Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yam anlamıyla değil bende çok takıodum ama 22 23 haftaya kadar hissedilmeyebiliomuş bazen pıt pıt atıyo okadar sen suyu ihmal etme yinede canım

yam anlamıyla değil bende çok takıodum ama 22 23 haftaya kadar hissedilmeyebiliomuş bazen pıt pıt atıyo okadar sen suyu ihmal etme yinede canım

tmm cnmm sağol sanada geçmiş olsun inşallah düzelecek benimde hastaneye gittiğimde nabzım yükseliyo ilk gitmemde 17 ye çıkmıştı sonra 15 sonra düzelmmişti dewam etse bende gidecektim kalp doktoruna..heyecanlandım mı çıkıyo canım... inş düzeliriz :))

canım geçmiş olsun mini tüp bebek yöntemi normal tüp bebeğe göre dah basarılı oldugunu duymuştum hayırlısıyla sende meleğine kavuşurusn inş

çok teşekkür ederim inş. daha karar aşamasındayız inş. normal yolla rabbim bekletmeden nasip eder mini tüpe gerek kalmadan isteyen herkese versin rabbim sanada sağsalim kucağına almayı nasip etsin kuzunu

Bedişşşşş şaşkınım benim hadi baştan başla dediğin gibi her işte bir hayır vardır, auyrıca senide
Yogurt mayalama cetesine davet ediyorum [/QUOTE]

Burcumm var ya, Allah ın işine bak günlerdir duaları okuyum dedimm ama selavat çekeyim okurum duaları nasılsa diye erteledim ve kendi kendime dedim ki ben selavat çekiyorum ama bu dualarla da borçlu adım atıyorum okuyumm dedimm okumadımm bak bugun ilk defa listede nerde kaldığımı unuttum aslında bi tahminim var ama içim kirlendi artık baştan okuyorum..

Sen al sütü ben santim santim anlatırım sana....

Holeeeyyyy senin yardımınla ilk yoğurdumu yapıcaağımm inşAllah eve geleyimde bi hayırlısıylaa..

şu an inan şoktayımm.. ee ben nasıl hissettim o zaman, o hissettiklerim gerçekten gerçek değil miymiş.. şok oldum kendime.. ne o zaman pıtpıtlar.. hani pıtpıt şeklinde hissedicektik..

hiç ertelemeyip hemmen doktora gittiğin için seni çok çok tebrik ediyorum.. çok geçmiş olsun.. ilerleyen vakitlerde düzelir inşAllah tansiyonun.. Moralini iyi tut, biliyorsundur bazı kimselerin tansiyonları sinirselde olabiliyor takma kafana bişeyi.. önceden var mıydı tansiyon şikayetin gebelikten önce?

Burcuuu bende içmiyorumm içeyim mii..
benim ki minik daha içip içmediğimi anlamaz diyorumm..
Bu arada bugun içimden seninle ilgili bir adak geçti kendimce öyle büyük bişey değil küçük hatta ama hayırlısıyla bi gebe kal duyur bişey yapıcağım senin için. inşAllah kısmet olur duymak..

çok geçmiş olsun allah şifa versin bebeğinide sağlıkla al kucağına

bedriyecim bende hissediyodum bana kalsada bebekti ama olmayabilirde yaşamadığım için ayırt edemiyorum :)) her şeyi ona yoruyorum ben :)) inşallah bebişlerimiz sağlıklı doğarlar...

