Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çoookkk tşk ederim gamzecim böyle mucizeler duyunca inan gözlerim doluyor onlar adına çok seviniyorum rabbimin merhameti hikmeti kudreti büyük sende inş sağlıkla al yavrunu kucağına sorunsuzca kolayca dünyaya gelsin inş çok içten aminnnn diyorum cnm

sağol tümaycım amin inş. rabbim sanada inş. hayırlı bi doktor çıkarsın karşına sana yararı dokunan ve bu defa inş sağlıkla al kucağına cnm doğduğu günleri yürüdüğü günleri büyüdüğü günleri gör aminnnnnnnnnnnnnnn

gittim canım.dediğim gibi her gittiğim doktor öncekinden daha kötüsünü söyledi buda geleneği bozmadı.11 de çıktım doktordan daha yeni kafamı topluyorum.insan ne yaşarsa yaşasın alışamıyor.her seferinde yeni duymuş gibi yıkılıyor.şimdi doktor dediki: benim canım çikolata kistim ben görmeyeli baya büyümüş,6cm olmuş.kesinlikle ameliyatla alınmalıymış makata kadar dayanmış,ayrıcaa nur topu gibi birde miyomum olmuş 2,5 cm.ayrıca enfeksiyon varmış,ayrıca tüplerdeki sıvı zaman içinde kana karışıp zehirleyebilirmiş ayrıca bende pico varmış;bu ay 35 günde olmamda o yüzdenmiş çünkü ilerledikçe adet süreside artacakmış.vel hasılı senin bir gün bile bekleme lüksün yok.yaş gelmiş 30 a.hayatından çalıyorsun.önümüzdeki hafta ameliyat edelim dedi.senin beklemen cahillik olur kangren olan ayağı kestirmem demek gibi bişey dedi.
Amaaaaaaaaaa sevinmeliymişim çünkü tüp bebekte picoluların şansı daha fazla olurmuş!
isyan etmek istemiyorum ama canım çok sıkkın.40 tane doktora gittim bi tanesi tutupta sende pico var demedi.kadın tüp bebekte 18 yumurta toplanmasından zaten belliymiş diyor.ayrıca ca 125 değerim yüksek çıktığı için tüp bebeği durdurup ertesi ay yeniden denemişlerrdi.o kist varken değer yüksekken zaten tüpte şansın yokmuş.önce kisti temizleyip sonra tüp yapmaları lazımdı dedi.bu halde yaptıkları için muhtemelen hidrosalpenks gelişmiştir dedi.yani herşey bi sonraki aşamayı tetiklemiş.şimdi siz söyleyin bu sefer öyle olmayacağını nereden bileyim? şu anda tek olumlu şey fsh değerimin düşük oluşu yani rezervimin yaşıma göre iyi durumda oluşu ya ameliyatta yumurtalığıda zedelerlerse? offffffffffff napcam bilmiyorum.yarın karar vermem lazım.ona göre randevu verecek.yoğun bi doktor.bende beklemek istemiyorum.ameliyattan falanda korkmuyorum yarın desem gider olurum Allah ın izniyle ama işte dediğim gibi her yıl bi başka sorun daha ekleniyor.ya gene aynısı olursa? nolur dua edin.didem ve mesude den başka beni merak eden olmamış.tüm günü satır satır okudum ama genede belki dua eden olur.nolur dua edin başka bi sorun çıkmadan atlatayım şu aşamayı.herkese iyi geceler.Allah a emanet olun

saat gene bir oldu.biliyorum uyuyamıcam ama genede yatıp dinleneyim birz.sabah 7 olmadan kalkıyorum.ruhum yorgun bedenimde yorgun olursa yarın akşamı edemem.hepinize iyi geceler

çokk geçmiş olsun canım bi doktora daha gözük istersen sonra ameliyata karar wer derim .. bak cnm çözümü war olmayacak bişe yok alllah nasip edecek inşallah iyi düşünelim ki iyi olsun belki ameliyat olman gerekiyo her işte bi hayır war cnm üzülme ne olurrr.. edecem canım senin için dua rabbim kabul etsin inş..

cnm allah yar ve yardımcın olsun sen bana demiyomuydun Allahtan ümit kesilmez inş sanada şifa verecek dualarımda olacaksın rabbim hayırlı kapılar açsın inş. benim bi tanıdığımda oldu ameliyat ve hemen hamile kaldı yumurtalığı zedelenmemiş rabbim yüzünü güldürsün inş.

Ebru ve Gamze dualarinizi okudum. RABBIM kabul eylesin. Kimse yorum yapmiyor ilgilenmiyor yazdiklarimla ama ben yinede soylemek istiyorum.bugun doktora gittim. 11mm sag tupte yumurta var 42 gun oldu adet olmayali. Doktor bu yuksek fsh ile yumurta gelismesi imkansiz dedi sasirdi. Her sey normal gozukuyor neden yuksek fshen anliyamiyorum dedi ve sustu. Tiroid hormonu tahlilleri istedi. Rahim rontgeni istedi kizlar bu konuda deneyimlerinize ihtiyacm var. Istanbul avrupada nerede ne kadar ucrete cekildiniz ve nasil oluyor agri sizi varmi. Memnun kaldinizmi onerebilceginiz hastane isimleri varmi? Ha birde yarin tiroid ultrosonu yapcaklar. Esimdende sperm tahlili istediler. Su sonuclar ciksin. Ne olacak merak icerisindeyim. Rabbim hastane kapilarinda süründürmesin. Cok zor. Lutfunu ve keremini uzerimizden eksik etmesin. Nimetini dogal yollarla hayirli saglikli sihhatli bir sekilde nasip etsin. Bizi evlar yokluguyla ve evlat sagligiyla imtihan etmesin. Allah peygamber efendimize hayirli bir ummet olacak , vatana hayirli nesiller yetistiren kiymetli Analar olmayi nasip etsin. BU DUALARIMIZDA insaallah samimi ve ictenizdir. Eger degilsek rabbim kalbimize indirsin. Evliliklerimizi hayirli saglikli bir evlatlarla taçlandirsin insaallah. El fatiha.

amin cnm ben görmedim yazılarını senindemi fsh yüksek kaç çıkıyor tahlilde rabbim hepimize şifalar versin isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun hayırlısıyla......

mervecim sanada mrb bişi sorucam geçici menapoza girip çıkan senmiydin cnm yanlış hatırlamıyosam nasıl çıkabildin bende aynı durumdayım
cnm ben 2274. sayfadaydı galiba yukarıdakileri yazmıştım sana ama görmedin sanırım cvp vermedin bana fsh benimde yüksek ve erken menapoz dedi dr tedavi sürecini ve fsh değerin kaç onu yazarsan sevinirim
bu arada tekrar geçmiş en kısa zamanda kucağın bebişlerle dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…