- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.101
Sedacım normalde hastane olayları problem olmazdı işyerimde benimle birlikte biri daha çalışıyodu ama istanbuldaki şirkete gönderildi biz problem yaşadık o insanla bende ya ben işi bırakırım yada o gidecek dedim pislik üzerime falan yürüdü eşim dahil kimseye söyleyemedim bir tek annem biliyo annemde işten ayrıl dedi ama patronumuz sağolsun çok iyidir beni de korur kollar onu istanbula yolladı kaldımmı ofiste tek başıma işe geç bile kalamıyorummtabi nun gitmesi süper oldu ama ben zor durumda kaldımm ya işte böyle yoksa çok istiyorum hastaneye gitmeyi
Eğer havuç kürünü uygulamaya başlarsanız keçiboynuzu kürü falan yapıyorsanız onu bırakmanız gerekir canım. Eşine ameliyat falan dedimi doktorlar? Benim eşimde varikosel çıkmıştı ve ben ameliyattan sonra hamile kalabildim..
evet havuç suyu ama içine zeytinyağıda konuluyor olabilir öğrenince mesaj atarım.
yasoooo sen iyi olda gerisi önemli değil şu kritik günleri atlat bol bol gelirsin kuşum
merveeee ben ist bağcılar devlet hastanesinde çektirdim filmi,kateter diye bi aletle çekiyolar zaten oda 50 lira falandı galiba,benim canım çok tatlı olmasına rağmen fazla zorlanmadım,hatta herkes çektirme deyip duruyordu ama ben kimseyi dinlemedim,çektirdim kurtuldum,çeken dr bu aletle yüzde seksen ağrı azalıyor demişti sen bilirsin canım.ben özelde çektirecektim son anda oraya gittik ablamın
kaynı başhekim yardımcısıydı orada randevu problem olmadı ama baya bi bekledik,böyle işte.
GÜÜÜLLL benden 1000 tane daha salavat al,kaç kere yazdım ama görmedin herhalde
ya benim moralim çok bozuk,biz ablalarımla hergün baya bi konuşuyoruz telde ,küçük ablam sürekli bebek şarkıları söylüyor,6 aylık kızı var
ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama çok gıcık oluyorum yada bu aralar hassas olduğumdan olabilir bilmiyorum,onlara bişey söylemiyorum hatta kimse bu kadar çocuk istediğimi bilmiyor,yinede anlamaları gerekiyor bence.
az önce yine konuşurken ben gıcıklık yaptım ona şimdi de moralim bozuldu offf yaaa.
yasemin sen de kendine ve meleğine çooookkk iyi bak
Canım aslında o kadar hassasızki bir kelime bile bazen bizi üzmeye yetiyooo sürekli avutuyoruz kendimizi ama aklımızdan da çıkmıyo...
Sende üzülme Rabbim inşallah tez zamnda san da bi evlat nasip eder
Bu arada hatim için bana da cüz verirmizin canım hangi cüzleri okuyum şimdilik 4 cüZ alıyım okudukça alırımmm
evet aslında kimse dur şunu üzeyim demiyordur ama yinede en ufak bişeye bile takılıyoruz.ben kimseye çocuk istediğimi söylemiyorum hatta ablalarımla çok fazla samimiyiz ama asla bu konu hakkında konuşmam. Belki acziyetımi kabul etsem daha kolay olur ama yapamıyorum.konu oraya gelince hemen değiştiriyorum...........canım sen 25 26 27 ve 28 i alabilirsin
tamam tatlım ALLAH razı olsunnn..gecmişe bakamıyorum bazen canım ya o yüzden okuyanlar özelden mesaj atarsa daha iyi olur.merveeee ben ist bağcılar devlet hastanesinde çektirdim filmi,kateter diye bi aletle çekiyolar zaten oda 50 lira falandı galiba,benim canım çok tatlı olmasına rağmen fazla zorlanmadım,hatta herkes çektirme deyip duruyordu ama ben kimseyi dinlemedim,çektirdim kurtuldum,çeken dr bu aletle yüzde seksen ağrı azalıyor demişti sen bilirsin canım.ben özelde çektirecektim son anda oraya gittik ablamın
kaynı başhekim yardımcısıydı orada randevu problem olmadı ama baya bi bekledik,böyle işte.
