Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

öncelikle duana kocaman bir amin diyorum mervecim ..Diğer arkadaşlarında dediği gibi sadece kadın doğum değil bir beyin cerrahi falanda gözük kadın doğumcuda ne yapacağını bilmiyor şuanda besbelli...hormonlara bakan bölüme git...Rahim filminide git bakırköy sadi konukta çektir hiçte korkma korkulacak hiç bişey yok ...Kadın doğum 2(infertilitede) Murat ekin var çok iyi bir doktor asistanları bakıyor ama hocadan bilgi alıyorlar...Muayanede ne kadar ters gözükselerde rahimde histereskopide çok yardımcı oluyorlar hiç korkma .Özele boşu boşuna para verme..

saol cnm allah razı olsun cnm yok ben adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için ayın 11 den sonra cnm yinede saol allah razı olsun bebeğim

herkese merabalaaarrr
geçmişi okuymadım bayağı birikmiş artık yavaş yavaş bakıcam kızlar halamın kocası vefat etti cenaze falan vardı o yüzden pek giremedim bu arada bebişim ve ben iyiyiz şükürler olsun havalar da çok güzel yaa artık hergün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum benden bu kadar e tabi sizleri de ösledim yani

İyi günlerrr istanbuldan güneşli bir günden herkese merhaba....
Aslı sen ne yaptın kuzum en son histereskopi çektirecektin hala bekliyonmu????

saol cnm allah razı olsun cnm yok ben adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için ayın 11 den sonra cnm yinede saol allah razı olsun bebeğim

burcu sen ablanın düğününden sonra ameliyat olmayacakmıydın?

başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

hoşgeldin topiğimize, inşallah burası uğurlu gelir kavuşursun bebeğine, neyseki sende problem yokmuş bende pcos var hemde eşimde spermiyogram normale göre biraz düşük çıkıyor eşine havuç kürü uygulayabilirsin ama sabahları aç karnına içmesi gerek, tüp bebekle hamile kalan bir arkadaşım var o eşine içirmiş her sabah çok yükseltmiş sayıyı, eşinde morfoloji düşük olduğu için
bence aşılamaya biranönce karar ver doktorum banada aşılama dedi ama gecen ay hiç yumurta gelişmedi regl olmayı bekliyorum gelişirse yapacağız inşallah bu arada bircan ben

başınız sağolsun ebrucum Allah rahmet eylesin

burcu sen ablanın düğününden sonra ameliyat olmayacakmıydın?

başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
ewet cnm ablamın düğününden sonra ameliyat olacam cnm doktora düşükten sonra hiç gitmedim onun için gidecem içeride durumlar nasıl baksınlar diye belki kistim gitmiştir çünkü aşırı kanamam oldu epeyde parça düştü belki gitmiştir diye umut ediyorum

hoşbuldum tşk ederim
havuç suyumu kürü dediğiniz?
eğer öyleyse eşim bayıla bayıla içer bende içerim hem :)
tühh havuç mevsimi bitiyor herhalde pazarda pek göremedim ama bulurum faydası varsa

İyi günlerrr istanbuldan güneşli bir günden herkese merhaba....
Aslı sen ne yaptın kuzum en son histereskopi çektirecektin hala bekliyonmu????

Canım benim ewet çektirecektim de şimdi niye hatırlatıp beni üzüyosunnn
Canım iş yerinde yalnızım 1 aydır ofiste duracak kimsede yok ve ben hastaneye gidemiyorum malesefff aslında içerlerde ne olduğunu da merak etmiyor değilim çünkü ağrılarım sıklaştı falan filannn fırsat bulur bulmaz gidicem ama
Sen nasılsın canım benim uzun zamandır sohbet edemiyoruz seninle

iyiyim canım sen kaçıyon ya doktordan aklıma geldin birden:))) ağrılarımda var diyorsun bak ihmal etme lütfen hiçte korkma korkulacak hiç bişey yok...Böyle durarak hiç bişey elde edemiyoruz elimizden geleni yapalım gerisini sonra Allah'a bırakalım...Bak ben salmıştım kendimi gitmicem doktora hiç bişey yapmıycam diyordum şimdi harıl harıl doktor arıyorum...Tabi doktor önce benim onayımı alıcak sonra eşimin doktorunda işi zor :)))

ay canım ya göbek mi çok rahatsız ediyor uyuyamamanın sebebi o mu ki? bebiş doğum sonraasına hazırlık mı yaptırıyor acaba...:)
saolasın canım 900 fiyatı...

Yok canım göbek değil.. Kalçamda bir ağrı var hiç gitmek bilmeyen, geceleri daha da artıyorda o yüzden dertliyim bu ara
Parasıda iyiymiş arabanın

Yarım saat önce uyandım, üzerimi açmak istemiyorum üşütürsem diye bu seferde su gibi olmuşum, Allahım sen bana yardım et....................

hoşbuldum tşk ederim
havuç suyumu kürü dediğiniz?
eğer öyleyse eşim bayıla bayıla içer bende içerim hem :)
tühh havuç mevsimi bitiyor herhalde pazarda pek göremedim ama bulurum faydası varsa

Eğer havuç kürünü uygulamaya başlarsanız keçiboynuzu kürü falan yapıyorsanız onu bırakmanız gerekir canım. Eşine ameliyat falan dedimi doktorlar? Benim eşimde varikosel çıkmıştı ve ben ameliyattan sonra hamile kalabildim..

kızlar misafirim geldi ben kaçar görüşürüz

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.

Son düzenleme:
benimde hep negatif çıkardı..silik bile olmazdı..ben kafama göre test yapardım aklıma geldiğinde..bigün yine öyle test yaptım ve pozitif:))belki sanada çyle olutrr:))

başınız sağolsun

kızıııım haftasonu git eğer özele gidiyorsan??

Ya canım doktordan okadar korkmuyorum yani korkuyorumda gitmicek kadar değil ama zaman çok önemli fırsat bulamıyorummm bide histeroskopiyi nerde yaptırsam die araştırıyorum ,doktor araştırıyorum, iş yerinden çıkmam mümkün değil falan filannn bide tekrar aynı koşturmacaya da kendimi hiççççççççççççç hazır hissetmiyorummm Tümaycım bakalım ne olacakkk çünkü histeroskopi den hemen sonra ikinci aşılamam yapılacak amannn ne çok anlattım demiii
Canım sizin doktorun işi bayaaaa zor yaniiii inşallah iyi bir doktor çıkar karşınaaa

Canlarım ben geldimm, yata yata sırtım omzum bynum heryerim ağrıdı, bugün azar azar oturma pozisyonlarına geçiş yapıyorum.
Sizi özledim çok hemen bi gireyim bakim dedim, geçmişi çok okuyamıyorum ama benim için edilen duaları güzel temmenileri hep öğreniyorum arayan haber kuşlarımdan :)
ben bugün itibari ile daha iyiyim maşallah, cumartesi bi gelsede şu dr a bi gitsem şu kafamdaki bütün soru işaetlerini hayırlısıyla çözsem diye bekliyorum...
oturunca karnıma hafiften sancı gib bişey oluyor inceden o yüzden pek fazla bilgisayar başına oturmak istemiyorum. yattığım yerden de göbeğimin üstüne koymak istemiyorum o yüzden ayrı kaldık bu hafta ama haftaya işe başlarsam yine aranıza döneceğim inşallah hayırlısıyla.
herkesi çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…