Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

YAA dua listesinde duada kimde kaldığımı unttum geçmişteki yazdıklarıma baktım bulamadım.. ben listeyi baştan okuyacağım.. Vardır bir hayır.. Hadi ben başlıyımm.. anca okurum..

hoş geldin canım

canım ev hayırlı olsun inşallah bol bebişli güzel günlerde oturun

canım benim çokkk geçmiş olsun dualarımız seninle allah'ın izniyle bişi olmaz inş sen içini ferah tut yat dinlen bol bol

bende okurum canım

vay arkadaş! Gözlerim doldu resmen....... Ve cok mutlu oldum

Canım inşallah kuzun sağlikli birşekilde seninledir, burda 7veren gül'de aynı şeyi yaşamıştı, doktor bol bol su iç susuz kalmiş demişti ( belki yalniş hatırlıyorum gül'cüm keşke olsanda doğrusunu yazsan) sende suyunu boooooolca iç yarın doktora mutlaka git ve bize yaz sonucu ben merak ederim birazdan senin içinde dua edeyim canım Allah'a siğin Rabbim sana bağışlasın inşallah

YAA dua listesinde duada kimde kaldığımı unttum geçmişteki yazdıklarıma baktım bulamadım.. ben listeyi baştan okuyacağım.. Vardır bir hayır.. Hadi ben başlıyımm.. anca okurum..
Bedişşşşş şaşkınım benim hadi baştan başla dediğin gibi her işte bir hayır vardır, auyrıca senide
Yogurt mayalama cetesine davet ediyorum

4 nisanda randewun perşembe günü allah nasip ederse gidecem o gün... olacağa da çare yok hepimiz biliyoruz weren allah alan allah her şey kabulümüz ama inşalllah her şey yolundadır... allah razı olsun canım seninde rabbiim gönlüne göre wersin inşallah.. tez wakitte olsun bebişin sağlıklı bi şekilde inşallah canım.

Sen al sütü ben santim santim anlatırım sana....

Canım 3 gün bekleme istersen eğer imkanın varsa bir devlet hast aciline git bebegi hissetmiyorum de, seni hemen ultrasona yollarlar sende kalp sesini duyarsin rahatlarsin, yani öyle özel doktora falan da gerek yok, eger mümkünse şimdi kalak git valla, tabiki olacagi engelleyemezsin ama sende elinden geleni yapmalısın Rabbimin dedigi olur, inşallah kuzucun uyuyordur annesi, bol su unutma

elifcim sorduğun sorunun cevabını tam bilemedim ama googledan bir bak eminim bir sürü site bulursun bununla ilgili, ama şunu biliyorum hamileliğin ilk 4 haftasında yediğin içtigin hicbir sey bebegi etkilemiyor, hatta fitil bile kullansan etkilememzmiş,yani bizim yumoşlar sandığımız kadar kırılgan degiller, kendilerini korumaya alırlarmış zaten 4 haftaya kadar anlarsın ve hemen bırakırsın, tabiki sen yinede bi araştır ama ya Allah de başla bence belki Rabbim bunu vesile eder, ne mucize hikayeler okuduk

burcum bende duymuştum öle bişi bebek etkilenmezmiş 4 hafta inş. cnm rabbim herkesin evlladını korusun sağlıkla versin çaresizim demek istemiyorum rabbimden umut kesilmez ama mucize olur inan çok çok üzülüyorum çok kafama taktım kendimi hastalıklı hissediyorum sanki hiç olmayacak gibi gelio

Sen al sütü ben santim santim anlatırım sana....
ben dedim, yoğurttan sorumlu şube müdürü meral hanım' diye kimse inanmadı

vay arkadaş! Gözlerim doldu resmen....... Ve cok mutlu oldum

cnmya asıl ben çok mutlu oldum siz beni okadar cana yakın içten samimi güzel karşıladınızki

