Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızımmmmmm ben cumartesi de çalışıyorummm yarım gün olmuştu sonra yine tam oldu onun savaşını veriyorummm şimdiiii

başından savdıkça günler geçer aslıcım...bi başla devamı gelir..eğer özele gidebiliyosan sende benim doktora git:))doktor kardeşi oluruz.

Canım benim bolca dinlen inşallah doktora gittiğinde de ferahlıcaksın tabiii bundan sonra daha dikkat ediceksin ama

Çok öpüyorum seniii kendine çok iyi bak canımmmm

yasom benimde oluyo arda kasık ağrım..bende bu cumartesi gidecem..inşallah kalp atışlarını duyarız..benimki senden 1 hafta felan öndedir heralde diye tahmin ediyorumm..kız aynı anda hamile kaldık iyi mi:=)))anca beraber kanca beraber

Canım başınız sağolsunn. Çık yürüyüşe tabii ki havalar ısındı ne güzel..

canım ihmal etme ama bende tekim işte öğrenci işçi var ama 3-6 yalnızım kimse yok işe gelmek istemesem bile bırakacak kimse olmayına el mahkum neyse ki aşılamam iyi bir zamana denk geldi öğrencler tatildeydi. Tutmadı gerçi bir işe yaramadı amaa olsun. Sen de imkan yaratmaya çalış böyle böyle nasıl vakit bulacaksın yanına birini alsınlar.

Yarım saat önce uyandım, üzerimi açmak istemiyorum üşütürsem diye bu seferde su gibi olmuşum, Allahım sen bana yardım et....................

yaa öyle oluyor işte bende öyleyim üşüyorum kapatıyorum terliyorum açınca da üşüyorum.

Canımm nasılsınnn.. İyiymişsin yaa daha iyi olacaksın. Otur tabi canım ara ara hatta evin içinde az dolaşta kan akışı da lazım yani dolaşım açısından. Biz biiliyoruz durumu kırılacak değiliz ya gelmiyorsun diyee yeter ki sen ve miniğin iyi olun bitanemm..

başından savdıkça günler geçer aslıcım...bi başla devamı gelir..eğer özele gidebiliyosan sende benim doktora git:))doktor kardeşi oluruz.

Haklısın canımmm erteleyip duruyorum işteee ben sana doktorunu sormuştum ama unuttum bana bi ismini cismini yaz bakem araştırıyım birazz
Buketttt doktor kardeşimi olucazzz buda iyiymişşş

Aslı inan kaçtıkça insanın gözünde daha çok büyüyor biyerden başlayınca bi bakıyorsun olmuş bitmiş ben bu kadarcık şey için mi bekledim bu kadar diyorsun..Belirsizlik daha kötü kafanda bi milyon soruyla dolaşıyorsun...Bebek için rahat olmak gerek rahat olmak içinde kafandaki soruların cevabını bulmak :):))Çok felsefe yaptım ,;:))

canımm hoşgeldinn stres yapma düşünme sen fazla ilaçlarda iyi gelir kahve leke bebeğinin sağlam tutunması annesi sen dinlenmene bak..

Sedacım normalde hastane olayları problem olmazdı işyerimde benimle birlikte biri daha çalışıyodu ama istanbuldaki şirkete gönderildi biz problem yaşadık o insanla bende ya ben işi bırakırım yada o gidecek dedim pislik üzerime falan yürüdü eşim dahil kimseye söyleyemedim bir tek annem biliyo annemde işten ayrıl dedi ama patronumuz sağolsun çok iyidir beni de korur kollar onu istanbula yolladı kaldımmı ofiste tek başıma işe geç bile kalamıyorumm tabi nun gitmesi süper oldu ama ben zor durumda kaldımm ya işte böyle yoksa çok istiyorum hastaneye gitmeyi

Gülcüm sütüne yoğurduna dikkat ediyor musun? şöyle birşey okumuştum bebek kalsiyumu yeterince almazsan ilk olarak kalçadaki depolardan almaya başlıyormuş benim de ağrılarım başlamıştı kalça ve bacak erkenden günde 1 lt süt içiyorum yoğurt falan da yiyebiliyorsam yiyorum şükür bitti ağrılarım

maşallah Yasocum çok sevindim iyi olmana canım azıcık daha sık dişini az kalmış doktoruna güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz tatlım...

ee yerine birini almayacaklar mı canım? nereye kadar yani... istersen bi konuş patronunla ona göre sağlık problemim var tedavi programı yapıcam falan desen?

