- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.561
selam kızlar nasılsınız gelelim bana güne güzel başlasamda susn çok kotüyüm dr a gittik bebişim ii maşallah 340 gr olmuş ama benim tnsiyonum 150 90 çıktı kardıyolojiye gitmem gerekmiş tabi kilomda var şu ana kadar 5 kilo aldım ve zaten şişmandımbuna zaten canım sıkıldı sonrada kocam olacak duygusuz beni sinir etti sinirden ağladım adamın umrunda bile olmadı o sinirle evin işlerine bir giriştim perde taktım mutfak dolaplarını düzenledim nevresimleri değiştirdim vs vs normalde düşük tehlikesi geçirdiğim için kendimi yormuyordum aamnapim sinirimi bişilerle çıkarmam lazımdı noluyo diye sormuyo bizimki napıosun bile demdedi kaç ssat sonra beni sandalyenin üstünde görünce inip dinlenmeliymişim ne işim varmış sandaly etepesinde yok efendim bişi olursa dilinden kurtulamazmışım sanki sadece onun çocuğu dedim o benim içimde senden daha fazla önemsiyor ve düşünüyorum bu sözlerimi beynine sok beni ve bebğimi üzme bu erkekler bazen ne kadar dengesiz olabiliyorlar yaaaaaa daha yazıcamda sinirliyim halaaaa
:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
Kızlarrrrr çok sıkılıyorummmmmmm üzerimde negatif bir elektrikkkk varrrrrr
Merhaba kızlaaar, bu ara neti açasım hiç yok, genç bir arkadaşımızı kaybettik bıçaklı kavgadaAklımdan çıkmıyor 2 gündür, inşallah sizde herşey yolundadır
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet / buket
[/TD]
[TD]25.03.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one / seda
[/TD]
[TD]26.32.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb_fb / tuba
[/TD]
[TD]27.03.2013 çarşamba
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatsultan / kübra
[/TD]
[TD]28.03.2013 perşembe
[/TD]
[TD]hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gul1982 / b.gül
[/TD]
[TD]29.03.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr / tümay
[/TD]
[TD]01.04.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]iç huzuru + hayırlı bir iş + hayırlı bir bebek
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesi / ayşe
[/TD]
[TD]02.04.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatumuttur / k.gamze
[/TD]
[TD]03.04.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superz / ebru
[/TD]
[TD]04.04.2013 perşembe
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinnn07 / aslı
[/TD]
[TD]05.04.2013 cuma
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar dualarınızı okudum...Mevlamdan ne dilediyseniz en kısa zamanda olur inşallah
Ben geldiiimmm;
Yasminim herşey yolundaymış çok sevindim valla Allaha şükür diyelim..
Yediveren Gül canım üzme okadar kendini bebişin de üzülür sonra, olacağı varmış allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin inşallah..buarada seninle aynı gidiyoruz sanırım bende bugün 31 haftalık oldum takvimim bi kaç gün önden gidiyor ama cumartesi günleri benim haftam doluyo ne güzelll az kaldıı)
Aslı'cım için daraldığınfa inşirah süresini oku ferahlatır seni, bana da sürtün bnde istyorumm :)) çok canın çekmiş öm den numaramı yazıyorum ara beni bebişimmmm keyifli saatler yaşatayım sana :))))
Sedacımı okuyunca bende gaza geliyorum kızlar itiraf ediyorum hele şu kapı silmesi var ya o söyleyince aklıma geliyo hadi bnde sileyim diyorum :)) maşallah hamarat gerçekten..
Bende dün yaptım temizliğimi ama hala belim kopuyo valla çok yorulmuşum, büyük temizliğimi yapmak için biraz daha baharı bekliyorum ozmn kuzenleri doldurcam eve vurucam kırbacı çalışın dicem :)))
Valla hergün aklımda şu evi bi temizlesem bi düzenlendiğini görsem diye diye içim içimi yiyo ama hafta içi çekmecelerimi sandığımı fln düzenlicem kararlıyım ordan başlıyım ..