burcucum çok işveli cilveli olduğum söylenemez ama yinede yapıyoz bişeyler bu konuda ben onu hiç terslemiyorum,aslında benim kocam benim düşündüğüm gibi düşünmüyor, ben çalışma yapıyorduk niye gitti diye düşünürken o bunu hiç aklına getirmiyor gitmem gerekiyor diye düşünüyor çalışma aklına gelmiyor nasıl olsa sonra devam ederiz diyor öyle işte belki ben fazla takıyorum,aslında kötü niyet yokta bizim kadar ince ayrıntı düşünemiyorlar diyelim,görev konusuna bende katılıyorum artık resmen bu iş görev icabı yapmak gibi oluyor zaten sonrası işkence yok ayaklarını dik, hemen kalkma yat falan filan

aferin,otur 5 hemen koş iç iç ...yarın soracağım valla

ayy içmediğin hata, bak pata geliyor tatlım annenin içtiği su, bebeğin amniyo sıvısına iyi geliyor, kesinlikle iç tatlım senin kuzunda büyüdü kocaman oldu

anaaaam bak adak falan deyince çok heyecan yaptım hadi inşallah

canım bu halvet sonrasındaki durumlar benimde canımı sıkıyor bazen, ama diyorum ki bebek sahibi olmak için insan nelere katlanıyor, bu benim ki ne ki onların yanında diyorum şükrediyorum sonra hooop ayaklar havaya

yasemin in kanaması olmuş,çok geçmiş olsun,geçmiş zaten Allah ın izniyle
yeni arkadaşımız gelmiş,hoşgelmiş Rabb im gönlüne göre versin
kutlu doğum haftası için hatime başlıyorum ben okumak isteyen olursa sondan başlayabilirsiniz ama bana haber vermeyi unutmayın

yasemin için 300 tane ya mübdi tesbih çektim 3er tane ayetel kürsi,ihlas,felak,nas ve fatiha surelerini okudum,raabbim hayırlısı ile atlatmasını nasip etsin sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşmasını nasip etsin inşallah

kızlar biliyorsunuzdur belki ama ben ilk defa duydum sizinle paylaşmak istedim.
"ihlas,felak,nas ve fatiha surelerini hergün üçer kere okuyan malını,canını,çoluk çocuğunu bütün belalardan muhafaza eder"

yok canım daha olmadım hiç olacak gibi de durmuyorum
hayırlsı olsun canım, adet söktürücü falan alacakmısın yada ne bileyim soğan kürü falan?
bide ben arapca bilmiyorum yinede hatime katılabilirmiyim yani türkçe okunuşundan okusam olur mu?

bende 3 nas 3 felak 3 ayetel kuri yi okuyunca diye biliyordum ama bu da olur, her türlü okurum

tubacım hoşbuldum tşk ederim güzel dileklerin için rabbim hepimizin gönlüne göre versin cnm bendede oluştu adet düzensizliği kafasına göre takılıo ssz inş seninki hamilelikten gecikiyodur cnm benim hatime bende katılmak çok isterdim ama arapça bilmiyorum

almıcam şimdilik hafta sonu tekrar test yapıcam sonra alabilirim,
canım ya türkçeden okuyunca çok farklı oluyor,anlam falan değişebiliyor,o yüzden okumasan daha iyi olur ama yiende sen bilirsin

gül senin duanı okuyamamıştım kususra bakma canım hakkını helal et bugün okudumm, rabbim hayırlı evlat ve kolay doğum nasip etsin,sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
tümaycım canım seniin duanıda okudum rabbim sana iç huzuru nasip etsin,hayırlı bir iş ve tabiki hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim yaşadığın acılarının mükafatını versin inşallah

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]

[TR]
[TD]gul1982 / b.gül[/TD]
[TD]29.03.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr / tümay[/TD]
[TD]01.04.2013 pazartesi[/TD]
[TD]iç huzuru + hayırlı bir iş + hayırlı bir bebek[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

almıcam şimdilik hafta sonu tekrar test yapıcam sonra alabilirim,
canım ya türkçeden okuyunca çok farklı oluyor,anlam falan değişebiliyor,o yüzden okumasan daha iyi olur ama yiende sen bilirsin

Anladım canım tabikide mutlaka test yap, buna benzer birsürü hikayeler var, ne olur ne olmaz
Türkçe olunca anlam değişiyor haklısın, hayırlsı olsun

ben kaçtım canlar, yarın görüşürüz elifcim,özlemcim,tubacım öptüm öptüm sizi

BUKETcim hastalığın nasıl oldu? inşallah yarına iyileşmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…