- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #22.961
ayy seda şuan senin bu mesajını okurken canım patatesli börek istedi..kol böreği yada açrşaf böreği..çok yağlı olmayacak...ayy inanamıyorummkokusu burnuma geldi.görüntüsüde gözümün önünde..ağzımın kenarlarından ağzımın içine doğru tükrük akıyooo..bu ne yaa..çıldırıyorum galib<aa.:):)))
bukeeet aşerdiiiin bende gece uykumda katmer aşermiştim burnuma buram buram kokusu gelmişti yok böyle bişey
nisan ayının adayı benim kaptırmamben saksımıyım
ayy seda şuan senin bu mesajını okurken canım patatesli börek istedi..kol böreği yada açrşaf böreği..çok yağlı olmayacak...ayy inanamıyorummkokusu burnuma geldi.görüntüsüde gözümün önünde..ağzımın kenarlarından ağzımın içine doğru tükrük akıyooo..bu ne yaa..çıldırıyorum galib<aa.:):)))
senin yine bir çocuğun var bir şekilde kapanır ağızları öyle böyle var bir tane Allah bağışlasın ama hiç olmayınca sürekli sorular oluyor işte olmuyor mu neden olmuyor sorun kimde yani bunları söylemeye hak görüyorlar kendilerinde özele ne kadar meraklılar anlamıyorum ben bir kere bir kişiye sormuş değilim kendi anlatmazsa işte burada bayan bayana soruyoruz anlatıyoruz ama o kişiler hiç düşünmüyor ya üzecekmiyiz kıracak mıyız en yakınların yapıyor bunu.. Sen de deseydin o öptürmücem sana diye mesaj atana benim yavrum var bol bol öpüyorum zaten senin çocuğunu öpmeme gerek yok istemezsen neden öpeyim deseydin.. Hayret valla. Olmazsa olmaz napalım dünyanın sonu değil ya eşimin de öyle bir takıntısı yok asla. Napalım olmazsa gezwriz tozarız eğleniriz diyor ama ben sonuna kadar zorlucam imkanlarımı elbette. Rabbim bilir hayırlısını bebek olupta evde huzurum olmayacaksa ileride ayrılacaksak birşe olacaksa olmasın hayırlısı herşeyin biz bilemeyiz Rabbim bilir.
buketttttttttttt :)) öle bi anlattınki benimde çekti walla :)) topikçe aşerdik :))
ben gördüm çok beğendimmmkızlar forum takipi tıkladığım zaman albüme yorumum fotoyla birlikte çıkıyo ama ben albümümü gizledim acaba herkes görebiliyo mu?
evet canım oran olarak veriyorlar 1000 de 1 ihtimal diyor mesela oran ne kadar geniş olursa.
belli bir sınır var 250 de 1 sanırım tam emin değilim ama..sonuç kesin olmuyor yani..
Rabbim öyle sınamasın sağlıkla versin inşallah hepimize..
senin ne çıkıyor cinsiyet çin takviminde?
dr bişey söylemedi mi cinsiyetle ilgili?
bizim doktor alem boy pos aynı baba diyor :)
3,98 cm olmuşta :))
ben gördüm çok beğendimmm
kuzuuumm o linkde yıl olarak 2013- 000 = 25 oldu ise oraya yaşını 25 olarak yazıcaksın canımcımm. bişey diyim mi yaso liste yazıyor ya en başa hamiş die mavi yazmış en son yazdıklarını dedim ki hepimizin ki oğlumu olucak kısmetse :) ben yasemininn kızı olucak die hissediyorum. şöyle nazlı bi kız, bi de biliyorsun o gülle dünürler ee gülün oğlu oluyor yasomuzunda kızı olucak gibi kısmetse sağlığıyla inşAllah.. bak şimdi senide kız gibi hissettimm
kız hadi hayırlısı çalışın çalışın çalışmayana ekmek yok
dün evdeyken aklıma sen geldin dedim ki burcunun hamile kalmaması için hiç bi neden yok nerden esti anlamadım belkim malum olmuştur:44:
Ya sen ne şeker ne güzelsin gamzeeeee maşallah canım, saçlarına bayıldim, bide göbeğin büyünce göbüşlü reminide koy maşallah lukumfotolar yükledim albümüme :))
Ee sen rahatsın, dükkanı kapattın tabı :nazar :sabahlar olmasın....
