Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım Rabbim sabır versin. Eminimki çok zorlanıyorsundur... İnşallah onlarda en kısa zamanda ayrı bir eve çıkarlar. Sende rahat edersin :)

Gözün aydın, sonra durumdan haberdar et bizi :78::107:

Ayrı eve çıkmaları biraz uzun zaman alıcak kredi ödüyolar kredinin bitmesini beklicekler enaz iki sene en çoğuda bizimle hep kalmak istiyor

iyi akşamlar kızlarr gelemedim gün içinde yine yoğunluk olunca. Bu reglimde tam bitecek gibiydi bugün yine baya gelmiş anlamadım birşey valla. Yarın 30 Ağustos tatili ohhh keyif yapıcam evde.

Eşlerden konu açılmış evde kendimize özenmememiz falan. Ben çalışıyorum işe giderken makyajımı yapıyorum güzelce giyiniyorum eşimle aynı yerde çalışıyoruz fakültelerimiz farklı sadece aynı kampüse geliyoruz eşim kimya hocası ünide. Haliyle arabayla berabrer gidip geliyoruz. Asıl sorun haftasonları. Kalkıyorum pijama ya da geceliği çıkarıp eşofman giyiyorum ve girişiyorum ev işlerine eşimi de evden gönderiyrum adam geliyor saç baş dağılmış üst değiştirilmiş başka eşofman giyilmiş ama falan. Eşim pek rahatsız oluyor gibi değil hatta makyajsız daha çok beğendiğini söylüyor ama son zamanlarda bende kendimi beğenmiyorum psikolojik olarak çok süslenesim gelmiyor neyse ki çalışıyorum da makyaj yapıyorum. Saçım çok kıvırcık sürekli toplamak zorunda kalıyorum ama yakında bir yenilenmeye gideceğim kesin.

arada değişiklik yapmak her türlü iyi gelir canım

canım aşşağı yukarı dertlerimiz düşüncelerimiz hep aynı, dmekki onun için bu topikte hep birbirimizi bulduk. Allahım hayırlısıyla seninde kendi düzenine geri dnmeni nasibetsin rabbim. ama kayınvaldeler genellikle birlikte oturmayı çok istiyorlar benimkilerde öyle söylüyorlar ya bize yada diğer kaynımlara yakın biyere taşınacaklarmış, kafama tkmamaya çalışıyorum şimdilik fydları olur belkide zararları olmaz. zaten sevvinsemde üzülsemde herşey olacağına varacak aman boşver diyip düşünmüyorum.
ama helal olsun aynı evde oturmak çok geniş bir gönüllülük ya, maşallah canım benim sana, Allah sana yazdığı sevapları kat ve kat yazsın inşallah
ooo yaşşasınn demek eşin geliyor hadi bakalım canım benim çok sevindim, inşallah muhteşem olur kavuşmanız
yarın haberleşriz habersiz bırakma merak ederim seni.
bu anlattıklarımı da kimseye anlatmam haa... aramızda kalsın..zaten psikolojik manyağım..

yerim ben seni psikolojiğim benim

Arada ufak defek sorunlar oluyor ama çok büyük problemimiz yok ben eşimle rahat olmak istiyorum tek problem ooo yani bide tek yaşarken yani eşimle ben olunca daha kolay herşey kaaaaaayınvalidem çok zor beğenir
bende takmıyorum artık kafaya herşey olacağına varıyor yapıcak bişey yok eşinle ne yaptın ???erittinizmi buzları...

canım benim en güzeli zaten herşeyi kafaya takmamak, yapabildiğin sürece rahatsın, ama bazen insan illakide kafaya takıyor sebepsiz şeyleri. eşimle iyiyiz ama benim hiç konuşasım yok nedense, geldiğinden beri niye konuşmuyorsun diyip duruyor, ama içimden gelmiyor, hafif bir soğukluk var ona karşı içimde hayırdır inşallah

kırıldığın içindir boşver okonuşuyorsa sende konuş benim eşim olsa hayattta konuşmaz birde zeytinyağı gibi üste çıkar sen yine şanslısın :

Ayrı eve çıkmaları biraz uzun zaman alıcak kredi ödüyolar kredinin bitmesini beklicekler enaz iki sene en çoğuda bizimle hep kalmak istiyor

