Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Merhaba Canım çok geçmiş olsun.. Allah tan ümit kesilmez tabi biz burada neler okuduk neler gördük..ve haline şükürler olsun ki sana anne diyen kollarında bir evladın var Allah ona sağlık sıhhat versin. inşAllah gönlüne göre verir Rabbim.. Allah şifa versin.

canımm tabii ki Allah'tan ümit kesilmez ona göre hiçbir güçlük yok ol der ve olur sen ümidini kaybetme kimlere ne teşhisler koyuyorlar yine oluıyor bir çocuğun varmış maşallah şükret deneyin o yöntemi olur belki de. Bak gebelik bölümünd biri başlık açmıştı tüm ümitlerim bitti anne olamıcam diye eşinin hiç spermi mi yokmuş neymiş ama bak şimdi gün sayıyor evladını kucağına almak için ki dr lar imkansız dediği halde. Senin gibi çok kişi var hamile kalan.

evet öyle arada laf sokar falan ama iyidir kaynanam küçük şeylerle hemen mutlu olurlar fazla birşey istemezler gidelim iki muhabbet edelim üç beş birşey yaptım mı tamam. O kadar süper dört dörtlük biri değilim açıkçaso çalışıyorum elimden geldiği kadar işte. Haftasonu hiçbir iş yapmadım mesela ütülerim var bu akşam yapılacak yine de idare ediyruz kocamda huysuz biri değil ya ondan o da çok anlayışlı takılmaz öyle şeylere o beni, ben onu idare ediyorum geçinip gidiyoruz. Ailelerden dua almak gibisi var mı en büyük sevap.

Herkese Günaydııınnn....

Şahane insanlar...hepinize süprizlerle dolu şahane bir hafta...muhteşem bir gün dilerim....dünün verdiği süper enerji ve yüzümdeki tüp patlamış görüntüsü veren yanık izleri ile (dün güneşin altında hem de kaynakçı gözlüğü gibi güneş gözlükleriyle çok kalınca tam bir palyaço görüntüsüne ulaştım...burnumun ucu ve yanaklarım ciğer gibi ama gözaltlarım yoğurt beyazı...iş arkadaşlarım yarım saattir bana bakıp bakıp gülüyorlar:))) pazartesini açtım..

Burcuuuu yoğurdunu çok merak ediyorum nasıl oldu?

canım benim çok iyi anlıyorum seni aynısı benim de başıma gelmişti 6. haftamda çok şükür kanaman kesilmiş ciddi bişey değildir canım sen yat ve bol bol su iç tatlım hiç zorlama kendini dualarımız seninle canım...

Yaseminimm geçmiş olsun kuzumm. hiç korkma nazar değmiştir sana.. Rahat ol, strese girme, bak dün ünitecilere sinirlenmişsinn.. boşveeerrr.. bak ben bi üzüldüm pat die nefesim durdu resmen.. stres yapma.. Bak şimdi snaa kızlarla ayetel kürsiler, nas, felak okuyacağızz.. maşaAllah turp gibi olucaksın.. Sende kendi üzerine felak nas oku ve selavat getir lütfen.. bide bazen diyorlar ya kız bebekler yerleşirken kanama yapar die.. Allah şifa versin inşAllah.. ben okuyacağım dualarını.. Gönlün ferah olsun.. benim içime korku gelmedi senden yana Allah ın izniyle iyi olucaksınn

Canım benimm korkam birşey olmayacak Allah'ın izniyle olabilir böyle dr dediği gibi devamı gelmediği sürece ve parça görmediğin sirece korkma hem kesilmiş bak gelmemiş daha engellemiştir o iğn falan. Zaten dr temkinli davranmıştı sana önceden progestan yazmıştı. Dinlen hiç kalkma moralini de bozma bebeğini düşün kalp atışları duyulsun rahatlarsın. Skın kötü şetyler getirme aklına o annesine sımsıkı tutunacak. Dualarımız seninle elbette bitanemm bol bol dua edicem sanaa

günaydınnnnnnn tatlışlarrr

tamamını okuyamadım yine döktürmüşünüz..
bedriyecim baban için çok sevindim Allah acil acil şifalar versin..
tubacığım moralini bozma bak seriye başladık herkes tek tek girecek bu kervana çok yakında inanıyorum dualarımızın gücüne..
tümaycım duanı okudum Rabbim kabul etsin inş.
yasemincim şimdi okudum senin son yazdığını dualarımız seninle ve bebişinle...
olumsuz düşünme nolur duayla geldi sağlam Allahın izniyle...

