Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ben 10 kilo alıyorum bazen 2 kilosunu bazen de 5 kilosunu kestirip lor yapıyorum...feci organiğim anlıcan...ama var yaaaa evde yapılan yoğurdun lezzeti bambaşkaaa...hayatta yiyemiyorum market yoğurtlarını...

CANIM benim yaaa.. evet kayınbabam hasta çok çok sağol.. şaşırdım inan yazınca sen.. okumuşsun bizleri ve unutmamışsın.. çok çok tşkler..
Bircan sana yazmış bende diiyim sen bencede hayıt suyunu bıkmadan uzzzuuunn bi süre kullan ama nasıl kullanıcaanı biliyorsundur 14 gün içip bırakıyorsun hani onu ne kürü uygularsan uygula hep iç hayıtı bence. Gün doğmadan neler doğar.. Şifa veren Rabbim, hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah. Senin kızının da

hoşbuldum cnm tşk ederim sana kocaman yürekten aminnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum Etimesgut cnm ordayız sendemi ankara neresinden sende inş sağlıkla kucağına alırsın kuzucuğunu

aminnnn canım..
benim iş yerim etimesgutta,evim de batıkent çakırlarda..yakınmışız yanii...
ben yeniyim ankarada 5 ay oldu zor alışıyorum da netten bile olsa aynı yerden birilerini bulmak rahatlatıyor :)

Ben 10 kilo alıyorum bazen 2 kilosunu bazen de 5 kilosunu kestirip lor yapıyorum...feci organiğim anlıcan...ama var yaaaa evde yapılan yoğurdun lezzeti bambaşkaaa...hayatta yiyemiyorum market yoğurtlarını...

kesinlikle kısmet olsun evime gitmeye başlıyım bende evde yoğurt mayalıcam.. bari tarifleseydiniz yaa. çok kıskandımm siziii.. bi de lor peyniri mi yapıyorsunuzz maşaAllah size.. Burcununda yoğurdu çok güzel olmuş okudum.. afiyetle yesinler, becerikli hatunlar.

yaseminnnnn bi iyiyimm sıkıntım yok de haberdar et

cnm hiç unuturmuyum sizleri ya ben hergün işimi gücümü bırakıp sizleri takip ediyodum hep okuyordum sizle sevinip sizle ağlıyodum inan sizle heycanlanıyodum acaba tuba test yaptımı yasemin keseyi gördümü buket hamilemi test yaptımı keseyi kalp atışını gördümü(bu arada müştakıda unutmadım çok kıskanmıştır artık buketi ) bedriye nefesi iyileştimi mesudenin o pozitif düşünceleri burcunun yoğurdu hepinizi yakından takip ettim yani nazanı gamzeyi sedayı özlemi tümayı ayşeyi bircanı merveyi burcuyu zeynepi aslıyı ve daha ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar ben hep sizinleydim hergün çok sevdim sizleri dayanamadım aranıza katılmak istedim nazar

buketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
dejavu_one / seda 26.32.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perşembe hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tmyomr / tümay 01.04.2013 pazartesi iç huzuru + hayırlı bir iş + hayırlı bir bebek
nartanesi / ayşe 02.04.2013 salı sağlıklı hamişlik

rabbim kabul etsin inş dualarımız kabul olsun ..

elifcim aramıza hoşgeldin canım bende gamze memnun oldum yasemin için ya mubdi el mubdi 300 kere çektim allah korusun bebişiini inşallah..
kızlar 3 gündür içim içimi kemiriyo ben 3 gün öncesine kadar sanki bebeğimi hissediyodum seyirme oluyodu atıyo gibiydi hareketini hissediyo gibiydim bana göre öleydi .. ama 3 gündür hiç hareket falan hiç bişe hissetmiyorum buda beynimi kurcalıyo acaba bişe mi oldu diye.. diyorum bebişimeki ordamısın bi tepik at bi hissediyim el vur bişe yap ama tık yok ben çok üzülüyorum (

amaaaaaaaaaa bende seni yenisin sandıydımmm.. sen eski gediklilerdenmişsin yaa.. MaşaAllah ne sabır yahu pat die girmemişsin konulara nasıl tuttun kendini.. ee artık bizımlasın değil mı

gamzecim bebişinin keyfi yerinde fazla da yormuyordur kendini inan bana..
kötü şeyler düşünme lütfen..

