Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bedriye

Canim nasıl gecti doktor muayenen, bir ara gelirsen cevaplarsin, merak ettim,tüm ayrıntıları yaz öpüldun

herkese iyi pazarlar kuşlarım.
şuan itibari ile baım dönüyor ilk defa, tnsiyonumu ölçtüm normal çıktı, demekki içinde bulunduğum durum ile ilgili
fox ta yeni bir dizi başlamış "bir aşk hikayesi" diye ona bakıyorum, tekrarını veriyor gerçeğini izleyememiştim ama hoşuma gider gibi olmuştu.
he bu arada dün bizim uyuz üniteci yi sabahtan akşama kadar aradık, ha geldi ha geliyor, yola çıktı, arabada vs derken, en son aradığımızda gönderemiyorum bugün dedi. benim o an itibari ile bütün şalterlerim, eyin hücrelerim, sinir tellerim attı, eşim benim yumuşak huyludur, çok fazla iyi niyetlidir, dedimki hemen ver bana telefonu, "yeter artık bilmemne bey dedim, 15 gün oldu, bugün geliyor yarı geliyor, yolda, araca yükledim vs vs derken bugünde göndermediniz ben daha sizden hiçbişey istemiyorum, ya benim 200 liramı ver gel üniteni al, yada ben senden ne eksik kalan parçaları istiyorum, nede birdaha arayp yolluyorum demeni istiyorum dedim. ben gider bunun eksik parçalarını başka yerde tamamlatırım kullanırım. ama sizden daha hiçbişey istemiyorum bukadar da olma, bütün gün evde sizi bekledik dedim." tamam abla dedi, başka bişey demesine fırsat bırakmadım çünkü. pis yalanc adam ya, bide zaten gelen ürün ordaki teşhirdeki ürünü sökmüş göndermiş benim anladığım kadarıyla, hertarafı çizik vuruk eksik, biz ona bile bişey demedik ama dün artık son raddeye getirdi beni. haketmişti yapacak bişey yok. 15 gündür bir adam bir fiiil hergün, ve günde 3 kere yalan söylermi arkadaş?? geçen gün eşimin arkadaş geldi evin halini gördü taşınıyormusunuz abid iye soruyor
bugün yerleştirdik bizel, eksik piksük ünite ama görmemek için çiçekleri objeleri koydum üstüne, normal hayatıma döndüm oh be.

Selam yaswmincim ne sinir bozucu biseymis ya uyuzlar iyi yapmisin soylemisin
Yaaemin sen idrara SIk ciktinmi bu hamileliginde yani nekasar surede bir ciktin

kızlar hepinize kocaman sevgiler yeni katıldım aranıza ama üye olmadan önce sürekli sizi takip ediyordum inanın sizinle birlikte sevinip sizinle birlikte ağlıyordum çok eğlenceli samimi insanlarsınız bu arada hamişleri tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin isteyenlerede (banada)rabbim en yakın zamanda versin

slm kızlaarrr canlarım sizi çok özledim geçmişin birazını okudum ama başım ağrıdı daha fazla dayanamadım ammma çene yapmışsınz.Ben dün döndüm memleketten annemi babamı tgördüm bol bol ama çok hastaydım onlarda üzüldü doktora gittim antibiyotik kullandım ama iyleşmedim çok kötü öksürük var nefesim kesiliyor...
ALLAH'IM BUKETİM HAMİLEYMİŞ ÇOK MÖUTLU OLDUM SAYFALARCA OKUDUM İNANAMADIM ŞAKA YAPIYOR SANDIM RABBİMİN MUCİZESİ BU İŞTE...Canım sağlıkla sıhhatle kucağına al rabbim seni kem gözden kötülükten korusun kendim hamile olsam bu kadar sevinemezdim inan seni arayıp tebrik edip konuşmak istedim hatta yanında olup sana sarılmak istedim rabbime sonsuz şükürler olsun ....
yeni arkadaşlar gelmiş hoş geldiniz....
Bedriyecim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin kayın pederine ...
b.gül canım bende salavatı şerif çekerim çekince sayısını yazarım...
Yasemin kuzum bebişin iyiymiş allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...
Burcum canım seni çok özledim yoğurt mayalamışsın eline sağlık hamarat kzum...
Aklıma gelen gelmeyen herkesi kocaman öpüyorum sizi çok özledim....