hoşbuldum tşk ederim
havuç suyumu kürü dediğiniz?
eğer öyleyse eşim bayıla bayıla içer bende içerim hem :)
tühh havuç mevsimi bitiyor herhalde pazarda pek göremedim ama bulurum faydası varsa
evet havuç suyu ama içine zeytinyağıda konuluyor olabilir öğrenince mesaj atarım.

yasoooo sen iyi olda gerisi önemli değil şu kritik günleri atlat bol bol gelirsin kuşum

Burcucan canımcım dün doktora gittin sanırım noldu? yazmışsındır belki ama göremedim canım...Hakan hocadan randevu aldın mı? iyisindir inşallah bu arada

haklısın canımmm erteleyip duruyorum işteee ben sana doktorunu sormuştum ama unuttum bana bi ismini cismini yaz bakem araştırıyım birazz
Buketttt doktor kardeşimi olucazzz Buda iyiymişşş

kız kaç kere yazdım..hakan şatıroğlu..birlikmahallesinde hş klinik..

ayy kuzum yaaa..neler yaşamışsın..erkek mi bide senişn üstüne yürüyen.niye taşkınlık yapıyo delimi o..ama boşver herşeyin hayırlısı:) kurtulmuşsun bak..iiyi olmuş..işde yoluna girer..

KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN 20 NİSANA KADAR hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

BEN : 5000 ADET
ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET

BİRCAN : 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET

TÜMAY : 500 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET

KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSIN...

ee yerine birini almayacaklar mı canım? nereye kadar yani... istersen bi konuş patronunla ona göre sağlık problemim var tedavi programı yapıcam falan desen?
Canım zaten bi işe yaramıyoduuu yani eleman almaya gerek yokkk ama halledicem şu yoğunluğumuz geçsinde...

Canım not almamışım oyüzden tekrar istedimmm
canım bayan olsa ben de üzerine yürürüm ama erkek olunca nede olsa erkek tırsıyosun neyse ya atlattık bakalım.çevrede dengesiz çokkkkk

çok geçmiş olsun tatlım ya ameliyatlar kapalı bile yapılabiliyor artık önemli olan doktora güvenmen tatlım o iyiyse ol derim ben kayınvalidemin kisti çok büyüdüğü ve çok geç fark edildiği için tüm rahmini aldılar mesela eşim tek çocuk o yüzden.
bence korkma zaten tatlım pco bende de vardı hiç uğraşmadan hamile kaldım çok kolay olabiliyo doktorun dediği gibi bence iyi bir doktora daha görün aynı şeyleri söylerse ol tatlım etkilemiş olmak istemem ama son karar senin tabi tatlım soğan kürü falan denedin mi hiç daha önce o çok parçalıyo bu kistleri diyorlar....
inşallah hakkında hayırlı olan ne ise kararında o yöndee olur dualarımız seninle habersiz bırakma bizi allah yardımcın olsun tatlım

iyi olmana çok sevindim bende hergeçen gün biraz daha iyiye gidiyorsun bak ne güzel tatlım inş doktora gittikten sonrada iyi haberlerini alırız tatlım elini karnına koy ayetelkürsü oku bol bol rabbim yavrumu bana bağışla diye dua et emi bol bol gün geçtikçe daha iyi olacaksın eminim

ben hamiş olmak isteyen böyle sıkıntılar yaşayanlara karşı çok hassasım nedense ya rabbim aratmadı şükür ama herkese birer hatta çifter çifter kuzucuklar nasip etsin inşşşş
kızlar bu aralar net gidip duruyo halini soramadıklarım kusura bakmasın emi hepinizi öpüyorum kocaman

Kızlar şuan seyir halindeyim samatya hastanesine doğru. Tiroid ultrosonuna gricem. Yazdklarınzı anca okuyabildim. Eve dnünce ayrıntılı cevap yazıcam. Sunu söyliyeyim beyin emarım çekildi temiz çıktı. Genetik tahlıller yapıldı onlarda temiz. fsh:108 benim. Tsh hormonum 5.70 çktı. Yuksek cktgı ıcn ultroson yapcklar tiroide zaten. Benim durumum gercekten cok ilginc. Profosorle gorusmustuk.bızde anlamadk blmyruz ne dsek boş ddi. Madem fsh yuksek bu kadar bır damla adet gormemem gerekır. Duzenlı, duzensiz oyle boyle adet goruyorum cok şukur. O zaman fsh nasıl yuksek oluyor? Bu yuksek fsh ıle falikül ilaç almadan kendilğnden nasl 11mm ye kadar gelişebiliyor? benim durumum tıpın anlayamadgı br durumsa bunun adı ne ozaman? Kzlar blmyrm ama aklma bşka br şeyler gelyr. Bu arada btksel tedawı 3ay once 1ay kullandm. Br yararı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…