Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

"aslinda sorun sende degil sen sadece sebebsin, bu sebeb ben de ola bilirdim"
dilbercim bu harika bir cümle olmuş yaa, ağzına yüreğine sağlık nekadar güzel söylemişsin, helal olsun sana vallahi çok hoşuma gitti

yasemencim bu akşam ozaman bir söyleyim eşime.birde 2 gun yol gedecem gidersem otobusle zor ya...aşkımı görmesem nasıl dayanırım

yolda baya uzunmuş yav, uçak olsa çok daha süper olurmuş :18:
kuşum azıcık uzak kalıcan ama dönüşü müjdeli bilgilerle geleceksin ve bir bebiş umuduyla geleceksin inşalah, o özlemle bide eşinle birlikte şıpğ diye bebekte yaparsın al sana müjde

canim ben de demin gecmisi okurken senin bir cumlene bayildim gulmekten - beyefendi lutfen karsi koltuga oturup avucunuzu yalarmisiniz - cok komikti )))))) tatlim ne yapim esim uzulmesin diye her seye raziyim o benim herseyim baska bi topikte bi arkadasim hep soyle dua eder RABBIM BIZE ESIMIZDEN OLMA BIZDEN DOGMA BIR BEBEK NASIP ETSIN aynen bende ogle dusunuyorum

arkadaslar benim simdi cikmama gerek daha yemek yapcam dus alcam namazlarimi kilip yine gelcem sohbetinize doyum olmuyor ama 2-3 saat sonra gorusmek uzere ALLAHA emanet olun

kader1982, delyam+, buketdemet+, 7VerenGul+, gul1982+, Sevgimelegim+
hoşgeldinizzzz

Hoşbuldum canıımmm, nasılsınız??
Geçmişi okuyum derken sohbetlerden geri kalıyorum ya
Ayşe ve Aynur arkadaşlarımızın dua günü, üzerime düşeni yaptım. Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı...

"aslinda sorun sende degil sen sadece sebebsin, bu sebeb ben de ola bilirdim"dilbercim bu harika bir cümle olmuş yaa, ağzına yüreğine sağlık nekadar güzel söylemişsin, helal olsun sana vallahi çok hoşuma gitti
aynı şeyi bende kuvvetle ve şiddetle düşünüyorum dilber..allah razı olsun..güzel cümle..

inşeallah canım .akşam konuşuyum o zaman.uçak var ama biraz daha baha ......neyse ben çıkıyım annaemgile gedecem daha, ggörümcem şimdi arkamca geler..muck

oo ozaman ben yapamam ben burda kımseyı tanımıyorum bılmıyorum camı bılıyorum ama cıkmıyorum ben hıc dısarı anlıcan ben yapamam cnm
olsun canım sende evde tek başına yapılan dualardan araştırıp bulup okursun, illa bu olacak diye bişey yok nasılsai, Allah senin kalbini biliyor
bende cok sevindim canim

ayy okadar sevindinizki karşılıklı, ben bile sevindim şimdi sizin sevinmenize

canım çok güzel bir dua imiş yaa aminn bende bu duayı edeyim hakkaten eşimizden olma, bizden doğam bir bebiş lazım hepimize aminnnn

arkadaslar benim simdi cikmama gerek daha yemek yapcam dus alcam namazlarimi kilip yine gelcem sohbetinize doyum olmuyor ama 2-3 saat sonra gorusmek uzere ALLAHA emanet olun

inşeallah canım .akşam konuşuyum o zaman.uçak var ama biraz daha baha ......neyse ben çıkıyım annaemgile gedecem daha, ggörümcem şimdi arkamca geler..muck

hadi Allaha emanet olun kızlar görüşürüz öpüyorum ikinizide ne güzel sohbet ettik yaa ohhh

iyiyiz canım benim bugün pek canım sıkıldı , kızlar gelsede muhabbeti koyulaştırsak diye dua ettim akşama kadar, en sonunda herkes burda, kaynatıyoruz valla, sen neler yaptın nerelerdeydin bütün gün bakalım anlat şimdi haberler sende

asaydı
hoşbulduk cnm evet bende oyle yapacıca sanm artık ızmırı bılmıyorum burda komsudayok oyle ebvdeyım oyuzden ama işte eylulden sonra baslıcam ınsallah cemate artık bende sıkıntıdan kurtulacam.cok zor gurbetlık bıde kımsen yoksa bazen oluyo delırıyorum bazende napalım dıyorum .ALLAHTAN esım ıyı olmasaydı kafayı yerdım.senınde basını agrıtım ozur dılerım.

oo ozaman ben yapamam ben burda kımseyı tanımıyorum bılmıyorum camı bılıyorum ama cıkmıyorum ben hıc dısarı anlıcan ben yapamam cnm
canım benim dua duadır hepsi ALLAH rızası için niyet önemli yap sen tesbihini as kıbleye..RABBİM kabul eder İNŞALLAH..sıkma tatlı canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…