gAMZEEEMMM Gammzeeemmm.. ben bile töbe estağfurullah bugun hissetmiyorum sanki die üzüldüm.. gören sanarki ben tekme falan hissediyorum.. zaten hissetmiyorsun die kızdım kendime bebek uyuyordur belki. başka bi topikte okumuştum biri 2-3 gündür bebeğini kımıldamıyor die üzgündü .ok tatlılar falanda yemişti (sen yedin mi Gamzeemm bu arada? ), sağlık ocağına gitti kadın bi göbeğini oynatmış hop die uyanmış.. kaç gündür uyuyormuş bebiş meğerse.. göğüslerin falanda şiş de mi? kanama falanda yok.. Bişeyi Allah ın izniyle yaa.. yarında kımıltı hissetmezsen sağlık ocağına git dinletsinler kalbinin pıtlarını.. tatlı ye bol bol..

hoşbuldum cnm benim bende memnun oldum sizlerle konuştuğum için cnm bu arada hamileyken bebekler zzaman zaman hareketleri farklılaşır içini ferah tut rabbim korusun bişey yoktur iyi düşün iyi olsun bide çikolata meyve suyu falan çok hareketlendirir annesi bebişin iyidir üzülme sen

elifcim hoşgeldin aramıza maşallah diyorum sana hepimizi çok yakından takip etmişsin müştakı'ı bile biliyorsun, çok hoşuma gitti.
Rabbim inşallah sanada hayırlısı ile bi bebek nasip eder kızınada bi kardeş, ilk hamileliğini okuyunca şok oldum ne demek düşer zaten alalım Allahtan sen onları dinlememişsin ne insanlar var yaa

canım çooooooooook geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifa versin bebeğini sana bağışlasın inşallah.Üzme kendini hayırlısı ile ilaçlar,dualar herşey yoluna girer inşallah

gamzecim bebişinin keyfi yerinde fazla da yormuyordur kendini inan bana..
kötü şeyler düşünme lütfen..
inşallah canım bende öyle umuyorumm
tatlılar yedim sırt üstü yattım kendimce yapıyorum bişeler hissediyim die ama olmadı.. göğüslerim ağrısı azaldı eskisi gibi çok değil uçları sızlıyo kaşınıyo soyulmaya başladı çatladıda ... kanamam yok çok şükür canım...internete baktım normalde 16. haftadan sonra hissedilirmiş bazıları 22.haftadan sonra başlarmış hissetmeye ben yrn girecem inşallah 16.haftaya ama önceden hissettiklerimde bebek gibiydi öyle sandım ben gaz olsa ayırt edebiilirim bilemedim perşembe randewum bakalım iiiyidr inşallah..

aminnn inşallah elifcimm çokk sağolunnn ... bişe olmadı allahın izniyle inşallah iiyidir tosunum ..

amaaaaaaaaaa bende seni yenisin sandıydımmm.. sen eski gediklilerdenmişsin yaa.. MaşaAllah ne sabır yahu pat die girmemişsin konulara nasıl tuttun kendini.. ee artık bizımlasın değil mı

üye olarak yeniyimde sizleri tanıma ve takip etme konusunda eskiyim cnm laf aramızda foruma girdiğimde tek sizin konunuzu topiğinizi takip ediyodum başından beri 'bizimde meleğimiz olacak buraya yazıyoruz' süper ya inş. isteyen herkez sağlıkla meleklerine kavuşur rabbimve buraya yazarız kendimi zor tutuyodum cnm ama sizleri okuyup daha yakından tanıyınca sanki sizinle daha önceden tanışıyormuşum gibi sıcaklık hissettim ve dedim ki bende artık onlarla olmalıyım

kızlar bugün geçmişi falan okudum ama bir türlü bişey yazamadım işlerim vardı.
burcu herkes yoğurt yapmaktan bahsediyor inanırmısın bende bayadır düşünüyorum yapmayı hatta bi kere yapmıştım oturdum kendim yedim ben yaptım diye çok tatlı gelmişti normalde marketten aldıklarımızı pek yemiyorum,insanın kendi el emeği olunca daha bi tatlı oluyo

meral lor yapıyormuş onu nasıl yapıyor bilemedim bi tarif alalım meral, önceden annem süt kesilince yapardı ama özellikle nasıl kesilir onu bilmiyorum

bedriyeciğim canım sende doktora gitmişsin çok şükür bi problem yokmuş.

