Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hiç moralini bozma hersey insanlar için sadece umudu ve çabalamayı elden bırakma allah yar ve yardımcın olsun canım

günaydın canlar... baş ağrısıyla uyandım bu sabah... umarım siz daha iyi başlarsınız güne...

ben kayseride 2011 yılında 150 tl çektirmiştim hiç bişede hissetmedim şükür kolay geçti rahat olman gerekli rahat ol bak sende bişe hissetmiceksin şimdiden geçmiş olsun

günaydın kızlar

zeynepcim canım bencede doktorun dediği gibi boşuna bekleme kötüyüde düşünme doktora sordunmu ameliyetın herhangi bir zararı olurmu diye bak o sıvı kana karışırsa daha kötü sonuçlar çıkabilirmiş bence bir an önce ameliyat ol

mervecim sorduğun şey hsg ise hiç korkma gayet basit bişey istanbulda olmadığım için fiyat bilmiyorum,ama devlet hastanesindede yaptırabilirsin

k.gamzeeeee fotolarına baktım saçların ne güzel öyle yaaaaaa benim hiç okadar uzun olmadı çok heves ederim ama olmaz sağlıksızlaşır bende kestiririm hele bu aralar oldugu yerde kalıyo uzamıyooo maşallah sana

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]hayatumuttur / k.gamze[/TD]
[TD]03.04.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gamzeciğim senin duanı dün gece okudum yazamadım canım, rabbim kolay doğum nasip etsin, sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah

canım saçın sağlıklı uzaması için 2 ayda bir uçlardan kestirmek lazımmış o zaman hem sağlıklı olurmuş hemde çabuk uzarmış, kuaför söylemişti yoksa saç küsüyormuş

Canımm benimm bunun farkedilmesi de bir şans hiç olmazsa sorununu biliyorsun. Ameliyatını ol kist ve miyom ameliyatları korkulacak ameliyatlar değil yaptır ne kadar süre dinlenmen gerekyorsa dinlen sonra tüp olacaksa tüp olsun. Bende de pco var bir dr gidiyordum yok diyordu birie gidiyordum var diyordu ama artık ultrasonda da gördüm kesin var yani. Önceden yoktu ama eminim ultrasonda öyle görnmüyordu çünkü her ay bir yumurtalıkta yumurta oluyordu şimdi sağ sol her yer yumurta dolu maşalllahh.. Doktorun çok doğru demiş biz pcoluların tüp bebekte şansı çok daha fazla çünkü en baştan zaten iğneleri olmadan ymurta sayımız fazla bizim sadece onları iğnelerle geliştiriyorlar ama sebebsiz infertilite olanlarda zaten ayda bir tane yumurta üretimi oluyor yumurtayı fazlalaştırmak daha zor. Aşılamada ben düşük doz kullandım tabii onda çoğul gebelik istenmiyor kontrol edilemedği için tüpte daha yüksek dozlar kullanılacak yumurtaların hepsi olgunlaşacak düşük dozda bile benim 3 yumurtam olgunlaştı. Bir sorun çıkmaacak inşallah bu aşamayı atlat belki normal yolla bile olur

canımm fındıkzade de radyomar varmış orası iyiymiş rahim filmini çok iyi çekiyorlarmış ağrısız oraya gidebilirsin. Yumurta gelişimi olduğuna göre ümit var demektir aşılamaya da tüp ile iğnelerle o yumurta geliştirilip olgunlaştırabilir yani hiçbirşeyin sonu değil tahlilleri yaptır filmi çektir götür doktora o gerekli tedaviyi yapacaktır.Hayırlısı nasılsa öyle olsun canım benimm..

k.gamze duanı okudum dün akşam canımm..

Gülcüğüm salavatlara devam ediyorum evde olsam hemen biter de çalışınca akşamdan akşama ancak işte ..

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz. Benim tabii ki de uykum var sürünerek kalktım yataktan..

ayliiin güle güle kullanın çok güzelmiş, o üstteki parça değişebiliyormu çocuk büyüdükçe sığmaz herhalde ona

zeynepcim anlaşılan doktorun bilinçli ne yaptığını biliyor bence ona güven ve ameliyatını ol hem zehirlenme riskinde varmış. doktor ameliyatın riskleriyle ilgili bir şey söyledimi dediğin gibi zedelenme riski varmıymış inşallah yoktur ama olursada bir şey olmaz inşallah dualarla girersin ameliyata, bende de pco var tüp bebekte şans çokmuş evet ama normalde de rahim sayısız yumurta oluşturuyor çok ve kalitesiz, sen sıkma canını ameliyatınla her şey yoluna girecektir, Allah yardımcın olsun.

canım fshnin yüksek olması yumurta rezervini düşürüyor senin daha öncede hormonların yüksek çıkmıştı ama adet görüyorsun bence sende çözemedikleri bir şey var yumurtalıkların çalışıyor ama bir şey hormonlarını yükseltiyor olmalı, rahim filmi için korkacak bir şey yok ağrı eşiğin çok düşük değilse dayanabilirsin ben de çok korkmuştum tamam ağrı oluyor ama çok kısa sürüyor dayanılmayacak bir şey değil gecenlerdede sana sormuştum sanırım görmedin mesajımı sen bitkisel bir tedavi görmüyormuydun ben mi yanlış hatırlıyorum bittimi tedavi ve işe yaradımı

çok güzelmiş canım şimdilik ana kucağını koydun herhalde markası ne canım bunun..

evet tatlım anakucağı o 1 yaşına kadar böyle kullanılacakmış... kraft twist canım uzun zaman araştırdık bunu kullanması çok eğlenceli gibi geldi inşallah doğru bi seçim yapmışızdır...

Günaydın kızlar, kendimi çok yorgun hissediyorum. Bütün bi gece bana yine zindan oldu uyuyamadım. Şimdi yatak beni çağrıyo resmen uyu diye, gidicem sanırım yatmaya
Aylin çok güzelmiş canım arabanız, kaça aldınız? Çok kullanışlı bir şeye benziyor, güle güle kullansın inşallah bebeğin

ay canım ya göbek mi çok rahatsız ediyor uyuyamamanın sebebi o mu ki? bebiş doğum sonraasına hazırlık mı yaptırıyor acaba...:)
saolasın canım 900 fiyatı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…