- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.681
kızlar hepinize kocaman sevgileryeni katıldım aranıza ama üye olmadan önce sürekli sizi takip ediyordum inanın sizinle birlikte sevinip sizinle birlikte ağlıyordum çok eğlenceli samimi insanlarsınız bu arada hamişleri tebrik ediyorum allah kucağınıza almayı nasip etsin isteyenlerede (banada)rabbim en yakın zamanda versin
kıslar haberlerınızı okudukca oyle mutlu oluyorummkı anlatamam kendım gıbı sankı kendı oz kardeslerım gıbı :)
bılıyosunuz 3 tane dusugum var var ve 3 ev degıstırdım ayrı ayrı evlerde oldu ve artık temmellı kalıcagımızı evımızı aldık cok sukur hepsi emanet gıbıydı ınsallah hayırlısını nasıp etsın yenı ev yenı umut dıyorum rabbim nasıp ederse suan ıcın kendı hevesımıze gore evımızı yaptırıyoruz 3 hafta sonra nasıpse tasınıcaz bakalım rabbım herkese hevesını aldırsın herseyden hayırlısıyla bu ara evle meskul oluyorum bakalım pek o tarafa gıtmıyo aklım. hayırlısı herseyın cok opuyorum sızlerı rabbım mherseyı gonlunuze gore versın ınsallah (amin) sizleri seviyorumm iyiki varsınız
Canlarim gunaydin...
Dun kanamam oldu hemen hastaneye gittik serum taktilar, dusuk önleyici igne yaptilar, 10 gun yatacaksin dediler.
Cok korktum ağladım dr umu aradim, kanama azalip kesilirse iyi dedi, ama cogalip parca gelirse kotu dedi. Simdilik azaldi hatta durdu bu sabah gormedim bisey. Ne olur hepiniz bana dua edin, surekli yatiyorum, abimlere geldim orda kalicam bu hafta. Esimde sehir disina gittti is icinannemlerde kaplixada, kaldim boyle sap gibi. Allahtan abimler var.
Sizden bol bol dua iistemek icin geldim canlarim. Giremem burda sık. Sık.
Dun ultrasonda kese görünüyordu, bu iyi bisey, bakalim dr dediki suan hicbir yorum yapamayiz dedi. Kalp atislari duyulursa 1-2 hafta sonra ozaman anlariz ancak dedi. Yani Allaha emanetim, bilinmeyen bir durumdayim aglamam geliyor ama tutuyorum kendimi stres olmamak icin. Belkide dunku igne ilac ve serumlar herseyi yoluna koymuştur Allahın izniyle.
Bana dua edin ne olur, Allaha emanet olun canim arkadaşlarim.
canlarım YASEMIN dün akşam ufak bir kanama yaşamış , şuan yatıyormuş, bizden dua rica etmiş, Allah rızası için 3 gün boyunca YA MUBDI cekelim günde 100 adet ve Yasemine yollayalım, ne dersiniz??? Bu mesajı alıntı yaparak cevap yazın ki görmeyen kalmasın, gönlü güzel arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
cnm hiç unuturmuyum sizleri ya ben hergün işimi gücümü bırakıp sizleri takip ediyodum hep okuyordum sizle sevinip sizle ağlıyodum inan sizle heycanlanıyodum acaba tuba test yaptımı yasemin keseyi gördümü buket hamilemi test yaptımı keseyi kalp atışını gördümü(bu arada müştakıda unutmadım çok kıskanmıştır artık buketi) bedriye nefesi iyileştimi mesudenin o pozitif düşünceleri burcunun yoğurdu hepinizi yakından takip ettim yani nazanı gamzeyi sedayı özlemi tümayı ayşeyi bircanı merveyi burcuyu zeynepi aslıyı ve daha ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar ben hep sizinleydim hergün çok sevdim sizleri dayanamadım aranıza katılmak istedim nazar
Canım inşallah kuzun sağlikli birşekilde seninledir, burda 7veren gül'de aynı şeyi yaşamıştı, doktor bol bol su iç susuz kalmiş demişti ( belki yalniş hatırlıyorum gül'cüm keşke olsanda doğrusunu yazsan) sende suyunu boooooolca iç yarın doktora mutlaka git ve bize yaz sonucu ben merak ederim birazdan senin içinde dua edeyim canım Allah'a siğin Rabbim sana bağışlasın inşallahelifcim aramıza hoşgeldin canım bende gamze memnun oldum yasemin için ya mubdi el mubdi 300 kere çektim allah korusun bebişiini inşallah..
kızlar 3 gündür içim içimi kemiriyo ben 3 gün öncesine kadar sanki bebeğimi hissediyodum seyirme oluyodu atıyo gibiydi hareketini hissediyo gibiydim bana göre öleydi .. ama 3 gündür hiç hareket falan hiç bişe hissetmiyorum buda beynimi kurcalıyo acaba bişe mi oldu diye.. diyorum bebişimeki ordamısın bi tepik at bi hissediyim el vur bişe yap ama tık yok ben çok üzülüyorum(
Bedişşşşş şaşkınım benimYAA dua listesinde duada kimde kaldığımı unttum geçmişteki yazdıklarıma baktım bulamadım.. ben listeyi baştan okuyacağım.. Vardır bir hayır.. Hadi ben başlıyımm.. anca okurum..
