Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

uöutsuzluğa kapılma..kimse benimle ilgilenmiyo diye düşünme..bşimdiye kadar ne dualar ettik birbirimize bi duayı mı esirgeyecezz...Allahın duası olsun..senin durumunda karışık benim gibi..bende endometriozisten ameliyat olduğumda 8 cm di..ama patolojide endo. çıkmadı..laporaskopik yöntemle ameliyat ediyolar, ederken tüplerinede bakar içinide boşaltır..yok miyomuda alacaksa açık ameliyat yapabilir..ameliyattan korkma ama ehil ellerde olması gerek..seninkide benim gibi her geçen gün bi şey çıkıyo,,,bi kisti öğreniyorıum, bi yumurtalaın çatlamadığını öğreniyorum, bi tsh hastası olduğumu öğreniyorum..ama bak Allah ol dedimi hepsi boş..fakat umudunu kaybetme çabalamaya devam et.duaya devam et..ameliyatta hepsini temizlerler..doktorunun dediğini banada yapmıştılar..rüp de de aşılamada da kistin içini boşaltmıştılar:)aşama aşama takip et bi yola girdin ve sonunu getir.Allah yar ve yardımcın olsun..onların umutsuz konuştuğuna bakma..eğer rahjim temizse kimiyom buna engeldeğil(miyomla ham,le kalan arkadaşım var) tüp bbebekle olur çocuğun...bana doktorun dediğini diyorum..ama bak gerek kalmadı..ve muhakkak psikolojik destek all.faydasını göreceksin..

sanada aynı şeyleri söyliycem..allahın duası olsun..Ama senin durumun kafamı karıştırıyo..sen muhakkak başka bir doktora daha gitmelisin bence..çünkü bu adamın anlamadığı şeyler var ağzıyla söylüyo..ve sana tavsiyem, hormonların yüksek ama durum normal miş gibi gözüküyorsa bir endokrinoloğa veya beyin cerrahiye git..doktorunun anlam veremediği şeyi çözmeye çalış.Allah yardımcınız olsun..

canım benimm Allah şifa versinn diyerek başlıyorum.. Tümm şifaya ihtiyacı olanları Rabbim hiç birimizin açtığı eli boş çevirmesin..
ben rahim filmi çektirdim fındıkzade de radyomarda hatta 6 ay kadar korkudan çektiremedim sonra gidiyorsun sana önlük giydiriyorlar ondan sonra spekulmu takıyorum rahim ağzın aşağıda uğraşıyorum biraz dedi sonraaa ekrandan izle dedi ilacı veriyorum dedi verdi 1 dk sürdü sanırım benim kapalı olduğu halde tüpüm hiç bişey hissetmedim ama çok araştırmıştım radyomar bu işin en iyisi gerçektende.. 370 tl gibi bi rakam ödedik, dışarıda da heralde 250 tl gibi istiyorlarmış fazlasıyla değer..

ve rahim filmi çektirden sonra 2-3 ay içinde gebelik oluşuyormuş derlerdi, bende kasımda çektirdim ocakta gebe kaldım takdiri ilahi ama işte herşeyi vesile olarak yoruyorsun ya hani.. şimdi fsh ile ilgili sana şunu söylemek istiyorum ben doktora gittim fsh ölçtüler yaklaşık 2 yıl önce hastanenin en yüksek referansı 10 benim 11 çıktı doktor dedi ki yükselişe çıkmış çocuk istiyorsan acele et, bu hormonu araştırdım sonrasında diyor ki beynin ürettiği bir hormon doktoru aradım yani psikolojik olabilir mi dedim olur dedi düşünmemeye çalıştım falan filan hayıtlar falan bidaha da ölçtürmedim Allah sonumuzu hayr etsin ne diyelim.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün şifa versin inşAllah.

git yat canımm bugünlerinin değerini bil bebek olunca canın istediğinde gidip yatamayacaksın uyu uyuyabildiğin kadar ahh evde olsam vurur kafayı bende uyurdum zaten çalışmazken kalkıp eşimi gönderiyodum sonra kütt yine yatağa.

herkese hayırlı sabahlar........
bilmem işte ne bileyim..merak...

ay öylemi yaa..
:))
bu arada arştırırken şunu okudum...erkek bebek bekleyen annelerin başı ağırırmış hep:))
demek bizimde ondan ağrıyo..:)
tamam canımm..