Witchhgil01 / gülden 08.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
zakkumx/ zeynep 11.03.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / aylin 12.03.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
seybil / sibel 14.03.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum
ecrin23 / merve 15.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / bircan 18.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49 / merve 19.03.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
melek2828 / nazan 20.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik
serap_serap / serap 21.03.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 22.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik
buketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
dejavu_one / seda 26.32.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perşembe hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum

Duada nerde kaldığımı unuttuğum için baştan başlayıp hepsini tekrar okudum günü gününe olmadı hastalık yolculuk derken hakkınızı helal edin....

Mutlu haftasonlarınız olsun kızlar,
İstanbulda hava mükemmellllll ben yazlık elbisemi giydim bile karşıya geçtik üsküdara gldik aziz mahmut hüdayi hazretlerine geldik hepinize dua ettim hamile olanlara ve olmak isteyenlere yuvamıza huzur için hepinize işte canlarım rabbim o zat hürmetine kabul eylesin inşallah..
Herkes göbüşüme bakıyor gülümsüyor sanki sevmek istiyorlar gibii :))) çok mutlu oluyorum.
Şimdi de çamlıca tepesine gidiyoruz çay içmeye bu hava kaçmazdı valla.
Hepinizi çok seviyorumm..

İyi gezmeler çiğdem yerim ben senin göbüşünü.Dikkat et canım hava çok sıcak ama çok dengesiz tam grip havası rabbim korusun sizi dualar içinde çok sağ ol rabbim duysun dualarımızı...

ohhh sefanız olsun canım çok iyi yapmışsınız dularınıda rabbim kabul etsin inş
sağol canım benim zaten dr aktivite sonrası yükselmesinden dolayı kardiyolojiye git dedi kalple ilgili bi sorun olmasın diye hayırlısı olsun inş bi sorun yoktur ama canım baya sıkıldı

selam canım arkidişlerim hepinize mutlu akşamlar diliyorum nasılsınız
yasemincim
bebişinin ii olmasına sevindim maşallh kuzuya uyku modu bulantı flan başladımı canım
bedriyecim muayene nasıl geçti bakalım bebişin ne kadan büyümüş
tubacım hayırlısı olsun inş seninde meleğin kısa zamanda gelecek inş
ve diğer arkadaşlarım atladığım konu varsa kusura bakmayın herşeyi takip edemiyorum dün gece kaynanamda kaldım görümcemlerde geldi güzel geceydi sabah kahvaltıdan sonra eve geldik ev işi yapmaktan canım çıktı ya ev nekadan dağınıkmış kendimi yormucak işler yaptım ama yinede yoruldum ve bebişime ciciler aldık ihracat fazlasıymış çok ucıza geldi kocama olan sinirim hala geçmedi tabiiii ama yapcek bişi yok öpüldünüz

selamlar kızlaaarrr..

öncelikle bişey itiraf etmek istiyorum size.. mesela birinizden bişey için haber vermek için geç geliyor ya gıcık oluyorum çünkü kafam aklım hep onda oluyor.. kurmaya başlıyorum bi dahada şöyle mi oldu böyle mi oldu diye.. şimdi aynı durumda ben oldum ctesi sabahtan beri gelemedim ve sizleri merakta bıraktımsa gıcık ettimse çok özür dilerim.. ama ctesi işe dönemedimm kv gittik ee oradada net yok, zaten kimkime dumduma herkes hastane ev arası mekik dokuyor kayınbabamı şu an itibariyle yoğun bakımdan çıkardılar servise aldılar çok şükğr bizde eve gelelim kıyafet alalım dedik araba bozuldu eşim şimdi onu çektirecek falan bi sürü iş çıktı neyse Allah başka dert vermesin şimdiiiiiiiii

