- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.921
yaa kızlar buradaki bilgisayarlar açmıyoda biri benim için rus takvimşine bakbilirmi..dayanamayacağım artık:))
tatlım ya biz kurs olarak topluyoruz arkadaşların bireyselse onlarınkini tamamlayın isterseniz daha iyi olur dediğin gibi sevabı aynı yere gidecek sonuçta rabbim hepimizinkini kabul eder inşşşşşşşşşşşşşş
burcuuu tümaaayyy nasılsınız kızlar
ben 3 yıldır hamile kalmaya çabalıyorum..
sadece hamile olanların topiği mi burası ?
yoksa deneyimlerinizi kullandıklarınız paylaşıyormusunz ?
Yağmurlu bir izmir gunünden herkese selam ve sevgiler kizlar nasilsiniz bakim niye bu topik durgun böyle altta ne yapıyorsunuz merak ediyorum Yasemin buket burcu yok topik çökmüş sesiniz çıksın kizlar:)))
Doktor kontrolüm haftaya, ayrıyetten bu ağrı içinde gitmedim. Fakat 2 gündür magvital diye bi ilaç vermişti doktor bende kansızlık çıkmadan önce. Onu kullanıyorum. Bu eklem ağrıları için falan sanırım. Magnezyummuş. İnşallah onun faydasını görücem gibi geliyor. Kan şurubumu kullanmaya başlayınca onu bırakmıştım. Yeniden başladım bakalım nolucakÇook dikkat et sende canım. Valla ihmale gelmiyor :) Senin nasıl geçiyo hamilelik?
iyiyim canım benimde dünden beri midem ağrıyor dün bende öyle yatakta döndüm durdum uyuyamadım bugün yine biraz ağrım var ama gece tutarsa diye korkuyorum,bugün girip yazışmaları okuyamamıştım bi bakayım dedim,birazdan yatarım
İyi geceler kizlar nasilsiniz
Gül bana şa doktorum soluna yat dedi bizim kiz ters duruyormuş o sebepten dedi galiba birde bugun acayip derecede mide yanmam var ya cok kötu acaba üşüttum mü ki
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun kızlar,
Şöyle bir geçmişe baktım çok okuyamadım midem bulanıyor, yasemincime dua ediyorum inş. Bebişi ona sımsıkı sarılır.
Buketcim geçmiş olsun sana da Ankara havası çarptı tabii gerçi Erzurum da soğuk olur ama Ankara bi başka ya sevmem ben orayı, Ankaralılar kızmasın :))
Hrkesin duasını okuyorum buraya yazamıyorum ama hepinize gününde dualarımı ediyorum haberiniz olsun.
Gülcüm salavatları çektim 1000 tane almıştım, daha da çekerim yine haber veririm sana.
Burcu cum geçenlerde sormuştun cevaplamayı unutmuşum şu sülaleyi doğurtan doktora gidecğim evet bu cumartesi randevum var inş. Sormaz diğer doktoru niye bıraktın diye bakalım hayırlısı..
Sedacımında moralini bozmuşlar üzülüyorum valla böyl densizlerin kendini bilmez laflarına, senin başına gelmesse çocuğunun gelir kimseyi kınamamak ve kalp kırmamak lazım Allah herkese merhamet versin..
Aslı'cım napıyo gçmişte ona rastlamadım pek öpüyorum nanaklarındann :)))
Benimm bugün internetim bitiyo büyük bi ihtimal bir süre giremeyebilirim merak etmeyin beni iyim ama artık çok ağırlaştım ara ara sancılarım oluyor valla yorulduğumu hissediyorum artık..
Son olarak bu aralar favori sözümle kapatmak istiyorum; YÜZÜM GÖZÜM ŞİŞENE KADAR UYUMAK İSTİYORUUUMMMMMMMM :)))
Hepinizi seviyorum allaha emanet olun..
ayy belirti sorduğun adama bak..benim her ay belirtim vardı..ben zaten üstüne gördüm..yani yerleşme kanamasıymış ama anlamamışım çünkü o sırada bende evime yerleşiyordum...:))onun dışında normal adet oldum sandım..fakat bu aadet hali geçmedi..şu sıralar manda ineği gibi yemek yiyorum ve hollanda inegi gibi memelerim var..zaten büyüktüler iyice nadide sulta bağladılar..:))
bu arada b gamze duanıo okudum..yaseminden haberi olan var mı?
