Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Öğle yimeğimizi yedik kocişle çayımızı içtik geldimm..

Yaseminciğim bende evde çekicem tesbihini Rabbim korusun nazarlardan saklasınn

serapcım canım umarım en kısa zamanda klozetle olan aşkın sona erer, nöbet tutmadığına sevindim normal adamı yoruyor kim bilir sana ne kadar işkence olacak, inşallah cumartesi herşey normal cıkar, Allah nazardan korusun

Butun herkesin dualarini oludum listenin basindan sonuna kadar bitti Rabbim kabul etsin Insaallah hayirlisiyla olsun tum dileklerimiz

ayşecim Allah razı olsun canım, inşallah 2 gün icinde pozitif haberini duyariz

KIZLAR KIZLAR,
Canlarım yasemin için 3 gün boyunca günde 100 tane ya mubdi dua organizasyonuma hepiniz katılmışsınız Allah hepinizden bin kere razı olsun bende öyle inanıyorum ki yaseminin susamı annesine sımsıkı sarılacak, bende gideyim dualarimi edip geleyim öptüm cicikuşlar

yasemincimm bişe olmayacak allahın izniyle dualarımızz seninle cnmm ... sende dinlen bol bol çalışmak yormuştu seni tw izle güldürecek eğlendirecek şeyler kitap oku keyifli şeyler yapmaya çalış ... allaha emanet olun bebişinlee canımm

TUMAYCIM canim tespihini cektim, Rabbim sana bir daha evlat acısı yaşatmasın ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı ikiz bebeler versin sana, anim

YASEMINCIM canim sanada 'ya mubdi' cektim, bebeğim sımsıkı tutunsun 9 ay boyunca sağlıkla büyüsün Allah'a emanet olun

amin tşk ederim bedriyecim haklısın rabbime sonsuz şükrüm kızım 4 yaşında bebekleri çok seviyor bana sürekli deişik sorular sormaya başladıkça bende çok üzülüyorum herkesin kardeşi var bebekleri var bizim neden yok diyor bende dua et yavrum senin duan kabul olur allah verir diyorum anne diyor allah bana küsmüşmü ben dua ediyorum kardeş ver diyorum ama kardeşim hala yok gelmiyor bize diyor üzülüyorum hep bunu söylüyor rabbim hayırlısını versin cnm benim sanada sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin kayınbabanada acil şifalar yanlış hatırlamıyorum deilmi

canim tekrar hoşgeldin Rabbim inşallah bir cözüm nasip eder, mini tüp bebek nedir ilk defa duydum???? Bu arada adın ne nerde yaşıyorsun, bunlarida yaz tam tanışmış oluruz, burasi cok güzel herkes kardeş gibi, mucize hamilelikler gördük darısı başina:)))[/QUOTE]

burcum çok tşk ederim cnm benim durumumdakilere yani fsh yüksek olanlara ve yumurta rezervmi çok az olanlara normal tüp bebek önermiolar yapmıolar bu benim dediğim mini tüp bebek benim durumumdakiler için daha uygun oluyor yani fsh hormonu yüksek olan kişilere rezervmi çok az olanlara yapılan bi işlem normal tüp bebekle süreç aynı tek fark normal tüp bebekteki gibi hergün iğne olunmuyormuş iğne sadece çatlatma iğnesi olunuyormuş ve ilaçları daha hafifmiş doğal yollla yumurta büyütüp tek bir yumurta bile olsa yetiyormuş fiyatıda daha uygun normale göre 3000 dediler bize ama şuan tek biyerle konuştuk adetimi bekliom kimbilir ne zaman teşrif eder 4 ay öncesine kadar olan adetim 4 aydır şaştı keyfi olursa gelio olmazsa ilaçla oluo kahverengi lekelenme oluo sürekli cnm allah sanada nasip etsin sağlıklıca

canım hoşbuldum tşk ederim inan denemediğim şey kalmadı hep takip ettim kk yı ne okuduysam uyguladım ama yok yok tavan yaptı inmek bilmio aslanpençesi dediler aldım bal çörek otu dediler yaptım soğan suyu yaptım hayıt içtim bi incir suyu kaldı :44: cnm dr dio 50 yaşındaki kadınla aynı çalışıo yumurtalığın rabbimin vardır bi bildiği

canım Allahtan ümit kesilmez zaten doktorlara kalsa kimsenin çocuğu olmaz soğan veya incir kürü yapmadan önce hormonlarını dengelemen lazım mesela dediğin gibi aslan pençesi, civan perçemi hayıt bunlar çok iyi düşürüyor ama hayıtı uzun süre yapman lazım 6 ay kadar diğerlerini nekadar yapmalısın bilmiyorum:26: Allah kuzucuğunu sana bağışlasın.

yasemincim cnm benim çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum ben kızıma hamileyken benimde olmuştu kanamam ama öle böle deil çok feci leke deil yani resmen düşecek neyse en yakın hastaneye devlet hastanesiydi oraya gittik gitmez olaydık bana dedilerki bebek düşme yolunda düşecek yaşamaz bu alıcaz bebeği dediler bi kağıt verdiler imza attırmak için sonra eşim sinirlendi kağıdı aldı yırttı attı ebeler hemşireler kızdı zaten düşecek bak 1 saate kalmadan yaşamıo zaten o dediler eşim beni aldı özel bi hastaneye götürdü allahıma çok şükür meleğim benleymiş ilaç iğne serum bikaçgün hastanede yattım sonra 3 ay bitesiye 4 aya giresiye bu böle oldu ama sağlıkla doğdu rabbime şükür rabbim senin kuzunuda koruyacak üzülme hiçbişi olmayacak inş dua edicem

6 ay kullanamadım cnm ama bikaç ay düzenli mutlaka içtim ama düşürmedi 1 gr bile bende pes ettim hormon ilaçları bile düşürmüo artık bağışıklık oldum :44: saol amin cnm rabbim sanada nasip etsin sağlıklıca

Ya arkadaşlar ben de Yasemin İçin EL-MÜBDİ yi okumak istiyorum ama regl dim henüz abdest almadım...Sorun olur mu?

burcum cnm ismim elif ankaradayım evet cnm çok güzel burası herkes çok içten hepinizi daha görmeden çok sevdim inan

Migros da satılıyor markası da "ADA" cam kasede....ben onunla mayaladım...bana da bir arkadaşım söylemişti...

tamam canım aklımda olsun haftasonu yapıcam yoğurdumu. Öyle özledim ki ev yoğurdunu anneannemler varken anneannem bize gelmeden sabah sağdıkları sütten bir bidon getirirdi 4 saat oyl hiçbrşey olmazdı hemen gelir gelmez kaynatırdı annem onu ve yoğurt olurdu bazen kesilirdi süt o zamanda lor yapardı annem.

Yasemincim inşallah iyisindir ben de Ya Mübdi tesbihini çektim gönderdim..

Elifcim hoşgeldin sen de aramıza..Allah kolaylık ve sağlık versin imtihanını kolaylaştırsın canım..
Ankaradaymışsın bu arada Ankara listesi de bayaaa kabardı neresindesin?

Buketcim geçmiş olsun hamilelik belirtileri ne alemde..

Bende doktordan geldim şimdi 10+6 olmuşuz çok şükür Rabbime hepimize sağlıklı,afiyetli hayrlı evlatlar versin inş..

hoşbuldum cnm tşk ederim sana kocaman yürekten aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum Etimesgut cnm ordayız sendemi ankara neresinden sende inş sağlıkla kucağına alırsın kuzucuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…