Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben bakktım bediş o liinkten erkek çıktı aralık ayında hamile kaldım 24 yaşındaydım ocakta 25 oldum ... 24 yaş aralık die baktım 25 yaş erkek dedi.

kuzuuumm o linkde yıl olarak 2013- 000 = 25 oldu ise oraya yaşını 25 olarak yazıcaksın canımcımm. bişey diyim mi yaso liste yazıyor ya en başa hamiş die mavi yazmış en son yazdıklarını dedim ki hepimizin ki oğlumu olucak kısmetse :) ben yasemininn kızı olucak die hissediyorum. şöyle nazlı bi kız, bi de biliyorsun o gülle dünürler ee gülün oğlu oluyor yasomuzunda kızı olucak gibi kısmetse sağlığıyla inşAllah.. bak şimdi senide kız gibi hissettimm

kız hadi hayırlısı çalışın çalışın çalışmayana ekmek yok
dün evdeyken aklıma sen geldin dedim ki burcunun hamile kalmaması için hiç bi neden yok nerden esti anlamadım belkim malum olmuştur:44:

bedişcim canım baktım ben de erkek çıkıyor.
pazartesi dr a gittik erkek dedi ama kesin olarak önümüzdeki ay söylerim dedi.
bana 2 i testi sordu bir de yaptırmayacağım dedim..
sen bilirsin istersen 2 hafta sonra gel dedi..
sen gittin mi kontrolüne naptın?

evet artık rahat olmak için dua okuyorum çok şükür etkisini gösteriyor.. sende kısmetsee çalışma yapıcaksınnn yaa çin takvimine bakıcaktım ama bı duralım dedmm

sabahlar olmasın....

sen yaptırmıyacak mısın bilmiyordum bende yaptırmazdım doktora şart mı dedimm bi yapacazz dedi.. benim önceden düşükler, dış gebelikler var die istedi die düşünmüştüm ctesi günü kısmetse sonuçları alıcaz gerilmemeye çalışıyorum.. Bu testlerin zaten kesin sonuçluluğu yok die söylüyorlar.. Allah korusun kötü çıkarsa sonuç üzüntü olur işte.

BİRİZİMMMMMMMM Burcummmmm bende seni özledim bebişimmmm
Çalışmalara başlıyormuşsunuz hadi bakalımmmmm hayırlısııı gelsin bebiişlerrrr inşallahhh

evet canım oran olarak veriyorlar 1000 de 1 ihtimal diyor mesela oran ne kadar geniş olursa.
belli bir sınır var 250 de 1 sanırım tam emin değilim ama..sonuç kesin olmuyor yani..
Rabbim öyle sınamasın sağlıkla versin inşallah hepimize..
senin ne çıkıyor cinsiyet çin takviminde?
dr bişey söylemedi mi cinsiyetle ilgili?
bizim doktor alem boy pos aynı baba diyor :)
3,98 cm olmuşta :))

resimlerine baktım canım maşallah hepsi çok güzel, ne güzel çok farklı görüntülere sahipsin yayla,futbol sahası falan çok değişik renkli birisin anlaşılan

ewt cnm hepsinden atmak istedim :)) bide kendimdede çok değşiklikler yaparım saçımın rengi özellikle :)) şimdi sarıyım ama dibim baya geldii 4 parmakk kötü duruyo :) gerçi önemli değil hayırlısıyla doğuruyimm dee her şey düzene girer :)

ohh hadi bakalımmm gün aşırı çalışın tembellik yok Bizde haftasonu başlıyiciğizzz

sen yine çinlilere göre gençsinn ben 34 müşümm.. 70 demediğine sevineyim dedimm

ohh hadi bakalımmm gün aşırı çalışın tembellik yok Bizde haftasonu başlıyiciğizzz

ayy seda şuan senin bu mesajını okurken canım patatesli börek istedi..kol böreği yada açrşaf böreği..çok yağlı olmayacak...ayy inanamıyorummkokusu burnuma geldi.görüntüsüde gözümün önünde..ağzımın kenarlarından ağzımın içine doğru tükrük akıyooo..bu ne yaa..çıldırıyorum galib<aa.:):)))

kızlar mesai bitmek üzere ben kaçar akşama görüşürüz, burcu sen gelme git çalış senin çok işin var

seda ve burcu bol şanslar...
dualarımız sizinle..olacak olacakkkk nisan ayına düşen 2 kişi siz olursunuz belki
yeni hamiş haberleri alalım motive olalım :)

bukeeet aşerdiiiin bende gece uykumda katmer aşermiştim burnuma buram buram kokusu gelmişti yok böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…