Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaa kızlar buradaki bilgisayarlar açmıyoda biri benim için rus takvimşine bakbilirmi..dayanamayacağım artık:))

Kızlar Türkiye'de ilk defa rahim nakli yapılan bir kadın vardı bende merak ediyordum ne oldu diye en son dr regl gördürücez bu rahimle birkaç kez sonra tüp yapılacak demişti geçen haberler çıktı yapmışlar tüp bebeği koymuşlar embriyoyu sonuç için bekliyorlarmış görüyorsunuz dimi rahmi alınmış ilk defa rahim nakli yapılmış uyum sağlamış regl görmüş o rahimle 5-6 defa şimdi tüp bebek yaptırmış gün sayıyor. O yüzden şükredin inanın. Çözülmeyecek hiçbir sorunumuz yok çok şükür Rabbim nasip ettiyse her türlü olur bu da en güzel ispatı Yaradan için imkansız diye bir şey yok.

dua okuyn dilleriniz dert görmesin inşallah allah razı olsun hepinizden bol bol tosuınlarınız olsun anne anne diye peşinizden ayrılmasın inşallah dualarımız kabul olsunnn...ben bugün bunalımdayım internetimi zıt aldım kopup duruyo pcyi vodafone modem benimki pc ye takılı oc hareket ettimi kopuyo etmesede kopuyo bişe anlamadım şimdi daha iyi çok şükürr.. yrn bende doktora gidecem bugün dua günümün olmsaı çok iyi oldu yine aklınıza geldikçe bekliyorum dualarınızı... yaseminin iyi olmasına sewindimm.. sedacımm kuzenin eşini bende zıt aldım allah ıslah etsin hemii... telde konşursaanız yaseminle slm söleyin ...çokk canımm sıkılıyo 3-4 gündür bunalıma girdim yrn doktora gitsemde iyi şeyler duysamda çıksam bunalımdan :))annemde hastaneye çk gelmek istiyo ama ben istemedim iyi şeyler duyim sonra ona özel kendimi doktora götürecem anneminde tosunu göresi war hergün iyimi slm söle ona ananene öpüyo diyip duruyo :) inş sağlıkla doğarda öperr bol boll

Yaseminle konuştum öğle tatilinde ben söylemeyi unuttum iyiymiş sesi de iyi geliyordu yatıyorum dyor kanaması yokmuş az bir leke oluyor dedi. İşe gitmiyor haftasonu dr giecekmiş ona göre karar verecekmiş ama benim işim bilgisayarda evden çalışabilirim dedi iyi fikir dedim hiç olmazsa ilk 3 ay öyle yapabilir.

bediş çin takviminden bi halt anlamadım ben 83 doğumluyum 30 yaşında mıyım 31 yaşındamıyım anlamadım. +2 eklemem gerekliymiş. 30 a mı 31 e mi ekliycem annamadım..bi takvim benim doğum tarihim olan220ocak aralığına 31 yaş demişççbu nedenle rus takvimine bi bakiim dedim..

didemcim bende tam gaz tespih çekmeye devam ediyorum, bugün hatta aklıma geldi ya ben bu cektiklerimin yarısını didem niyetine diğer yarısını gül niyetine mi çeksem diye sterse girdim, o zaman Allah nasip ederse bütün çektiklerimi gül'e göndereyim, 100.00 adet topluyo zaten ancak dolar, öptüm o zaman

burcuuu tümaaayyy nasılsınız kızlar

özleeeeem bebeğem kaç zamandır topikte buluşamıyoruz özledim seni, valla benim bu aralar kalçamdaki romatzimam azdı, sanırım havalardan işte biraz onunla uğraşıyorum onun dışında hamd olsun iyiyim, öptüm senide çok çok

ben 3 yıldır hamile kalmaya çabalıyorum..
sadece hamile olanların topiği mi burası ?
yoksa deneyimlerinizi kullandıklarınız paylaşıyormusunz ?

hoşgeldin canım burdaki canyoldaşı arkadaşlarımın öyle hikayeleri varki yalnız değilsin, kop gel

Yağmurlu bir izmir gunünden herkese selam ve sevgiler kizlar nasilsiniz bakim niye bu topik durgun böyle altta ne yapıyorsunuz merak ediyorum Yasemin buket burcu yok topik çökmüş sesiniz çıksın kizlar:)))

canım doktora gittim rutin kontrol için, zaten bende de bir doktor aşkı her ay giderim, hem çok korkarım doktorun yanına girerken heyecandan bayılacak gibi olurum hem de gitmezsem şişerim , böyle bir manyağım işte, bugün gösterdim rahatladım bide smear verdim,bakalım hayırlsı,senide öptüm senin neyin eksik öperim tabiki

gülcüm ağrıların varmış geçmiş olsun canım , inşallah tez zmanda RAbbim şifa verir, allah yardımcın olsun,şöyle kocaman bir öpücük göndereyimde hemen iyileş bari

anaaaaam herkes hasta, ne oldu bize topluca göze nazara mı geldik acep????

