- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.621
canlarım YASEMIN dün akşam ufak bir kanama yaşamış , şuan yatıyormuş, bizden dua rica etmiş, Allah rızası için 3 gün boyunca YA MUBDI cekelim günde 100 adet ve Yasemine yollayalım, ne dersiniz??? Bu mesajı alıntı yaparak cevap yazın ki görmeyen kalmasın, gönlü güzel arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
Canlarim gunaydin...
Dun kanamam oldu hemen hastaneye gittik serum taktilar, dusuk önleyici igne yaptilar, 10 gun yatacaksin dediler.
Cok korktum ağladım dr umu aradim, kanama azalip kesilirse iyi dedi, ama cogalip parca gelirse kotu dedi. Simdilik azaldi hatta durdu bu sabah gormedim bisey. Ne olur hepiniz bana dua edin, surekli yatiyorum, abimlere geldim orda kalicam bu hafta. Esimde sehir disina gittti is icinannemlerde kaplixada, kaldim boyle sap gibi. Allahtan abimler var.
Sizden bol bol dua iistemek icin geldim canlarim. Giremem burda sık. Sık.
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani Allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur Allahın izniyle.
Bana dua edin ne olur, Allaha emanet olun canim arkadaşlarim.
Canım valla bu ev taşımada keramet var inşallah sana da bulaşır yeni eviniz
Benim bi arkadaşim araba alacaklardi bebek istedikleri icin masraf yapmak istemiyorlardi ve sıurekli arabayı ertelediler sonra 1,5 yil bebekleri olmadi, ya cocuk olmuyor bari araba alalım dediler arabadan 2 hafta sonra kadın hamile kaldi :)))) inşallah yeni evinize 3 kişi gecersiniz canım
canim tekrar hoşgeldin Rabbim inşallah bir cözüm nasip eder, mini tüp bebek nedir ilk defa duydum???? Bu arada adın ne nerde yaşıyorsun, bunlarida yaz tam tanışmış oluruz, burasi cok güzel herkes kardeş gibi, mucize hamilelikler gördük darısı başina:)))
Cicişlerim Günaydınnn, Herkese iyi haftasonları.
Öncelikle dün topiğe gelememe sebebim, sabahtan akşama kadar annemle birlikte olmam idi. benimle birlikte işe geldi, sonra akşam dr gittik, ordan da bana geldi eve.
Çok şükür keseyi gördüm maşallahtam tamına 5 haftalık çıktı, yani bugün 5+1 oldum dr son adet tarihimi sordu tam gününe gün görünüyor iyi dedi. ozaman benim hamişlik takvimim yanlışmı bilemedim. doğum yapacağın gün 27 kasım görünüyor dedi. şte yorulma uzanma hoplama zıplama yağlı yeme salçalaı yeme, sık ilşiki yapma vs vs. kanaman filan yok ama çalıştığın için bide yürüdüğün için ben sana progestan yazıcam dedi. ben zararı olurmu dedim. yok dedi, hamileler üzerinde hiçbir zararlı etksi olmayan, aksine faydası olan bebeğin daha sağlam tutunmasına yarayan bir ilaçtır öneriyorum ben dedi. tamam dedim. kan değerlerim normal çıkmıştı 2 ay önceki değerlerimde ama ben yinede sana demir ilacı yazıyorum dedi günde 1 tane. bide folic asit içiyorum zaten. 1 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. birrrrsürü test yazdı yalnız, onları nerde yaptırıcam bilemiyorum o testleri yağtır gel, hamilelikte annenin sağlık durumu ile ilgili önemli bilgiler veriyor buu tester dedi, isimlrini yazıyorum;
- açlık kan şekeri
- serbst T4
- TSH
- Anti HVC (card test)
- Antı-HIV 1-2 (card test)
- HbsAg (card test)
- VDRL - RPR
- Anti Toxoplasma IgM
- Anti Rubella IgM
- Hemogram (Tam kan sayımı)
- İdrar tetkiki
Benim doktor biraz çok tedaycı, muhakkak birçoğunuzdan bukadar test istenmemiştir. kadın tamamen garantici, ailecek tanışık olduğumuz bir dr olmasa hemen para için istiyor derdim ama pislik te atamıyorum kadıncağıza şimdi:) onun normal hayattaki huyunuda bildiğim içn bana tuhaf gelmiyor.
Neyse gittiğimde beni tarttı kilom 3 kilo fazla çıktı orda, normalde 63 kilo ile hamiş kaldım, orda +3 çıktım
tansiyonum yksek çıktı yalnız, 15-9 çıktı, yksek dedi, hep böyle değil ama bi oturup kalksam fazla nefes almam icabediyor dedim, tansiyon kartı verdi, 1 hafta takip et bakalım yaz buraya dedi.
işte böyle ayy yoruldum.:)
seraaap nerelerdesin canım?
soru 1: bulantıların geçtimi yada azaldı mı?
soru 2: senin bebişin ikizi vardı, ikinci kese ona ne oldu?
soru 3: okulda nöbet tutuyormusun?