GÜÜÜLLL benden 1000 tane daha salavat al,kaç kere yazdım ama görmedin herhalde
ya benim moralim çok bozuk,biz ablalarımla hergün baya bi konuşuyoruz telde ,küçük ablam sürekli bebek şarkıları söylüyor,6 aylık kızı var
ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama çok gıcık oluyorum yada bu aralar hassas olduğumdan olabilir bilmiyorum,onlara bişey söylemiyorum hatta kimse bu kadar çocuk istediğimi bilmiyor,yinede anlamaları gerekiyor bence.
az önce yine konuşurken ben gıcıklık yaptım ona şimdi de moralim bozuldu offf yaaa.
yasemin sen de kendine ve meleğine çooookkk iyi bak
Gülcüm sütüne yoğurduna dikkat ediyor musun? şöyle birşey okumuştum bebek kalsiyumu yeterince almazsan ilk olarak kalçadaki depolardan almaya başlıyormuş benim de ağrılarım başlamıştı kalça ve bacak erkenden günde 1 lt süt içiyorum yoğurt falan da yiyebiliyorsam yiyorum şükür bitti ağrılarım
maşallah Yasocumçok sevindim iyi olmana canım azıcık daha sık dişini az kalmış doktoruna güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz tatlım...
Hamileliğinizin son 12 haftasında bebeğinizin kalsiyum ihtiyacı en üst düzeye çıkar. Bunun sebebi, bebeğinizin iskeletinin hızlı kemikleşmesi, sertleşmesi ve kemik gelişiminde kalsiyuma olan ihtiyaçtır. Süt ve süt ürünlerindeki kalsiyumun emilmesi ve kullanılması, hap şeklinde olan kalsiyum katkılarına göre daha kolay ve hızlıdır.
görmedim tatlımm milli eğitime bağlı Annem KURAN KURSUNA gidiyor ve kutlu doğum haftası için herkese 100.000 selavat toplanması söylenmiş.annemle konuştum .MAYIS sonuna kadar uzatılmış sanırımmrb kızlar hepiniz iyisinizdir inş. geçmişe kısaca göz attım hasta olanlara Allahtan şifa diliyorum hamile olanlar inş sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbim. bebek isteyenlerde inş en yakın zamanda hayırlısıyla pozitifi görsün..bebişine eşya alanlarda sağlıkla allah kullandırsın .... canlarım benim regl hala gelmedi cumartesi yada pazara kadarda gelmesse test yapacam sizden bişi rica edecem benden dualarınızı eksik etmeyin içinizden hangi dua sure ayet tesbih geçiosa nolur bana dua edin hepinizden allah razı olsun dualarımda olacaksınız rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin aminnn ..............................................................................bu arada güll annenin salavatı hakkında bişi sormuştum sana ama görmedin sanırım cvp vermedin bana....
Kızlar şuan seyir halindeyim samatya hastanesine doğru. Tiroid ultrosonuna gricem. Yazdklarınzı anca okuyabildim. Eve dnünce ayrıntılı cevap yazıcam. Sunu söyliyeyim beyin emarım çekildi temiz çıktı. Genetik tahlıller yapıldı onlarda temiz. fsh:108 benim. Tsh hormonum 5.70 çktı. Yuksek cktgı ıcn ultroson yapcklar tiroide zaten. Benim durumum gercekten cok ilginc. Profosorle gorusmustuk.bızde anlamadk blmyruz ne dsek boş ddi. Madem fsh yuksek bu kadar bır damla adet gormemem gerekır. Duzenlı, duzensiz oyle boyle adet goruyorum cok şukur. O zaman fsh nasıl yuksek oluyor? Bu yuksek fsh ıle falikül ilaç almadan kendilğnden nasl 11mm ye kadar gelişebiliyor? benim durumum tıpın anlayamadgı br durumsa bunun adı ne ozaman? Kzlar blmyrm ama aklma bşka br şeyler gelyr. Bu arada btksel tedawı 3ay once 1ay kullandm. Br yararı olmadı.