bugun yine normaldi duygusal değildim takvimi okudum klasik orada son cümleden hıçkırıklara boğuldum şu an da dahil yazmış ya kızlar 1.tiremester sona erdi diye.. hep ağlamak istiyorum bugun.. dış gebeliğimde ağladım günlerce hastane odasında, düşüklerimde şoklara girdim biirr sürü testler hepsinin sonucunda yüreğim ağzımda bekledim ve hiç unutmayacağım an dır hayatımda çapada ordan oradaya kan veriyorum araştırıyorlar nedden düşürüyorum diye iç hastalıklarında mıyım neyim bi hemşire kan alıyor uzattım kolumu tam alıcak kanı pıt düştü gözyaşım 3 çocuğun olucak senin ağlama dedi inandım biliyor musunuz çaresizlik mi, inanma isteği mi? hani şimdi çok korkuyorum yenemiyorum ya bazı şeyleri hepsi yaşanılanlardan eserler.. çok şükür halimize. o yüzden inanın her an iyi bir durumda hep yalvarıyorum Allah a kızlara kısmet et Rabbim hepimiz sevinelim die.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah. Allah hep dua ediyorum hepimizi bizide iyi, sağlıklı, huzurlu, hAyırlıı evlatlarla karşılaştırsın.. ve kızlar rahatsızlıklar ne olurssa olsun ettiğimiz duaların hatrına Rabbim vericek inşAllah. ben eşime dedim ki Allah bilir ama bu işin en kötü yanı belki de testlerde bişey çıkmaması neyin üzerine gidilecek belli olmaması.. ama oda değilmiş.. Allah a gönlümüzü bağlayıp bekleyelim, tabi araştırmaları falanda yapalım edelim de bekleyelimde inşAllah Hepimizin yüzü gülecek.. Rabbim gebe olanlarımıza sağlıkla kucaklarımıza almayı, olmayanlarımıza sağlıkla gebe kalıp kucaklarına almayı nasip kısmet etsin inşAllah.

Canlaaaar günaydım geçmışi hızlıca okudum

ZEYNEPCIM yaşadılların kolay degil ama ben öyle hikayeler okudumki aklın şaşar zor bile olsa seninkinde bir çözüm var, hiç bekleme bu vakte kadar bekledin de ne oldu kendine ettin, duanı et bismillah cek gir ameliyatlarına, hatta ameliyat zamanini yazda sana toplu dua edelim, ayrıca sakın bize küsme tatlım yazmasak bile burda herkes herkesi düşünür kimse ayırt etmez, bunlara takılma şimdi tedavi olma zamanın bana özelden yaz ameliyat saat ve tarihini topluca dualar edelim tespih cekelim sana,içini ferah tut, bu senin için hayırlı bir kapı olacak inşallah

MERVECIM canım daha geçen gün Elifle senin kulaklarını cınlattık, onunda seninle aynı sorunu var, bence kadın doğumdan ziyade hormonlarınla ilgili bir bölüme git, bide burda topikte okumuştun, birisi hayıt suyu ile fsh dengelemiş, bir araştır istersen, annenide götür doktora giderken o ağızlarının payını veriyor, istersen senin içinde toplu dua günü yaparız canım, uzun zamandır gelmiyorsun, gel yaz ne oldu ne bitti,birbirimize destek verelim aklına kötü şeyeler getirme

AYLICIM arabaya bayıldim güle güle kullan, tam benim istediğimden

BEDRIYECIM Rabbim bu zor sınavların sonunda yüzünü güldürdü cok şükür, herkesin derdinin bir vadesi var, Allah sabır versin hepimize

EBRUCUM duani okudum sağlıkla kolaylıkla doğur inşallah

YASEMINCIM sana da dua ettim inşallah iyisindir

Herkese günaydın kizlar nasilsiniz insallah

Gülüm 100 tane salavat çektim haber verim dedim

Bedriyecim cnm benim dualarına amin diyorum ve katılıyorum cok haklisin elimizden geleni yapıp Allah'a bırakıp beklemek gerekiyor Rabbim hakkımızda Hayirli olanları nasip etsin hiçbirşey imkansız değildir zor olabilir ama zoru başarmak en güzeli Rabbim inanıyorum ki o guzel yüreklerinizi ve yüzünüzü güldürecek

sağol tatlım ALLAH razı olsun..