doktora gittik ctesi doktor gergin gibiydi deyin ki sanane ama ben rahatsız oldum ters değildi ama neden ööle gergindi acaba.. göbeken muayene etti.. Allah a bin şükür olsun bebek iyi kızlar ya ööyle takılıyordu.. 2 li test için ölçüleri iyi çıktı.. kan verdim tsh için de kan aldılar haftaya ctesi günü sonuçları alıp doktor üzerine konuşuruz dedi tsh düzelmediysee endokrine yönlendiricem mutlaka dedi:18: ikili testini sabırla bekle gerilme dedi Allah inşAllah hayırlı sağlıklı sonuçlar çıkar.. veee bebek erkeğe benziyor dedi.. eşim alakası yok dediysede içten içi kız istediğini hissettim.. Allah sağlıklı hayırlı gebelikler , sağlıklı evlatlar versin hepimize inşAllah.. bendeki durumlar bu yazdım hemen çıkmam lazım.. çoookk öptüm hepinizi.çok da çok da seviyorum sizleri

Tümayım canım hoşgeldin evine, ohh sanada moral olmuştur, valla sen yokken bi konuştuk ben bile yetişemedim, sen şimdi ev temizliğinede girişirsin aboov olsun insanın en rahat ettiği yer evidir, inşallah nisan ayında da istediğin bir işe girersin canım, öptüm cok, soylemesi ayıp yogurdun tadı pek gözel olmuş

YASEMIN canım sahtekar esnaftan nefret ederi Allah korkulari yok herjalde bu adamların ayy insan zıkkım oluyor, olsun, susam iyi ya önemli olanda o zati :))))

BEDRIYE cok şukür canım, anam boşver adam belki karısıyla tartıştı sanane ya sen bebegine bak, bide doktorun ruh hali etkilemesin seni, herşey çok güzel sonuçlanacak biliriyorum Allaha emanet olun

CIGDEM bebegim, gezmeci :))) sen bu çocugu ya bi kahvaltıda yada bir gezmede doğuracan herhalde :))) ohh maşallah bende sevmek istiyorum senin göbüşü

SUNDUZ canım valla sende SEDA gibi titiz çıktın,sizin evler şimdi miss gibi kokuyordur, kendini cok yorma eşininde yüzüne dualar oku, bebişi düşün öptüm fıstık

Aramiza yeni bir arkadaşimız gelmiş. DEPRESTIFPOLYANA hoşgeldin canım niye deoreyondasın anlat bakiiim

AYSE bacım belirtiler mi başladı senin bat nisan 3 sanırım, ayyy hadi bu ayın ilk hamilesi sen ol, hadi bebeğem

Canlar kimse yaramazlık yapmasın yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet olun :))) öptüm cicikuşlarrrrrrrrrrr

canımm herşeyin yolunda olmasına sevindim kayınbabana da sevindim Allah şifalar versin eve de çıksın inşallahh. Kuruntularını bırakırsın artık inşallah canımm. Bak keyfi yerindeymiş kız erkek farketmez. İkili testte iyi çıkmış tsh kafaya takma bir sırun çıksa bile ilala düşüyopr gebelikte de kullanılıyor ama sanmam çıkacağını.

Canım çok büyük sorun böylle insanlar işte bizde çok yaşadık banyo tamirinde falan. İyi demişsin valla çemkirmak lazım bunlara yoksa kazıklayacak yer arıyorlar herkes bir başka olmuş yaa. Boşverr sen sıkma canını sinirlenme canım aman. Relax ol. Baş dönmeleri de başladı demek dinlen bol bol canımm benim..

