Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim hakkaten şimdi sen dyince farkettim, psikolojik olarak öyle bir yorum yapmışım gerçekten.
Allahım hepimizin çocuklarını ve ayrıca onların arkadaşı olacak kişileri de iyi insanlar etsin inşallah. Arkadaş ortamı da aile kadar önemli, belki o çocukcağızın arkadaş ortamı ve takıldığı yerler farklı olsa belki herşey çok daha farklı olurdu. Allahım ailesine sabırlar versin gerçekten, evlat acısı kimseye göstermesin Allah

hatta birazdan uyuycam gibim geliyor iyice tembellik bastı

valla canım bende hiç dayanamam kavgaya gürültüye sinir olurum neyse kapattık konuyu

maşallahhhh Allah inşallah bize de nasip ederrr

Yasemine sürtün, bak kesin faydasını göreceksin

şuan hayal ediyorum Yasoyaaaa sarılmışımmm :))) bulaştımı acabaaaa
ben 2 gün önce otobüste hamile bi kadın gördüm inerken çaktırmadan elledim kadınaaa ayyy sapıkmıyım neyim ayolll tabi koluna ellledim bulaşsın dieee :)))

oyyy kuzummmm uyu sen uyu dinlennnnn boşver işi gücüüüü sallla

İşin en acı yanıda bu zaten Yaseminim.. Kavga ettiği kişi arkadaşları değil henüz 16-17 yaşlarında 3 genç ve en çok üzen ise ölen kişinin en yakın arkadaşı müdahale etmeyi bırak elleri cebinde onu oracıkta kanlar içinde bırakıyor Üstelik ölen arkadaş daha 24 yaşında ve yeni evliydi Bizim yaşadığımız yer küçük bir şehir ve öyle ayaklandıki millet heryere şikayetler yağdırıyorlar, yarında yürüyüş yapacaklarmış ama ne fayda giden gitti.......

valla canım bende hiç dayanamam kavgaya gürültüye sinir olurum neyse kapattık konuyu

maşallahhhh Allah inşallah bize de nasip ederrr

İnşallah canım, Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sizlerede versin..
Ben bu topiğe ilk geldiğimde yazdığım ilk mesajım neydi biliyomusun?
Benimde Meleğim Olacak Buraya Yazıyorum diye yazmıştım 3 ay sonra dualarla ve Allahın izniyle hamile kaldım, darısı sana olsun inşallah

sürtün sürtün aferim, ne bilim onlardan hamilelik enerjisi alıyorum gibi hissederdim ben, hakkatende bak almışım işte, var bu işte bir keramet afferim doğru yoldasın kuşum

Gül'cüm Aslıcım bebeklerim ben gidim azıcık ev karısı olayım:)))))))) nasıl bir kaba kelimedir bu "karı" hiç sevmem hee, biri bana karı dese ağzını burnunu kırarım yani,
ev hanımı olayım bari, seda gelince bana afferim der belki azıcık iş yaparsam
öpüyorum canlarım benim

Ayy canım çok hoşsun ya vallahi sesli güldüm

Güle güle canım görüşürüz, Allah kolaylık versin işlerinde
Ben yemeklerimi yaptım rahat rahat oturuyorum, mercimek çorbası, biber dolması birde salata yaparım yeter daha ne, zaten geç yiyoruz kilo alıcaz bu gidişle :)

İnşallah canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinnnnnn

Çok yorma kendini ikizimmmmmm çok öptümmm seniiii bebişe ve kendine iyi bakkk ayy pardon mercimeğe iyi bakkk

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet / buket
[/TD]
[TD]25.03.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one / seda
[/TD]
[TD]26.32.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb_fb / tuba
[/TD]
[TD]27.03.2013 çarşamba
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatsultan / kübra
[/TD]
[TD]28.03.2013 perşembe
[/TD]
[TD]hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gul1982 / b.gül
[/TD]
[TD]29.03.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr / tümay
[/TD]
[TD]01.04.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]iç huzuru + hayırlı bir iş + hayırlı bir bebek
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesi / ayşe
[/TD]
[TD]02.04.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatumuttur / k.gamze
[/TD]
[TD]03.04.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superz / ebru
[/TD]
[TD]04.04.2013 perşembe
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinnn07 / aslı
[/TD]
[TD]05.04.2013 cuma
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar dualarınızı okudum...Mevlamdan ne dilediyseniz en kısa zamanda olur inşallah

canımm evdeyiz de ne oluyor sanki zaten geç kalkyoruz pazdı marketti gel yerleştir evi toparla az otur yemek yap ye falan işte akşam oluyor hiç anlaşılmıyor hiç evde olmanın psikolojik rahatlığı var işte..

evet gt sağlık ocağına zaten aile hekimlii oluıyor ve oraya da kaydın yapılması lazım tetenoız aşıların olacak 20. haftalarda onlar vuracaklar bazı testlerin yie orada yapılır kayıt alsınlar kuşum.