Hep sizinlemi kalmak istiyor Peki sadece kayınvalidenmi? Birde yaşı falan nasıl gençmi?
İnşallah eviniz bu şekilde yaşamaya müsaittir. Benim tanıdığım bir arkadaş birlikte oturacaksak ev en az 3 odalı ve yatak odasında ebeveyn banyosu olması kaydı ile kabul etmişti. Bizde şimdilik ayrıyız farklı şehirlerde olduğumuz için. Sanırım aynı şehirde olsak bizde birlikte otururuz

kırıldığın içindir boşver okonuşuyorsa sende konuş benim eşim olsa hayattta konuşmaz birde zeytinyağı gibi üste çıkar sen yine şanslısın :
evet canım çok şükür şimdilik o konuşuyor bende herlde yarın açılırı inşallah bugün durgunum nedense

ebeveyn banyolu oda şartı harikaymış, bak süper bir fikir bu, tuttum bu fikri

kızlar benim sağ el nedense çok ağrıyor bugün yazarken ağrıyor anlamdım sebebinide, ben imdilik çıkıyorum.
ikinizide çok öptüm, sizi önce Allaha sonrada birbirinize emanet ediyorum

canım evim musait değil kaynanam genç 48 yaşında 2 oda bi salon ebeveyn banyom yok odanın birinde zaten kayınvalidemin eşyaları var biri yatak odam salonda kamu malı , kaynımda var arada geliyor bekar baştan beraber oturma gibi bişey yoktu aniden oldu 3 yıllık evliyim nisandan beri beraberiz. zaten biz türkler seviyoruz gelinin başına ekşimeyi...

Son düzenleme:

görüşürüz kendine iyi bak stresten olabilir yada bilgisayarda çok kalmaktann

Görüşürüz canım

Aynen öyle canım ya, benim kayınvalide de çok merakla benimle birlikte yaşamaya, halbuki bilse ben hiiiç istemiyorum
Durumun gerçekten zor ama çare olmayınca katlanmaya mecburuz hepimiz. Sonuçta eşimizin annesi. Atsan atılmaz satsan satılmaz misali İnşallah bi mucize olur, biryerlerden bi fırsatlar çıkarda hiç ummadığınız bir anda sizde rahata erersiniz :)

önemli olan beraber oturmak değil ben eşimi çok seviyorum o mutlu olsun diye herşeyi yaparım ama evim müsait değil yatıya misafir almak zor annemler yakın değil gelince yatılı olarak kalmaları lazım bunlar problem yoksa geriisini takmıyorum..

Çook haklısın, onlar gelemezse sen gidersin görürsün anneciğini artık

ayşe ve aynur söylemeyi unuttum tespihlerinizi çektim Allah kabul etsin inşallah .hayırlı hamilelik ve sağlıklı doğum nasip olur hepimize inşallah.BN çıkıyorum herkese iyi geceler ..

Son düzenleme:
s.a hanımlar. yazamıyorum pek. nete gırmeye pek vaktım olmuyor. bu aralar doktorlardayım.belim birden tutuldu. belimde fıtık cıktı. bacagımda dizimin altında kemik gibi bir şişlik olustu. doktor fılm cekti. kemıgımın ıcınde ilik bölgesinde bir kist olusmus. ve kemik kalınlasması olusmus. doktor emar istedi benden bu kadar dua edim ne olursunuz. dualarınızda eksik etmeyin. inş bir şey cıkmaz. eger cıkarsa bunu kaldıramam heralde. bilmiyorum suan gecenın 2si belki o yuzden bıraz duygusala baglamıs olabılırım. ney-seeeee :))) VARDIR BUNDADA BİR HAYIR DİYELİM GEÇELİM =))) Napalım başa gelen çekilir yeterki şifası olsun değil mi :))) ins. sabır versin rabbım hepımızıe dua edın arkadaslar dua edin.....

Son düzenleme:
hayırlı günler kızlar rabia ve gül tesbihlerinizi çektim...
birde kendim ve tüm bebek isteyen arkadaşlarımız için MERYEM VE FETİH suresini okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar hepimizin 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun, Allahım bizi her türlü düşmanlardan savaşlardan karışıklıklardan bölünmelerden korusun inşallah. aminnn.
Rabia ve Gül canlarım şimdi tesbihinizi çekeceğim.

hayırlı günler kızlar rabia ve gül tesbihlerinizi çektim...
birde kendim ve tüm bebek isteyen arkadaşlarımız için MERYEM VE FETİH suresini okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

Allah kabul etsin canım arkadaşım, Allah razı olsun senden inşallah duaarın kabul olur en hayırlı ve en tez zamaanda aminnn

ayşe ve aynur tesbihlerinizi okudum Allah kabul eder inş

ya aranızda glifor kullanan var mı kullanmasam olur mu midemi çok fena bulandırıyo mecbur mu yani kullanmak

aynur ve ayşe arkadaşlarımızın dualarını okudum. Allah kabul etsin.

Allah razi olsun kizlar. Agziniza yüreginize saglik. Rabbim herkesin dilegini verir Insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…