- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.701
inşallah cnm sen başladın mı hisssetmeye ne zaman başladın cnmm
haklısın cnm normalde su içerimm ama kaç gündür dışarlardayım öle su içmekte aklıma gelmedi ihmal ettim galiba neyse kızgınlığını uyarını dikkate alıyorum canım sağoll
yam anlamıyla değil bende çok takıodum ama 22 23 haftaya kadar hissedilmeyebiliomuş bazen pıt pıt atıyo okadar sen suyu ihmal etme yinede canım
canım geçmiş olsun mini tüp bebek yöntemi normal tüp bebeğe göre dah basarılı oldugunu duymuştum hayırlısıyla sende meleğine kavuşurusn inş
Sen al sütü ben santim santim anlatırım sana....
canım acile bile gitsem 4 aylık yeni oldum zaten bu aylarda hissedilmezmişki gülmesin beni ne bilim herkes hissetmezsin diyolar şaşırdım walla..doktoru aradım yoktu hemşireyle konuştum dediki hissetmemen normal korkma falan dedi yrn geliyim mi dedim..randewun perşembe o gün gel dedi ama sen bilirsin dedi ... bayadır suyu az içiyodum bugün artıriyim barii bakalım..
selam kızlar nasılsınız bn bugün çokkk yoruldum kardiyolojiye gittim ekg eko doppler kan derken akşam oldu genel ekona akciğer damarlarında yüksek tansiyon çıktı bol bol dinlenmeliymişim tansiyon takibi yapılıcak kan değerlerimde ilaca rağmen hiç yükselmemiş şimdi kendi druma gidicem bakalım o ne dicek bende 5 kilo aldım şu ana kadar kontrollü gitmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı
Vala kulaklarını cekecem seninhemen suya aban, otur 2 litre iç, benim bir arkadaş 5. Ayda yaşadi aynisi doktor günde 4 litre iceceksin dedi, internetten gir bir bak hamilelikte su diye, valla cok kızdım sana, şimdi içebildigin kadar su iç sabah bi dinle, içine sinmezse gidersin, koş al yanına sürahiyi
selam kızlar nasılsınız bn bugün çokkk yoruldum kardiyolojiye gittim ekg eko doppler kan derken akşam oldu genel ekona akciğer damarlarında yüksek tansiyon çıktı bol bol dinlenmeliymişim tansiyon takibi yapılıcak kan değerlerimde ilaca rağmen hiç yükselmemiş şimdi kendi druma gidicem bakalım o ne dicek bende 5 kilo aldım şu ana kadar kontrollü gitmeye çalışıyorum herşeyin hayırlısı
yaa kuzum sen bu adama cilve mi yapmıyon, adamı mı tersliyon? niye böyle yapıyor, ayy inşallah Rabbim nasip ederse tek yumurtayıda döller, tek seferide nasip eder,ama bu durum canını sıkmış belli, geçer inşallah
bu arada tatlım hepimizin kocası hemen hemen böyle bence, benimkide böyle artık o işi görev haline getiriyorlar ve zevk için yapmıyorlar bazen, zoraki yani, benim adan sırf ovulasyon günüm kaçmasında sonra benim suratımı cekmek zorunda kalmasın diye yapıyor bazeni hak ver boşver, ama şu da var bende çoğu zaman zevk için değil bebek için yapıyorum buda onun görevi mecbur yapacak, bazen diyorum ki hayırlısıyla hamile kalsamda sende şu dertden kurtulsan, bebekten önce böyle değildi, onlarda stres yaşıyor, bizde her ay onların peşinde koşmaktan stres yaşıyoruz, ne yapacaksın sabredicez
inşallah cnm sen başladın mı hisssetmeye ne zaman başladın cnmm
haklısın cnm normalde su içerimm ama kaç gündür dışarlardayım öle su içmekte aklıma gelmedi ihmal ettim galiba neyse kızgınlığını uyarını dikkate alıyorum canım sağoll
Burcumm var ya, Allah ın işine bak günlerdir duaları okuyum dedimm ama selavat çekeyim okurum duaları nasılsa diye erteledim ve kendi kendime dedim ki ben selavat çekiyorum ama bu dualarla da borçlu adım atıyorum okuyumm dedimm okumadımm bak bugun ilk defa listede nerde kaldığımı unuttum aslında bi tahminim var ama içim kirlendi artık baştan okuyorum..
Burcuuu bende içmiyorumm içeyim mii..
benim ki minik daha içip içmediğimi anlamaz diyorumm..
Bu arada bugun içimden seninle ilgili bir adak geçti kendimce öyle büyük bişey değil küçük hatta ama hayırlısıyla bi gebe kal duyur bişey yapıcağım senin için. inşAllah kısmet olur duymak..
burcucum çok işveli cilveli olduğum söylenemez ama yinede yapıyoz bişeylerbu konuda ben onu hiç terslemiyorum,aslında benim kocam benim düşündüğüm gibi düşünmüyor, ben çalışma yapıyorduk niye gitti diye düşünürken o bunu hiç aklına getirmiyor gitmem gerekiyor diye düşünüyor çalışma aklına gelmiyor nasıl olsa sonra devam ederiz diyor öyle işte belki ben fazla takıyorum,aslında kötü niyet yokta bizim kadar ince ayrıntı düşünemiyorlar diyelim,görev konusuna bende katılıyorum artık resmen bu iş görev icabı yapmak gibi oluyor zaten sonrası işkence yok ayaklarını dik, hemen kalkma yat falan filan
TUBA regl oldun mu????
yok canım daha olmadım hiç olacak gibi de durmuyorum
tuğbaa senin adetlerin daha öncede böyle gecikiyormuydu, biraz daha olmazsan testi tekrarlasan keşke ne olur ne olmaz
hayırlsı olsun canım, adet söktürücü falan alacakmısın yada ne bileyim soğan kürü falan?yok canım daha olmadım hiç olacak gibi de durmuyorum
yasemin için 300 tane ya mübdi tesbih çektim 3er tane ayetel kürsi,ihlas,felak,nas ve fatiha surelerini okudum,raabbim hayırlısı ile atlatmasını nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmasını nasip etsin inşallah
kızlar biliyorsunuzdur belki ama ben ilk defa duydum sizinle paylaşmak istedim.
"ihlas,felak,nas ve fatiha surelerini hergün üçer kere okuyan malını,canını,çoluk çocuğunu bütün belalardan muhafaza eder"
hayırlsı olsun canım, adet söktürücü falan alacakmısın yada ne bileyim soğan kürü falan?
bide ben arapca bilmiyorum yinede hatime katılabilirmiyim yani türkçe okunuşundan okusam olur mu?
bende 3 nas 3 felak 3 ayetel kuri yi okuyunca diye biliyordum ama bu da olur, her türlü okurum
almıcam şimdilik hafta sonu tekrar test yapıcam sonra alabilirim,
canım ya türkçeden okuyunca çok farklı oluyor,anlam falan değişebiliyor,o yüzden okumasan daha iyi olur ama yiende sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?