah razı olsun canlarım. ozaman ben bi sağlık ocağına çufçuf'lanmam lazım artık

Seda kuşum ara beni boya beni bak topikte telefonlaşma akımını başlattık hayırlısıyla, herkes birbiriyle paylaşsın bencede, çok güzel oluyor mesajlaşmak konuşmak, istedğin anda ulaşabilmek

Sündüz canım benim kocana kızıpta minnoşunu ne yoruyorsun tatlım, açsaydın bi film kendine ona verseydin bilgisayardan aslında.
aman hee bidaha öle şeyler yapma sakın, zor bulduk zaten minişlerimizi

İkizimmm aslıcımm ben geldim oku üfle kendini nazara mı geldin bebişim?
bide bugün hava çok güzel ya, belki işyerinde olduğun için sıkılma gelmiştir sana haklı olarak

İkiiiziimmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnn
Vallla aynen öyle canım çalışmaktan ötürü böyleyim aslında sinir oluyorum cumartesi günleri çalışma işine aslında yarım gün olacaktı 3 haftadır oda yokkkkk amannnnn böyle olunca da sinirleniyorum ister istemezzz ((((
3 saatim kaldı ama nasıl geçer bilemiyorum Yasoooo
Bugün burda da kimse yokkk herşey üst üste ama olmazkiiii

oyyyy kıyamam ben ikizime yaaa, yav hatırlatın baskı yapın hakkaten yarım gün olsun bari
ama şöyle içini rahatlat, evde olsanda pek yapacak bişey yok yani, aslında evde iş bitmez tabi benimde şuan birsürü işim var ama yapmıyorum, yani evde de olsan yine internette topiklerde sitelerde olacaktın, senin şuanda mekanın farklı bitek, öyle rahatlat kendini bari

İkizim rahatlatamam kendimi olmaz çünkü evde olsam imkan yok girmem internete işlerden fırsat bulup girememki :)
Ammannnn neyseki az kaldıııı dakikaları sayıyorummm
sende boşver işi gücü yawww uzat ayklarını dinlennnn yorma kendinii

Merhaba kızlaaar, bu ara neti açasım hiç yok, genç bir arkadaşımızı kaybettik bıçaklı kavgada Aklımdan çıkmıyor 2 gündür, inşallah sizde herşey yolundadır

yok bişey yapmıyorum valla evi toz götürüyor, yatak odasındaki çekmeceli şifonyerim baştan aşağı her çekmecesi tepilmiş vaziyette.
ayrıca bu karmaşanın içinde altın kolyemi, ve diğer bir manevi değeri olan kolyemide kaybetmiş durumdayım onları aramam lazım ve bulmam lazım aklım onlarda ama ona bile kalkmıyorum. sonra lavaboyu tuvaleti temizlemem lazım, mutfak lavabosunuda temizlemem lazım sararmış
ayrıca birde çamaşır yıkamam lazım aslında bak şimdi aklıma geldi, e tabi o da duruyor.52:
ayyy saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
Seda beni duymasın sakın onun hamaratlıklarını okurken kendimden utanıp duruyorum

Merhaba kızlaaar, bu ara neti açasım hiç yok, genç bir arkadaşımızı kaybettik bıçaklı kavgada Aklımdan çıkmıyor 2 gündür, inşallah sizde herşey yolundadır

ayy canım benim hşgeldin, Allah ailesine ve sizlere sabır versin, onunda günahları varsa rabbim affetsin inşallah. tabi moralsizken insanın canı bişey istemez, üff ya gençlik çok kötüye doğru gidiyor ya, Allah yardımcımız olsun bizlerde çocuk yetiştireceğiz.

Yasemiin kalbimi okumuş gibi tamda benim düşündüğüm noktaya isabet etmişsin... İnsan hamile olunca etrafında yaşadığı olayları hep ona endeksliyo sanki Bak sende hamilesin ve hemen duyduğun bu olayda yetiştireceğin bir evladın olduğu geldi aklına... Rabbim korusun acılarını göstermesin inşallah yavrularımızın..

Allah sabır versin canım ailesine sevdiklerineee ortalık fena artık zaten hiç sevmem kavgalarıdaaa

Boşverrrrrrrr yaparsın elbetttt nolacak sankiii
Seda işlere koyulmuştur şimdiii hamarat canım o anlattıkça benimde iş yapasım geliyo valla

Amiin canım, kavgalar beni hayattan soğutur, komşumun kavga sesleri bile benim tansiyonumu yükseltir, hiiç dayanamam o sesleri duymaya.......
Neyseeeeee içinizi daraltmayım ya :) Ben 31. haftaya girmişim bugün, şükürler olsun :)

AY VE HAFTA HESABI

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde –> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…