Aaa bn bugün doktora gittim ya anlatmayı unuttum rapor almak için gittiğim doktoa vardı yine ona gittim verdi 1 hafta daha rapor sağolsun haftaya ctesi ztn resmi olarak doğum iznim başlıcak daha gitmeme grek kalmıcak.bebişim 1kilo 750 gr olmuş maşallahı var nasıl doğurcam ben bu çocuğu bilmiyorum:)) suyu, eşi, kordunu herşeyi normalmiş çok şükür..
Ayrıca sırada beklerken acil bi hasta geldi 38 haftalık gebemiymiş kendi doktoru yokmuş bu gittiğim bayana geldi oyüzden akşamdan beri sancısı varmış muayne etmiş 4 cm açıklığı varmış doğum başlamış yani ama sezeryana gönderdi biraz daha sancı çekip normal yapabilir diye düşündüm ama belki başka bi sılıntı vardır diye bişe demedim ama bu doktora pek güvenmedim başta belki eğer iyiyse devam ederim demiştim ama heralde sezeryandan yana diye istemiyorum işte. Nisa daki mürüvvet ten randevu aldım hafta içi gidip görüşeceğim onunlada devam ederim ztn.
Ayy çok konuştum elim ağrıdı yazmaktan :)) öpüyorum hepiniziii
hayırdır kız..ne gördün rüyanda...??darısı sana olsun belkide sıradaki sendin..ay yokyaa sen zaten hamile değilmiydin?:)))))))))))))99(boğacak beni:))))
BeN geldüm da uşaklar:))
canımm inşallah öyle olur içimden öyle geçiyor yanii. Ya sen benden önce ya da peşpeşe yanii ama ben sendne sonra değil de sen benden önce gebe kalacaksın gibiime geliyor bilemiyorum. Ama duaların gücüne inanıyorum sabrettikçe tevekkül ettikçe mükafatına alacağız yeter ki hayırlı olsun bizim için..
hoşgeldin canım ne yapıyon yalnız mısın evde?? (niye böyle birşey sorduysam..üzerinde ne var diye sormadım Allah'tan)
Bu hale dualarla geldik canım , çok haklısın, hamdolsun, bende çok inanıyorum artık, çok yakında bir hamilelik haberi daha duyacağızoyy bakalım kim önden gidecek rabbim ikimize de en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
bu senin ki
bu da benim ki
buda bebelerimizin birlikte oynarken
Haha ha evdeyim yalnız sayılırım üzerimde kırmızı geceliğim var ve seninle konuşuyorum hayatım:)))
Bende anlamadım ya hadi neyse 900 lu hatlara dondü YAV
Evett bebelerimizde arkadaş olacaklarrr
Yaa bana fallarımda hep boşanma ayrılma çıkıyor bugün eşimde facedan burcumu okuyor yiner ayrılma falan diyor ya diyorum ortada fol yok yumurta yo maşallah ama neden öyle çıkıyorsa korkmaya başladım valla birimizden birimizin başına bişey gelecek diye korkuyorum yani başka yönden ayrılık olacak diye Allah korusun. Bugün eşim sollama yaptı karşıdaki taksiyle kafa kafaya kaldık eşimin hatasıydı deli oldum ya ben onsız bir hayat asla düşünemem o da bensiz. Biraz önce lavaboya gitmştim o da mutfaktaydı oturma odasından da mutfağa kapı açılıyor bizim ben çktım kapadım ışığı oturdum pc başına görmemiş otururken gitti kolidora wc yi kapalı görünce sedaa nerdesinn diye sesleniyorr kaçtım dedim.. Dedim olmasam gitsem naparsın hemen arkandan koşarım yakalarım ararım diyor deli ama moral bozuyor işte böyle yorumlar kaçtır çıkıyor
Evett bebelerimizde arkadaş olacaklarrr
Yaa bana fallarımda hep boşanma ayrılma çıkıyor bugün eşimde facedan burcumu okuyor yiner ayrılma falan diyor ya diyorum ortada fol yok yumurta yo maşallah ama neden öyle çıkıyorsa korkmaya başladım valla birimizden birimizin başına bişey gelecek diye korkuyorum yani başka yönden ayrılık olacak diye Allah korusun. Bugün eşim sollama yaptı karşıdaki taksiyle kafa kafaya kaldık eşimin hatasıydı deli oldum ya ben onsız bir hayat asla düşünemem o da bensiz. Biraz önce lavaboya gitmştim o da mutfaktaydı oturma odasından da mutfağa kapı açılıyor bizim ben çktım kapadım ışığı oturdum pc başına görmemiş otururken gitti kolidora wc yi kapalı görünce sedaa nerdesinn diye sesleniyorr kaçtım dedim.. Dedim olmasam gitsem naparsın hemen arkandan koşarım yakalarım ararım diyor deli ama moral bozuyor işte böyle yorumlar kaçtır çıkıyor