Canım inşallah kuzun sağlikli birşekilde seninledir, burda 7veren gül'de aynı şeyi yaşamıştı, doktor bol bol su iç susuz kalmiş demişti ( belki yalniş hatırlıyorum gül'cüm keşke olsanda doğrusunu yazsan) sende suyunu boooooolca iç yarın doktora mutlaka git ve bize yaz sonucu ben merak ederim birazdan senin içinde dua edeyim canım Allah'a siğin Rabbim sana bağışlasın inşallah
elifcim cok cok memnun oldum, inşallah Rabbim güzel kapılar acar careler sunar, ama bu hayıt tohunu ile ilgili cok şey okudum ben, sen sabırla sebatla üzerine dua okuyarak 6 ay hiç aralıksiz bir iç bakalım, hıç bırakma sonuna kadar devam et, Rabbim belki bunu vesile eder ve mini tüp bebeginde Allahın izniyle tutar, bu arada burada ankaralı sayısi coğaldı , bak burda kendini hiç yalnız hissetmezsin
bende memnun oldum cnm aminn aminn rabbim herkesin işini gücünü kolaylaştırsın rabbim bekletmesin hayırlı vakitte hepimize versin cnm bu aralar yine düşünüyorum içeyim hayıtı diye başlarım inş ama bi sorum var bu hayıt kullanırken hamile kalınırsa düşük yaparmıkizaten cnm sizleri okadar çok sevdimki inan hiç yalnız hissetmedim başından beri hepinizi sanki yüzyüze görmüş gibi eskiden tanıyor gibiyim
hoş geldin canım
hoşbuldum cnm tşk
kesinlikle kısmet olsun evime gitmeye başlıyım bende evde yoğurt mayalıcam.. bari tarifleseydiniz yaa. çok kıskandımm siziii.. bi de lor peyniri mi yapıyorsunuzz maşaAllah size.. Burcununda yoğurdu çok güzel olmuş okudum.. afiyetle yesinler, becerikli hatunlar.
yaseminnnnn bi iyiyimm sıkıntım yokde haberdar et
Canım 3 gün bekleme istersen eğer imkanın varsa bir devlet hast aciline git bebegi hissetmiyorum de, seni hemen ultrasona yollarlar sende kalp sesini duyarsin rahatlarsin, yani öyle özel doktora falan da gerek yok, eger mümkünse şimdi kalak git valla, tabiki olacagi engelleyemezsin ama sende elinden geleni yapmalısın Rabbimin dedigi olur, inşallah kuzucun uyuyordur annesi, bol su unutma4 nisanda randewun perşembe günü allah nasip ederse gidecem o gün... olacağa da çare yok hepimiz biliyoruz weren allah alan allah her şey kabulümüz ama inşalllah her şey yolundadır... allah razı olsun canım seninde rabbiim gönlüne göre wersin inşallah.. tez wakitte olsun bebişin sağlıklı bi şekilde inşallah canım.
elifcim cok cok memnun oldum, inşallah Rabbim güzel kapılar acar careler sunar, ama bu hayıt tohunu ile ilgili cok şey okudum ben, sen sabırla sebatla üzerine dua okuyarak 6 ay hiç aralıksiz bir iç bakalım, hıç bırakma sonuna kadar devam et, Rabbim belki bunu vesile eder ve mini tüp bebeginde Allahın izniyle tutar, bu arada burada ankaralı sayısi coğaldı , bak burda kendini hiç yalnız hissetmezsin
bende memnun oldum cnm aminn aminn rabbim herkesin işini gücünü kolaylaştırsın rabbim bekletmesin hayırlı vakitte hepimize versin cnm bu aralar yine düşünüyorum içeyim hayıtı diye başlarım inş ama bi sorum var bu hayıt kullanırken hamile kalınırsa düşük yaparmıkizaten cnm sizleri okadar çok sevdimki inan hiç yalnız hissetmedim başından beri hepinizi sanki yüzyüze görmüş gibi eskiden tanıyor gibiyim
vay arkadaş! Gözlerim doldu resmen....... Ve cok mutlu oldum
cnmya asıl ben çok mutlu oldum siz beni okadar cana yakın içten samimi güzel karşıladınızki
Canım 3 gün bekleme istersen eğer imkanın varsa bir devlet hast aciline git bebegi hissetmiyorum de, seni hemen ultrasona yollarlar sende kalp sesini duyarsin rahatlarsin, yani öyle özel doktora falan da gerek yok, eger mümkünse şimdi kalak git valla, tabiki olacagi engelleyemezsin ama sende elinden geleni yapmalısın Rabbimin dedigi olur, inşallah kuzucun uyuyordur annesi, bol su unutma
elifcim sorduğun sorunun cevabını tam bilemedim ama googledan bir bak eminim bir sürü site bulursun bununla ilgili, ama şunu biliyorum hamileliğin ilk 4 haftasında yediğin içtigin hicbir sey bebegi etkilemiyor, hatta fitil bile kullansan etkilememzmiş,yani bizim yumoşlar sandığımız kadar kırılgan degiller, kendilerini korumaya alırlarmış zaten 4 haftaya kadar anlarsın ve hemen bırakırsın, tabiki sen yinede bi araştır ama ya Allah de başla bence belki Rabbim bunu vesile eder, ne mucize hikayeler okuduk
ben dedim, yoğurttan sorumlu şube müdürü meral hanım' diye kimse inanmadıSen al sütü ben santim santim anlatırım sana....
