Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketcim canın istiyorken ye benim iştahım bir kesildi 2 kilo verdim..
eşim etrafımda dönüyo hadi bişey iste alayım diye ne düşünsem ığğğğğ modunda oluyorum :)

buketttttttttttt :)) öle bi anlattınki benimde çekti walla :)) topikçe aşerdik :))

kızlar forum takipi tıkladığım zaman albüme yorumum fotoyla birlikte çıkıyo ama ben albümümü gizledim acaba herkes görebiliyo mu?

bak şimdi kötü hissettim kendimi üzüldüm beni şükürsüz azla yetinmeyen gibi tanımanızı istemem rabbime sonsuz şükrüm....1 tane var nasılsa 2. olmasada olur diyemiyorum kızım çok üzülüyor ben neden tekim yalnızım dior özenior kardeşi olsun die onu gördükçe içim parçalanıor inan.sonra hadi onun istemesini bi kenara koyayım eğer hiçbi hastalığım olmasaydı sebebsiz olsaydı inan ozaman hiç acele etmesdim çabalamazdım ne zmana olursa olsun derdim ama fsh tavan amh çökük kaçınılmaz son menapoz bu nediirya zamanla bile olmayacak hergeçen zaman aleyhime drlar hemen acil yapmazsan tüm yumurtaların biterse mini tüp bile olmaz dedi zaten normal tüp yapmıolar bana olmazmış inanın öğrendiğimden beri dünyam başıma yıkıldı hergün ağladım hala ağlıyorum ... hepiniz haklısınız elifin 1 kızı var sonuçta anneliği tatmış bizim hiç yok diyenlerinizde çok haklı anlıyorum valla hepinizi ama işte insan bazı şeler başına gelmeyince bilemio herkes başına gelen derdi çekio inan varya 1 tane çocuğun bile olsa insanlar yine soruyor 2. nezmanolacak vakti gelmiş beraber büyüt neden olmuo sorununmu var dr git neler neler var başımda hamile kalıp nispet yapanlar kusurlu gibi görenler kısırmı kaldın kızından sonra yoksa deyip dalga geçenler bu insanlarda psikolojimi bozdu kimseye diyemiyorum anlatamıyorum bi annem canım annem sağolsun bilio destek oluo ve eşim başka kimse yok yanımda destek olan ve bilen .......................................................................................................................bu arada yasemin iyiyimiş çok sevindim ya mubdi okudum sağlıkla al kucağına ....................Tümay geçmiş olsun.......................................gülcüm salavat bende çekerim ne diye niyet edecez ..................................burcucum inş test sonuçların normal ve iyi çıkar allah yardımcın olsun.........................mybaby hoş geldin inş en yakın zamanda sende anne olursun...........................hayatumuttur gamzeciminş hayırlı haberler al .................... buket evet sen üstüne görmüştün ama sanki bi ara akıntım var diodun gibi yanlış hatırlamıosam neyse tşk yinede...........bediş inş dualarla daha iyi olcan nefesin düzeldimi azcık ...............unutup atladığım arkadaşlar varsa özür dilerim hepinizi seviyorum

MaşaAllah kuzucuuğuna..
cinsiyet için erkeğe benziyor dedi..
ben zaten çok erkek hissettim gülden hep, kız dese şaşırırdım eşim sanki kız istiyormuş gibi davrandı sordum yok yaa dedi ama neyse Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşAllah

elifcim ben anlıyorum seni gerçekten seninkide çok zor bişe biyerde bi yawrun war tabiki şükrediyosun 2. istemende çok normal bunun için üzülmende sende bizi anlıyosun zaten ...
benim bi tanıdığım war 4 yaşında oğlu wardı 2. yapıyodu olmuyo doktorlara falan gitti sonra eşi gitti eşinin spermleri birleşik dolanıyomuş doktor çocuğunuz olmaz ameliyat diyo adam karar weriyo ameliyata pazartesi ameliyat olacaktı eşi cuma günü hamile oldıuğunu öğrenmişti adamda ameliyat olmadı o kadar güzel bi kızı oldu maşşalah... üzülüyoruz tabi çok normal allah sabır wersin hepimize we hiç bi zaman umudumuzu kaybetmeyelim inşallah ..sen elinden geleni yap canım tedawini ol inşallah 2. side gelecek canım .

