- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.261
öncelikle hoş geldin canım.azerimisin sende.benmde memleket azerbaycandi
bak ne iyi oldu tabloya şehirleride eklemek, memeleketliler biribiriyle buluşur belki süper oluröncelikle hoş geldin canım.azerimisin sende.benmde memleket azerbaycandi
canım ben buralardayım gitmedim
çok sevindim canımhos buldum canim evet bende Azerbaycandanam
yasemencim bu akşam ozaman bir söyleyim eşime.birde 2 gun yol gedecem gidersem otobusle zor ya...aşkımı görmesem nasıl dayanırım
canımçevrende bebek düşünenfln varsa ona veriosun yoksa camiye falan bagışlaya bilirsin..
"aslinda sorun sende degil sen sadece sebebsin, bu sebeb ben de ola bilirdim"
dilbercim bu harika bir cümle olmuş yaa, ağzına yüreğine sağlık nekadar güzel söylemişsin, helal olsun sana vallahi çok hoşuma gitti
kader1982, delyam+, buketdemet+, 7VerenGul+, gul1982+, Sevgimelegim+
hoşgeldinizzzz
aynı şeyi bende kuvvetle ve şiddetle düşünüyorum dilber..allah razı olsun..güzel cümle.."aslinda sorun sende degil sen sadece sebebsin, bu sebeb ben de ola bilirdim"dilbercim bu harika bir cümle olmuş yaa, ağzına yüreğine sağlık nekadar güzel söylemişsin, helal olsun sana vallahi çok hoşuma gitti
inşeallah canım .akşam konuşuyum o zaman.uçak var ama biraz daha baha ...yolda baya uzunmuş yav, uçak olsa çok daha süper olurmuş :18:
kuşum azıcık uzak kalıcan ama dönüşü müjdeli bilgilerle geleceksin ve bir bebiş umuduyla geleceksin inşalah, o özlemle bide eşinle birlikte şıpğ diye bebekte yaparsın al sana müjde
olsun canım sende evde tek başına yapılan dualardan araştırıp bulup okursun, illa bu olacak diye bişey yok nasılsai, Allah senin kalbini biliyoroo ozaman ben yapamam ben burda kımseyı tanımıyorum bılmıyorum camı bılıyorum ama cıkmıyorum ben hıc dısarı anlıcan ben yapamam cnm
bende cok sevindim canim
arkadaslar benim simdi cikmama gerek daha yemek yapcam dus alcam namazlarimi kilip yine gelcem sohbetinize doyum olmuyor ama 2-3 saat sonra gorusmek uzere ALLAHA emanet olun
inşeallah canım .akşam konuşuyum o zaman.uçak var ama biraz daha baha ......neyse ben çıkıyım annaemgile gedecem daha, ggörümcem şimdi arkamca geler. .muck
Hoşbuldum canıımmm, nasılsınız??
Geçmişi okuyum derken sohbetlerden geri kalıyorum ya
Ayşe ve Aynur arkadaşlarımızın dua günü, üzerime düşeni yaptım. Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı...
slm kızlar Rabbim muhabetinizi arttırsın kaynatmışsınız bol bol :)
asaydıolsun canım sende evde tek başına yapılan dualardan araştırıp bulup okursun, illa bu olacak diye bişey yok nasılsai, AAllah senin kalbini biliyor
hep
ayy okadar sevindinizki karşılıklı, ben bile sevindim şimdi sizin sevinmenize
canım çok güzel bir dua imiş yaa aminn bende bu duayı edeyim hakkaten eşimizden olma, bizden doğam bir bebişartık lazım hepimize aminnnn
canım benim dua duadır hepsi ALLAH rızası için niyet önemli yap sen tesbihini as kıbleye..RABBİM kabul eder İNŞALLAH..sıkma tatlı canını...oo ozaman ben yapamam ben burda kımseyı tanımıyorum bılmıyorum camı bılıyorum ama cıkmıyorum ben hıc dısarı anlıcan ben yapamam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?