Kızlar Yasoyla konuştum sesi çok iyi geliyoduuuu kanama değil ama ara ara kahverengi lekesi oluyomuş tuvalete girdiğinde...
Evine geçmiş sürekli yatıp dinleniyomuşşş televizyondaki bütün programları izliyomuşş kızların kaçırdığı bişey olursa programlarla ilgili bana sorsunlar diyor kendileri
Hafta sonu da doktora gidcekmişşş
İşte böyle kızlarrrr haber vereyim dedim size de :)
kıııızzllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
selamlar,
nasılsınız?
hatunlar yaa Yasemin e okuduğumuz tesbih hangisiydi çekiceğim yine ama unuttm.. ya mubdi miydi.. bi hatırlatır mısınız. çok uykum var bu arada. Yasemin hiç gönlünü korkutma Allah ın izniyle sen sağlıklıcana kavuşucan bebişine inşAllah..
dualarımı okuduummm son 2 kişideyimm.. çok mutluyum..
kızlar mubdi nin anlamına bakayım derken bu aşağıdaki yazıyla karşılaştım sizede getirdim..
Her gün 181 defa Yâ Mübdî,Yâ Mü'id celle celalühû zikrine devam edenin muradı her ne ise olur.
Kızlar Türkiye'de ilk defa rahim nakli yapılan bir kadın vardı bende merak ediyordum ne oldu diye en son dr regl gördürücez bu rahimle birkaç kez sonra tüp yapılacak demişti geçen haberler çıktı yapmışlar tüp bebeği koymuşlar embriyoyu sonuç için bekliyorlarmış görüyorsunuz dimi rahmi alınmış ilk defa rahim nakli yapılmış uyum sağlamış regl görmüş o rahimle 5-6 defa şimdi tüp bebek yaptırmış gün sayıyor. O yüzden şükredin inanın. Çözülmeyecek hiçbir sorunumuz yok çok şükür Rabbim nasip ettiyse her türlü olur bu da en güzel ispatı Yaradan için imkansız diye bir şey yok.
dua okuyn dilleriniz dert görmesin inşallah allah razı olsun hepinizden bol bol tosuınlarınız olsun anne anne diye peşinizden ayrılmasın inşallah dualarımız kabul olsunnn...ben bugün bunalımdayım internetimi zıt aldım kopup duruyo pcyi vodafone modem benimki pc ye takılı oc hareket ettimi kopuyo etmesede kopuyo bişe anlamadım şimdi daha iyi çok şükürr.. yrn bende doktora gidecem bugün dua günümün olmsaı çok iyi oldu yine aklınıza geldikçe bekliyorum dualarınızı... yaseminin iyi olmasına sewindimm.. sedacımm kuzenin eşini bende zıt aldım allah ıslah etsin hemii... telde konşursaanız yaseminle slm söleyin ...çokk canımm sıkılıyo 3-4 gündür bunalıma girdim yrn doktora gitsemde iyi şeyler duysamda çıksam bunalımdan :))annemde hastaneye çk gelmek istiyo ama ben istemedim iyi şeyler duyim sonra ona özel kendimi doktora götürecem anneminde tosunu göresi war hergün iyimi slm söle ona ananene öpüyo diyip duruyo :) inş sağlıkla doğarda öperr bol boll
bediş çin takviminden bi halt anlamadım ben 83 doğumluyum 30 yaşında mıyım 31 yaşındamıyım anlamadım. +2 eklemem gerekliymiş. 30 a mı 31 e mi ekliycem annamadım..bi takvim benim doğum tarihim olan220ocak aralığına 31 yaş demişççbu nedenle rus takvimine bi bakiim dedim..