İyi geceler kizlar nasilsiniz

Gül bana şa doktorum soluna yat dedi bizim kiz ters duruyormuş o sebepten dedi galiba birde bugun acayip derecede mide yanmam var ya cok kötu acaba üşüttum mü ki

bebeğem kızın baskı yapıyordur ondandır, yanmayı her hissettiğin 2 yudum bak 2 yudum diyorum süt iç, fazla değil, süt sıcak olmasın, buz gibide olmasın ılıkta olmasın, işte kutusu aç iç, ısıtılmış süt mide yanması yapar normal soğuklukta olsun, bak dene inan ki iyi gelecek, ama 2 yudum unutma

vayyyy gezginci, gezmelerden fırsat buldunda geldin demek, uykucu, eee tosuncuk gelmek üzere, Allah yardımcın olsun

ya buket valla geçen minubüste eve gidiyorum sen geldin aklıma, dedim ki buketin göğüsleri bomba şimdi daha da bir bomba olmuştur, kafam kadar olmuştur dedim aklıma gelen şeye bak sapık mıyım manyak mıyım ???

ovvvv süper, bende de selam söyle, Aslı özledim seni

vayyy ağzını öpeyim, Bediş yazdıklarını okudum Buket'e ne güzel telkinlerde bulunmuşsun, bunları biraz da kendine uygula ikili testinin sonucu çıktı mı canım?

ssedoşşş o kadını bende takip ediyordum, vay arkadaş Allah'ın kudretinin önünde kimse duramaz, vay bee!

canım bugün sen geldin aklıma zaten dua günündü bol bol dua ettim sana , yarın doktor dönüşü mutlaka sonucu yaz, inşallah bebişin sağsalim sağlıkla göbüşünde duruyordur, su içiyormusun su su su su

OHH BEE sayfayı yenileye yenileye bi hal oldumm.. bende anlamadım ama otomatık hesaplayıcı buldum bak ona göre seninn kısmetseee.. erkek olucakmışş bebek..

cinsiyet hesapla | hamilemiyim ? gebelik doğum ovulasyon çin takvimi hafta hafta gebelik sezeryan yumurtlama günü kanama

yasemini güldeni de hesaplayalım burdan

buket ne yapmaya çalışıyorsun hadi 30 sun yada 31, ne olacak rusyaya mı gidecen hollandaya mı kuzum ? bak bence hollandaya git, orda çok ilgi görürsün

allah razı olsunn canım inşallah senin sonuçlarda güzel çıkacak başka bebekle ilgili ne dedi doktor beklemedemi olacaksın ... içiyorum canım su akşam hissettim gibi bebişi ama psikolojikte olabilir canım aklım hep orda bilemedim :)) inşallah canımm iiyidir hepimizin bebeklerii..

ben bakktım bediş o liinkten erkek çıktı aralık ayında hamile kaldım 24 yaşındaydım ocakta 25 oldum ... 24 yaş aralık die baktım 25 yaş erkek dedi.

bende dün gördüm doğuştan rahmi yokmuş hem de bir kadavradan almışlar rahmi, Rabbim nelere kadir.. inşallah tutar...
burcuuuuu dra gidicem demiştin gittin mi

buket ne yapmaya çalışıyorsun hadi 30 sun yada 31, ne olacak rusyaya mı gidecen hollandaya mı kuzum ? bak bence hollandaya git, orda çok ilgi görürsün

kız bak öyle lüzumsuzyerlerde gereksiz zamanlarda aklına gelmiyim, sinirlendirme beni..gelirim yanına alırım ayağımın(yada göğsümün-kiz ezilirsin) altına:))

sağol benim veakar cefakar arkadaşım..çin takbimine göre yaşım 31 miymiş yani???

