- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.541
oyyyyyyy ne ala iki hamişin arasında kaldımmmmm kızlarrrr bana da bulaştırın lütfennnnn
canım benim hakkaten şimdi sen dyince farkettim, psikolojik olarak öyle bir yorum yapmışım gerçekten.Yasemiin kalbimi okumuş gibi tamda benim düşündüğüm noktaya isabet etmişsin... İnsan hamile olunca etrafında yaşadığı olayları hep ona endeksliyo sankiBak sende hamilesin ve hemen duyduğun bu olayda yetiştireceğin bir evladın olduğu geldi aklına... Rabbim korusun acılarını göstermesin inşallah yavrularımızın..
Allah sabır versin canım ailesine sevdiklerineee ortalık fena artık zaten hiç sevmem kavgalarıdaaa
Boşverrrrrrrr yaparsın elbetttt nolacak sankiii
Seda işlere koyulmuştur şimdiii hamarat canım o anlattıkça benimde iş yapasım geliyo valla
Amiin canım, kavgalar beni hayattan soğutur, komşumun kavga sesleri bile benim tansiyonumu yükseltir, hiiç dayanamam o sesleri duymaya.......
Neyseeeeee içinizi daraltmayım ya :) Ben 31. haftaya girmişim bugün, şükürler olsun :)
Yasemine sürtün, bak kesin faydasını göreceksin
canım benim hakkaten şimdi sen dyince farkettim, psikolojik olarak öyle bir yorum yapmışım gerçekten.
Allahım hepimizin çocuklarını ve ayrıca onların arkadaşı olacak kişileri de iyi insanlar etsin inşallah. Arkadaş ortamı da aile kadar önemli, belki o çocukcağızın arkadaş ortamı ve takıldığı yerler farklı olsa belki herşey çok daha farklı olurdu. Allahım ailesine sabırlar versin gerçekten, evlat acısı kimseye göstermesin Allah
hatta birazdan uyuycam gibim geliyor iyice tembellik bastı
canım benim hakkaten şimdi sen dyince farkettim, psikolojik olarak öyle bir yorum yapmışım gerçekten.
Allahım hepimizin çocuklarını ve ayrıca onların arkadaşı olacak kişileri de iyi insanlar etsin inşallah. Arkadaş ortamı da aile kadar önemli, belki o çocukcağızın arkadaş ortamı ve takıldığı yerler farklı olsa belki herşey çok daha farklı olurdu. Allahım ailesine sabırlar versin gerçekten, evlat acısı kimseye göstermesin Allah
hatta birazdan uyuycam gibim geliyor iyice tembellik bastı
valla canım bende hiç dayanamam kavgaya gürültüye sinir olurum neyse kapattık konuyu
maşallahhhh Allah inşallah bize de nasip ederrr
şuan hayal ediyorum Yasoyaaaa sarılmışımmm :))) bulaştımı acabaaaa
ben 2 gün önce otobüste hamile bi kadın gördüm inerken çaktırmadan elledim kadınaaa ayyy sapıkmıyım neyim ayolll tabi koluna ellledim bulaşsın dieee :)))
oyyy kuzummmm uyu sen uyu dinlennnnn boşver işi gücüüüü sallla
şuan hayal ediyorum Yasoyaaaa sarılmışımmm :))) bulaştımı acabaaaa
ben 2 gün önce otobüste hamile bi kadın gördüm inerken çaktırmadan elledim kadınaaa ayyy sapıkmıyım neyim ayolll tabi koluna ellledim bulaşsın dieee :)))
oyyy kuzummmm uyu sen uyu dinlennnnn boşver işi gücüüüü sallla
sürtün sürtün aferim, ne bilim onlardan hamilelik enerjisi alıyorum gibi hissederdim ben, hakkatende bak almışım işte, var bu işte bir keramet afferim doğru yoldasın kuşum
Gül'cüm Aslıcım bebeklerim ben gidim azıcık ev karısı olayım:)))))))) nasıl bir kaba kelimedir bu "karı" hiç sevmem hee, biri bana karı dese ağzını burnunu kırarım yani,
ev hanımı olayım bari, seda gelince bana afferim der belki azıcık iş yaparsam
öpüyorum canlarım benim
İşin en acı yanıda bu zaten Yaseminim.. Kavga ettiği kişi arkadaşları değil henüz 16-17 yaşlarında 3 genç ve en çok üzen ise ölen kişinin en yakın arkadaşı müdahale etmeyi bırak elleri cebinde onu oracıkta kanlar içinde bırakıyorÜstelik ölen arkadaş daha 24 yaşında ve yeni evliydi Bizim yaşadığımız yer küçük bir şehir ve öyle ayaklandıki millet heryere şikayetler yağdırıyorlar, yarında yürüyüş yapacaklarmış ama ne fayda giden gitti.......