Ben ne doğuracam bediş onuda bi yaz,rahatlayayım

Oyy canım benim, Rabbim ol demedikçe biz ne yapsak boş, Allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın, bu ay herkes benim üzerime çalışıyor...anaaaaam
fotolar yükledim albümüme :))
Ya sen ne şeker ne güzelsin gamzeeeee maşallah canım, saçlarına bayıldim, bide göbeğin büyünce göbüşlü reminide koy maşallah lukum

sabahlar olmasın....
Ee sen rahatsın, dükkanı kapattın tabı :nazar :

BİRİZİMMMMMMMM Burcummmmm bende seni özledim bebişimmmm
Çalışmalara başlıyormuşsunuz hadi bakalımmmmm hayırlısııı gelsin bebiişlerrrr inşallahhh
oyyy canım çalış sende çalış, peşpeşe olsun hepimizin ki...bu ay en az 4 hamiş istiyorum ona göre, hadi kolları sıvayın vira bismillah

ohh hadi bakalımmm gün aşırı çalışın tembellik yok Bizde haftasonu başlıyiciğizzz

yani, sen,ben aslı bu ay aynı anlarda halvette olacağız desene...hadi bol bereketli olsun sedoşuuuum

yav seda halvetten basediyo sen börek diyorsun,nasıl bir beyin frekansı bu du bakalım sen daha avakado aşereceksin sözün var bana

sağol cnm çok teşekkür ederim biz topic çe güzeliz bebişimi öğreniyim iyi diye allah nasip ederse karnımda çıksın tam onuda atmak istiyorum :))

ayyy kızlar ne yazmışınız okuyamadım yaa hepsini be yaaa benim tansiyon 14 lerde gezio çarpıntım güm güm güm ilac başlıcaklar sanırım kızım 380 gr olmuş teyzoşlarııı
inş canım stresten değil benimki bi skıntı var hayırlısı

masallah minik güzel kızına 8.aydan sonra haftada 1 çağırır nst falan çekiorlar zaten merak etme canım

bol bol dinlen herşey güzel olucak inş kızımla seni

Günaydın canlar... Ayşecim duanı okudum canım...
bütün kış koruudum kendimi ama sanırım şimdi hastalanıyorum boğazım şişti kulaklarım tıkalı üffffffff.....
geçmiş olsun canım bol bol meyve ve ballı ıhlamur ii gelioo ben öyle atlattım

hadi canım hayırlısı inş sendende bebiş haberi alıcaz tez zamnda allah gönlüne göre versin hiç milleti takma sen onlar bizim kadar hasretini çekmedikleri için anlayamıyorlar boşver cahille tartışılmaz :13:

Canım çok teşekkür ederim sağ ol ben seni çok iyi anlıyorum sen sadece bize göre biraz daha şanslısın anneliğin nedemek olduğunu biliyorsun inşallah kızının birde yakışıklı bir kardeşi olurda anneliği taçlandırırsın :))) Canım ama sakın umut kesme olurmu kim ne derse desin rabbim oldedikten sonra istersen dünyanın en iyi doktoru olmuyacak desin olur umutsuz olma rabbime sığın...

nasıl albüme foto yüklüonuz bende ösendim şimdi

profiline gir cnm sol tarafta arkadaşlarının olduğu yerin üstüne albüm oluştur diyo galiba sonra başlık diyo açıklama bide albümü kimler görebilir diye ordan başlatıyosun cnm sonra foto yüklüyosun dosya seçip

Kızla hani doktorlar çok umutsuz konuştuğu için karamsarlığa kapılmıştım herşeyi bırakmıştım ya şu rahim nakli yapılan kadından çok etkilendim benim Allah'ıma çok şükür rahmim var, düzenli adet oluyorum,hamile kalabiliyorum ve en önemlisi bir şekilde 36. haftaya geldiysem inşallah bebeğimi kucağımada alıcam beni anlıycak bana destek olucak bir doktor bulmam şart işe en yakından yaseminin doktorundan başlıcam onunla görüşücem büyük proflar kendilerinin kalitelerini düşürmek istemiyor ama uzmanlar daha sevecen en ince detaya kadar inceliyor inşallah içime sinecek bir doktor bulurum ve anne olurum...

canım allahın mucizelerii karamsarlıktan çık en yakın zamanda doktora git ne gerekiyosa yaptır.. tabiki anne olacaksınn canım hepimiz olacaz inşallah allahın izniyle dualarımızla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…