- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.941
ben bakktım bediş o liinkten erkek çıktı aralık ayında hamile kaldım 24 yaşındaydım ocakta 25 oldum ... 24 yaş aralık die baktım 25 yaş erkek dedi.
kız hadi hayırlısı çalışın çalışın çalışmayana ekmek yokevet canım gittim 3 tane yumoş varmış, çatlamasına daha varmış, bugünden başla gün aşırı şeedin dedi, bende hemen adama telefon açıp söyledim, doktor söyledi bugün görev başlıyor 10 gün boyunca çalışmalıymışız diye, yanında arkadaşı vardı, bu habere sevindi mi üzüldü mü bilemedim, ama görev bu beklemez, onun dışında yarın sabah aç karnına hormonlarıma bakılacak, kan vericem, eğer hamile kalmazsan adetinin 2. günü gel tekrar hormonlarına bakalım dedi, rahim filmi isteyecek diye ödümü ..okuma karıştı, hayırlısı olsun artık
evet canım gittim 3 tane yumoş varmış, çatlamasına daha varmış, bugünden başla gün aşırı şeedin dedi, bende hemen adama telefon açıp söyledim, doktor söyledi bugün görev başlıyor 10 gün boyunca çalışmalıymışız diye, yanında arkadaşı vardı, bu habere sevindi mi üzüldü mü bilemedim, ama görev bu beklemez, onun dışında yarın sabah aç karnına hormonlarıma bakılacak, kan vericem, eğer hamile kalmazsan adetinin 2. günü gel tekrar hormonlarına bakalım dedi, rahim filmi isteyecek diye ödümü ..okuma karıştı, hayırlısı olsun artık
ya evet başıma bela olacak, bide bunlar aklıma gelince sırıtıyorum, millet bana bakıyor manyak mı diyediğer hatırlanma yerini sabırsızlıkla bekliyorum..hemen yazarım..anam ben onların altında nefesim kesilir ölürüm , sonuçta hollandalılarla yarışıyorsun
evet canım içeri doktorun yanına girince korkudan bayılacaktım, nas-ihlas okudum, rabbi yesri çektim, kendime kızdım, zaten o donumu indirdikten sonra bide o açıcı plastık şey varya onu taktıktann sonra rahatladım
valla maşallah canım sen gerçekten bu aralar iyisin yazılarından bile anlaşılıyor, aman maşallahyaptığın duaların sayesinde..cumartesi inşallah herşey çok güzel olacak
amin canım, inşallah seninde yarın herşeyin normal çıkacak, kuzunun kalp sesinide duyacaksın, canım 3 tane yumurtam varmış daha çatlamamışlar, 10 gün boyunca gün aşırı halvet yapın dedi, olmazsa adetliyken gel, hormonlarına bakalım dedi, oh ohh bol bol iç canım
bedişcim canım baktım ben de erkek çıkıyor.
pazartesi dr a gittik erkek dedi ama kesin olarak önümüzdeki ay söylerim dedi.
bana 2 i testi sordu bir de yaptırmayacağım dedim..
sen bilirsin istersen 2 hafta sonra gel dedi..
sen gittin mi kontrolüne naptın?
bukeeeet bebeğin tekme atıyormuu benimki atıyo
sen yaptırmıyacak mısın bilmiyordum bende yaptırmazdım doktora şart mı dedimm bi yapacazz dedi.. benim önceden düşükler, dış gebelikler var die istedi die düşünmüştüm ctesi günü kısmetse sonuçları alıcaz gerilmemeye çalışıyorum.. Bu testlerin zaten kesin sonuçluluğu yok die söylüyorlar.. Allah korusun kötü çıkarsa sonuç üzüntü olur işte.
fotolar yükledim albümüme :))
resimlerine baktım canım maşallah hepsi çok güzel, ne güzel çok farklı görüntülere sahipsin yayla,futbol sahası falan çok değişik renkli birisin anlaşılan
amin canım, inşallah seninde yarın herşeyin normal çıkacak, kuzunun kalp sesinide duyacaksın, canım 3 tane yumurtam varmış daha çatlamamışlar, 10 gün boyunca gün aşırı halvet yapın dedi, olmazsa adetliyken gel, hormonlarına bakalım dedi, oh ohh bol bol iç canım
sen yine çinlilere göre gençsinn ben 34 müşümm.. 70 demediğine sevineyim dedimm
ohh hadi bakalımmm gün aşırı çalışın tembellik yokBizde haftasonu başlıyiciğizzz
ayy seda şuan senin bu mesajını okurken canım patatesli börek istedi..kol böreği yada açrşaf böreği..çok yağlı olmayacak...ayy inanamıyorummkokusu burnuma geldi.görüntüsüde gözümün önünde..ağzımın kenarlarından ağzımın içine doğru tükrük akıyooo..bu ne yaa..çıldırıyorum galib<aa.:):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?