Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tabii o gitmiş iyi olmuş sen kurulu düzenini mi bozacaktın onun yüzünden. Yalnız kalmakta kötü işte bende öyle sabah açıyorum kütüphaneyi 9 da öğrenci işçi geliyor birde ben öğle tatilindeyken 12.00-15.00 arası biri daha geliyor 3-6 kimse yok. Akşam dersleri içinde başka çocuk geliyor. Şimdi 23 nisanda birleştirip İstanbul'a gideyim diyorum da ya o saate birini bulucam ya da akşamcı çocuğa bir günlük 3-8 gel dicem bilmiyorum artık pazartesi var arada sadece salıya geliyor 23 nisan bu fırsatuı kaçırmak istemiyorum. Hastaneye gitmek istemene kaçmamana sevindimm bir yerden başlamak lazım yoksa nasıl gelecek bu bebeler dimi ama

evt keçi boynuzu yapıyoruz. bide çakşır kökü tozunu da balla karıştırıp sabah akşam 1 çay kaşıgı yiyor
havuca ozman sonra başlarız bitsin boynuzlarımız ozman

evet havuç suyu ama içine zeytinyağıda konuluyor olabilir öğrenince mesaj atarım.

yasoooo sen iyi olda gerisi önemli değil şu kritik günleri atlat bol bol gelirsin kuşum

tmm hbr edersin bana sağolasın

bu arada az önce test yaptım negatif çıktı inanamadımmm şok şok şok
tey allam kendimle kafa buluyom bi de
neyse soğan suyuma devam edeyim nasılsa hamiş değilim
allah izin verirse öbür aya inşallah rabbim hepimize versin
topiğimiz bebiş kahkalarıyla dolsun inşallah

merveeee ben ist bağcılar devlet hastanesinde çektirdim filmi,kateter diye bi aletle çekiyolar zaten oda 50 lira falandı galiba,benim canım çok tatlı olmasına rağmen fazla zorlanmadım,hatta herkes çektirme deyip duruyordu ama ben kimseyi dinlemedim,çektirdim kurtuldum,çeken dr bu aletle yüzde seksen ağrı azalıyor demişti sen bilirsin canım.ben özelde çektirecektim son anda oraya gittik ablamın
kaynı başhekim yardımcısıydı orada randevu problem olmadı ama baya bi bekledik,böyle işte.

GÜÜÜLLL benden 1000 tane daha salavat al,kaç kere yazdım ama görmedin herhalde

ya benim moralim çok bozuk,biz ablalarımla hergün baya bi konuşuyoruz telde ,küçük ablam sürekli bebek şarkıları söylüyor,6 aylık kızı var
ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama çok gıcık oluyorum yada bu aralar hassas olduğumdan olabilir bilmiyorum,onlara bişey söylemiyorum hatta kimse bu kadar çocuk istediğimi bilmiyor,yinede anlamaları gerekiyor bence.
az önce yine konuşurken ben gıcıklık yaptım ona şimdi de moralim bozuldu offf yaaa.

yasemin sen de kendine ve meleğine çooookkk iyi bak

zeynep birşey diyeceğim,benim bir arkadaşım korumayı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldı,dr a kontrole gidince bi tarafında 10 cm,bi tarafında 5 cm kist çıkmış,çikolata kisti hatta drlar falan şaşırmış tedaviyle mi hamile kaldın diye, şimdi 5 aylık oğlu var ama ameliyat olması gerekiyor.yani demek istediğim Allah tan ümit kesilmez.normalde kist ile hamile kalmak çok zor ama imkansız değil.

Canım aslında o kadar hassasızki bir kelime bile bazen bizi üzmeye yetiyooo sürekli avutuyoruz kendimizi ama aklımızdan da çıkmıyo...
Sende üzülme Rabbim inşallah tez zamnda san da bi evlat nasip eder
Bu arada hatim için bana da cüz verirmizin canım hangi cüzleri okuyum şimdilik 4 cüZ alıyım okudukça alırımmm

evet aslında kimse dur şunu üzeyim demiyordur ama yinede en ufak bişeye bile takılıyoruz.ben kimseye çocuk istediğimi söylemiyorum hatta ablalarımla çok fazla samimiyiz ama asla bu konu hakkında konuşmam. Belki acziyetımi kabul etsem daha kolay olur ama yapamıyorum.konu oraya gelince hemen değiştiriyorum...........canım sen 25 26 27 ve 28 i alabilirsin

tamam canımmmm 25,26,27,28 alıyorum okuyunca haber ederimmmmm

tamam tatlım ALLAH razı olsunnn..gecmişe bakamıyorum bazen canım ya o yüzden okuyanlar özelden mesaj atarsa daha iyi olur..
RABBİM gönlüne göre versin İNŞALLAH..

