- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.061
Ebru ve Gamze dualarinizi okudum. RABBIM kabul eylesin. Kimse yorum yapmiyor ilgilenmiyor yazdiklarimla ama ben yinede soylemek istiyorum.bugun doktora gittim. 11mm sag tupte yumurta var 42 gun oldu adet olmayali. Doktor bu yuksek fsh ile yumurta gelismesi imkansiz dedi sasirdi. Her sey normal gozukuyor neden yuksek fshen anliyamiyorum dedi ve sustu. Tiroid hormonu tahlilleri istedi. Rahim rontgeni istedi kizlar bu konuda deneyimlerinize ihtiyacm var. Istanbul avrupada nerede ne kadar ucrete cekildiniz ve nasil oluyor agri sizi varmi. Memnun kaldinizmi onerebilceginiz hastane isimleri varmi? Ha birde yarin tiroid ultrosonu yapcaklar. Esimdende sperm tahlili istediler. Su sonuclar ciksin. Ne olacak merak icerisindeyim. Rabbim hastane kapilarinda süründürmesin. Cok zor. Lutfunu ve keremini uzerimizden eksik etmesin. Nimetini dogal yollarla hayirli saglikli sihhatli bir sekilde nasip etsin. Bizi evlar yokluguyla ve evlat sagligiyla imtihan etmesin. Allah peygamber efendimize hayirli bir ummet olacak , vatana hayirli nesiller yetistiren kiymetli Analar olmayi nasip etsin. BU DUALARIMIZDA insaallah samimi ve ictenizdir. Eger degilsek rabbim kalbimize indirsin. Evliliklerimizi hayirli saglikli bir evlatlarla taçlandirsin insaallah. El fatiha.
saol cnm allah razı olsun cnm yok ben adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için ayın 11 den sonra cnm yinede saol allah razı olsun bebeğimGİTTİN mi doktora sana dua gönderdım aksam
aa sen gitmicektin di mi doktora şimdi yazarken farkettim ama olsun doktora gidiceksin diye dua okudum.. duamnur kuluna diyede özellikle belirttim. Allah kabul etsin inşAllah. hayatumuttur hastaneye sen gidicektin di mi sana da şimdi okuyum o zaman ben dua..
saol cnm allah razı olsun cnm yok ben adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için ayın 11 den sonra cnm yinede saol allah razı olsun bebeğim
herkese merabalaaarrr
geçmişi okuymadım bayağı birikmiş artık yavaş yavaş bakıcam kızlar halamın kocası vefat etti cenaze falan vardı o yüzden pek giremedim bu arada bebişim ve ben iyiyiz şükürler olsun havalar da çok güzel yaa artık hergün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum benden bu kadar e tabi sizleri de ösledim yani
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
hoşgeldin topiğimize, inşallah burası uğurlu gelir kavuşursun bebeğine, neyseki sende problem yokmuş bende pcos var hemde eşimde spermiyogram normale göre biraz düşük çıkıyor eşine havuç kürü uygulayabilirsin ama sabahları aç karnına içmesi gerek, tüp bebekle hamile kalan bir arkadaşım var o eşine içirmiş her sabah çok yükseltmiş sayıyı, eşinde morfoloji düşük olduğu içinkeyifli günler diliyorum öncelikle çnkü şimdi kafa agrıtcam biraz
kısaca hikayemi özetleyim 3,5yıllık (4e az kaldı ) evliyim
1 yıl eşim korundu sonra bebek istedik
yine 1 yıl doktorsuz çabaladık
1yılın sonunda ben ve eşim tüm tahlillerimiz yaptırdık
bende herşey normal ama eşimin morfoloji %2 - %4 arasında değişkenlk gösterdi
sonra bi 7 ay geçti hsg çekildim tüplerden biri tıkalı çıktı
ekim 2012 de laporoskopi oldum tüp açıldı
eşim tekrr tahlil verdi %2 yine morfoloji ve sayı düşüklüğü çıktı
doktor aşılama dedi ben sürekli erteledim
şimdi soğan kürüne başladım 2 gün önce şifa olsun inşallah
eşimede keçi boynuzu incir çakşır ve c vitamini yediriyorum
tabi bu geçen zaman içerisinde ben kendime bitkisel bir çok şey denedim
şimdi de kadınlar kulubünde deli gibi arıyorum denemediğim ne kaldı diye ve buldum
preseed jel kullanan var mı aranızda onuda denesemmi ?
maydanoz süt buharınıda düşünmüyo değilim
herkese merabalaaarrr
geçmişi okuymadım bayağı birikmiş artık yavaş yavaş bakıcam kızlar halamın kocası vefat etti cenaze falan vardı o yüzden pek giremedim bu arada bebişim ve ben iyiyiz şükürler olsun havalar da çok güzel yaa artık hergün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum benden bu kadar e tabi sizleri de ösledim yani
ewet cnm ablamın düğününden sonra ameliyat olacam cnm doktora düşükten sonra hiç gitmedim onun için gidecem içeride durumlar nasıl baksınlar diye belki kistim gitmiştir çünkü aşırı kanamam oldu epeyde parça düştü belki gitmiştir diye umut ediyorumburcu sen ablanın düğününden sonra ameliyat olmayacakmıydın?
