- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.601
burcu cnm benim hoşbuldum tşk ederim siz nekadar sıcak içten insanlarsınız hep okuyodum yazılarınızı çok hoşuma gidiyordu bende katılayım dedim acemiyim alıntı yapmayı beceremedimcanım hem depresyondayım hem menopozdayım yaşımsa daha 27 bi kızım var 2.yi istiyorduk 2 yıl denedik olmayınca doktora gittik ve korkunç son menapoz başlangıcı yumurta üretimi yok rezerv az yıkıldım sanki başımdan aşşağı kaynar sular döküldü o an çocukları çok seviyorum çok özeniyorum kızımın kardeşi olsun oda çok ama çok istiyor her bebek gördüğünde sevmek istiyor anneleri sevdirmiyor gücüme gidiyor şuan yazarken bile ağlıyorum bikaç ay hormon ilacı kullandım ama fsh düşmüyor tavan yaptı gitmediğimiz doktor kalmadı tüp bebek bile yapmıyolar en sonki doktorum mini tüp bebeği önerdi tek çare o diyor rabbimden ümit kesilmez
burcu cnm benim hoşbuldum tşk ederim siz nekadar sıcak içten insanlarsınız hep okuyodum yazılarınızı çok hoşuma gidiyordu bende katılayım dedim acemiyim alıntı yapmayı beceremedimcanım hem depresyondayım hem menopozdayım yaşımsa daha 27 bi kızım var 2.yi istiyorduk 2 yıl denedik olmayınca doktora gittik ve korkunç son menapoz başlangıcı yumurta üretimi yok rezerv az yıkıldım sanki başımdan aşşağı kaynar sular döküldü o an çocukları çok seviyorum çok özeniyorum kızımın kardeşi olsun oda çok ama çok istiyor her bebek gördüğünde sevmek istiyor anneleri sevdirmiyor gücüme gidiyor şuan yazarken bile ağlıyorum bikaç ay hormon ilacı kullandım ama fsh düşmüyor tavan yaptı gitmediğimiz doktor kalmadı tüp bebek bile yapmıyolar en sonki doktorum mini tüp bebeği önerdi tek çare o diyor rabbimden ümit kesilmez
ayy kayınvalidenn ne kadar da güzell temennilerde bulunmuş, sende maşaAllah hem çok iyi bir evhanımısın, hemde süpper gelinsin.. Allah nazarlardan korusun sizi.. Ve kayınvalidenin temennisine bütün gönlümle AMİN YARABBİM diyorumm..
Canlarim gunaydin...
Dun kanamam oldu hemen hastaneye gittik serum taktilar, dusuk önleyici igne yaptilar, 10 gun yatacaksin dediler.
Cok korktum ağladım dr umu aradim, kanama azalip kesilirse iyi dedi, ama cogalip parca gelirse kotu dedi. Simdilik azaldi hatta durdu bu sabah gormedim bisey. Ne olur hepiniz bana dua edin, surekli yatiyorum, abimlere geldim orda kalicam bu hafta. Esimde sehir disina gittti is icinannemlerde kaplixada, kaldim boyle sap gibi. Allahtan abimler var.
Sizden bol bol dua iistemek icin geldim canlarim. Giremem burda sık. Sık.
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani Allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur Allahın izniyle.
Bana dua edin ne olur, Allaha emanet olun canim arkadaşlarim.
Canlarim gunaydin...
Dun kanamam oldu hemen hastaneye gittik serum taktilar, dusuk önleyici igne yaptilar, 10 gun yatacaksin dediler.
Cok korktum ağladım dr umu aradim, kanama azalip kesilirse iyi dedi, ama cogalip parca gelirse kotu dedi. Simdilik azaldi hatta durdu bu sabah gormedim bisey. Ne olur hepiniz bana dua edin, surekli yatiyorum, abimlere geldim orda kalicam bu hafta. Esimde sehir disina gittti is icinannemlerde kaplixada, kaldim boyle sap gibi. Allahtan abimler var.
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani Allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur Allahın izniyle.
Canlarim gunaydin...
Canlarim gunaydin...