bediş çin takviminden bi halt anlamadım ben 83 doğumluyum 30 yaşında mıyım 31 yaşındamıyım anlamadım. +2 eklemem gerekliymiş. 30 a mı 31 e mi ekliycem annamadım..bi takvim benim doğum tarihim olan220ocak aralığına 31 yaş demişççbu nedenle rus takvimine bi bakiim dedim..
canım bugün sen geldin aklıma zaten dua günündü bol bol dua ettim sana , yarın doktor dönüşü mutlaka sonucu yaz, inşallah bebişin sağsalim sağlıkla göbüşünde duruyordur, su içiyormusun su su su su
....OHH BEE sayfayı yenileye yenileye bi hal oldumm.. bende anlamadım ama otomatık hesaplayıcı buldum bak ona göre seninn kısmetseee.. erkek olucakmışş bebek..
cinsiyet hesapla | hamilemiyim ? gebelik doğum ovulasyon çin takvimi hafta hafta gebelik sezeryan yumurtlama günü kanama
yasemini güldeni de hesaplayalım burdan
Kızlar Türkiye'de ilk defa rahim nakli yapılan bir kadın vardı bende merak ediyordum ne oldu diye en son dr regl gördürücez bu rahimle birkaç kez sonra tüp yapılacak demişti geçen haberler çıktı yapmışlar tüp bebeği koymuşlar embriyoyu sonuç için bekliyorlarmış görüyorsunuz dimi rahmi alınmış ilk defa rahim nakli yapılmış uyum sağlamış regl görmüş o rahimle 5-6 defa şimdi tüp bebek yaptırmış gün sayıyor. O yüzden şükredin inanın. Çözülmeyecek hiçbir sorunumuz yok çok şükür Rabbim nasip ettiyse her türlü olur bu da en güzel ispatı Yaradan için imkansız diye bir şey yok.
didemcim bende tam gaz tespih çekmeye devam ediyorum, bugün hatta aklıma geldi ya ben bu cektiklerimin yarısını didem niyetine diğer yarısını gül niyetine mi çeksem diye sterse girdim, o zaman Allah nasip ederse bütün çektiklerimi gül'e göndereyim, 100.00 adet topluyo zaten ancak dolar, öptüm o zaman
özleeeeem bebeğem kaç zamandır topikte buluşamıyoruz özledim seni, valla benim bu aralar kalçamdaki romatzimam azdı, sanırım havalardan işte biraz onunla uğraşıyorum onun dışında hamd olsun iyiyim, öptüm senide çok çok
hoşgeldin canım burdaki canyoldaşı arkadaşlarımın öyle hikayeleri varki yalnız değilsin, kop gel
canım doktora gittim rutin kontrol için, zaten bende de bir doktor aşkı her ay giderim, hem çok korkarım doktorun yanına girerken heyecandan bayılacak gibi olurum hem de gitmezsem şişerim , böyle bir manyağım işte, bugün gösterdim rahatladım bide smear verdim,bakalım hayırlsı,senide öptüm senin neyin eksik öperim tabiki
gülcüm ağrıların varmış geçmiş olsun canım , inşallah tez zmanda RAbbim şifa verir, allah yardımcın olsun,şöyle kocaman bir öpücük göndereyimde hemen iyileş bari
anaaaaam herkes hasta, ne oldu bize topluca göze nazara mı geldik acep????
bebeğem kızın baskı yapıyordur ondandır, yanmayı her hissettiğin 2 yudum bak 2 yudum diyorum süt iç, fazla değil, süt sıcak olmasın, buz gibide olmasın ılıkta olmasın, işte kutusu aç iç, ısıtılmış süt mide yanması yapar normal soğuklukta olsun, bak dene inan ki iyi gelecek, ama 2 yudum unutma
vayyyy gezginci, gezmelerden fırsat buldunda geldin demek, uykucu, eee tosuncuk gelmek üzere, Allah yardımcın olsun
ya buket valla geçen minubüste eve gidiyorum sen geldin aklıma, dedim ki buketin göğüsleri bomba şimdi daha da bir bomba olmuştur, kafam kadar olmuştur dedimaklıma gelen şeye bak sapık mıyım manyak mıyım ???
