Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

[SUP][/SUP]
O zaman dogru yerdesin kuzum Allah yardımcımız olsun Rabbim en kısa zamanda sanada olmayanlarada nasip etsin cok zor baskalarını çekmek zorunda olmak daha da zor imtihan Rabbim kimseye ol demedi mi olmuyo iste herseyin hayırlısı olsun tekrardan his geldin aramıza:))

Buket tatlim nasılsın montofon ineklerine dönmüşsün dediğine ohh ne guzel evlat sahibi olmak bu iste şikayet edemezsin tatlim:)))

Gül hoş geldin tatlim nasılsın bugun tipik bos bende nöbet tutuyordum senden aldığım salavatı unutmuştum seni görünce aklıma geldi tatlim ben bı duş alıp okuyayım sana mesajla bildiririm cnm

Gül hoş geldin tatlim nasılsın bugun tipik bos bende nöbet tutuyordum senden aldığım salavatı unutmuştum seni görünce aklıma geldi tatlim ben bı duş alıp okuyayım sana mesajla bildiririm cnm
hoşbuldum tatlımm cok şükür iyi diyelim iyi ollaım başım ağrıyo ara ara başka bişi yok cok şükür sen nasılsın canım bebişin nasıl 13 nisanda kntrole gidicez iple çekiyorum :)

tamam oku canım bana msj atarsın ALLAH razı olsun..

Günler uzadı eşim eve daha geç geliyo ve ben sabahtan akşama kadar yanlız başıma çok ama çoook sıkılıyorum
malesef evde olunca öyle oluyo canımm benimkide 6da gelio bazen mesaiye kalıyo 9da gelio....

olsun üzülme az kaldı bebişlerimiz gelince onla vakit çabucak gecer İNŞALLAH..

malesef evde olunca öyle oluyo canımm benimkide 6da gelio bazen mesaiye kalıyo 9da gelio....

olsun üzülme az kaldı bebişlerimiz gelince onla vakit çabucak gecer İNŞALLAH..

Bazen diyorum şu günler çabucak geçsede kucağıma alsam yavrumu, onunla uğraşıcam diye akşamı birden ederim diye düşünüyorum. Bazende diyorumki böyle konuşmayım sonra pişman falan olurum :) Eşimin yanında hele hiç böyle laflar etmiyorum sonra başıma kakar neme lazım
Birde havalarda ısınıyor ya onun bunalımıda var herhalde bende :) Sen napıyosun nasıl vakit geçiriyosun peki :26:

kapattıgıma sevinmiyomki ben..bende de yavaş yavaş tırmalama başlıyo:=)))

laf etmiyom hiç..eve bi baskül alsam iyi olacak herhal..eşim diyoki ben tombiş bebekleri seviyorum bol bol yee.dedim o beli olmaz..bazısı bebeği besler bazısı kendini..

bende ş,md, yarım kilo börek almıştım onu yiyom ayıptır demesi..ay manyağım ben yavv

iyi olmana çok sevindim tatlım rabbim şifasını eksik etmesin inş sende dikkat et kendine iyice emi

slm kızlar herkese nasılsınız bakalım kızlar dün zeynep doktora gideceğini söylemişti bu gün haber alan var mı ne dedi doktor
7veren gül rumuzlu arkadaşım adını sormayı unuttum dün özür dilerim sen nasıl oldun bugün
ve diğer tüm melek anneleri ve anne adayları nasılsınız bakalım

Valla canım bende evdeyim yerine göre hiç çıkmıyorum dışarı..sabah kalkıyorum 9-10 gibi kahvaltı yapıyorum sonra evi toparlıyıp biraz oturup yatıyorum :) biraz uyuyorum yine sonra yemek yapıyorum ev işi fln tv izliyorum nete bakıyorum derken akşam oluyo...

bebek gelince ona bakarken izlerken bile vakit gecer canım olsunda sağlıkla :) bişi kalmadı az daha sabır tam havaların güzelleşmesine denk gelio zaten

Aynıyım canım bi değişiklik yok, herhalde doğurana kadar böyle topal halimle dolanıcam ben ortalarda
Adımda Gül bu arada

Aynı şeyleri yapıyoruz ama benim psikoloji seninkinden bozuk Benim kendime bi meşgale bulmam lazım önerilerinizi alabilirimm baayanlar

bukett çin takvimi rus takvimi takılma insan merak edio bende bakmıştım başlarda hep kız diodu :)))yanlış onlar yanlışş..

şekerler ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi yarı 33. haftamıza ayak basıyoruz hayırlısıyla

evden çık biraz dolaş canım..komşun varsa ona git o gelsin ne bilim örgü ör..bilmiosan netten baka baka yapmaya calış..odasını hazırla. vs vs..

Güle güle canım görüşürüz
Çin takvimine bende bakmıştım, benimkide tutmadı

evden çık biraz dolaş canım..komşun varsa ona git o gelsin ne bilim örgü ör..bilmiosan netten baka baka yapmaya calış..odasını hazırla. vs vs..

Komşum yok
Örgü örmeyi bilmiyorum Nettende baktım bildiğim şeylerle neler yapabilirim diye hiç bişey bulamadım
Onun için bişeyler yapmak istiyorum da bakalım bu hafta alıcam malzemeler bişeyler.. Sağol adaşım yardımların için

yok tatlım ya o zamana kadar geçer inş öyle düşünme sıcak tut kendini
havalar çok güzelleşti artık al bebişi biraz yürüyün bence tatlım insan evde durmsktan çok bunalıyo hamilelikte

Güle güle canım görüşürüz
Çin takvimine bende bakmıştım, benimkide tutmadı
bilmem işte ne bileyim..merak...

ay öylemi yaa..
:))
bu arada arştırırken şunu okudum...erkek bebek bekleyen annelerin başı ağırırmış hep:))

yok tatlım ya o zamana kadar geçer inş öyle düşünme sıcak tut kendini
havalar çok güzelleşti artık al bebişi biraz yürüyün bence tatlım insan evde durmsktan çok bunalıyo hamilelikte

İnşallah geçer canım bakalım :)
Eşim gelsinde kafa dağıtayım biraz Sanırım artık gündüzleride çıksam iyi olacak haklısınız

bilmem işte ne bileyim..merak...

ay öylemi yaa..
:))
bu arada arştırırken şunu okudum...erkek bebek bekleyen annelerin başı ağırırmış hep:))

Belkide ben yanlış bakmışımdır, çünkü pek bişey anlamadan baktım dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…