burcuuu ev ödevini yaptınmı bakiiimm sen buketle bana ödev veriyodun şimdi sıra sende valla gelip buketle ben başında bekleriz
özlem hay ağzın bal yesin..akşam ödev teslimi var ona göre burcu:)
canımmmm nerelerdesin????
Hastalık ne durumda umarım gelmemiştirrrrr
Bizi haberdar et canım benimmmm ikizimmmm
herkese merabalaaarrr
geçmişi okuymadım bayağı birikmiş artık yavaş yavaş bakıcam kızlar halamın kocası vefat etti cenaze falan vardı o yüzden pek giremedim bu arada bebişim ve ben iyiyiz şükürler olsun havalar da çok güzel yaa artık hergün yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum benden bu kadar e tabi sizleri de ösledim yani
Canlarım ben geldimm, yata yata sırtım omzum bynum heryerim ağrıdı, bugün azar azar oturma pozisyonlarına geçiş yapıyorum.
Sizi özledim çok hemen bi gireyim bakim dedim, geçmişi çok okuyamıyorum ama benim için edilen duaları güzel temmenileri hep öğreniyorum arayan haber kuşlarımdan :)
ben bugün itibari ile daha iyiyim maşallah, cumartesi bi gelsede şu dr a bi gitsem şu kafamdaki bütün soru işaetlerini hayırlısıyla çözsem diye bekliyorum...
oturunca karnıma hafiften sancı gib bişey oluyor inceden o yüzden pek fazla bilgisayar başına oturmak istemiyorum. yattığım yerden de göbeğimin üstüne koymak istemiyorum o yüzden ayrı kaldık bu haftaama haftaya işe başlarsam yine aranıza döneceğim inşallah hayırlısıyla.
herkesi çok öpüyorum.
Burcucan canımcım dün doktora gittin sanırım noldu? yazmışsındır belki ama göremedim canım...Hakan hocadan randevu aldın mı? iyisindir inşallah bu arada
Kızlar şuan seyir halindeyim samatya hastanesine doğru. Tiroid ultrosonuna gricem. Yazdklarınzı anca okuyabildim. Eve dnünce ayrıntılı cevap yazıcam. Sunu söyliyeyim beyin emarım çekildi temiz çıktı. Genetik tahlıller yapıldı onlarda temiz. fsh:108 benim. Tsh hormonum 5.70 çktı. Yuksek cktgı ıcn ultroson yapcklar tiroide zaten. Benim durumum gercekten cok ilginc. Profosorle gorusmustuk.bızde anlamadk blmyruz ne dsek boş ddi. Madem fsh yuksek bu kadar bır damla adet gormemem gerekır. Duzenlı, duzensiz oyle boyle adet goruyorum cok şukur. O zaman fsh nasıl yuksek oluyor? Bu yuksek fsh ıle falikül ilaç almadan kendilğnden nasl 11mm ye kadar gelişebiliyor? benim durumum tıpın anlayamadgı br durumsa bunun adı ne ozaman? Kzlar blmyrm ama aklma bşka br şeyler gelyr. Bu arada btksel tedawı 3ay once 1ay kullandm. Br yararı olmadı.