İnşallah canım, Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sizlerede versin..
Ben bu topiğe ilk geldiğimde yazdığım ilk mesajım neydi biliyomusun?
Benimde Meleğim Olacak Buraya Yazıyorum diye yazmıştım3 ay sonra dualarla ve Allahın izniyle hamile kaldım, darısı sana olsun inşallah
sürtün sürtün aferim, ne bilim onlardan hamilelik enerjisi alıyorum gibi hissederdim ben, hakkatende bak almışım işte, var bu işte bir keramet afferim doğru yoldasın kuşum
Gül'cüm Aslıcım bebeklerim ben gidim azıcık ev karısı olayım:)))))))) nasıl bir kaba kelimedir bu "karı" hiç sevmem hee, biri bana karı dese ağzını burnunu kırarım yani,
öpüyorum canlarım benim
Canım üzme kendini lütfen öyle sinirlenipte ağır işlerde yapmahep aynı erkek modelleri bunlar nie bu kadar vurdumduymaz oluyolar anlamıyorum
Ohhhhh biz çalışalım siz evde olmazki Sedaaayazık değilmi bana sinirden çatlıyorum bende eve gitmek istiyorummm
bu arada telefonla konuşmalar falan olmazki canım böyle bizim neyimiz eksikkkk BİRİZİMMMMMMMMMMMM ara benide konuşalımmm
Kızlar numaramı veriyorum 05418........ devamını getirebilen arasın beniii
Zeynep, Gül'cüm ve Seda'cım canlarım testler ile ilgili cevaplarınız içim rahatlattı Allah razı olsun canlarım. ozaman ben bi sağlık ocağına çufçuf'lanmam lazım artık
Seda kuşum ara beni boya benibak topikte telefonlaşma akımını başlattık hayırlısıyla, herkes birbiriyle paylaşsın bencede, çok güzel oluyor mesajlaşmak konuşmak, istedğin anda ulaşabilmek
Merhaba kızlaaar, bu ara neti açasım hiç yok, genç bir arkadaşımızı kaybettik bıçaklı kavgadaAklımdan çıkmıyor 2 gündür, inşallah sizde herşey yolundadır
yok bişey yapmıyorum valla evi toz götürüyor, yatak odasındaki çekmeceli şifonyerim baştan aşağı her çekmecesi tepilmiş vaziyette.
ayrıca bu karmaşanın içinde altın kolyemi, ve diğer bir manevi değeri olan kolyemide kaybetmiş durumdayım onları aramam lazım ve bulmam lazım aklım onlarda ama ona bile kalkmıyorum.sonra lavaboyu tuvaleti temizlemem lazım, mutfak lavabosunuda temizlemem lazım sararmış
ayrıca birde çamaşır yıkamam lazım aslında bak şimdi aklıma geldi, e tabi o da duruyor.52:
ayyy saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
Seda beni duymasın sakın onun hamaratlıklarını okurken kendimden utanıp duruyorum
Boşverrrrrrrr yaparsın elbetttt nolacak sankiii
Seda işlere koyulmuştur şimdiii hamarat canım o anlattıkça benimde iş yapasım geliyo valla
öpüyorum canlarım benim
Tatlişom napiyon mutfağını toparladın mı bakim sen yok meyvemi pasta yoktu kakolu kek susamli bohça falan iste
valla çok güzel muhabbet ettik Yasomla çok enerjik bir sesi var maşallahh.. Vee dedim ki ona, ben bundna sonra burcumdan ümitliyim ya o benden önce gebe klacak yada beraber kalıcaz ama o benden sonra olmayacak dedim. İçime öyle doğdu bilmiyorum umarım gerçek olur
n :26:
uyuyamıyorum bir türlü, normalde uyuyamadığım zamanlar kulaklıları takıp bütün dikkatimi şarkı sözlerine veriyorum ama şimdi hiçbir işe yaramıyor.kızlar ya ben sizinle tanışmayı çok istiyorum,hepinizle.gece gece canım acaip sizi istiyor. ;-) ^_^ :119::120:
Dünürüm Gülcüm cuma günü sabah senin duanı okudum, bol bol dua ettim sana ama topiğe gelemediğim için yazamadım.