Kızlar geldim.gördük keseyi.5hafraikmis.5+6 yazıyı hatta:)kalp atisinida gördük.net olmasada sesini duyduk.grafik çizdi ekranda. doktor hersey yolunda dedi.rahimde tam istediğimiz yerde tutunmuş,kanama yok,kese ve beslenme kesesi var bebek dokusu var.haftaya tam sesini duymaya gidicez:)ay soktayim hala.bir buçuk aylık hamileyim ve bir buçuk ay sonra bugün öğreniyorum.ben nasıl psikolojigim yavv.sadece kendinden haberim yok:)))
Canım benim evin hayırlı uğurlu olsun inşAllah içi evlatlarınızın sesleriyle yankılansın..
canlarim gunaydin...
Dun kanamam oldu hemen hastaneye gittik serum taktilar, dusuk önleyici igne yaptilar, 10 gun yatacaksin dediler.
Cok korktum ağladım dr umu aradim, kanama azalip kesilirse iyi dedi, ama cogalip parca gelirse kotu dedi. Simdilik azaldi hatta durdu bu sabah gormedim bisey. Ne olur hepiniz bana dua edin, surekli yatiyorum, abimlere geldim orda kalicam bu hafta. Esimde sehir disina gittti is icinannemlerde kaplixada, kaldim boyle sap gibi. Allahtan abimler var.
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur allahın izniyle.
Bana dua edin ne olur, allaha emanet olun canim arkadaşlarim.
Canlarim gunaydin...
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani Allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur Allahın izniyle.
canlarım YASEMIN dün akşam ufak bir kanama yaşamış , şuan yatıyormuş, bizden dua rica etmiş, Allah rızası için 3 gün boyunca YA MUBDI cekelim günde 100 adet ve Yasemine yollayalım, ne dersiniz??? Bu mesajı alıntı yaparak cevap yazın ki görmeyen kalmasın, gönlü güzel arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
canım bende çekerim şifa olsun şimdi iyimiymiş dr a gitmişmi...canlarım yasemın dün akşam ufak bir kanama yaşamış , şuan yatıyormuş, bizden dua rica etmiş, allah rızası için 3 gün boyunca ya mubdı cekelim günde 100 adet ve yasemine yollayalım, ne dersiniz??? Bu mesajı alıntı yaparak cevap yazın ki görmeyen kalmasın, gönlü güzel arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..korkma bişi olmaz ALLAHIN izniyle yat dinlen kendini yorma iğnelerini düzenli ol bende 1. ay ve 3. ay kanama olmuştu bende 3. ayın sonuna kadar iğne oldum çok şükür bak herşey yolunda senDE üzülme dinlen yeter RABBİM bebişini korur..Canlarim gunaydin...
canım şarküteride doğal yoğurt olabilir bulamazsan doğala yakın yoğurtlar oluyor onla mayala sonra bitmeden yoğurdun bitmeden mayalarsın
ben biliyorum nerde bulucanı marketi ve markayı ama burdan yazılabiliyor mu emin olamadım...
yasemin canım bunları mecbur doktorlar istiyor benden 6 tüp kan alındı sırf bu testler için..idrar testini de istediler...inşallah sonuçlar güzel çıkmıştır...fazla yorma kendini canım...
nerelerdeyim canım bulantılarla başım belada...klozetle bütünleşme evresindeyim şu an...pek nete giremiyorum bu yüzden...ama aklım sizlerde...
Ikinci keseyi cumartesi günü daha net bir şekilde cevaplarım canım gitmedim doktora daha ama yan yana olduğu için kese büyük bir ihtimal eritir dedi doktorum...bakalım cumartesi günü randevum var ense kalınlığı ölçülecek tabi bebekim ensesini gösterirse...
Okulda ki nöbetimi kaldırdılar şükür canım..normalde kalkmaması gerekiyordu ama idareciler anlayışlı çıktı...
hemşommmmmkız yeni okudum... Zırladım resmen...5+6 isen 6 haftalıksın canım...ne yazacağımı bilemedim canım ya...sağ salim kucağına da alırsın canım inşallah...
ben akşam wevde okurum.allahım şifa versin..canlarım yasemın dün akşam ufak bir kanama yaşamış , şuan yatıyormuş, bizden dua rica etmiş, allah rızası için 3 gün boyunca ya mubdı cekelim günde 100 adet ve yasemine yollayalım, ne dersiniz??? Bu mesajı alıntı yaparak cevap yazın ki görmeyen kalmasın, gönlü güzel arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
Evet canım çok güzel moral oldu.hastayım canım ev işi biraz bekliycek :)))Sen bu yoğurt işini öğrendin öyleyse bak banada ilham oldun günlük süt alıpta bende yapayım ben hiç hazır yoğurt yiyemiyorum....Tümayım canım hoşgeldin evine, ohh sanada moral olmuştur, valla sen yokken bi konuştuk ben bile yetişemedim, sen şimdi ev temizliğinede girişirsin aboov olsun insanın en rahat ettiği yer evidir, inşallah nisan ayında da istediğin bir işe girersin canım, öptüm cok, soylemesi ayıp yogurdun tadı pek gözel olmuş
Canım sakın üzülme bebeğinide üzme dua et rabbime sığın bak bi çok kişinin kanaması oluyor ve geçip gidiyor sıkma canını canım benim senin için dua etcem...Canlarim gunaydin...
Canlarim gunaydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?