Tümaycım duanı okudum canım...
haftasonu şehirdışındaydık canlar oğluşuma cicişler aldık geçmişi de okuyamadım herkes iyidir inşallah... bugün de bebeğimi görmeye gidicez doktora hepimize güzel bi gün oldun inşallah canlar

Yaseminiiimmm canım beniiimmm....Yalvarırım korkma...kessinlikle ama kessinlikle bişey olmayacak....daha öncede 6. hislerimden bahsetmiştim değil mi? ALLAH ımın izniyle sen o bebeği kucağına alacaksın...nolursun aklına 1 sn liğine bile kötü birşey getirme...ya benim arkadaşım hamileliğinin ilk gününden son gününe kadar kanama geçirdi...doktor bile olumsuzdu...ama aslanlar gib aldı kucağına....kurban olim...sakin...

Bide burcu demişsin ya herşey iyi sonuçlanıcak inşAllah... içinden böyle geçtiğini düşünerek daha da gönlüm rahatlıyor.. Herşey için tüümmm destekleriniz için herbirinize sıkı sıkı sarılarak kucaklıyorum..

bu arada progestan içiyordum ben yüksek dozda doktor hem sıkıntın yok diyor hemde 3ay oldu nerdeyse içirmeye devam ediyor Hayırlısı olsun inşAllah.

Canım valla bu ev taşımada keramet var inşallah sana da bulaşır yeni eviniz
Benim bi arkadaşim araba alacaklardi bebek istedikleri icin masraf yapmak istemiyorlardi ve sıurekli arabayı ertelediler sonra 1,5 yil bebekleri olmadi, ya cocuk olmuyor bari araba alalım dediler arabadan 2 hafta sonra kadın hamile kaldi :)))) inşallah yeni evinize 3 kişi gecersiniz canım

canim tekrar hoşgeldin Rabbim inşallah bir cözüm nasip eder, mini tüp bebek nedir ilk defa duydum???? Bu arada adın ne nerde yaşıyorsun, bunlarida yaz tam tanışmış oluruz, burasi cok güzel herkes kardeş gibi, mucize hamilelikler gördük darısı başina:)))

günaydın tatlılarım mutlu huzurlu bir hafta geçirirsiniz inşallah. ben cumatresi doktora gittim yumurtalıklarım tedaviye cevap vermemiş 3 kutu serophone kullanmıştım ama hiç gelişen yumurta yok adet gördürücü ilaç verdi tarlusal diye, kullanmaya başladım regl olunca gidicem iğne tedavisine başlıcaz kaç aydır kısmet olmuyor aşılama vardır bir hayır.
kuşum bende bir yıldır mayalıyorum hazır yoğurt yemeyin kızlar zehirmiş resmen kendiniz mayalayın tabi her yerde bulamazsınız süt ama ararsanız bulursunuz,
burcum ben bide bugün tupperware şiparişi verdim yoğurt mayalamak için. uzun süre muhafaza ediyormuş
kızlr hamile değilim,çok umutlanmıştım ama kısmet artık hayırlısı olsun
jhh
canım ya vallahi çok umutlanmıştık senden ama hayırlısı inşallah en yakın zamanda verirsin mutlu haberini.
ay yazık ya Allah rahmet eylesin bir anlık cinnet işte Allah günahlarını affetsin(
tatlım ya dikkat et bence eşine kızıpta kendini işe verme versende yavas yavs yap Allah korusun sandalye kaysa düşsen aman aman dikkat et söyle eşin yapsın
Merhaba kızlaaar, bu ara neti açasım hiç yok, genç bir arkadaşımızı kaybettik bıçaklı kavgada Aklımdan çıkmıyor 2 gündür, inşallah sizde herşey yolundadır
Allah rahmet eylesin saçpasapan sebepler yüzünden Allahın verdiği canı ne haddelerineyse almaya kalkıyorlar, Allah ailesine sabır versin.
hoşgeldin aramıza maşallah gittikçe kabarıyor listemiz kalabalıklaşıyoruz:114:
maşallah canım fındığın iyiymiş diğer testlerde güzel çıkıcak inşallah şekil itibariyle cinsiyetini tahmin ediyorlar ama tahmin sadece hiç belli olmaz hayırlısı neyse o olsun inşallah
tatlım ya negüzel yapmışsın kayınvaldene çiçek almışsın.yaşlandıkça duygusallaşıyorlar bak hayırlı duasınıda almışsın Allah tez zamanda kabul eder inşallah
canım ya inşallah bir şey olmayacak hemen korkma çoğu kişide oluyor kanama dikkat et sen hiç bişeycik olmaz sen yinede bizi habersiz bırakma çok merak ederiz kuşum sana dua edeceim