Canım valla bu ev taşımada keramet var inşallah sana da bulaşır yeni evinizkıslar haberlerınızı okudukca oyle mutlu oluyorummkı anlatamam kendım gıbı sankı kendı oz kardeslerım gıbı :)
bılıyosunuz 3 tane dusugum var var ve 3 ev degıstırdım ayrı ayrı evlerde oldu ve artık temmellı kalıcagımızı evımızı aldık cok sukur hepsi emanet gıbıydı ınsallah hayırlısını nasıp etsın yenı ev yenı umut dıyorum rabbim nasıp ederse suan ıcın kendı hevesımıze gore evımızı yaptırıyoruz 3 hafta sonra nasıpse tasınıcaz bakalım rabbım herkese hevesını aldırsın herseyden hayırlısıyla bu ara evle meskul oluyorum bakalım pek o tarafa gıtmıyo aklım. hayırlısı herseyın cok opuyorum sızlerı rabbım mherseyı gonlunuze gore versın ınsallah (amin) sizleri seviyorumm iyiki varsınız
kuşum bende bir yıldır mayalıyorum hazır yoğurt yemeyin kızlar zehirmiş resmen kendiniz mayalayın tabi her yerde bulamazsınız süt ama ararsanız bulursunuz,Gülden canım hoşgeldin ve güle güle ,bende eve geldim, öğrencilerimden süt aldım yoğurt mayalayacağım, ama şey çok utanıyorum bu 2. Kez yoğurt yapışım olacak, süt pişerken hep başında mı bekleyecegiz fenalık geldi, taşacak diye çok korkuyorum, bide mayaladıktan sonra kaç saat bekleyecek, Allahım çok utanıyorum bunlarım yazarken :18:
canım ya vallahi çok umutlanmıştık senden ama hayırlısı inşallah en yakın zamanda verirsin mutlu haberini.kızlr hamile değilim,çok umutlanmıştım ama kısmet artık hayırlısı olsun
jhh
ay yazık ya Allah rahmet eylesin bir anlık cinnet işte Allah günahlarını affetsinkızlar bugün annemleri görmeye gittim orda arkadaşımın intihar ettiğini öğrenim çok üzüldüm kaynanası ve görümcesiyle kavga etmiş sonra kendini 4 kattan aşağı atmış 6 yıllık evliydi 2 tane küçük çocuğu vardı herşeyin hayırlısı
tatlım ya dikkat et bence eşine kızıpta kendini işe verme versende yavas yavs yap Allah korusun sandalye kaysa düşsen aman aman dikkat et söyle eşin yapsınselam kızlar nasılsınız gelelim bana güne güzel başlasamda susn çok kotüyüm dr a gittik bebişim ii maşallah 340 gr olmuş ama benim tnsiyonum 150 90 çıktı kardıyolojiye gitmem gerekmiş tabi kilomda var şu ana kadar 5 kilo aldım ve zaten şişmandımbuna zaten canım sıkıldı sonrada kocam olacak duygusuz beni sinir etti sinirden ağladım adamın umrunda bile olmadı o sinirle evin işlerine bir giriştim perde taktım mutfak dolaplarını düzenledim nevresimleri değiştirdim vs vs normalde düşük tehlikesi geçirdiğim için kendimi yormuyordum aamnapim sinirimi bişilerle çıkarmam lazımdı noluyo diye sormuyo bizimki napıosun bile demdedi kaç ssat sonra beni sandalyenin üstünde görünce inip dinlenmeliymişim ne işim varmış sandaly etepesinde yok efendim bişi olursa dilinden kurtulamazmışım sanki sadece onun çocuğu dedim o benim içimde senden daha fazla önemsiyor ve düşünüyorum bu sözlerimi beynine sok beni ve bebğimi üzme bu erkekler bazen ne kadar dengesiz olabiliyorlar yaaaaaa daha yazıcamda sinirliyim halaaaa
Allah rahmet eylesin saçpasapan sebepler yüzünden Allahın verdiği canı ne haddelerineyse almaya kalkıyorlar, Allah ailesine sabır versin.Merhaba kızlaaar, bu ara neti açasım hiç yok, genç bir arkadaşımızı kaybettik bıçaklı kavgadaAklımdan çıkmıyor 2 gündür, inşallah sizde herşey yolundadır
hoşgeldin aramıza maşallah gittikçe kabarıyor listemiz kalabalıklaşıyoruz:114:kızlar hepinize kocaman sevgileryeni katıldım aranıza ama üye olmadan önce sürekli sizi takip ediyordum inanın sizinle birlikte sevinip sizinle birlikte ağlıyordum çok eğlenceli samimi insanlarsınız bu arada hamişleri tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin isteyenlerede (banada)rabbim en yakın zamanda versin
maşallah canım fındığın iyiymiş diğer testlerde güzel çıkıcak inşallah şekil itibariyle cinsiyetini tahmin ediyorlar ama tahmin sadece hiç belli olmaz hayırlısı neyse o olsun inşallahselamlar kızlaaarrr..
