Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben çektim canım, hiç bi şeycik olmucak Allahın izniyle

cnm benım dualarım senınle hıc bıseycık olmıycak ınsallah bebegıne gonlunu ferah tut stres yapma yerınden kalkma bıle bak ne gusel azalmış kanamaların bu ıyıye ısaret bol bol su ıc

cnm benım ınsallah amın amın amın dıyorum hayırlısı rabbımden

yasemin canım bunları mecbur doktorlar istiyor benden 6 tüp kan alındı sırf bu testler için..idrar testini de istediler...inşallah sonuçlar güzel çıkmıştır...fazla yorma kendini canım...

seraaap nerelerdesin canım?
soru 1: bulantıların geçtimi yada azaldı mı?
soru 2: senin bebişin ikizi vardı, ikinci kese ona ne oldu?
soru 3: okulda nöbet tutuyormusun?

nerelerdeyim canım bulantılarla başım belada...klozetle bütünleşme evresindeyim şu an...pek nete giremiyorum bu yüzden...ama aklım sizlerde...
ikinci keseyi cumartesi günü daha net bir şekilde cevaplarım canım gitmedim doktora daha ama yan yana olduğu için kese büyük bir ihtimal eritir dedi doktorum...bakalım cumartesi günü randevum var ense kalınlığı ölçülecek tabi bebekim ensesini gösterirse...
okulda ki nöbetimi kaldırdılar şükür canım..normalde kalkmaması gerekiyordu ama idareciler anlayışlı çıktı...

hemşommmmmkız yeni okudum... zırladım resmen...5+6 isen 6 haftalıksın canım...ne yazacağımı bilemedim canım ya...sağ salim kucağına da alırsın canım inşallah...

günaydıN kızlarrr güpgüzel bir hafTA sonu olsun İNŞALLAH..:)

OĞLUŞUMDAN MEKTUBUM GELMİŞ BAKIN :)

[TABLE="width: 760, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 4"][TABLE="width: 503"]
[TR]
[TD][h=4]Benim Canım Annem,[/h]Kemiklerim hızla gelişiyor. Ne kadar büyüdüğümü bir görsen benimle gurur duyarsın...

Senin sayende iyice tombullaştım. Cildim ise pespembe bir renk aldı. Artık çok daha sağlıklıyım.

Tırnaklarım bile uzadı!

Artık daha çok hareket ettiğimin farkındasındır. Ben büyüdükçe sen de benim neler yaptığımı daha çok hissedebiliyorsun.

Büyümek beni o kadar yordu ki... Bu haftadan itibaren biraz dinlenmeye karar verdim. Bence sen de her fırsatta öyle yapmalısın.

[h=4]Ufaklıktan Not: Çok yakında geliyoruuuum! Acaba beni orada ne gibi sürprizler bekliyor?[/h][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlarrr Günaydınnnnn herkese mutlu mutlu haftalar
Yasemincim canım benim gönlünü ferah tut canım yat dinlen bol bol dua ettt bizimde dualarımız seninle Allahın izniyle hiçbişe olmuyacak bebişine çok öpüyorum seniii

kuşum geçmiş olsun yaa.allahın duası olsun..panik yapma düzelir inşasllah..sakin olmaya çalış..ne diyim..çok iyi anlıyorum seni..

Son düzenleme:

canım sıkma canını..3.aya kadar olabiliyor bu tür kanamalar..çoğalmadığı müddetçe sıkıntı yok...üzme kendini...

ben okurum canım...

20 NİSANA KADAR hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

BEN : 4000 ADET
ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET

BİRCAN : 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET

KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSINN...

canım bende çekerim şifa olsun şimdi iyimiymiş dr a gitmişmi...

CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..korkma bişi olmaz ALLAHIN izniyle yat dinlen kendini yorma iğnelerini düzenli ol bende 1. ay ve 3. ay kanama olmuştu bende 3. ayın sonuna kadar iğne oldum çok şükür bak herşey yolunda senDE üzülme dinlen yeter RABBİM bebişini korur..

canım şarküteride doğal yoğurt olabilir bulamazsan doğala yakın yoğurtlar oluyor onla mayala sonra bitmeden yoğurdun bitmeden mayalarsın

bir kere baştan doğalla mayalayayım da zaten sonrasında yaptığm yoğurdu maya olara kullanırım araştırayım bakalım.

ben biliyorum nerde bulucanı marketi ve markayı ama burdan yazılabiliyor mu emin olamadım...

aa söylesene birşey olmaz canım..

sağol canım..hayırlısı...ama hastayım şuan dökülüyorum resmen..

ben akşam wevde okurum.allahım şifa versin..

100 Adet Ya Mubdi çektim.. Allah şifa versin inşAllah Yasemin.. Burcu seninde inşAllah gönlündeki muradını Rabbim kabul etsin inşAllah..

Başka dualarla okudum Rabbim kabul etsin. Yasemin gönlün rahat olsun.. Rabbim bu ettiğimiz/ ettiğiniz duaların hatrına inşAllah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza aldıracak evlatlarımızı.. sen rahat ol..

Bide yasemin senden testler istemiş ya doktor benden de istemişti doktorum ama sağlık ocağında yaptır dedi..sende orda yaptır yoksa hem bir sürü para verirsin dedi doktor 400 TL kadar dedi hemde zaten sağlık ocağından kayıt açtırıcaksın bari git de bedavaya hallet işlerini demişti bilgin olsun canımm benimm..

Evet canım çok güzel moral oldu.hastayım canım ev işi biraz bekliycek :)))Sen bu yoğurt işini öğrendin öyleyse bak banada ilham oldun günlük süt alıpta bende yapayım ben hiç hazır yoğurt yiyemiyorum....

Canım sakın üzülme bebeğinide üzme dua et rabbime sığın bak bi çok kişinin kanaması oluyor ve geçip gidiyor sıkma canını canım benim senin için dua etcem...

Burcucum ben yasemin için çekicem duayı....

canım geçmiş olsun duanı okudum rabbim sayesinden sım sıkı tutuncak bebişin stres yapma dinlen bol bol

yasemin için 300 ya mubdi çektim RABBİM şifa versin BEBİŞİ SIKI SIKI tutunsun İNŞALLAH..

yasemin için 300ya mubdi cektım bebegı onunla olsun hıcbseycık olmasın ınsallah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…