oyyy canım çalış sende çalış, peşpeşe olsun hepimizin ki...bu ay en az 4 hamiş istiyorum ona göre, hadi kolları sıvayın vira bismillahBİRİZİMMMMMMMM Burcummmmm bende seni özledim bebişimmmm
Çalışmalara başlıyormuşsunuz hadi bakalımmmmm hayırlısııı gelsin bebiişlerrrr inşallahhh
yani, sen,ben aslı bu ay aynı anlarda halvette olacağız desene...hadi bol bereketli olsun sedoşuuuumohh hadi bakalımmm gün aşırı çalışın tembellik yokBizde haftasonu başlıyiciğizzz
sağol cnm çok teşekkür ederim biz topic çe güzelizBen ne doğuracam bediş onuda bi yaz,rahatlayayım
Oyy canım benim, Rabbim ol demedikçe biz ne yapsak boş, Allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın, bu ay herkes benim üzerime çalışıyor...anaaaaam
Ya sen ne şeker ne güzelsin gamzeeeee maşallah canım, saçlarına bayıldim, bide göbeğin büyünce göbüşlü reminide koy maşallah lukum
Ee sen rahatsın, dükkanı kapattın tabı :nazar :
oyyy canım çalış sende çalış, peşpeşe olsun hepimizin ki...bu ay en az 4 hamiş istiyorum ona göre, hadi kolları sıvayın vira bismillah
yani, sen,ben aslı bu ay aynı anlarda halvette olacağız desene...hadi bol bereketli olsun sedoşuuuum
yav seda halvetten basediyo sen börek diyorsun,nasıl bir beyin frekansı budu bakalım sen daha avakado aşereceksin sözün var bana
inş canım stresten değil benimki bi skıntı var hayırlısıtmm cnmm sağol sanada geçmiş olsun inşallah düzelecek benimde hastaneye gittiğimde nabzım yükseliyo ilk gitmemde 17 ye çıkmıştı sonra 15 sonra düzelmmişti dewam etse bende gidecektim kalp doktoruna..heyecanlandım mı çıkıyo canım... inş düzeliriz :))
Selam kizlar nasilsiniz
Biz bugun doktor kontrolümüze gittik kızım 1300kg boyu 38cm olmuş kızım yine herzamanki gibi cok hareketliydi bize poz veremedi ama doktor teyzesi burnu kalkik yuvarlak yüzlü ve dolgun dudakli guzel bir kızımın olduğunu söyledi teyzoslari ve tahmini dogum tarihimiz Haziran'ın 24'den 19'a düştü ve 29. Haftamıza atladık hayırlısı ile
Bendeni gelişim ise 1 ayda 1.5 kilo almişim doktoruma göre fazla dikkat et dedi bu ara ekmegi cok kaçırdık ondan olmalı sanırım ve kızımın bası yukardaydi bir daha ki aya uygun pozisyona geçmesini umuyorum dedi ve 1 Aya rendevu verdi kizlar cok degil mı sizce 8. Ayımı doldurmuş oluyorum oysa daha sık gitmemiz gerekir degil mı bu aylarda birde megnezyum yazmasını istedim ağrılar icin kalsiyum kullandığım icin ikisini bir arada kullanmanın dogru olmayacağını söyledi yine kan ilacımızı alıp geldik iste benden haberler bu kadar:)))
Benim en değerli canim arkadaşlarim, Allah hepinizden razi olsun, kimin gönlünde hayırlı ne istek varsa rabbim versin tez zamanda.
Gecmise bir goz attim nekdadr mutlu oldum, nekadar duygulandım. Tek yürek olup bana dualar edip teselliler yazmissinu Hemde hepiniz. Canimsiniz.
Dun hep peceteye wc den sonra birkac damla leke geldi. Bu sabah gormedin oyle biset, insallah durmustur. Sizin dualarinizla buna cok inaniyorum. Esin bugece gelecekmis insallah onnada sevindim. Bu hafta ise gitmiycem zaten. Acaba eve mi dobsem burda mi kalsam bilemiyorum.
Bende durumlar boyle, dualarizida olayim hep olurmu. Canlarim benim.
geçmiş olsun canım bol bol meyve ve ballı ıhlamur ii gelioo ben öyle atlattımGünaydın canlar... Ayşecim duanı okudum canım...
bütün kış koruudum kendimi ama sanırım şimdi hastalanıyorum boğazım şişti kulaklarım tıkalı üffffffff.....