öncelikle bişey itiraf etmek istiyorum size.. mesela birinizden bişey için haber vermek için geç geliyor ya gıcık oluyorum çünkü kafam aklım hep onda oluyor.. kurmaya başlıyorum bi dahada şöyle mi oldu böyle mi oldu diye.. şimdi aynı durumda ben oldum ctesi sabahtan beri gelemedim ve sizleri merakta bıraktımsa gıcık ettimseçok özür dilerim.. ama ctesi işe dönemedimm kv gittik ee oradada net yok, zaten kimkime dumduma herkes hastane ev arası mekik dokuyor kayınbabamı şu an itibariyle yoğun bakımdan çıkardılar servise aldılar çok şükğr bizde eve gelelim kıyafet alalım dedik araba bozuldu eşim şimdi onu çektirecek falan bi sürü iş çıktı neyse Allah başka dert vermesin şimdiiiiiiiii
doktora gittik ctesi doktor gergin gibiydi deyin ki sanane ama ben rahatsız oldum ters değildi ama neden ööle gergindi acaba.. göbeken muayene etti.. Allah a bin şükür olsun bebek iyi kızlar ya ööyle takılıyordu.. 2 li test için ölçüleri iyi çıktı.. kan verdim tsh için de kan aldılar haftaya ctesi günü sonuçları alıp doktor üzerine konuşuruz dedi tsh düzelmediysee endokrine yönlendiricem mutlaka dedi:18: ikili testini sabırla bekle gerilme dedi Allah inşAllah hayırlı sağlıklı sonuçlar çıkar.. veee bebek erkeğe benziyor dedi.. eşim alakası yok dediysede içten içi kız istediğini hissettim.. Allah sağlıklı hayırlı gebelikler , sağlıklı evlatlar versin hepimize inşAllah.. bendeki durumlar bu yazdım hemen çıkmam lazım.. çoookk öptüm hepinizi.çok da çok da seviyorum sizleri
tatlım ya negüzel yapmışsın kayınvaldene çiçek almışsın.yaşlandıkça duygusallaşıyorlar bak hayırlı duasınıda almışsın Allah tez zamanda kabul eder inşallahBende bugün laktım kahvaltımı ettim ortalığı topladım bir posta daha çamaşır attım yıkandı astım, kaynanamlara börek yaptım eşim götürdü sonra dolaştık biraz eşimle yemek yedik geldik ıspamak yaptım yarına bir de duş aldım oturdum. Çay yapıcam içicem şimdi acayip canım çekti tatlı da almıştık yeriz. Kaynanam aradı çok beğenmişler börekleri midye börek yapmıştım yufkadan görünüşü çok hoş nasıl yaptın göster bana gelince dedi. Birde dün pazardan çiçek laıp götürmüştüm o da karşımda dedi baktıkça dua ediyorum sana dedi meğer keşke akıllarına gelse de pazardan çiçek alsalar demiş myve almıştık götürecektik zaten ama gelmez akıllarına demiş çiçekle görünce çok sevindim diyor. Dedim sevindim beğenmene. Bilmiyorlar ama az çok tahmin ediyordur tedavi gördüğümüzü falan zaten tüp durumu olunca sölicem tüp yaptırıyoruz diyee artık. Sana da çiçekler getiren börekler yapan evlatların olsun dedi çok hoşuma gitti. Öyle işte. Bugün de bitti yine yarın mesai günü bekle ki haftasonu gelsinn
canım ya inşallah bir şey olmayacak hemen korkma çoğu kişide oluyor kanama dikkat et sen hiç bişeycik olmaz sen yinede bizi habersiz bırakma çok merak ederiz kuşum sana dua edeceimCanlarim gunaydin...
Bende artıık yoğurt mayalıcam evde yok hazır yoğurt yiyemiyorum artık yaa sütaşın yoğurtlarında hiç yoğurt tadı yok artık krema gibi bildiğin. Pınarı eh şöyle byle sütaşa göre biraz daha iyi. Merkete günlük sit geliyor bizim alcam haftasonu denicem bakalım ama doğal yoğurt mayası nasıl bulucam bilmiyorum :26:
Canlarim gunaydin...
Herkese Günaydııınnn....
Şahane insanlar...hepinize süprizlerle dolu şahane bir hafta...muhteşem bir gün dilerim....dünün verdiği süper enerji ve yüzümdeki tüp patlamış görüntüsü veren yanık izleri ile (dün güneşin altında hem de kaynakçı gözlüğü gibi güneş gözlükleriyle çok kalınca tam bir palyaço görüntüsüne ulaştım...burnumun ucu ve yanaklarım ciğer gibi ama gözaltlarım yoğurt beyazı...iş arkadaşlarım yarım saattir bana bakıp bakıp gülüyorlar:))) pazartesini açtım..
Burcuuuu yoğurdunu çok merak ediyorum nasıl oldu?
Bende artıık yoğurt mayalıcam evde yok hazır yoğurt yiyemiyorum artık yaa sütaşın yoğurtlarında hiç yoğurt tadı yok artık krema gibi bildiğin. Pınarı eh şöyle byle sütaşa göre biraz daha iyi. Merkete günlük sit geliyor bizim alcam haftasonu denicem bakalım ama doğal yoğurt mayası nasıl bulucam bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?