Zeynepcim cnm benim herseyin hayırlısı Rabbim nasip ettikten sonra doktor isterse imkansız desin nafile sen umutsuzluğa kapılma hemen yüreğini ferah tut Rabbim nasip eder insallah ne gelirse haktandir Rabbim gönlüne göre verdin dualarımızı kabul etsin insallah

Buketim ye ye tatlim esın ve doktorun dorun etmediği sürece ilk aylarda benimde iştahım cok açılmıştı sonra ne oldu mide bulantilarindan yemeye hasret kalmıştım afiyet seker olsun meleğine yarasın insallah
Bu arada benim bas ağrılarımda acayip derecedeydi ama kiz tatlim sanırım herkeste uymuyor yada herkesin dediği gibi bebegim bana bı supriz yapabilir:))

Ozlemcim cnm harikasın Yasemin'i aratmiyon biranı sana herkesin dersini biliyorsun

Burcucum ödevin varmış çalısmalara başlamışsın sanırım hafi Hayirli uğurlu olsun yüzünü güldüren o haber daha fazla seni bekletmesin insallah

Gülüm cok sagol bende iyiyim cok şükür masallAh az kalmış sabret biz kızımızı göremedik göstermedi kendini bize pek nazliyiz bu ara insallah sen görürsün ve hersey yolundadir tatlim

yiyorum zaten..senin bulantılar sonradan mı başladı..kiminde gebeliğin sonuna doğru oluyomuş..

yiyorum zaten..senin bulantılar sonradan mı başladı..kiminde gebeliğin sonuna doğru oluyomuş..

Yok cnm ben hamile olduğunu öğrendim iki hafta sonra mide bulantilari ve kusmalar başladı yani 6 haftalikken başladı taa 4.5 ayıma kadar sürdü cnm yeni yeni yediklerimden tad almaya başladım diyebilirim insallah daha olmaz ya

keyifli günler diliyorum öncelikle çnkü şimdi kafa agrıtcam biraz
kısaca hikayemi özetleyim 3,5yıllık (4e az kaldı ) evliyim
1 yıl eşim korundu sonra bebek istedik
yine 1 yıl doktorsuz çabaladık
1yılın sonunda ben ve eşim tüm tahlillerimiz yaptırdık
bende herşey normal ama eşimin morfoloji %2 - %4 arasında değişkenlk gösterdi
sonra bi 7 ay geçti hsg çekildim tüplerden biri tıkalı çıktı
ekim 2012 de laporoskopi oldum tüp açıldı
eşim tekrr tahlil verdi %2 yine morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktı
doktor aşılama dedi ben sürekli erteledim
şimdi soğan kürüne başladım 2 gün önce şifa olsun inşallah
eşimede keçi boynuzu incir çakşır ve c vitamini yediriyorum
tabi bu geçen zaman içerisinde ben kendime bitkisel bir çok şey denedim
şimdi de kadınlar kulubünde deli gibi arıyorum denemediğim ne kaldı diye ve buldum
preseed jel kullanan var mı aranızda onuda denesemmi ?
maydanoz süt buharınıda düşünmüyo değilim

burcuuu ev ödevini yaptınmı bakiiimm sen buketle bana ödev veriyodun şimdi sıra sende valla gelip buketle ben başında bekleriz

cnm çok çok geçmiş olsun allah şifalar nasip etsin allahın mucizesi çok cnm belki ameliyat olmadan hamile kalırsın üzülme allah yar ve yardımcın olsun

bide doktorun dediğini yapsan mesela:))bitkisel ilaçlara verdiğin para kadar para verirsin aşılamada:=))bi dene derim

burcuuu ev ödevini yaptınmı bakiiimm sen buketle bana ödev veriyodun şimdi sıra sende valla gelip buketle ben başında bekleriz

özlem hay ağzın bal yesin..akşam ödev teslimi var ona göre burcu:)

bide doktorun dediğini yapsan mesela:))bitkisel ilaçlara verdiğin para kadar para verirsin aşılamada:=))bi dene derim

özlem hay ağzın bal yesin..akşam ödev teslimi var ona göre burcu:)

onuda denicem canım ama mayıs da düşünüyoruz eşimle ortak karar aldık
ben bu nisan adetini görmeden ne varsa son bi kez yapayım diyorum :))
20 günüm var sonra kırmızı kartı görcem...inşallah görmem de :))
zaten şimdi gidip bi test alcam bu sogan suyunu içiyom ama üstüne görme falan varsa diye tedirgin oldum
hoş negatif çıkacak ama içm rahatlasın yeter
testler yapılmaya ben yapmaya alışıgım sonucunun da negatif olması hiç de şaşırtmaz

cnm çok çok geçmiş olsun allah şifalar nasip etsin allahın mucizesi çok cnm belki ameliyat olmadan hamile kalırsın üzülme allah yar ve yardımcın olsun

GİTTİN mi doktora sana dua gönderdım aksam

aa sen gitmicektin di mi doktora şimdi yazarken farkettim ama olsun doktora gidiceksin diye dua okudum.. duamnur kuluna diyede özellikle belirttim. Allah kabul etsin inşAllah. hayatumuttur hastaneye sen gidicektin di mi sana da şimdi okuyum o zaman ben dua..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…