Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım erkekler bazen böyle kütük oluyorlar adam aslında seni seviyor, önemsiyor ama dile getirip söylemiyor ya inadından ya da gururundan, ama sen sakın bi daha böyle işe girişme aman boşver ne hali varsa görsün sen evladını düşün , bu arada tansiyonun gerçekten çok yüksek değil, hem öyle bir sefer ölçmeyle tansiyon yüksek denmez, mesela yemekten yarım saat sonra ölçülmez, merdiven çıktıktan sonra yada yürüyüp geldikten sonra hemen ölçülmez çünkü yüksek çıkar biraz dinlenip nefesini normalleştirip öyle ölçmelisin, tabiki doktora git ama çok ciddi bir rakam değil değerlerin hayırlısı olsun sıkma canını, buraya takıl

Merhaba kızlaaar, bu ara neti açasım hiç yok, genç bir arkadaşımızı kaybettik bıçaklı kavgada Aklımdan çıkmıyor 2 gündür, inşallah sizde herşey yolundadır

anaaam başını sağolsun, Allah sizin evlatlarınızı doğru yoldan ayırmasın, o gencinde ailesine sabır versin, sende çok düşünme kafanı başka şeylerle meşgul et, bak 31. haftadasın sayılı günlerin kalmış canım , tam tersine gel buraya kafanı dağıt emi?

seraaap nerelerdesin canım?
soru 1: bulantıların geçtimi yada azaldı mı?
soru 2: senin bebişin ikizi vardı, ikinci kese ona ne oldu?
soru 3: okulda nöbet tutuyormusun?

Allah'ım bu ne kapı aşkı, bırak kalsın öyle, hem kuzenler gelince bir temizlik listesi verirsin önlerine oyy maşallah valla kocaman olmuş kuzun sen tüm sülaleyi doğurtturan doktora gidecektin ne oldu? bu mürüvvet sülale doktorunuzmu? bende öptüm , öptüm işte

hayırdır kız..ne gördün rüyanda...??darısı sana olsun belkide sıradaki sendin..ay yokyaa sen zaten hamile değilmiydin?:)))))))))))))99(boğacak beni:))))

diye diye kızı sonunda hamile bırakacaksın

Bu hale dualarla geldik canım , çok haklısın, hamdolsun, bende çok inanıyorum artık, çok yakında bir hamilelik haberi daha duyacağız oyy bakalım kim önden gidecek rabbim ikimize de en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

bu senin ki
bu da benim ki
buda bebelerimizin birlikte oynarken

hoşgeldin canım ne yapıyon yalnız mısın evde?? (niye böyle birşey sorduysam..üzerinde ne var diye sormadım Allah'tan)

Haha ha evdeyim yalnız sayılırım üzerimde kırmızı geceliğim var ve seninle konuşuyorum hayatım:)))
Bende anlamadım ya hadi neyse 900 lu hatlara dondü YAV

Evett bebelerimizde arkadaş olacaklarrr

Yaa bana fallarımda hep boşanma ayrılma çıkıyor bugün eşimde facedan burcumu okuyor yiner ayrılma falan diyor ya diyorum ortada fol yok yumurta yo maşallah ama neden öyle çıkıyorsa korkmaya başladım valla birimizden birimizin başına bişey gelecek diye korkuyorum yani başka yönden ayrılık olacak diye Allah korusun. Bugün eşim sollama yaptı karşıdaki taksiyle kafa kafaya kaldık eşimin hatasıydı deli oldum ya ben onsız bir hayat asla düşünemem o da bensiz. Biraz önce lavaboya gitmştim o da mutfaktaydı oturma odasından da mutfağa kapı açılıyor bizim ben çktım kapadım ışığı oturdum pc başına görmemiş otururken gitti kolidora wc yi kapalı görünce sedaa nerdesinn diye sesleniyorr kaçtım dedim.. Dedim olmasam gitsem naparsın hemen arkandan koşarım yakalarım ararım diyor deli ama moral bozuyor işte böyle yorumlar kaçtır çıkıyor

Haha ha evdeyim yalnız sayılırım üzerimde kırmızı geceliğim var ve seninle konuşuyorum hayatım:)))
Bende anlamadım ya hadi neyse 900 lu hatlara dondü YAV