Bircan canım benim çok süper bir tedaviye gidiyorsun, umudun yüksek olsun kuşum, beiliyorsun bende yumurtlama takibine gitmiştim, yumoşların çok olduğu ay tutmadı da , 1 tane yumoş olduğu ay tuttu Allaha çok şükür.
Aslııı oyy geçmiş okurken, burcuya yaptığın ikiz, üçüz, biriz açıklamasını okurken beynim birbirine girdiyerm ben seni, yaaa ben senin ikizinim, o senin üçüzün, diğeri senin birizin....
Bedriyecim canım ohh çok sevndim kayınbaban iyiyimiş hamdolsun. Ben senin için dua ettim ayetel kürsü okudum bugün, ,inşallah hayırlı mutlu haberler ile gelirsin tatlım benim.
Burcu kuşum, yoğurt mayalama konusunda meral sana bilgi yazmış ama bende yazayım, bak benimki kestirme yolben sütü marketten günlük süt alıyorum, halyle bizim buralarda öyle taze sağılmış süt bulamıyorum, varsa bile gündüz geliyordur sütçü ben evde olmuyorum. sütü öyle şakır şakır kaynatmıyorum, başında duruyorum, ısısı şöyle ılığın üzerinde parmağının dayanabileceği kadar sıcakığa gelince kapatıyorum. sonra sanırım tam hatırlayamadım ama meralin dediği gibi 1 kiloya 1 kaşık yoğurt koyuyorsun. onu çok şakır şukur karıştırmadan hafif hafif dipten doğru karıştırıyorum. sonra sarıp sarmalıyorum iyice. sonra 5 saat bekletiyorum. ve açıp, kapağınıda açıp dolaba koyuyorsun direk, ertesi gün yiyorsun.
Tubacım canım benim bu ay olmamış olsa bile yakındır kuşum öyle görünüyor bu gidişat
Ayyy kızlar sedacığım beni aradı dün, ayy nasıl konuştuk varya, sanki çocukluktan beri arkadaşım gibi ayy nasıl samimi nasıl yakındık, aynı topikteki muhabbetimiz gibi, bu mucize bişey kızlar yaa hiç yabancılık çekmedik direk muhabbete daldık 20-25 dk konuştuk. ayyy bütün topik buluşalım bi yaa ben dayanamıyorum kızlar
Buket canım yazdım yazdığın duaları okudum şuanda aklıma geldi, o ashabı bedir isimlerini yazıp asmak lazım diye yazmışsın ya, tesadüftürki 1 - 2 hafta evvel teyzem yollamıştı bende kapının girişindeki dolaba koymuştum. onunda etkisi olabilir, tavsiye ederim kızlar.
Burcuuu susam susam dedike ben susamlı poğaça cekyor canımyerim ben seni, üstüne susam döküp seni bile yiyebilirim
Buket kız ayy dün akik taşı yüzüğümü gördüm ayy taksamda vucudumdaki negatif enerjileri alır belki diye düşündüm, şimdi sen yazmışsın akik taşı yüzük çok faydalı diye süper oldu.
Zeyneppp (zakkumx) ayy canım güldürdün beni yaa demek silkeletme ile ilgili karikatürler gördün ayy nasıl merak ettim varya kimbilir nasıl resimler gördün
Çiğdemcim bugün hastanayee gidecekmişsin, hadi hayırlı mutlu haberlerle gel inşallah sende kuşum.