canım doktora gittim rutin kontrol için, zaten bende de bir doktor aşkı her ay giderim, hem çok korkarım doktorun yanına girerken heyecandan bayılacak gibi olurum hem de gitmezsem şişerim , böyle bir manyağım işte, bugün gösterdim rahatladım bide smear verdim,bakalım hayırlsı,senide öptüm senin neyin eksik öperim tabiki

bebeğem kızın baskı yapıyordur ondandır, yanmayı her hissettiğin 2 yudum bak 2 yudum diyorum süt iç, fazla değil, süt sıcak olmasın, buz gibide olmasın ılıkta olmasın, işte kutusu aç iç, ısıtılmış süt mide yanması yapar normal soğuklukta olsun, bak dene inan ki iyi gelecek, ama 2 yudum unutma

vayyy ağzını öpeyim, Bediş yazdıklarını okudum Buket'e ne güzel telkinlerde bulunmuşsun, bunları biraz da kendine uygula ikili testinin sonucu çıktı mı canım?

SMEAR mi verdin kendi kendine helal olsun sana..

telkin verdiğimm buket değill kuzucuğumm yasoo.. ikili testimm ctesi günü çıkıcak kısmetse.. rahat gibiyimm de mi? farkettiniz mi? Normal gibi değil miyim.. Allah hayırlı,sağlıklı sonuçlarka karşılaştırsın hepimiiizziiiiiinnn sonuçlarını.

amin canım, inşallah seninde yarın herşeyin normal çıkacak, kuzunun kalp sesinide duyacaksın, canım 3 tane yumurtam varmış daha çatlamamışlar, 10 gün boyunca gün aşırı halvet yapın dedi, olmazsa adetliyken gel, hormonlarına bakalım dedi, oh ohh bol bol iç canım

Son düzenleme:

sen yine çinlilere göre gençsinn ben 34 müşümm.. 70 demediğine sevineyim dedimm

canim iyiyim sen nasilsin msjini gormeden cikmisim kusura bakma.

yok canım estağdurullah , bende iyiyim teşşekkür ederim canım

yıla göre hesaplanıyor canım 30 yaşındasın ekleme işini bilmiyorum ama pek takılmıyorum ona

evet canım yaa fazla denk gelemiyoruz ben geliyorum sen çıkıyosun
biraz midem ağırıyor gece yine tuttu fena şekilde ama şükür geçti yemek yiyince biraz yanıyo sanki ama bugün daha iyiyim bişeyciğim yok şimdilik

bende dün gördüm doğuştan rahmi yokmuş hem de bir kadavradan almışlar rahmi, Rabbim nelere kadir.. inşallah tutar...
burcuuuuu dra gidicem demiştin gittin mi

evet canım gittim 3 tane yumoş varmış, çatlamasına daha varmış, bugünden başla gün aşırı şeedin dedi, bende hemen adama telefon açıp söyledim, doktor söyledi bugün görev başlıyor 10 gün boyunca çalışmalıymışız diye, yanında arkadaşı vardı, bu habere sevindi mi üzüldü mü bilemedim, ama görev bu beklemez, onun dışında yarın sabah aç karnına hormonlarıma bakılacak, kan vericem, eğer hamile kalmazsan adetinin 2. günü gel tekrar hormonlarına bakalım dedi, rahim filmi isteyecek diye ödümü ..okuma karıştı, hayırlısı olsun artık

ya evet başıma bela olacak, bide bunlar aklıma gelince sırıtıyorum, millet bana bakıyor manyak mı diye diğer hatırlanma yerini sabırsızlıkla bekliyorum..hemen yazarım..anam ben onların altında nefesim kesilir ölürüm , sonuçta hollandalılarla yarışıyorsun

evet canım içeri doktorun yanına girince korkudan bayılacaktım, nas-ihlas okudum, rabbi yesri çektim, kendime kızdım, zaten o donumu indirdikten sonra bide o açıcı plastık şey varya onu taktıktann sonra rahatladım
valla maşallah canım sen gerçekten bu aralar iyisin yazılarından bile anlaşılıyor, aman maşallah yaptığın duaların sayesinde..cumartesi inşallah herşey çok güzel olacak

Son düzenleme:

inş cnm...iiyi cnm hadi hayırlısı yaseminin bi yumoşu wardı oda bebiş olduu.. rabbim ol dedimi olmayacak hiç bişe yok yolunuz açık olsun canım :)))inş daha üzmesin annesiini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…