- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.641
yasemin canım bunları mecbur doktorlar istiyor benden 6 tüp kan alındı sırf bu testler için..idrar testini de istediler...inşallah sonuçlar güzel çıkmıştır...fazla yorma kendini canım...
nerelerdeyim canım bulantılarla başım belada...klozetle bütünleşme evresindeyim şu an...pek nete giremiyorum bu yüzden...ama aklım sizlerde...
ikinci keseyi cumartesi günü daha net bir şekilde cevaplarım canım gitmedim doktora daha ama yan yana olduğu için kese büyük bir ihtimal eritir dedi doktorum...bakalım cumartesi günü randevum var ense kalınlığı ölçülecek tabi bebekim ensesini gösterirse...
okulda ki nöbetimi kaldırdılar şükür canım..normalde kalkmaması gerekiyordu ama idareciler anlayışlı çıktı...
hemşommmmmkız yeni okudum... zırladım resmen...5+6 isen 6 haftalıksın canım...ne yazacağımı bilemedim canım ya...sağ salim kucağına da alırsın canım inşallah...
Butun herkesin dualarini oludum listenin basindan sonuna kadar bitti Rabbim kabul etsin Insaallah hayirlisiyla olsun tum dileklerimiz
Canlarim gunaydin...
Dun kanamam oldu hemen hastaneye gittik serum taktilar, dusuk önleyici igne yaptilar, 10 gun yatacaksin dediler.
Cok korktum ağladım dr umu aradim, kanama azalip kesilirse iyi dedi, ama cogalip parca gelirse kotu dedi. Simdilik azaldi hatta durdu bu sabah gormedim bisey. Ne olur hepiniz bana dua edin, surekli yatiyorum, abimlere geldim orda kalicam bu hafta. Esimde sehir disina gittti is icinannemlerde kaplixada, kaldim boyle sap gibi. Allahtan abimler var.
Sizden bol bol dua iistemek icin geldim canlarim. Giremem burda sık. Sık.
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani Allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur Allahın izniyle.
Bana dua edin ne olur, Allaha emanet olun canim arkadaşlarim.
bir kere baştan doğalla mayalayayım da zaten sonrasında yaptığm yoğurdu maya olara kullanırım araştırayım bakalım.
aa söylesene birşey olmaz canım..
Merhaba Canım çok geçmiş olsun.. Allah tan ümit kesilmez tabi biz burada neler okuduk neler gördük..ve haline şükürler olsun ki sana anne diyen kollarında bir evladın var Allah ona sağlık sıhhat versin. inşAllah gönlüne göre verir Rabbim.. Allah şifa versin.
canımm tabii ki Allah'tan ümit kesilmez ona göre hiçbir güçlük yok ol der ve olur sen ümidini kaybetme kimlere ne teşhisler koyuyorlar yine oluıyor bir çocuğun varmış maşallah şükret deneyin o yöntemi olur belki de. Bak gebelik bölümünd biri başlık açmıştı tüm ümitlerim bitti anne olamıcam diye eşinin hiç spermi mi yokmuş neymiş ama bak şimdi gün sayıyor evladını kucağına almak için ki dr lar imkansız dediği halde. Senin gibi çok kişi var hamile kalan.
tşk ederim sedacım evet rabbime sonsuz güvenim elbet olacak benle beraber bütün isteyenlerede nasip etsin sanada versin hayırlısıyla sağlıklıca evet cnm onu okudum varya ağladım resmen ya rabbimin hikmeti işte nelere kadir ol der olur
canım fsh hormonunu hayıt çok düşürüyor bir arkadaşımın biraz yükseti doktor budurumda hamile kalman zor demiş hayıt içti normal seviyeye düştü bir dene istersen
bu arada yukarda çok uzun bir alıntı yapmışım kusuruma bakmayın artık misafirim vardı hafta sonu giremedim
canım hoşbuldum tşk ederim inan denemediğim şey kalmadı hep takip ettim kk yı ne okuduysam uyguladım ama yok yok tavan yaptı inmek bilmio aslanpençesi dediler aldım bal çörek otu dediler yaptım soğan suyu yaptım hayıt içtim bi incir suyu kaldı :44: cnm dr dio 50 yaşındaki kadınla aynı çalışıo yumurtalığınrabbimin vardır bi bildiği
Canlarim gunaydin...
Dun kanamam oldu hemen hastaneye gittik serum taktilar, dusuk önleyici igne yaptilar, 10 gun yatacaksin dediler.
Cok korktum ağladım dr umu aradim, kanama azalip kesilirse iyi dedi, ama cogalip parca gelirse kotu dedi. Simdilik azaldi hatta durdu bu sabah gormedim bisey. Ne olur hepiniz bana dua edin, surekli yatiyorum, abimlere geldim orda kalicam bu hafta. Esimde sehir disina gittti is icinannemlerde kaplixada, kaldim boyle sap gibi. Allahtan abimler var.
Sizden bol bol dua iistemek icin geldim canlarim. Giremem burda sık. Sık.
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani Allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur Allahın izniyle.
Bana dua edin ne olur, Allaha emanet olun canim arkadaşlarim.
canım Allahtan ümit kesilmez zaten doktorlara kalsa kimsenin çocuğu olmaz soğan veya incir kürü yapmadan önce hormonlarını dengelemen lazım mesela dediğin gibi aslan pençesi, civan perçemi hayıt bunlar çok iyi düşürüyor ama hayıtı uzun süre yapman lazım 6 ay kadar diğerlerini nekadar yapmalısın bilmiyorum:26: Allah kuzucuğunu sana bağışlasın.
canim tekrar hoşgeldin Rabbim inşallah bir cözüm nasip eder, mini tüp bebek nedir ilk defa duydum???? Bu arada adın ne nerde yaşıyorsun, bunlarida yaz tam tanışmış oluruz, burasi cok güzel herkes kardeş gibi, mucize hamilelikler gördük darısı başina:)))
maralam cnm tam olarak bilmiyorum ama ben hep abdestli okuyorum diğer türlü içime sinmediği için
Migros da satılıyor markası da "ADA" cam kasede....ben onunla mayaladım...bana da bir arkadaşım söylemişti...
Yasemincim inşallah iyisindir ben de Ya Mübdi tesbihini çektim gönderdim..
Elifcim hoşgeldin sen de aramıza..Allah kolaylık ve sağlık versin imtihanını kolaylaştırsın canım..
Ankaradaymışsın bu arada Ankara listesi de bayaaa kabardı neresindesin?
Buketcim geçmiş olsun hamilelik belirtileri ne alemde..
Bende doktordan geldim şimdi 10+6 olmuşuz çok şükür Rabbime hepimize sağlıklı,afiyetli hayrlı evlatlar versin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?