- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #2.281
iyiyiz canım benim bugün pek canım sıkıldı , kızlar gelsede muhabbeti koyulaştırsak diye dua ettim akşama kadar, en sonunda herkes burda, kaynatıyoruz valla, sen neler yaptın nerelerdeydin bütün gün bakalım anlat şimdi haberler sende
asaydı
hoşbulduk cnm evet bende oyle yapacıca sanm artık ızmırı bılmıyorum burda komsudayok oyle ebvdeyım oyuzden ama işte eylulden sonra baslıcam ınsallah cemate artık bende sıkıntıdan kurtulacam.cok zor gurbetlık bıde kımsen yoksa bazen oluyo delırıyorum bazende napalım dıyorum .ALLAHTAN esım ıyı olmasaydı kafayı yerdım.senınde basını agrıtım ozur dılerım.
canım benim dua duadır hepsi ALLAH rızası için niyet önemli yap sen tesbihini as kıbleye..RABBİM kabul eder İNŞALLAH..sıkma tatlı canını...
oo ozaman ben yapamam ben burda kımseyı tanımıyorum bılmıyorum camı bılıyorum ama cıkmıyorum ben hıc dısarı anlıcan ben yapamam cnm
hoşgeldin hamişim naber, bugün dünürün yok ortalıklarda, nazamı çekiyor kendisini nedir anlamadım ben.
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
ayyy estağfurullah canım yaa ne baş ağrıması ben çok severek konuşuyorum sizlerle.
oh bari orda doğru düzgün arkadaşlar edinirsin, bol bol dualar edersin kendine ve bizleride unutma olurmu, bütün topiğimize diye hepimizi al duanın içinebelki orda yeni dualar öğrenirsin ve bizlerle paylaşırsın burda çok iyi olur.
İnsanın canından birisinin yakınlarında olmasını bilmek bile insana güç verir moral verir, ama senin hiçkimsen yokmuş kıyamam yaa, Allah sana güç kuvvet versin, eşinede iyilik sağlık versin inşallah, siz birbirinize yetersiniz
canım önemli olan niyet...ben sana bendeki kitaptan evde tek başına yapabileceğin zikirleri yazarım...ümitsizliğe kapılma kimse yoksa biz varız..demi yasemin..
CANIM ÖNEMLİ OLAN NİYET...ben sana bendeki kitaptan evde tek başına yapabileceğin zikirleri yazarım...ümitsizliğe kapılma kimse yoksa biz varız..demi yasemin..
amın cnm ederrım tabı zaten namazlarımda hep edıyorum bu aralar cok mıskınım pazar gununden berı kendı evımızle ugrasıyoruz kıracı vardı cıktı evı bı batırmış anlatamam r aksamları esım geldıkten sonra oraya gdıyoruz tamır falan gunduzlerı kaynanamların evı temızle aksam orayla ugras mıskınlesmışım cmtesı pazar boya pazartesı temızlık sonra kynanamın evını kışa temızlıgı yapıp sonra evıme gıtmek nasıpse aay ıcınızı karartım kendımı kı kararmışken napım dertlesıcek kımsesı olmayınca ALLAH razı olsun sızden dınledınız ıcın.
allah razı olsun bıraz edebıyat yapmış oldum sanırım uzgunum
CANIM ÖNEMLİ OLAN NİYET...ben sana bendeki kitaptan evde tek başına yapabileceğin zikirleri yazarım...ümitsizliğe kapılma kimse yoksa biz varız..demi yasemin..
bugün tam beni anlatmışssın yasemin eşin kadını reddetmesi çok ağır bu aralar ben kendimi saldım onunda gözü dışardakilere bakmaya başladı okadar haklısınızki bukette sende kendimize bakmamız lazım bende nerde bende kader arkadaşım gibi evde kayın var kaynana var uzun kollular etekler baş kapalı geziyorum kader arkadaşım kurtuluyormuş ne güzel ben beraber oturmuyordum onların maddi sıkıntısı yüzünden bana taşındılar kaynanam geri ayrılıcak diye eşyalarınıda atmadım evim okadar sıkışıkki bazen nefes alamıyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun eşlerimizden bizi ayırmasın...
kızlar benimde bugün eşim geliyo..işten birkaç dk erken çıkabilirsem gidip yemek yapacam..süslenecem felan..kapıyı açacam felan..heyecanladım şimdi..üç aattir ne giysem diye düşünüyorum..bakalım ne olacak..inşallah hevesim kursağımda kalmaz..ayy kalbim çarpıyo valla bu nasıl iş bee..liseliler gibi hissettim kendimi:)):18:
hayırlısı
bugün tam beni anlatmışssın yasemin eşin kadını reddetmesi çok ağır bu aralar ben kendimi saldım onunda gözü dışardakilere bakmaya başladı okadar haklısınızki bukette sende kendimize bakmamız lazım bende nerde bende kader arkadaşım gibi evde kayın var kaynana var uzun kollular etekler baş kapalı geziyorum kader arkadaşım kurtuluyormuş ne güzel ben beraber oturmuyordum onların maddi sıkıntısı yüzünden bana taşındılar kaynanam geri ayrılıcak diye eşyalarınıda atmadım evim okadar sıkışıkki bazen nefes alamıyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun eşlerimizden bizi ayırmasın...
kızlar benimde bugün eşim geliyo..işten birkaç dk erken çıkabilirsem gidip yemek yapacam..süslenecem felan..kapıyı açacam felan..heyecanladım şimdi..üç aattir ne giysem diye düşünüyorum..bakalım ne olacak..inşallah hevesim kursağımda kalmaz..ayy kalbim çarpıyo valla bu nasıl iş bee..liseliler gibi hissettim kendimi:)):18:
hayırlısı
ALLAH KOLAYLIK VERSİN..ANLIYORUM SENİ İŞİN ZOR...EVDEKİLER BİRAZ ANLAYIŞLI OLSA KENDİNİZE BİRAZ ZAMAN AYIRABİLİRSİNİZ..ÇEKİLİRSİNİZ ODANIZA..İLLA BERABER OLMAK GEREKMEZ..EŞLERİN SOHBET EDECEK ZAMANLARI OLMALI..
konuşmalı anlatmalı bazı şeylerden bahsetmeli..ama evdekiler başka odada sen başka odada çok zor.. anlayış gerek..allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?