Bence de herkes araşsın, mesajlaşsın yaa çok güzel oliyii ben ilk br topiğe giriyordum kk ya ilk girdiğim zamanlar geyik topiğiydi ama çift çizgi topiğinin geyik versiyonu o zamanlarda da yeni yeni bebek istedğim zamanlar vardı birkaç arkadşaımın teli konuşurduk tabii onlar doğurdu da büyüttü bilee..

Merhaba kızlaaar, bu ara neti açasım hiç yok, genç bir arkadaşımızı kaybettik bıçaklı kavgada Aklımdan çıkmıyor 2 gündür, inşallah sizde herşey yolundadır

canmm başınız sağolsun yazık yaa hiç uğruna çok üüzlüyorum ben böyle durumlara pisi pisine yanii..

Boşverrrrrrrr yaparsın elbetttt nolacak sankiii
Seda işlere koyulmuştur şimdiii hamarat canım o anlattıkça benimde iş yapasım geliyo valla

Yok canlar yaaa valla öyle çok çok hamarat değilim bugün mesela birşey yapmadım erafı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım maçaşır atıcam sonrada o kadar işte bir de yemek yapıcam akşama hatasonundan haftasonuna yapıyorum zaten haftaiçi vakit olmuyor az az yapıyorum abi yine temizlik yapıcam ama yarın artık asıl evde o kadar iş var ki benim yaptıklarım rutin işler. Sen birşey yapam zaten Yaseminn

ayy canımm yaa sen gebesin mazaretin var dikkat etmen lazım yorulma fazla olmazsa kadın al kuzum. Bak ben ugün zati hiçbirşey yapmadım canım istemedi yarın yapıcam benim evde de iş çook öyle sil süpür toz al işleri yapıyorum birşey yaptığım yok biraz nisan gelsin havalar iyi bir ısınsıın asıl iş o zaman ancak o zaman ohh dicemm..

Ben geldiiimmm;
Yasminim herşey yolundaymış çok sevindim valla Allaha şükür diyelim..
Yediveren Gül canım üzme okadar kendini bebişin de üzülür sonra, olacağı varmış allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin inşallah..buarada seninle aynı gidiyoruz sanırım bende bugün 31 haftalık oldum takvimim bi kaç gün önden gidiyor ama cumartesi günleri benim haftam doluyo ne güzelll az kaldıı )
Aslı'cım için daraldığınfa inşirah süresini oku ferahlatır seni, bana da sürtün bnde istyorumm :)) çok canın çekmiş öm den numaramı yazıyorum ara beni bebişimmmm keyifli saatler yaşatayım sana :))))

Sedacımı okuyunca bende gaza geliyorum kızlar itiraf ediyorum hele şu kapı silmesi var ya o söyleyince aklıma geliyo hadi bnde sileyim diyorum :)) maşallah hamarat gerçekten..
Bende dün yaptım temizliğimi ama hala belim kopuyo valla çok yorulmuşum, büyük temizliğimi yapmak için biraz daha baharı bekliyorum ozmn kuzenleri doldurcam eve vurucam kırbacı çalışın dicem :)))
Valla hergün aklımda şu evi bi temizlesem bi düzenlendiğini görsem diye diye içim içimi yiyo ama hafta içi çekmecelerimi sandığımı fln düzenlicem kararlıyım ordan başlıyım ..

Aaa bn bugün doktora gittim ya anlatmayı unuttum rapor almak için gittiğim doktoa vardı yine ona gittim verdi 1 hafta daha rapor sağolsun haftaya ctesi ztn resmi olarak doğum iznim başlıcak daha gitmeme grek kalmıcak.bebişim 1kilo 750 gr olmuş maşallahı var nasıl doğurcam ben bu çocuğu bilmiyorum:)) suyu, eşi, kordunu herşeyi normalmiş çok şükür..
Ayrıca sırada beklerken acil bi hasta geldi 38 haftalık gebemiymiş kendi doktoru yokmuş bu gittiğim bayana geldi oyüzden akşamdan beri sancısı varmış muayne etmiş 4 cm açıklığı varmış doğum başlamış yani ama sezeryana gönderdi biraz daha sancı çekip normal yapabilir diye düşündüm ama belki başka bi sılıntı vardır diye bişe demedim ama bu doktora pek güvenmedim başta belki eğer iyiyse devam ederim demiştim ama heralde sezeryandan yana diye istemiyorum işte. Nisa daki mürüvvet ten randevu aldım hafta içi gidip görüşeceğim onunlada devam ederim ztn.
Ayy çok konuştum elim ağrıdı yazmaktan :)) öpüyorum hepiniziii