Bende bugün laktım kahvaltımı ettim ortalığı topladım bir posta daha çamaşır attım yıkandı astım, kaynanamlara börek yaptım eşim götürdü sonra dolaştık biraz eşimle yemek yedik geldik ıspamak yaptım yarına bir de duş aldım oturdum. Çay yapıcam içicem şimdi acayip canım çekti tatlı da almıştık yeriz. Kaynanam aradı çok beğenmişler börekleri midye börek yapmıştım yufkadan görünüşü çok hoş nasıl yaptın göster bana gelince dedi. Birde dün pazardan çiçek laıp götürmüştüm o da karşımda dedi baktıkça dua ediyorum sana dedi meğer keşke akıllarına gelse de pazardan çiçek alsalar demiş myve almıştık götürecektik zaten ama gelmez akıllarına demiş çiçekle görünce çok sevindim diyor. Dedim sevindim beğenmene. Bilmiyorlar ama az çok tahmin ediyordur tedavi gördüğümüzü falan zaten tüp durumu olunca sölicem tüp yaptırıyoruz diyee artık. Sana da çiçekler getiren börekler yapan evlatların olsun dedi çok hoşuma gitti. Öyle işte. Bugün de bitti yine yarın mesai günü bekle ki haftasonu gelsinn

Son düzenleme:
burcu cnm benim hoşbuldum tşk ederim siz nekadar sıcak içten insanlarsınız hep okuyodum yazılarınızı çok hoşuma gidiyordu bende katılayım dedim acemiyim alıntı yapmayı beceremedim canım hem depresyondayım hem menopozdayım yaşımsa daha 27 bi kızım var 2.yi istiyorduk 2 yıl denedik olmayınca doktora gittik ve korkunç son menapoz başlangıcı yumurta üretimi yok rezerv az yıkıldım sanki başımdan aşşağı kaynar sular döküldü o an çocukları çok seviyorum çok özeniyorum kızımın kardeşi olsun oda çok ama çok istiyor her bebek gördüğünde sevmek istiyor anneleri sevdirmiyor gücüme gidiyor şuan yazarken bile ağlıyorum bikaç ay hormon ilacı kullandım ama fsh düşmüyor tavan yaptı gitmediğimiz doktor kalmadı tüp bebek bile yapmıyolar en sonki doktorum mini tüp bebeği önerdi tek çare o diyor rabbimden ümit kesilmez

kıslar haberlerınızı okudukca oyle mutlu oluyorummkı anlatamam kendım gıbı sankı kendı oz kardeslerım gıbı :)
bılıyosunuz 3 tane dusugum var var ve 3 ev degıstırdım ayrı ayrı evlerde oldu ve artık temmellı kalıcagımızı evımızı aldık cok sukur hepsi emanet gıbıydı ınsallah hayırlısını nasıp etsın yenı ev yenı umut dıyorum rabbim nasıp ederse suan ıcın kendı hevesımıze gore evımızı yaptırıyoruz 3 hafta sonra nasıpse tasınıcaz bakalım rabbım herkese hevesını aldırsın herseyden hayırlısıyla bu ara evle meskul oluyorum bakalım pek o tarafa gıtmıyo aklım. hayırlısı herseyın cok opuyorum sızlerı rabbım mherseyı gonlunuze gore versın ınsallah (amin) sizleri seviyorumm iyiki varsınız

Canım benim evin hayırlı uğurlu olsun inşAllah içi evlatlarınızın sesleriyle yankılansın..

ayy kayınvalidenn ne kadar da güzell temennilerde bulunmuş, sende maşaAllah hem çok iyi bir evhanımısın, hemde süpper gelinsin.. Allah nazarlardan korusun sizi.. Ve kayınvalidenin temennisine bütün gönlümle AMİN YARABBİM diyorumm..

Canlarim gunaydin...
Dun kanamam oldu hemen hastaneye gittik serum taktilar, dusuk önleyici igne yaptilar, 10 gun yatacaksin dediler.
Cok korktum ağladım dr umu aradim, kanama azalip kesilirse iyi dedi, ama cogalip parca gelirse kotu dedi. Simdilik azaldi hatta durdu bu sabah gormedim bisey. Ne olur hepiniz bana dua edin, surekli yatiyorum, abimlere geldim orda kalicam bu hafta. Esimde sehir disina gittti is icin annemlerde kaplixada, kaldim boyle sap gibi. Allahtan abimler var.
Sizden bol bol dua iistemek icin geldim canlarim. Giremem burda sık. Sık.
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani Allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur Allahın izniyle.
Bana dua edin ne olur, Allaha emanet olun canim arkadaşlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…