Mesudeee anamm telefon numaranın devamı için tahmin ettiğim numaraları yazimmi
Tubacımmm ayy sen hayırlısıyla bi istanbula gelseydin hemen buluşurduk, istanbullu kızlar popolarını kaldırıp buluşmaya yanaşamıyorlar
Özlemcim ne oldu gene tam çalışma günleri küsüştünüzmü kızzz ayyy olmaz böyle şeyy
adam beni bıraktı gitti ne çalışması çalışmamı kaldı, adam zaten tutsa 1 seferlede tutar diyip duruyo zaten zorla çalışıyodu amaan neyse söyletme beni:2:
Cicişlerim Günaydınnn, Herkese iyi haftasonları.
Öncelikle dün topiğe gelememe sebebim, sabahtan akşama kadar annemle birlikte olmam idi. benimle birlikte işe geldi, sonra akşam dr gittik, ordan da bana geldi eve.
Çok şükür keseyi gördüm maşallahtam tamına 5 haftalık çıktı, yani bugün 5+1 oldum dr son adet tarihimi sordu tam gününe gün görünüyor iyi dedi. ozaman benim hamişlik takvimim yanlışmı bilemedim. doğum yapacağın gün 27 kasım görünüyor dedi. şte yorulma uzanma hoplama zıplama yağlı yeme salçalaı yeme, sık ilşiki yapma vs vs. kanaman filan yok ama çalıştığın için bide yürüdüğün için ben sana progestan yazıcam dedi. ben zararı olurmu dedim. yok dedi, hamileler üzerinde hiçbir zararlı etksi olmayan, aksine faydası olan bebeğin daha sağlam tutunmasına yarayan bir ilaçtır öneriyorum ben dedi. tamam dedim. kan değerlerim normal çıkmıştı 2 ay önceki değerlerimde ama ben yinede sana demir ilacı yazıyorum dedi günde 1 tane. bide folic asit içiyorum zaten. 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. birrrrsürü test yazdı yalnız, onları nerde yaptırıcam bilemiyorum o testleri yağtır gel, hamilelikte annenin sağlık durumu ile ilgili önemli bilgiler veriyor buu tester dedi, isimlrini yazıyorum;
- açlık kan şekeri
- serbst T4
- TSH
- Anti HVC (card test)
- Antı-HIV 1-2 (card test)
- HbsAg (card test)
- VDRL - RPR
- Anti Toxoplasma IgM
- Anti Rubella IgM
- Hemogram (Tam kan sayımı)
- İdrar tetkiki
Benim doktor biraz çok tedaycı, muhakkak birçoğunuzdan bukadar test istenmemiştir. kadın tamamen garantici, ailecek tanışık olduğumuz bir dr olmasa hemen para için istiyor derdim ama pislik te atamıyorum kadıncağıza şimdi:) onun normal hayattaki huyunuda bildiğim içn bana tuhaf gelmiyor.
Neyse gittiğimde beni tarttı kilom 3 kilo fazla çıktı orda, normalde 63 kilo ile hamiş kaldım, orda +3 çıktım
tansiyonum yksek çıktı yalnız, 15-9 çıktı, yksek dedi, hep böyle değil ama bi oturup kalksam fazla nefes almam icabediyor dedim, tansiyon kartı verdi, 1 hafta takip et bakalım yaz buraya dedi.
işte böyle ayy yoruldum.:)
nasılsınız?keyifler nasıl?okuduğum kadarıla tuba dışında herkesin neşesi yerinde maşallah.Allah mutluluklarınızı daim etsin,acı keder göstermesin inşallah.