"yalnız sayılırım" derken hımmm çok şüpeli cevaplar, ayrıca hamiş göbeğinle giydiğin o kırmızı gecelik nede tatlı durur

canım valla yazdıklrını okurken böyle bir duygusallaştım hatta içime bir sıkıntı oturdu, sakın fala inanma, hatta baktırma (eğer yukarıda kahve falından bahsediyorsan) diğer yazan fallarda saçma sapan şeyler boşver, Allah ikinize birbirinizin acısını göstermesin, bir ömür ölene kadar yanyana olun inşallah, bide bugünkü bu küçük kazada Allah korumuş verdiğiniz bir sadakanın nasibidir belki, ya da bir ihtiyacı olana bişey mi verseniz acaba?? ben böyle ufak kazalar atlatınca hemen elden biraz para çıkarırım kuzum , oyy maşallah sizin ilişkinize

Sedacim mafsala takip da üzülme ya fal bu fal ile gelecek bilinmez dogru olmayan seyler inanma herseyim hayırlısı ölümü Rabbimden başladı bilemez takma boşver salla gitsin bos yere kuruntu yapıyordun kendine

Sedoşum, Mesudecim (kızma lütfen) canlarım ben kaçıyorum belimde bir ağrı var biraz uzanayım, ama unutmayın burdur'da sizi çok seven dombik yanaklı bir Burcu var
inşallah yarın birileri hamiledir ve haberi bile yoktur buket bu sana gelsin

Allah'a emanet olun

Sedacim mafsala takip da üzülme ya fal bu fal ile gelecek bilinmez dogru olmayan seyler inanma herseyim hayırlısı ölümü Rabbimden başladı bilemez takma boşver salla gitsin bos yere kuruntu yapıyordun kendine

Yaa burç yorumları işte günlük olanlardan. Ama öyle sık çıkıyor ki etkileniyor insan. Bir d dolunat etksi falan diyorlare ya gerçi inanmam ben okurum geçerim hiçte etkisinde kalmam ama korkuyor insan yan eşimden yana bir şüphem yok zaten her an yanyanayız okulda evde ama yapacak olan her yerde yapar o ayrı ama beni çok sevdiğini biliyorum hatta hayatta beni en çok seven insan diyebilirim. Ama kaybetmekten çok korkuyorum belli etmiyorum ama hep böyl birşey olacak falan gibi geliyor son günlerde. Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın. Eşlerimizi başımızdan eksik etmesin yanlış yollara saptırmasın inşallahh..

Tabi ki canım yat dinlen biraz biliyoruz canım görüşemesekte yüreklerimiz bir bizim tatlımm.. İnşallah canımm öyledirr.. sende Allah'a emanet ol canımmm iyi gecelerr

Alemsin ya sen esım var ama balkonda bir saattir sineklikleri takmaya çalışıyor bende takiliyom tek iste hic sorma cok sexi koca gobisimle görmen lazım :))))

Niye kızalım tatlim git uzan dinlen bende pazara gittim yoruldum belim cok ağrıyor uzandığım yerden takılıyorum telin rahatligida bu iste :)) izmirde seni seven Nuri de car burcum kendine iyi bak öptüm ben yarın yokum izmire alış verise gideceğim bir daha gorusunceye kadar en Emine emanetsin kuzum:)

Sedacim burç yorumu kahve falı inanma bunlari gaybı Allah dan baskası bilemez icini ferah tut birsey olmaz insallah dua et bol bol Rabbim kalbine bir inşirah ferahligi sunsun

canım sık sık gel buraya...doktora tedavi için ne zaman gideceksin? arabanız tamirden geldi mi? bide siz nerde oturuyorsunuz dağın başı demişsin ya??

soruları cevaplaman için süren başladı

canım eniştem araba tamircisi onlara yollamıştik batman a,1 hafta 10 gün içinde gideceğiz inş bi dahaki adetimde tedaviye başlıyorum tabi tekrar kist olmamışsa ve biz bursa da oturuyoruz ama köyünde burda canım çok sıkılıyor dua edin ist a geleyim artık

izmide mesude diye birini cok iyi tanıyorum ama Nuri kim kızzz

canim Rabbim gönlünüze göre versin inşallah, yaşanan herseyde bir hayır vardır , orası şer gibi görünsede mutlaka orda ögreneceginiz şeyler vardır, inşallah hayırlısiyla istanbula taşınirsıniz inşallah

aslında kızlar 20 nisanda kutlu doğum haftasında birbirimizle hediyeleşebiliriz dua listesine göre herke isminin altındaki isme hediye alıp yollasın birbirimizde hediyemiz olmuş olur hemde güzel bir aktivitemiz olur

anammmmm gözün aydın canım benim ay çok sevindim şükürler olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…