"yalnız sayılırım" derken hımmm çok şüpeli cevaplar, ayrıca hamiş göbeğinle giydiğin o kırmızı gecelik nede tatlı durur
canım valla yazdıklrını okurken böyle bir duygusallaştım hatta içime bir sıkıntı oturdu, sakın fala inanma, hatta baktırma (eğer yukarıda kahve falından bahsediyorsan) diğer yazan fallarda saçma sapan şeyler boşver, Allah ikinize birbirinizin acısını göstermesin, bir ömür ölene kadar yanyana olun inşallah, bide bugünkü bu küçük kazada Allah korumuş verdiğiniz bir sadakanın nasibidir belki, ya da bir ihtiyacı olana bişey mi verseniz acaba?? ben böyle ufak kazalar atlatınca hemen elden biraz para çıkarırım kuzum , oyy maşallah sizin ilişkinize
Sedacim mafsala takip da üzülme ya fal bu fal ile gelecek bilinmez dogru olmayan seyler inanma herseyim hayırlısı ölümü Rabbimden başladı bilemez takma boşver salla gitsin bos yere kuruntu yapıyordun kendine
Sedoşum, Mesudecim (kızma lütfen) canlarım ben kaçıyorum belimde bir ağrı var biraz uzanayım, ama unutmayın burdur'da sizi çok seven dombik yanaklı bir Burcu var
inşallah yarın birileri hamiledir ve haberi bile yokturbuket bu sana gelsin
Allah'a emanet olun
"yalnız sayılırım" derken hımmm çok şüpeli cevaplar, ayrıca hamiş göbeğinle giydiğin o kırmızı gecelik nede tatlı durur
canım valla yazdıklrını okurken böyle bir duygusallaştım hatta içime bir sıkıntı oturdu, sakın fala inanma, hatta baktırma (eğer yukarıda kahve falından bahsediyorsan) diğer yazan fallarda saçma sapan şeyler boşver, Allah ikinize birbirinizin acısını göstermesin, bir ömür ölene kadar yanyana olun inşallah, bide bugünkü bu küçük kazada Allah korumuş verdiğiniz bir sadakanın nasibidir belki, ya da bir ihtiyacı olana bişey mi verseniz acaba?? ben böyle ufak kazalar atlatınca hemen elden biraz para çıkarırım kuzum , oyy maşallah sizin ilişkinize
Sedoşum, Mesudecim (kızma lütfen) canlarım ben kaçıyorum belimde bir ağrı var biraz uzanayım, ama unutmayın burdur'da sizi çok seven dombik yanaklı bir Burcu var
inşallah yarın birileri hamiledir ve haberi bile yokturbuket bu sana gelsin
Allah'a emanet olun
canım sık sık gel buraya...doktora tedavi için ne zaman gideceksin? arabanız tamirden geldi mi? bide siz nerde oturuyorsunuz dağın başı demişsin ya??
soruları cevaplaman için süren başladı
Niye kızalım tatlim git uzan dinlen bende pazara gittim yoruldum belim cok ağrıyor uzandığım yerden takılıyorum telin rahatligida bu iste :)) izmirde seni seven Nuri de car burcum kendine iyi bak öptüm ben yarın yokum izmire alış verise gideceğim bir daha gorusunceye kadar en Emine emanetsin kuzum:)
Sedacim burç yorumu kahve falı inanma bunlari gaybı Allah dan baskası bilemez icini ferah tut birsey olmaz insallah dua et bol bol Rabbim kalbine bir inşirah ferahligi sunsun
canım eniştem araba tamircisi onlara yollamıştik batman a,1 hafta 10 gün içinde gideceğiz inş bi dahaki adetimde tedaviye başlıyorum tabi tekrar kist olmamışsa ve biz bursa da oturuyoruz ama köyünde burda canım çok sıkılıyor dua edin ist a geleyim artık
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?