Buarada gece yadığım sorumu cevaplayan canım arkadaşlarıma çok teşekkür edrim.sanırım üşüttüm.gece su torbasıyla uyudum.sabaha baya hafifledi ağrım.akşama bişeyim kalmadı çok şükür.Kanamamda azaldı normale döndü.
hı durun durun dün rüyamda buketi gördüm varya.okadar sevindimki rüyamda hala mutluydum
Bişey daha dicem;güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.dün ağrım vardıya gene uyuyamadım.silkelet hamiş kal topiği var ya serap ın topic.işte onları okudum biraz.orda bu silkeleme işini nasıl yaptıklarını falan anlatmışlar birbirlerine.işte rüyamdaaaaaaaa şu sayfanın altında üstünde reklamlar olmuyormu sürekli işte orda silkelemenin nasıl yapılacağı resimle (karikatür gibi)gösteriliyodu.bende inceliyodum.Bilinç altıma nasıl yer ettiyse artık :)
Ben geldiiimmm;
Yasminim herşey yolundaymış çok sevindim valla Allaha şükür diyelim..
Yediveren Gül canım üzme okadar kendini bebişin de üzülür sonra, olacağı varmış allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin inşallah..buarada seninle aynı gidiyoruz sanırım bende bugün 31 haftalık oldum takvimim bi kaç gün önden gidiyor ama cumartesi günleri benim haftam doluyo ne güzelll az kaldıı)
Aslı'cım için daraldığınfa inşirah süresini oku ferahlatır seni, bana da sürtün bnde istyorumm :)) çok canın çekmiş öm den numaramı yazıyorum ara beni bebişimmmm keyifli saatler yaşatayım sana :))))
Sedacımı okuyunca bende gaza geliyorum kızlar itiraf ediyorum hele şu kapı silmesi var ya o söyleyince aklıma geliyo hadi bnde sileyim diyorum :)) maşallah hamarat gerçekten..
Bende dün yaptım temizliğimi ama hala belim kopuyo valla çok yorulmuşum, büyük temizliğimi yapmak için biraz daha baharı bekliyorum ozmn kuzenleri doldurcam eve vurucam kırbacı çalışın dicem :)))
Valla hergün aklımda şu evi bi temizlesem bi düzenlendiğini görsem diye diye içim içimi yiyo ama hafta içi çekmecelerimi sandığımı fln düzenlicem kararlıyım ordan başlıyım ..
Aaa bn bugün doktora gittim ya anlatmayı unuttum rapor almak için gittiğim doktoa vardı yine ona gittim verdi 1 hafta daha rapor sağolsun haftaya ctesi ztn resmi olarak doğum iznim başlıcak daha gitmeme grek kalmıcak.bebişim 1kilo 750 gr olmuş maşallahı var nasıl doğurcam ben bu çocuğu bilmiyorum:)) suyu, eşi, kordunu herşeyi normalmiş çok şükür..
Ayrıca sırada beklerken acil bi hasta geldi 38 haftalık gebemiymiş kendi doktoru yokmuş bu gittiğim bayana geldi oyüzden akşamdan beri sancısı varmış muayne etmiş 4 cm açıklığı varmış doğum başlamış yani ama sezeryana gönderdi biraz daha sancı çekip normal yapabilir diye düşündüm ama belki başka bi sılıntı vardır diye bişe demedim ama bu doktora pek güvenmedim başta belki eğer iyiyse devam ederim demiştim ama heralde sezeryandan yana diye istemiyorum işte. Nisa daki mürüvvet ten randevu aldım hafta içi gidip görüşeceğim onunlada devam ederim ztn.
Ayy çok konuştum elim ağrıdı yazmaktan :)) öpüyorum hepiniziii
ayyy sedoşum ne güzel şeyler yazmışsın, Rabbim sanada hemen tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah, bak geçen ay ASLI demiştiki "içime doğuyır Buket hamile" diye çıktı, bu ayda sen dedin, dün Meral dedi, haydi hayırlsı, ben Yaseminin test yapacağı gece rüyamda gördüm kopkoyu 2 çizgisi çıktığını , tabiki Tuba'da tutmadı...ama valla bu dualar bizim 6. hissimizi çok açtı sanırım rabbim doğru yoldan ayırmasın
canım sık sık gel buraya...doktora tedavi için ne zaman gideceksin? arabanız tamirden geldi mi? bide siz nerde oturuyorsunuz dağın başı demişsin ya??
alpe tunga öldü mü ıssız acun kaldı mı
soruları cevaplaman için süren başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?