Hayır lütfen önce 'ben' dedim, önce ben, herkes sırasını bilsin hem ben senden 3 yaş büyüküm yaşlılara hürmet lutfen

canım acile bile gitsem 4 aylık yeni oldum zaten bu aylarda hissedilmezmişki gülmesin beni ne bilim herkes hissetmezsin diyolar şaşırdım walla..doktoru aradım yoktu hemşireyle konuştum dediki hissetmemen normal korkma falan dedi yrn geliyim mi dedim..randewun perşembe o gün gel dedi ama sen bilirsin dedi ... bayadır suyu az içiyodum bugün artıriyim barii bakalım..

Tontonlar çamaşırlarımı katlayıp gelecegım tekrar, burda bir hava var yere inecek birazdan rüzgar fırtına simsiyah bir hava, hayırlısı, şımdilik öpüldünüz

gamzecim bebişin iidir cnım hergün harektleri hissedilemiormuş sen içini ferah tut
yaseminim canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen yat inş bende dua edicem senin için

selam kızlar nasılsınız bn bugün çokkk yoruldum kardiyolojiye gittim ekg eko doppler kan derken akşam oldu genel ekona akciğer damarlarında yüksek tansiyon çıktı bol bol dinlenmeliymişim tansiyon takibi yapılıcak kan değerlerimde ilaca rağmen hiç yükselmemiş şimdi kendi druma gidicem bakalım o ne dicek bende 5 kilo aldım şu ana kadar kontrollü gitmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı

Vala kulaklarını cekecem senin hemen suya aban, otur 2 litre iç, benim bir arkadaş 5. Ayda yaşadi aynisi doktor günde 4 litre iceceksin dedi, internetten gir bir bak hamilelikte su diye, valla cok kızdım sana, şimdi içebildigin kadar su iç sabah bi dinle, içine sinmezse gidersin, koş al yanına sürahiyi

cnm sen içini ferah tut annesi o iyi inş. zaten bebek hareketleri ilk zamanlar çok az hatta hiç hissedilmio bile kişiye göre deişio bak sen iyi düşününce bebişinde iyi olacak dua sabır

gamzecim bebişin iidir cnım hergün harektleri hissedilemiormuş sen içini ferah tut
yaseminim canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen yat inş bende dua edicem senin için
inşallah cnm sen başladın mı hisssetmeye ne zaman başladın cnmm

haklısın cnm normalde su içerimm ama kaç gündür dışarlardayım öle su içmekte aklıma gelmedi ihmal ettim galiba neyse kızgınlığını uyarını dikkate alıyorum canım sağoll

canım güle güle oturun hayırlı olsun

burcum çok tşk ederim cnm benim durumumdakilere yani fsh yüksek olanlara ve yumurta rezervmi çok az olanlara normal tüp bebek önermiolar yapmıolar bu benim dediğim mini tüp bebek benim durumumdakiler için daha uygun oluyor yani fsh hormonu yüksek olan kişilere rezervmi çok az olanlara yapılan bi işlem normal tüp bebekle süreç aynı tek fark normal tüp bebekteki gibi hergün iğne olunmuyormuş iğne sadece çatlatma iğnesi olunuyormuş ve ilaçları daha hafifmiş doğal yollla yumurta büyütüp tek bir yumurta bile olsa yetiyormuş fiyatıda daha uygun normale göre 3000 dediler bize ama şuan tek biyerle konuştuk adetimi bekliom kimbilir ne zaman teşrif eder 4 ay öncesine kadar olan adetim 4 aydır şaştı keyfi olursa gelio olmazsa ilaçla oluo kahverengi lekelenme oluo sürekli cnm allah sanada nasip etsin sağlıklıca [/QUOTE]

canım geçmiş olsun mini tüp bebek yöntemi normal tüp bebeğe göre dah basarılı oldugunu duymuştum hayırlısıyla sende meleğine kavuşurusn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…