- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.901
Kızlar Yasoyla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuu kanama değil ama ara ara kahverengi lekesi oluyomuş tuvalete girdiğinde...
Evine geçmiş sürekli yatıp dinleniyomuşşş televizyondaki bütün programları izliyomuşş kızların kaçırdığı bişey olursa programlarla ilgili bana sorsunlar diyor kendileri
Hafta sonu da doktora gidcekmişşş
İşte böyle kızlarrrr haber vereyim dedim size de :)
herkese günaydın
çok geçmiş olsun gülcüm hem ağırlaştın doğum yaklaşıyor bide bu ağrılar cabası, dikkat et kendine.
Kızlar bende çok sevinçliyim. Bir arkadşaım var başka topikten konuştuğumuz yazışıyoruz özelde falan da. Benim gittiğim hastanaye gidiyoe acıbademe o da aşılama yaptıracak. Benim doktruma gidiyor. Bende tüp bebek merkezi ile ilgili haber bekliyordum açılacağıo kesindi zaten başlamışlardı yerine, ona söylemiş dr makineler geldi kurulacak diye ay bir sevindim ki. Sanki bebeğimin müjdesini almış gibi oldum. Geçen hafta moralim çok bozuktu.Kuzenimin karısı ile konuşuyoruz face da ee hadi yok mu daha benimkiyle aranızda bir gün var biz yaptık 5 yaşına geldi falan dedi bende dedim kısmet hayırlısı. O da yengemden aşılama yaptırdığımı öğrenmiş teyzem yengeme oda gelinine demiştir büyük ihtimal. Ay olmayacak sizin galiba tedavi de olmamış ne yapıcan artık evlatlık alırsın sende napıcan senin de kaderin buymuş yazık üzme kendini zor ama falan ben çocuğumun olmamasını düşünemiyorum ikinciyi de yapıcam falan ki bu insanlar kıt kanaat geçiniyorlar zaten borçla harçla bana ağladığı zamanları da biliyorum ama ben hiç böyle yapadım ona yanii. Boşanmanın eşiğine geldiler kuzenim boşayacaktı kararlıydı ben caydırdım yapma etme çocuğunuz var diye şimdi bana bunları diyor. Ben de daha herşey bitmedi tüp yaptırıcaz bu zamanda herkes tüp bebek yaptırıyor ayıp bişi değil dedim olmazsa evlatlıkta alırım hiç gocunmam dedim. Evimde eşimle mutluyum o da yeter bize çocukla saadet olmuyor sen daha iyi bilirsin dedim sonra çıkmam gerek işlerim var dedim çıktım ama çok moralim bozuldu yanii çocuk olmamasına falan değil kesinlikle bu şekilde yardım ettiğim destek olduum insanların bu şekilde konuşabilmesine bozuldum daha iki dünya bir araya gelse biraraya da gelmem onunla.
ben 3 yıldır hamile kalmaya çabalıyorum..
sadece hamile olanların topiği mi burası ?
yoksa deneyimlerinizi kullandıklarınız paylaşıyormusunz ?
ayy belirti sorduğun adama bak..benim her ay belirtim vardı..ben zaten üstüne gördüm..yani yerleşme kanamasıymış ama anlamamışım çünkü o sırada bende evime yerleşiyordum...:))onun dışında normal adet oldum sandım..fakat bu aadet hali geçmedi..şu sıralar manda ineği gibi yemek yiyorum ve hollanda inegi gibi memelerim var..zaten büyüktüler iyice nadide sulta bağladılar..:))
bu arada b gamze duanıo okudum..yaseminden haberi olan var mı?
Veleykum selam hoş geldiniz topigimize Rabbim sizede nasip eder en kısa zamanda burda hamile olanda var olmayanda var olmaya çalışanda var yeni Hamiş kalanlarda var siz hangisine bakmıştınız :)))
canim iyiyim sen nasilsin msjini gormeden cikmisim kusura bakma.burcuuu tümaaayyy nasılsınız kızlar
Canım sağlıkla kucağına al...Süpriz bebek annesiyle babasına süpriz yaptı...Ankaraya taşınırken tüp yaptırırsam zizn verirler mi diye düşünüyordun bebeğin seni çok uğraştırmadan geldi...rabbim sizi korusun canım benim....
ben 3 yıldır hamile kalmaya çabalıyorum..
sadece hamile olanların topiği mi burası ?
yoksa deneyimlerinizi kullandıklarınız paylaşıyormusunz ?
sağlıklı sıhhatli hamilelk diliyorum öncelikle
ben bu ay sadece 2 gün adet gördüm 3.gün lekelenme 4. gün bitti temizlendim.bel ve karın agrısı çok olurdu hiçbişey olmadı bu ay
üstüne görme mi acaba dedim ama bilmiyorum sadece merak işte ?
biraz bahsedebilirmisin?
halimi anlayan birilerine bakmıştım...
sürekli senden sonra evlenen insanların hamile olmalarıyla kıyaslanan
çevredeki insanların şunu dene bunu dene demesinden
aaaa daha bebek yok mu sende diyip böbürlenen
bi hacı hoca kalmıştı o da oldu sonunda
ev desen aktar gibi her türlü gebe kalmaya yardımcı ürün mevcut
ama bilmedikleri tek şey var rabbim ol demeden olmayacak...
Yemin ediyorum okurken nefes alışlarımı kontrol edemedim...içimden çok sağlam şeyler söyledim ama burdan yazamıcam...ALLAH a havale ediyorum...bizzat kendi adıma da...aayyy çok sinirlendiiiimmm.....zaten kafam kazan...içimden söylediklrimi burda da yazmak istiyorum hatta bana adını versen de ben yazsam ona face de...tövbe estağfurullaaahhh.....
KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN 20 NİSANA KADAR hayır için 100.000 adet
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
BEN : 4000 ADET
ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET
BİRCAN : 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET
TÜMAY : 500 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET
KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSIN...
tuba bende katılmak isterim hatime.2 cüz okuyabilirim inşallah bi aksilik olmazsa.kaçıncı cüzleri okuyayım?
seda burju mesajınızı gördüm şekerler ALLAH RAZI OLSUN..
12.30ta bi uyumuşum şimdi kalktım yemek yedim hala uykum varrr........
canım bende uyuyamıyodum gündüz fitir fitirdim ama nasıl bişi anlatamam gözlerim kapanıyo kafamı tutamıyorum :) gündüz fazla kalktım oturuyorum ama uykum var şimdi uyursam gece uyuyamıycam biliorum...uyu o zaman canımm.. Ben evde olsam uyurdum ne güzel dicem ama uyuyamazdım ben hasta falan değilsem gündüz uyuyamıyorum sabah ne uyursam o sonra çok zor başım ağrıyor kalkınca çünkü o yüzden uykum varsa mümkün olduğunca sabah yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?