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
hoşgeldin topiğimize, inşallah burası uğurlu gelir kavuşursun bebeğine, neyseki sende problem yokmuş bende pcos var hemde eşimde spermiyogram normale göre biraz düşük çıkıyor eşine havuç kürü uygulayabilirsin ama sabahları aç karnına içmesi gerek, tüp bebekle hamile kalan bir arkadaşım var o eşine içirmiş her sabah çok yükseltmiş sayıyı, eşinde morfoloji düşük olduğu için
bence aşılamaya biranönce karar ver doktorum banada aşılama dedi ama gecen ay hiç yumurta gelişmedi regl olmayı bekliyorum gelişirse yapacağız inşallah bu arada bircan ben
İyi günlerrr istanbuldan güneşli bir günden herkese merhaba....
Aslı sen ne yaptın kuzum en son histereskopi çektirecektin hala bekliyonmu????
Canım benim ewet çektirecektim de şimdi niye hatırlatıp beni üzüyosunnn
Canım iş yerinde yalnızım 1 aydır ofiste duracak kimsede yok ve ben hastaneye gidemiyorum malesefffaslında içerlerde ne olduğunu da merak etmiyor değilim çünkü ağrılarım sıklaştı falan filannn fırsat bulur bulmaz gidicem ama
Sen nasılsın canım benim uzun zamandır sohbet edemiyoruz seninle
ay canım ya göbek mi çok rahatsız ediyor uyuyamamanın sebebi o mu ki? bebiş doğum sonraasına hazırlık mı yaptırıyor acaba...:)
saolasın canım 900 fiyatı...
git yat canımm bugünlerinin değerini bil bebek olunca canın istediğinde gidip yatamayacaksın uyu uyuyabildiğin kadar ahh evde olsam vurur kafayı bende uyurdum zaten çalışmazken kalkıp eşimi gönderiyodum sonra kütt yine yatağa.
hoşbuldum tşk ederim
havuç suyumu kürü dediğiniz?
eğer öyleyse eşim bayıla bayıla içer bende içerim hem :)
tühh havuç mevsimi bitiyor herhalde pazarda pek göremedim ama bulurum faydası varsa
kızlar misafirim geldi ben kaçar görüşürüz
benimde hep negatif çıkardı..silik bile olmazdı..ben kafama göre test yapardım aklıma geldiğinde..bigün yine öyle test yaptım ve pozitif:))belki sanada çyle olutrr:))onuda denicem canım ama mayıs da düşünüyoruz eşimle ortak karar aldık
ben bu nisan adetini görmeden ne varsa son bi kez yapayım diyorum :))
20 günüm var sonra kırmızı kartı görcem...inşallah görmem de :))
zaten şimdi gidip bi test alcam bu sogan suyunu içiyom ama üstüne görme falan varsa diye tedirgin oldum
hoş negatif çıkacak ama içm rahatlasın yeter
testler yapılmaya ben yapmaya alışıgım sonucunun da negatif olması hiç de şaşırtmaz
herkese merabalaaarrr
Canım benim ewet çektirecektim de şimdi niye hatırlatıp beni üzüyosunnn
Canım iş yerinde yalnızım 1 aydır ofiste duracak kimsede yok ve ben hastaneye gidemiyorum malesefffaslında içerlerde ne olduğunu da merak etmiyor değilim çünkü ağrılarım sıklaştı falan filannn fırsat bulur bulmaz gidicem ama
Sen nasılsın canım benim uzun zamandır sohbet edemiyoruz seninle
iyiyim canım sen kaçıyon ya doktordan aklıma geldin birden:))) ağrılarımda var diyorsun bak ihmal etme lütfen hiçte korkma korkulacak hiç bişey yok...Böyle durarak hiç bişey elde edemiyoruz elimizden geleni yapalım gerisini sonra Allah'a bırakalım...Bak ben salmıştım kendimi gitmicem doktora hiç bişey yapmıycam diyordum şimdi harıl harıl doktor arıyorum...Tabi doktor önce benim onayımı alıcak sonra eşimin doktorunda işi zor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?