ovvvv süper, bende de selam söyle, Aslı özledim seni
vayyy ağzını öpeyim, Bediş yazdıklarını okudum Buket'e ne güzel telkinlerde bulunmuşsun, bunları biraz da kendine uygulaikili testinin sonucu çıktı mı canım?
ssedoşşş o kadını bende takip ediyordum, vay arkadaş Allah'ın kudretinin önünde kimse duramaz, vay bee!
canım bugün sen geldin aklıma zaten dua günündü bol bol dua ettim sana , yarın doktor dönüşü mutlaka sonucu yaz, inşallah bebişin sağsalim sağlıkla göbüşünde duruyordur, su içiyormusun su su su su
buket ne yapmaya çalışıyorsun hadi 30 sun yada 31, ne olacak rusyaya mı gidecen hollandaya mı kuzum ? bak bence hollandaya git, orda çok ilgi görürsün
OHH BEE sayfayı yenileye yenileye bi hal oldumm.. bende anlamadım ama otomatık hesaplayıcı buldum bak ona göre seninn kısmetseee.. erkek olucakmışş bebek..
cinsiyet hesapla | hamilemiyim ? gebelik doğum ovulasyon çin takvimi hafta hafta gebelik sezeryan yumurtlama günü kanama
yasemini güldeni de hesaplayalım burdan
allah razı olsunn canım inşallah senin sonuçlarda güzel çıkacak başka bebekle ilgili ne dedi doktor beklemedemi olacaksın ... içiyorum canım su akşam hissettim gibi bebişi ama psikolojikte olabilir canım aklım hep orda bilemedim :)) inşallah canımm iiyidir hepimizin bebeklerii..
kız bak öyle lüzumsuzyerlerde gereksiz zamanlarda aklına gelmiyim, sinirlendirme beni..gelirim yanına alırım ayağımın(yada göğsümün-kiz ezilirsin) altına:))
sağol benim veakar cefakar arkadaşım..çin takbimine göre yaşım 31 miymiş yani???
canim iyiyim sen nasilsin msjini gormeden cikmisim kusura bakma.
özleeeeem bebeğem kaç zamandır topikte buluşamıyoruz özledim seni, valla benim bu aralar kalçamdaki romatzimam azdı, sanırım havalardan işte biraz onunla uğraşıyorum onun dışında hamd olsun iyiyim, öptüm senide çok çok
anaaaaam herkes hasta, ne oldu bize topluca göze nazara mı geldik acep????
bende dün gördüm doğuştan rahmi yokmuş hem de bir kadavradan almışlar rahmi, Rabbim nelere kadir.. inşallah tutar...
burcuuuuu dra gidicem demiştin gittin mi
kız bak öyle lüzumsuzyerlerde gereksiz zamanlarda aklına gelmiyim, sinirlendirme beni..gelirim yanına alırım ayağımın(yada göğsümün-kiz ezilirsin) altına:))
sağol benim veakar cefakar arkadaşım..çin takbimine göre yaşım 31 miymiş yani???
SMEAR mi verdin kendi kendine helal olsun sana..
telkin verdiğimm buket değill kuzucuğumm yasoo..ikili testimm ctesi günü çıkıcak kısmetse.. rahat gibiyimm de mi? farkettiniz mi? Normal gibi değil miyim.. Allah hayırlı,sağlıklı sonuçlarka karşılaştırsın hepimiiizziiiiiinnn sonuçlarını.
amin canım, inşallah seninde yarın herşeyin normal çıkacak, kuzunun kalp sesinide duyacaksın, canım 3 tane yumurtam varmış daha çatlamamışlar, 10 gün boyunca gün aşırı halvet yapın dedi, olmazsa adetliyken gel, hormonlarına bakalım dedi, oh ohh bol bol iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?