Tatlişom napiyon mutfağını toparladın mı bakim sen yok meyvemi pasta yoktu kakolu kek susamli bohça falan iste

evet bebegem mutfağı topladım, çamaşırları mak. attım serdim, salonu topladım ve burdayımmmm :) hemen geçmişi okuyup geliyorum

ayyy sedoşum ne güzel şeyler yazmışsın, Rabbim sanada hemen tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah, bak geçen ay ASLI demiştiki "içime doğuyır Buket hamile" diye çıktı, bu ayda sen dedin, dün Meral dedi, haydi hayırlsı, ben Yaseminin test yapacağı gece rüyamda gördüm kopkoyu 2 çizgisi çıktığını , tabiki Tuba'da tutmadı...ama valla bu dualar bizim 6. hissimizi çok açtı sanırım rabbim doğru yoldan ayırmasın

canım sık sık gel buraya...doktora tedavi için ne zaman gideceksin? arabanız tamirden geldi mi? bide siz nerde oturuyorsunuz dağın başı demişsin ya??

soruları cevaplaman için süren başladı

Canım nasılda teker teker herkese cevap yazmışş

canım dün MERAL'in anlattığı gibi yoğurdu mayaladım az önce tadına baktım süper süper bal, bide böyle hazır yoğurt gibi çok katı olmuş, MERAL'e burdan ayrıca çok teşekkür ediyorum yanaklarından öpüyorum kaptım ben bu işi

canım sende keseyi görmüşsün hamdolsun Rabbime, susamıma iyi bak, aklında ne geçiyorsa ye sakın geri kalma

adam beni bıraktı gitti ne çalışması çalışmamı kaldı, adam zaten tutsa 1 seferlede tutar diyip duruyo zaten zorla çalışıyodu amaan neyse söyletme beni:2:

yaa kuzum sen bu adama cilve mi yapmıyon, adamı mı tersliyon? niye böyle yapıyor, ayy inşallah Rabbim nasip ederse tek yumurtayıda döller, tek seferide nasip eder,ama bu durum canını sıkmış belli, geçer inşallah
bu arada tatlım hepimizin kocası hemen hemen böyle bence, benimkide böyle artık o işi görev haline getiriyorlar ve zevk için yapmıyorlar bazen, zoraki yani, benim adan sırf ovulasyon günüm kaçmasında sonra benim suratımı cekmek zorunda kalmasın diye yapıyor bazeni hak ver boşver, ama şu da var bende çoğu zaman zevk için değil bebek için yapıyorum buda onun görevi mecbur yapacak, bazen diyorum ki hayırlısıyla hamile kalsamda sende şu dertden kurtulsan, bebekten önce böyle değildi, onlarda stres yaşıyor, bizde her ay onların peşinde koşmaktan stres yaşıyoruz, ne yapacaksın sabredicez

Son düzenleme:

maşallah canım herşey yolundaymış
olsun detaycı olması daha iyi herşeye bakılsın seninde için rahat etsin, progestan rahim duvarını kalınlaştırır ve bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar, gerçi sende biliyorsundur, yeni nesil bu hormon haplarını hiçbir zararı olmaz, tansiyonun aşırı yüksek çıkmamış bence hatta küçük tansiyonun gayet iyi ama doktorun ne derse doğru der, bir an önce testlerini yaptır, ama aç karnına git istersen daha iyi sonuç verir, git bir devlet hast. aciline çalışıyorum haftaiçi gündüz gelemiyorum de, hemen yaparlar boşuna parada verme

hayırdır kız..ne gördün rüyanda...??darısı sana olsun belkide sıradaki sendin..ay yokyaa sen zaten hamile değilmiydin?:)))))))))))))99(boğacak beni:))))

canımm sevindim herşeyin yolunda olmasına rapırda verilmiş tamam işte. Rabbim sağlıkla tamamlamayı kucağına almayı nasip etsin.. Herkes ben anlattıkça şevke geliyor yahuu oysa öyle arada esiyor bana da bu aralar tembelim yaa sorma evde çok iş var aslında da yaptığım yok sen gebesin kızım senin kusurun olmaz çağır işte kuzenleri yapsınlar detaylıo boşver sen üstten yap geç.

canımm inşallah öyle olur içimden öyle geçiyor yanii. Ya sen benden önce ya da peşpeşe yanii ama ben sendne sonra değil de sen benden önce gebe kalacaksın gibiime geliyor bilemiyorum. Ama duaların gücüne inanıyorum sabrettikçe tevekkül ettikçe mükafatına alacağız yeter ki hayırlı olsun bizim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…