yaseminciğimin kanaması olmuş akşam eve gidince onun için tesbih çekicem, şimdi burda başlıyorum başlıyorum yarım kalıyo en iyisi evde yapmak

neyse benim mesai bitti akşam evden girerim öpüyorum hepinizi

hoşbuldum özlemcim aranıza katılmakla şimdi daha çok mutlu oldumya hepiniz nekadar iyi niyetlisiniz çok teşekkür ediyorum hepinize sizlele vakit geçirmek çok güzeldi üye olmadan önce ve şimdi bu güzellik kat kat arttı aminn cnm tüm isteyenlerle beraber sanada nasip etsin evet cnm bu yüzden doktorlardan hastanelerden soğudum yanlış ilaç yanlış teşhis rabbim korusun yaşamıyo bile dediler ama bunu tek yüce rabbim bilir kul nedese boş onun için üzülmemek ve rabbine tevekkül etmek en güzeli

burcum çok tşk ederim cnm benim durumumdakilere yani fsh yüksek olanlara ve yumurta rezervmi çok az olanlara normal tüp bebek önermiolar yapmıolar bu benim dediğim mini tüp bebek benim durumumdakiler için daha uygun oluyor yani fsh hormonu yüksek olan kişilere rezervmi çok az olanlara yapılan bi işlem normal tüp bebekle süreç aynı tek fark normal tüp bebekteki gibi hergün iğne olunmuyormuş iğne sadece çatlatma iğnesi olunuyormuş ve ilaçları daha hafifmiş doğal yollla yumurta büyütüp tek bir yumurta bile olsa yetiyormuş fiyatıda daha uygun normale göre 3000 dediler bize ama şuan tek biyerle konuştuk adetimi bekliom kimbilir ne zaman teşrif eder 4 ay öncesine kadar olan adetim 4 aydır şaştı keyfi olursa gelio olmazsa ilaçla oluo kahverengi lekelenme oluo sürekli cnm allah sanada nasip etsin sağlıklıca [/QUOTE]

elifcim cok cok memnun oldum, inşallah Rabbim güzel kapılar acar careler sunar, ama bu hayıt tohunu ile ilgili cok şey okudum ben, sen sabırla sebatla üzerine dua okuyarak 6 ay hiç aralıksiz bir iç bakalım, hıç bırakma sonuna kadar devam et, Rabbim belki bunu vesile eder ve mini tüp bebeginde Allahın izniyle tutar, bu arada burada ankaralı sayısi coğaldı , bak burda kendini hiç yalnız hissetmezsin

Ya arkadaşlar ben de Yasemin İçin EL-MÜBDİ yi okumak istiyorum ama regl dim henüz abdest almadım...Sorun olur mu?
Meralcim biz bunu daha önce cok konuştuk kimi olur dedi kimi olmaz dedi, içinden nasıl geliyorsa öyle yap, benim kendi fikrim şu: ben ayetel kursiyi her koşulda okuyorum eğer içim çok bunaldıysa adetliyken bile tespih cekerim, yani Rabbim bir hata yapiyorsak affetsin içindeki sesi dinle bence

Sedacım topikte YOGURTTAN SORUMLU SUBE MUDURUMUZ MERAL HANIM her türlu soruyu cevaplamaya hazir, ben tam meral'in anlattiğı gibi mayaladım ve hazır yogurtla mayaladim süper oldu, yerken içim çok rahat cünkü hazır yogurtlarda artik cok kimyasal var, şiddetle öneriyorum,yaşasın organik hayat

ohh maşallah güldencim cinsiyetini yazdığin doguma gittigin günleride görürüz inşallah, Allah nazardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…