canım fsh hormonunu hayıt çok düşürüyor bir arkadaşımın biraz yükseti doktor budurumda hamile kalman zor demiş hayıt içti normal seviyeye düştü bir dene istersen
bu arada yukarda çok uzun bir alıntı yapmışım kusuruma bakmayın artık misafirim vardı hafta sonu giremedim

Son düzenleme:
Bende artıık yoğurt mayalıcam evde yok hazır yoğurt yiyemiyorum artık yaa sütaşın yoğurtlarında hiç yoğurt tadı yok artık krema gibi bildiğin. Pınarı eh şöyle byle sütaşa göre biraz daha iyi. Merkete günlük sit geliyor bizim alcam haftasonu denicem bakalım ama doğal yoğurt mayası nasıl bulucam bilmiyorum :26:

Gunaydiiiin
Kizlar nasilsiniz
Yasemiin korkma canim yat dinlen basparmagini karnina koy hergun yuz kere ya mubdiu cek Rabbim korur Insaallah
Benimde bugun yarin gunum bakalim dua edin yarin benim dua gunummus zaten Raabbim hayirlisiyla nasip etmistir Insaallah

canım şarküteride doğal yoğurt olabilir bulamazsan doğala yakın yoğurtlar oluyor onla mayala sonra bitmeden yoğurdun bitmeden mayalarsın

canım benim tabikide dua ederim, bol bol YA MUBDI cekelim senin için ben duyuru yaparım, bu arada korkma pco da hamilelikte kanama sürekli yaşanıyor hatta erken doğumda cok yaygın benim pco lu arkadaşimin 4 gün kanamasi oldu cok şukür dogurdu, inşallah sende bebegini sağlıkla kucagina alacaksin canim

Meralcim günaydın benim yaptiğim yogurttan yollayayım sana yanık yerlerine sür :))) canım tam hıç eksiksiz senin dedigin gibi yaptım, süper oldu tadı harika kaşik kaşık yiyorum valla, olayı kaptım artık tam gaz devam, bu arada bildiğin amele yanığı olmuşsun yani

ben biliyorum nerde bulucanı marketi ve markayı ama burdan yazılabiliyor mu emin olamadım...

canlarım YASEMIN dün akşam ufak bir kanama yaşamış , şuan yatıyormuş, bizden dua rica etmiş, Allah rızası için 3 gün boyunca YA MUBDI cekelim günde 100 adet ve Yasemine yollayalım, ne dersiniz??? Bu mesajı alıntı yaparak cevap yazın ki görmeyen kalmasın, gönlü güzel arkadaşlarım hepinizi öpüyorum

Meralcim günaydın benim yaptiğim yogurttan yollayayım sana yanık yerlerine sür :))) canım tam hıç eksiksiz senin dedigin gibi yaptım, süper oldu tadı harika kaşik kaşık yiyorum valla, olayı kaptım artık tam gaz devam, bu arada bildiğin amele yanığı olmuşsun yani [/QUOTE]

Bugün benim yoğurt günüm her hafta 8 kilo alıp mayalıyorum...ve kesin 5 kilosunu ben yiyorumdur:))) az önce ceketini çıkarıp kollarımı gösterdim arkadaşlara koptular...yemin ediyorum 10 gün amelelik yapsam bu derece olmazdı:))) iğrencim iğrenç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…