bu arada az önce test yaptım negatif çıktı inanamadımmm şok şok şok
tey allam kendimle kafa buluyom bi de
neyse soğan suyuma devam edeyim nasılsa hamiş değilim
allah izin verirse öbür aya inşallah rabbim hepimize versin
topiğimiz bebiş kahkalarıyla dolsun inşallah
EL MUHYİ 68 adet okunması gerekiyormuş
anlamı : Can bağışlayan hayat ve sağlık veren
niyet: Işlerin başarılı olması
yasemin ilk sayfayada yazmıştı onaylarsanız EL MUHYİ çekeriz
mrb kızlar hepiniz iyisinizdir inş. geçmişe kısaca göz attım hasta olanlara Allahtan şifa diliyorum hamile olanlar inş sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbim. bebek isteyenlerde inş en yakın zamanda hayırlısıyla pozitifi görsün..bebişine eşya alanlarda sağlıkla allah kullandırsın .... canlarım benim regl hala gelmedi cumartesi yada pazara kadarda gelmesse test yapacam sizden bişi rica edecem benden dualarınızı eksik etmeyin içinizden hangi dua sure ayet tesbih geçiosa nolur bana dua edin hepinizden allah razı olsun dualarımda olacaksınız rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin aminnn ..............................................................................bu arada güll annenin salavatı hakkında bişi sormuştum sana ama görmedin sanırım cvp vermedin bana....
çok sağol canımm.. uzatırsan uzar bende uzamıyo derdim ama hep kısa kestirirdim bi uzadı tam uzadı yani :)) bi anda uzamış gibi oluyo:))k.gamzeeeee fotolarına baktım saçların ne güzel öyle yaaaaaa benim hiç okadar uzun olmadı çok heves ederim ama olmaz sağlıksızlaşır bende kestiririm hele bu aralar oldugu yerde kalıyo uzamıyooo maşallah sana
canım saçın sağlıklı uzaması için 2 ayda bir uçlardan kestirmek lazımmış o zaman hem sağlıklı olurmuş hemde çabuk uzarmış, kuaför söylemişti yoksa saç küsüyormuş
Canımm benimm bunun farkedilmesi de bir şans hiç olmazsa sorununu biliyorsun. Ameliyatını ol kist ve miyom ameliyatları korkulacak ameliyatlar değil yaptır ne kadar süre dinlenmen gerekyorsa dinlen sonra tüp olacaksa tüp olsun. Bende de pco var bir dr gidiyordum yok diyordu birie gidiyordum var diyordu ama artık ultrasonda da gördüm kesin var yani. Önceden yoktu ama eminim ultrasonda öyle görnmüyordu çünkü her ay bir yumurtalıkta yumurta oluyordu şimdi sağ sol her yer yumurta dolu maşalllahh.. Doktorun çok doğru demiş biz pcoluların tüp bebekte şansı çok daha fazla çünkü en baştan zaten iğneleri olmadan ymurta sayımız fazla bizim sadece onları iğnelerle geliştiriyorlar ama sebebsiz infertilite olanlarda zaten ayda bir tane yumurta üretimi oluyor yumurtayı fazlalaştırmak daha zor. Aşılamada ben düşük doz kullandım tabii onda çoğul gebelik istenmiyor kontrol edilemedği için tüpte daha yüksek dozlar kullanılacak yumurtaların hepsi olgunlaşacak düşük dozda bile benim 3 yumurtam olgunlaştı. Bir sorun çıkmaacak inşallah bu aşamayı atlat belki normal yolla bile olur
canımm fındıkzade de radyomar varmış orası iyiymiş rahim filmini çok iyi çekiyorlarmış ağrısız oraya gidebilirsin. Yumurta gelişimi olduğuna göre ümit var demektir aşılamaya da tüp ile iğnelerle o yumurta geliştirilip olgunlaştırabilir yani hiçbirşeyin sonu değil tahlilleri yaptır filmi çektir götür doktora o gerekli tedaviyi yapacaktır.Hayırlısı nasılsa öyle olsun canım benimm..
bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?