EL MUHYİ 68 adet okunması gerekiyormuş

anlamı : Can bağışlayan hayat ve sağlık veren
niyet: Işlerin başarılı olması

yasemin ilk sayfayada yazmıştı onaylarsanız EL MUHYİ çekeriz

Son düzenleme:
mrb kızlar hepiniz iyisinizdir inş. geçmişe kısaca göz attım hasta olanlara Allahtan şifa diliyorum hamile olanlar inş sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbim. bebek isteyenlerde inş en yakın zamanda hayırlısıyla pozitifi görsün..bebişine eşya alanlarda sağlıkla allah kullandırsın .... canlarım benim regl hala gelmedi cumartesi yada pazara kadarda gelmesse test yapacam sizden bişi rica edecem benden dualarınızı eksik etmeyin içinizden hangi dua sure ayet tesbih geçiosa nolur bana dua edin hepinizden allah razı olsun dualarımda olacaksınız rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin aminnn ..............................................................................bu arada güll annenin salavatı hakkında bişi sormuştum sana ama görmedin sanırım cvp vermedin bana....

Öylemiii bak bunu bilmiyordum ben :26: Zaten kalça ağrım başladığından beri dişlerimin ağrısı kesilmişti. Bugün dişlerimde ağrımaya başladı ama kalçamın ağrısı sanki biraz hafifledi. Napıyor benim oğlan bana Halbuki yoğurdu falan hergün olmasa bile 2 günde 1 mutlaka yiyorum. Yinede beceremedim şu kalsiyum işini Bak şimdi dikkatimi çekti gebelik takvimimde de yarın şunlar yazıcakmış

Ahh yavrum senin kemik gelişimin iyi olsun yeterki anacın çeker senin için bu sancıları

Son düzenleme:
görmedim tatlımm milli eğitime bağlı Annem KURAN KURSUNA gidiyor ve kutlu doğum haftası için herkese 100.000 selavat toplanması söylenmiş.annemle konuştum .MAYIS sonuna kadar uzatılmış sanırım
bende 7 ayetel kürsi okuDum canım senin için..RABBİM gönlüne göre versin İNŞALLAH..

Son düzenleme:
KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN MAYIS SONUNA KADAR hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

BEN : 5500 ADET
ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 2000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET

BİRCAN : 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET

TÜMAY : 500 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET

KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSIN...

Son düzenleme:

canım emar ve genetik temiz çıkmış şükür ki. Fsh 108 mi doğru mu yazdın hiç böyle değer duymadım. Fsh çok çok yüksek yani referans değerleri hastanedne hastaneye değişiyor tabii. Yanii regl olacaksan yumurta gelişir regl deidğimiz şey zaten döllenmeyen yumurtanın atılmasıdır ne zaman ki yumurta hiç kalmaz rezerv tamamen biter ancak o zaman regl olmayız. Doktorlar tüm tahliller çıkınca elbet mantıklı bir yorum yapacaklardır canım sabret ve bekle hala umudun var yumurta olduğu sürece.

burcuuu ev ödevini yaptınmı bakiiimm sen buketle bana ödev veriyodun şimdi sıra sende valla gelip buketle ben başında bekleriz

özlem hay ağzın bal yesin..akşam ödev teslimi var ona göre burcu:)

vay arkadaş ne oldum demeyecen, ne olucam diyecen, dün ben size ödev veriyordum bugün siz bana, hey gidi günler canlarım dün ödevimi yaptım ama belim o kadar çok ağrıyodu ki ne popumun altına yastık koydum ne de ayağımı havaya diktim, zaten silkeletmeyi aklımdan bile gecirmedim, belim kopuyordu bugün iyiyim çok şükür, hatta bugüm spora gitti, yarın akşama enerji topladım valla benim adam bu çalışmalardan bunaldı garibim , bu ay çok aktif bir ay, bugün sporda bir arkadaşım oturmaya çağırdı, aman bu hafta doluyuz sakın bizi bir yere çağırmayın dedim, anladı tabi, böyle ortalara düştü bizim halvet işleri

canımmmm nerelerdesin????
Hastalık ne durumda umarım gelmemiştirrrrr
Bizi haberdar et canım benimmmm ikizimmmm

aslım yeminle bütün gün bende aynı şeyi düşündüm, hiç ses yok ayşe ayşe ayşe nerdesin????? test sonucun ne oldu????