Kızlar bende çok sevinçliyim. Bir arkadşaım var başka topikten konuştuğumuz yazışıyoruz özelde falan da. Benim gittiğim hastanaye gidiyoe acıbademe o da aşılama yaptıracak. Benim doktruma gidiyor. Bende tüp bebek merkezi ile ilgili haber bekliyordum açılacağıo kesindi zaten başlamışlardı yerine, ona söylemiş dr makineler geldi kurulacak diye ay bir sevindim ki. Sanki bebeğimin müjdesini almış gibi oldum. Geçen hafta moralim çok bozuktu.Kuzenimin karısı ile konuşuyoruz face da ee hadi yok mu daha benimkiyle aranızda bir gün var biz yaptık 5 yaşına geldi falan dedi bende dedim kısmet hayırlısı. O da yengemden aşılama yaptırdığımı öğrenmiş teyzem yengeme oda gelinine demiştir büyük ihtimal. Ay olmayacak sizin galiba tedavi de olmamış ne yapıcan artık evlatlık alırsın sende napıcan senin de kaderin buymuş yazık üzme kendini zor ama falan ben çocuğumun olmamasını düşünemiyorum ikinciyi de yapıcam falan ki bu insanlar kıt kanaat geçiniyorlar zaten borçla harçla bana ağladığı zamanları da biliyorum ama ben hiç böyle yapadım ona yanii. Boşanmanın eşiğine geldiler kuzenim boşayacaktı kararlıydı ben caydırdım yapma etme çocuğunuz var diye şimdi bana bunları diyor. Ben de daha herşey bitmedi tüp yaptırıcaz bu zamanda herkes tüp bebek yaptırıyor ayıp bişi değil dedim olmazsa evlatlıkta alırım hiç gocunmam dedim. Evimde eşimle mutluyum o da yeter bize çocukla saadet olmuyor sen daha iyi bilirsin dedim sonra çıkmam gerek işlerim var dedim çıktım ama çok moralim bozuldu yanii çocuk olmamasına falan değil kesinlikle bu şekilde yardım ettiğim destek olduum insanların bu şekilde konuşabilmesine bozuldum daha iki dünya bir araya gelse biraraya da gelmem onunla.
bak şimdi kötü hissettim kendimi üzüldümbeni şükürsüz azla yetinmeyen gibi tanımanızı istemem rabbime sonsuz şükrüm....1 tane var nasılsa 2. olmasada olur diyemiyorum kızım çok üzülüyor ben neden tekim yalnızım dior özenior kardeşi olsun die onu gördükçe içim parçalanıor inan.sonra hadi onun istemesini bi kenara koyayım eğer hiçbi hastalığım olmasaydı sebebsiz olsaydı inan ozaman hiç acele etmesdim çabalamazdım ne zmana olursa olsun derdim ama fsh tavan amh çökük kaçınılmaz son menapoz bu nediirya zamanla bile olmayacak hergeçen zaman aleyhime drlar hemen acil yapmazsan tüm yumurtaların biterse mini tüp bile olmaz dedi zaten normal tüp yapmıolar bana olmazmış inanın öğrendiğimden beri dünyam başıma yıkıldı hergün ağladım hala ağlıyorum ... hepiniz haklısınız elifin 1 kızı var sonuçta anneliği tatmış bizim hiç yok diyenlerinizde çok haklı anlıyorum valla hepinizi ama işte insan bazı şeler başına gelmeyince bilemio herkes başına gelen derdi çekio inan varya 1 tane çocuğun bile olsa insanlar yine soruyor 2. nezmanolacak vakti gelmiş beraber büyüt neden olmuo sorununmu var dr git neler neler var başımda hamile kalıp nispet yapanlar kusurlu gibi görenler kısırmı kaldın kızından sonra yoksa deyip dalga geçenler bu insanlarda psikolojimi bozdu kimseye diyemiyorum anlatamıyorum bi annem canım annem sağolsun bilio destek oluo ve eşim başka kimse yok yanımda destek olan ve bilen .......................................................................................................................bu arada yasemin iyiyimiş çok sevindim ya mubdi okudum sağlıkla al kucağına ....................Tümay geçmiş olsun.......................................gülcüm salavat bende çekerim ne diye niyet edecez ..................................burcucum inş test sonuçların normal ve iyi çıkar allah yardımcın olsun.........................mybaby hoş geldin inş en yakın zamanda sende anne olursun...........................hayatumuttur gamzeciminş hayırlı haberler al .................... buket evet sen üstüne görmüştün ama sanki bi ara akıntım var diodun gibi yanlış hatırlamıosam neyse tşk yinede...........bediş inş dualarla daha iyi olcan nefesin düzeldimi azcık ...............unutup atladığım arkadaşlar varsa özür dilerim hepinizi seviyorum
nasıl albüme foto yüklüonuz bende ösendim şimdi
Kızla hani doktorlar çok umutsuz konuştuğu için karamsarlığa kapılmıştım herşeyi bırakmıştım ya şu rahim nakli yapılan kadından çok etkilendim benim Allah'ıma çok şükür rahmim var, düzenli adet oluyorum,hamile kalabiliyorum ve en önemlisi bir şekilde 36. haftaya geldiysem inşallah bebeğimi kucağımada alıcam beni anlıycak bana destek olucak bir doktor bulmam şart işe en yakından yaseminin doktorundan başlıcam onunla görüşücem büyük proflar kendilerinin kalitelerini düşürmek istemiyor ama uzmanlar daha sevecen en ince detaya kadar inceliyor inşallah içime sinecek bir doktor bulurum ve anne olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?