vay arkadaş! Gözlerim doldu resmen....... Ve cok mutlu oldum
cnmya asıl ben çok mutlu oldum siz beni okadar cana yakın içten samimi güzel karşıladınızki
Canım 3 gün bekleme istersen eğer imkanın varsa bir devlet hast aciline git bebegi hissetmiyorum de, seni hemen ultrasona yollarlar sende kalp sesini duyarsin rahatlarsin, yani öyle özel doktora falan da gerek yok, eger mümkünse şimdi kalak git valla, tabiki olacagi engelleyemezsin ama sende elinden geleni yapmalısın Rabbimin dedigi olur, inşallah kuzucun uyuyordur annesi, bol su unutma
ben dedim, yoğurttan sorumlu şube müdürü meral hanım' diye kimse inanmadı
Hayır lütfen önce 'ben' dedim, önce ben, herkes sırasını bilsinhem ben senden 3 yaş büyüküm yaşlılara hürmet lutfen
canım acile bile gitsem 4 aylık yeni oldum zaten bu aylarda hissedilmezmişki gülmesin beni ne bilim herkes hissetmezsin diyolar şaşırdım walla..doktoru aradım yoktu hemşireyle konuştum dediki hissetmemen normal korkma falan dedi yrn geliyim mi dedim..randewun perşembe o gün gel dedi ama sen bilirsin dedi ... bayadır suyu az içiyodum bugün artıriyim barii bakalım..
canım acile bile gitsem 4 aylık yeni oldum zaten bu aylarda hissedilmezmişki gülmesin beni ne bilim herkes hissetmezsin diyolar şaşırdım walla..doktoru aradım yoktu hemşireyle konuştum dediki hissetmemen normal korkma falan dedi yrn geliyim mi dedim..randewun perşembe o gün gel dedi ama sen bilirsin dedi ... bayadır suyu az içiyodum bugün artıriyim barii bakalım..
inşallah cnm sen başladın mı hisssetmeye ne zaman başladın cnmmgamzecim bebişin iidir cnım hergün harektleri hissedilemiormuş sen içini ferah tut
yaseminim canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen yat inş bende dua edicem senin için
Vala kulaklarını cekecem seninhemen suya aban, otur 2 litre iç, benim bir arkadaş 5. Ayda yaşadi aynisi doktor günde 4 litre iceceksin dedi, internetten gir bir bak hamilelikte su diye, valla cok kızdım sana, şimdi içebildigin kadar su iç sabah bi dinle, içine sinmezse gidersin, koş al yanına sürahiyi
kıslar haberlerınızı okudukca oyle mutlu oluyorummkı anlatamam kendım gıbı sankı kendı oz kardeslerım gıbı :)
bılıyosunuz 3 tane dusugum var var ve 3 ev degıstırdım ayrı ayrı evlerde oldu ve artık temmellı kalıcagımızı evımızı aldık cok sukur hepsi emanet gıbıydı ınsallah hayırlısını nasıp etsın yenı ev yenı umut dıyorum rabbim nasıp ederse suan ıcın kendı hevesımıze gore evımızı yaptırıyoruz 3 hafta sonra nasıpse tasınıcaz bakalım rabbım herkese hevesını aldırsın herseyden hayırlısıyla bu ara evle meskul oluyorum bakalım pek o tarafa gıtmıyo aklım. hayırlısı herseyın cok opuyorum sızlerı rabbım mherseyı gonlunuze gore versın ınsallah (amin) sizleri seviyorumm iyiki varsınız
canim tekrar hoşgeldin Rabbim inşallah bir cözüm nasip eder, mini tüp bebek nedir ilk defa duydum???? Bu arada adın ne nerde yaşıyorsun, bunlarida yaz tam tanışmış oluruz, burasi cok güzel herkes kardeş gibi, mucize hamilelikler gördük darısı başina:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?