Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Fokur fokur kaynıyo hakikaten, bende kokusunu aldımda geldim
Benim bu aralar yoğun geçiyo canım, ev işlerini bitiremiyorum. Hafta sonu memleketten annemi getiricem. Odalar boyanacak falan.. Biraz geç kaldık ama mutlaka yapmamız gerekiyo :106: İşte böyle...
2 Eylül bat günüm. Kasıklarım sıkışıyo arada, bazen umutlanıyorum, 4 eylülde ilk evlilik yıldönümümüz :) Ateşimi ölçücem adet gününe kadar. Eğer düşmezse test yapıcam :26:
Bugün 36.7 çıktı, eğer düşmezseee

ayyy estağfurullah canım yaa ne baş ağrıması ben çok severek konuşuyorum sizlerle.
oh bari orda doğru düzgün arkadaşlar edinirsin, bol bol dualar edersin kendine ve bizleride unutma olurmu, bütün topiğimize diye hepimizi al duanın içine belki orda yeni dualar öğrenirsin ve bizlerle paylaşırsın burda çok iyi olur.
İnsanın canından birisinin yakınlarında olmasını bilmek bile insana güç verir moral verir, ama senin hiçkimsen yokmuş kıyamam yaa, Allah sana güç kuvvet versin, eşinede iyilik sağlık versin inşallah, siz birbirinize yetersiniz

oo ozaman ben yapamam ben burda kımseyı tanımıyorum bılmıyorum camı bılıyorum ama cıkmıyorum ben hıc dısarı anlıcan ben yapamam cnm

CANIM ÖNEMLİ OLAN NİYET...ben sana bendeki kitaptan evde tek başına yapabileceğin zikirleri yazarım...ümitsizliğe kapılma kimse yoksa biz varız..demi yasemin..

amın cnm ederrım tabı zaten namazlarımda hep edıyorum bu aralar cok mıskınım pazar gununden berı kendı evımızle ugrasıyoruz kıracı vardı cıktı evı bı batırmış anlatamam r aksamları esım geldıkten sonra oraya gdıyoruz tamır falan gunduzlerı kaynanamların evı temızle aksam orayla ugras mıskınlesmışım cmtesı pazar boya pazartesı temızlık sonra kynanamın evını kışa temızlıgı yapıp sonra evıme gıtmek nasıpse aay ıcınızı karartım kendımı kı kararmışken napım dertlesıcek kımsesı olmayınca ALLAH razı olsun sızden dınledınız ıcın.

CANIM ÖNEMLİ OLAN NİYET...ben sana bendeki kitaptan evde tek başına yapabileceğin zikirleri yazarım...ümitsizliğe kapılma kimse yoksa biz varız..demi yasemin..

tabi yaa biz varız, şu son dakkada bir işim çıktı da ona bakıyorum kızlar, pat diye gidersem damdan düştüm filan sanmayın , damdan düşer gibi gidebilirim

işin zor canım allah kolaylık versin..ama inşallah kendi evinde daha rahat edersin.. amacına ulaşmak daha kolay olur..

allah razı olsun bıraz edebıyat yapmış oldum sanırım uzgunum

edebiyat felan yapmadın..hepimizin dertler var.. özür dileyip durma beni sinirlendirme..
bu arada yaş kaç senin..kızın kaç yaşında..resim onunmu??

bugün tam beni anlatmışssın yasemin eşin kadını reddetmesi çok ağır bu aralar ben kendimi saldım onunda gözü dışardakilere bakmaya başladı okadar haklısınızki bukette sende kendimize bakmamız lazım bende nerde bende kader arkadaşım gibi evde kayın var kaynana var uzun kollular etekler baş kapalı geziyorum kader arkadaşım kurtuluyormuş ne güzel ben beraber oturmuyordum onların maddi sıkıntısı yüzünden bana taşındılar kaynanam geri ayrılıcak diye eşyalarınıda atmadım evim okadar sıkışıkki bazen nefes alamıyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun eşlerimizden bizi ayırmasın...

bukatcim şu kitabın adını yazarmısın canım daha önce bana bi kitaptan bahsetmişlerdi ama bulamadım bide buna bakayım

ALLAH KOLAYLIK VERSİN..ANLIYORUM SENİ İŞİN ZOR...EVDEKİLER BİRAZ ANLAYIŞLI OLSA KENDİNİZE BİRAZ ZAMAN AYIRABİLİRSİNİZ..ÇEKİLİRSİNİZ ODANIZA..İLLA BERABER OLMAK GEREKMEZ..EŞLERİN SOHBET EDECEK ZAMANLARI OLMALI..
konuşmalı anlatmalı bazı şeylerden bahsetmeli..ama evdekiler başka odada sen başka odada çok zor.. anlayış gerek..allah yardımcınız olsun..

kızlar benimde bugün eşim geliyo..işten birkaç dk erken çıkabilirsem gidip yemek yapacam..süslenecem felan..kapıyı açacam felan..heyecanladım şimdi..üç aattir ne giysem diye düşünüyorum..bakalım ne olacak..inşallah hevesim kursağımda kalmaz..ayy kalbim çarpıyo valla bu nasıl iş bee..liseliler gibi hissettim kendimi:)):18:
hayırlısı

ooo canım yeni bir heyecan iyi gelir ya iyi düşünmüşsün :98: şöyle süslen püslen farfümünü sıkın romantik bir yamak masası oooohh....yumoş dnmindeysen belki ilerieyen saatlerdeeayy neler düşünüyoz aaay............

Canım Rabbim sabır versin. Eminimki çok zorlanıyorsundur... İnşallah onlarda en kısa zamanda ayrı bir eve çıkarlar. Sende rahat edersin :)

Gözün aydın, sonra durumdan haberdar et bizi :78::107:

Son düzenleme:

canım olmuyor işte problem oluyor nereye gitsek beraber kayınpeder yok kaynananın canı sıkılmasında heryer 3 kişi gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…