Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oh çok şükür, kahverengiyse korkacak bir şey yok, bizdende çok selam söyle

herkese günaydın

çok geçmiş olsun gülcüm hem ağırlaştın doğum yaklaşıyor bide bu ağrılar cabası, dikkat et kendine.

Teşekkür ederim canım, dikkat etmeye çalışıyorum :) Birazdan aile hekimliğine gidicem rutin kontroller için çağrıyolar. Tansiyon kilo ölçümü vs. vs.
Yaseminin iyi olmasına sevindim, tümaycım geçmiş olsun bahar aylarında hele hiç çekilmez o hastalık, Rabbim şifa versin.
Burcu sanada hastanedeki işlerinde kolaylıklar diliyorum canım..
Buket mide bulantılarınla kolaylıklar versin Rabbim. İnşallah çok zorlamaz seni...

Yemin ediyorum okurken nefes alışlarımı kontrol edemedim...içimden çok sağlam şeyler söyledim ama burdan yazamıcam...ALLAH a havale ediyorum...bizzat kendi adıma da...aayyy çok sinirlendiiiimmm.....zaten kafam kazan...içimden söylediklrimi burda da yazmak istiyorum hatta bana adını versen de ben yazsam ona face de...tövbe estağfurullaaahhh.....

ben 3 yıldır hamile kalmaya çabalıyorum..
sadece hamile olanların topiği mi burası ?
yoksa deneyimlerinizi kullandıklarınız paylaşıyormusunz ?

Yağmurlu bir izmir gunünden herkese selam ve sevgiler kizlar nasilsiniz bakim niye bu topik durgun böyle altta ne yapıyorsunuz merak ediyorum Yasemin buket burcu yok topik çökmüş sesiniz çıksın kizlar:)))

Veleykum selam hoş geldiniz topigimize Rabbim sizede nasip eder en kısa zamanda burda hamile olanda var olmayanda var olmaya çalışanda var yeni Hamiş kalanlarda var siz hangisine bakmıştınız :)))

sağlıklı sıhhatli hamilelk diliyorum öncelikle
ben bu ay sadece 2 gün adet gördüm 3.gün lekelenme 4. gün bitti temizlendim.bel ve karın agrısı çok olurdu hiçbişey olmadı bu ay
üstüne görme mi acaba dedim ama bilmiyorum sadece merak işte ?
biraz bahsedebilirmisin?

Veleykum selam hoş geldiniz topigimize Rabbim sizede nasip eder en kısa zamanda burda hamile olanda var olmayanda var olmaya çalışanda var yeni Hamiş kalanlarda var siz hangisine bakmıştınız :)))

halimi anlayan birilerine bakmıştım...
sürekli senden sonra evlenen insanların hamile olmalarıyla kıyaslanan
çevredeki insanların şunu dene bunu dene demesinden
aaaa daha bebek yok mu sende diyip böbürlenen
bi hacı hoca kalmıştı o da oldu sonunda
ev desen aktar gibi her türlü gebe kalmaya yardımcı ürün mevcut
ama bilmedikleri tek şey var rabbim ol demeden olmayacak...

amin ..tam sürpriz oldu..adını sürpriz yumurta bebek koyacam:))

yok burası bir zamanlar senin gibi hamile kalamayıpta kalmaya çabalayan,ama şimdilerde de mide bulantısından kurtulmaya çabalayanlarla, zaten kurtulmuş olanlar ve hala çabalayanlarla dolu bir topik..Allah yardımcın olsun..burdaki herkes seni anlar..nasrettin hocanın dediği gibi burdaki herkes damdan düşmüüştür.

benimki adet gibi oldu sandım..16sı günümdü ondan iki gün önce leke oldu, zaten günümde yaklaşıyo diye önemsemedim..sonra tam günümde karnım ağırır gibi oldu ama ağırmadı..sonra toplasan iki gün adet oldum ama bir hafta öyle bulaştı az az..sonra bitti sandım..üstünden 10 gün geçti öğrendim..şimdi ise tıpkı adet olacakmış g,iibi karnım davul göğüsler şiş..çok fena kötü..darısı başına..

Hosgeldin canim tam aradigin yerdesin hepimiz ayniyiz bitkiler doktorlar dualar dengesiz insanlarin laflariyla bogusuyoruz

aranızda olmaktan çok keyif aldım şimdiden
bebeği olanlara allah analı babalı büyütsün inşallah
hamile olanlara sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah
çabalayanlarında allah yardımcısı olsun en kısa zamanda hepimiz hamile olalım inşallah...

tmyomr / tümay 01.04.2013 pazartesi iç huzuru + hayırlı bir iş + hayırlı bir bebek
nartanesi / ayşe 02.04.2013 salı sağlıklı hamişlik
hayatumuttur / k.gamze 03.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
superz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinnn07 / aslı 05.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik

okudum canımların gönlünüze göre olsun inşallah

yaa sen bir de beni düşünsene tıkandım kaldım ne diyeceğimi bilemedim işim var kapatıyorum dedim zaten başlasam susmayacaktım hayır yani kendi halina bakmıyor da bana laf ediyor yaa hani ablasıydım hani ben olmasam evliliği biterdi ben bitaneydim bilmem ne işleri olana kadar işte. Yatsın kalksın kucağındaki çocuğa dua etsin evliliği yürüyorsa asla geri adım atmayacaktı kuzenim yoksa dengesizin teki daha doğrusu öyleymiş diyorlardı inanmadım yüzünü görsen inanmazsın ilk geldiğinde nasıl mazlum sesi soluğu çıkmazdı yengemde ezmişti ilk zamanlar ama torunda olunca kendi kızlarından ayırmadılar geçen bayramda yengem anlatmıştı inanmamıştım yaa. Hani bana yani bir de. Çocuk demek mutluluk onun için garanti gibi bir şey benim öyle garantilere ihtiyacım yok ki çok şükür eşim herzaman yanımda destek olacak biliyorum. Ben face kapattıktan sonra saydırdım bir güzell keşke yüzüne diyeydim dedim ama dedim boşverr kuzenim var yiğenim var arada ama yok daha da görüşmem sırf kuzenim çakmasın diye merhaba o kadar. Başkası olsa çoktan derdi kocasına böyle böyle diye ben diyemem işte.

seda burju mesajınızı gördüm şekerler ALLAH RAZI OLSUN..

12.30ta bi uyumuşum şimdi kalktım yemek yedim hala uykum varrr........

güüll benden 1000 tane daha al canım,daha okursam söylerim.

tuba bende katılmak isterim hatime.2 cüz okuyabilirim inşallah bi aksilik olmazsa.kaçıncı cüzleri okuyayım?

canım 29 ile 30. cüzü okuyabilirsin,okuayamazsan haber ver olur mu

seda burju mesajınızı gördüm şekerler ALLAH RAZI OLSUN..

12.30ta bi uyumuşum şimdi kalktım yemek yedim hala uykum varrr........

uyu o zaman canımm.. Ben evde olsam uyurdum ne güzel dicem ama uyuyamazdım ben hasta falan değilsem gündüz uyuyamıyorum sabah ne uyursam o sonra çok zor başım ağrıyor kalkınca çünkü o yüzden uykum varsa mümkün olduğunca sabah yatıyorum.

canım bende uyuyamıyodum gündüz fitir fitirdim ama nasıl bişi anlatamam gözlerim kapanıyo kafamı tutamıyorum :) gündüz fazla kalktım oturuyorum ama uykum var şimdi uyursam gece uyuyamıycam biliorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…