başınız sağolsun canım , ohh bebeiş iyimiş maşallah

aman nazar değmesin, cumartesi iyi haberler alacaksın inşallah

Burcucan canımcım dün doktora gittin sanırım noldu? yazmışsındır belki ama göremedim canım...Hakan hocadan randevu aldın mı? iyisindir inşallah bu arada

Aylinin millet duymaktan bunalacak ama senin için baştan yazayım : gittim 3 tane yumoş varmış, biri ufak, biri orta biri tombiş, 10 gün boyunca gün aşırı halvet dedi, yarın sabahta kan vericem hormonlarıma bakılacak, bide smear verdim, bu sonuçlara göre ve bu ayki adetimin gelip gelmeyeişine göre inşallah hakan Bey'e gideceğim, aslında bize antalyada bir doktor ismi verdiler bütün burdur ve ısparta adama gidiyormuş, geçen cumartesi antalyaya gittik , adam şehir dışındaymış,adı ali suat şengör, onada gitmeyi düşünüyorum , hayırlsı Allah ne nasip edecek bakalım

canım bu anlattıklarını altından çok güzel bir netice çıkacak eminim, Allah yardımcın olsun

inşallah bu son negatifin olur

EL MUHYİ 68 adet okunması gerekiyormuş

anlamı : Can bağışlayan hayat ve sağlık veren
niyet: Işlerin başarılı olması

yasemin ilk sayfayada yazmıştı onaylarsanız EL MUHYİ çekeriz

tamam canım, yasemin uygun olmazsa bile dua listesinin bitiminde ben organize ederim, aklımda, o zaman kızların fikirlerini de sorarız

amin canım amin, şu mübarek cuma gecesinde rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah, hamile olanlara sağlıklı kolay doğum, olmayanlara sağlıklı hayırlı evlatlar, çocuğu olanlarında çocuklarına sağlıklı hayırlı ömürler versin Rabbim

Son düzenleme:
çok sağol canımm.. uzatırsan uzar bende uzamıyo derdim ama hep kısa kestirirdim bi uzadı tam uzadı yani :)) bi anda uzamış gibi oluyo:))
canım saçın sağlıklı uzaması için 2 ayda bir uçlardan kestirmek lazımmış o zaman hem sağlıklı olurmuş hemde çabuk uzarmış, kuaför söylemişti yoksa saç küsüyormuş

yok canım benim için en azından öle olmadı bazen 1 yıl kestirmiyorum uzuyo yine yapıylada alakalı anneminde öle ona benzedim galiba cnmm sabredin uzar :))

mervecim bencede başka doktorada gözük hep böle öneride bulunuyoruz ama faydası olabilir cnm..
yasemincim sanada sewindim cnm inş cumartesi buketle güzel haberler alırsınızz:))
elifle mervecim hatta bütün hepiniz aklıma geldikçe dualarımdasınız rabbim kabul etsinn ..
bedişcimm gittim doktora allah razı olsun cnmm duaların içinn.. dua eden hepinizden allah razı olsun bebişleriniz olsun bol boll :))ewt kızlar çok şükür bugünü de atlattık :)) çok şükür hamdolsun her şey yolunda 166 gr olmuş :) elevit,demir bide calsiyum ilacı werdi eleviti haftada 2 iç dedi ..demir günde 2 yazmış eczacı ama çok geldi bana doktor ne yazdı unuttum 1 tane yeterli gibi ... cinsiyeti göstermedi ilkden erkeğe benziyo ama şimdide kız gibi dedii ama göstermeyo net diyemedi yine.. ama ikili taramanın kağıdınıda bugün aldım orda betahcg war 73 .. 50 nin altı erkek üstü kız diye okumuştum burdan ama bakalım hayırlısı tabikiiii..benden haberler böle işte :))

sedacım siz yanlış anlamışşsınız.ameliyatta miyom temizlenecek,kist alınacak+tüplerim alınacak.dolayısıyla benim doğal yolla olma ihtimalim %0 olacak.
MERVE cim ben 2 kere çektirdim.2 . yi bende fındıkzadede çektirdim.kesinlikle orda çektir.hem canın yanmıyor hem 10 dk sonra raporunu veriyorlar ama daha önemlisi onların cihazı daha farklı.birkaç yönden görebiliyorlar yani hata ihtimali kalmıyor.gidince anlarsın zaten.ben 2012 mayısında 300tl ye çektirdim.ama doktorumun önerisi ile gittim.anlaşmaları varmış umut tüp bebekle onun için indirim yaptık demişti.normalde ne kadardır bilemiyorum.ama kart geçiyor :)

bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…