- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.121
bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
vay arkadaş ne oldum demeyecen, ne olucam diyecen, dün ben size ödev veriyordum bugün siz bana, hey gidi günlercanlarım dün ödevimi yaptım ama belim o kadar çok ağrıyodu ki ne popumun altına yastık koydum ne de ayağımı havaya diktim, zaten silkeletmeyi aklımdan bile gecirmedim, belim kopuyordu bugün iyiyim çok şükür, hatta bugüm spora gitti, yarın akşama enerji topladım valla benim adam bu çalışmalardan bunaldı garibim , bu ay çok aktif bir ay, bugün sporda bir arkadaşım oturmaya çağırdı, aman bu hafta doluyuz sakın bizi bir yere çağırmayın dedim, anladı tabi, böyle ortalara düştü bizim halvet işleri
ayşee iyi akşamlar nasılsın
iyi aksamlar canim asagida yazdim nasil olayim iste bunada sükür sen nasilsin
slm kızlar bir dertli daha geldi offffffff offfff ya hastane konusunda çokkkkkk kararsızım kızlar ya fazlamı abartıyorum bilmiyorum ama iki hastane var kafamı kurcalayan bi türlü karar veremiyorum birine çok iyi diyorlar ama bayan hassasiyetim var benim o konuda birde benim doğum yapacağım zaman doktorun orda olup olmaması konusu kafamı karıştırıyo izine çıkabilirmiş
diğer hastane tam istediğim gibi aslında gittim görüştüm ama olumlu yorum yapan kadar kötü şeyler söyleyenide duydum oda korkutuyo beni naapsam yaaaaaaa
beni sormussunuz sagounl beni merak ettiginiz icin kizlar ben regl oldum 2nisan öncelikle onu söyleyeyim regl olmadan önce bi hasta olmaya basladim bugünde iyice hasta oldum atesim cikti üsümede vardi aradabir ellerim buz gibiydi bu sabah antibiotik yuttum 1000likama yarisini aldim sonra midem iyice bulandi aksama dogru bu saate kadar uyudum simdi yataktan yaziyorum. reglden önce annemlerde kaldim zaten annemlerdeyken oldum.
yarinda doktor kontrolum var esimin ve benim tahlilleri gösterip konusacaz sonra usg bakcak bakalim neler diyecek
slm kızlar bir dertli daha geldi offffffff offfff ya hastane konusunda çokkkkkk kararsızım kızlar ya fazlamı abartıyorum bilmiyorum ama iki hastane var kafamı kurcalayan bi türlü karar veremiyorum birine çok iyi diyorlar ama bayan hassasiyetim var benim o konuda birde benim doğum yapacağım zaman doktorun orda olup olmaması konusu kafamı karıştırıyo izine çıkabilirmiş
diğer hastane tam istediğim gibi aslında gittim görüştüm ama olumlu yorum yapan kadar kötü şeyler söyleyenide duydum oda korkutuyo beni naapsam yaaaaaaa
aslm canim hosgeldin. ah bilsemde sana yardimci olabilsem. ben almanyada yasadigim icin bilmiyorum ordaki hastahaneleri ama icine sinen doktor hangisiyse ona git derim yani hastahanenin ekibide önemli bence. peki baska bi secenegin yokmu sadece o ikisinden birinemi gitmek zorundasin??
bence doktor ve ekibi cok önemli hastanenin kendisi lüx olmasina gerek yok. icine sinen hangisiyse ona git derim. baskalarin dedikleriyle senin düsüncen ayni olmayabilir sen git gör hastaneyi ve doktorunla tanis konus ilk izlenim nasilsA öyle devam eder zaten.
izine cikacak olan doktorun yerine kim geliyormus onunlada bi tanis derim
Başınız sağolsun, inşallah en kısa sürede sende toparlarsın kendini...
Geçmiş olsun canım, zor bi gün geçirmişsinRabbim şifa versin de birden ayaklan inşallah..
Canım her doktor için olumlu konuşanda olur olumsuz konuşanda. Hangimizin gittiği doktora 4-4 lük bu doktor diyorlar ki? Eğer hastanenin koşulları istediğin gibiyse, gözünü kapat ve git o doktora. Doğum zamana izne çıkmış doktor kabus gibi bişey olur herhalde. Çünkü seni takip eden, herşeyini bilen doktorun başında olmayacak, diğeri en azından doğum yapacağın zaman yanında olur, kafanada çok takmaaa rahat ol :)
ya evime en yakın en güzel iki hastane var tatlım onlar arasında kaldım işte ikisiylede konuştum birinin muayenesine de girdim hatta ama işte doğum zamanımda izinli olabilirmiş...
diğer hastanenin de doğum odasını falan gezdim çok iyi görünüyor ama olumsuz yorumlr işte bu ayda oradaki bir doktora gideyim diyorum bakalım bu gidişle evde doğum yapacağım sanırım ben:26:
seninle tanışmamıştık sanırım bu arada ben yeni üye sayılırım bu topiğe ismim didem sen biraz bahsetsene kendinden
hoşgeldin gülcümya tatlım biraz fazla mı pimpirikliyim bilmiyorum ki insan ilk ya ne olacak nasıl birşey diye endişe ediyo oda var sanırım cesaret edip birini seçeceğiz artık mecbur ama neden rahat olamıyorum bilmiyorum ki işte ilerleyen aylarda daha çok sakinleşirmiyim ki acaba bu arada sen nasıl oldun
Selam iyi geceler kizlar nasilsiniz napiyonuz bakim bu saatte
Hoşbuldum canım sağolasın... Fazla pimpirik değil endişelenmemiz doğal ama mantıklı hareket etmek lazım :) Şöyle düşün izne çıkma ihtimali olan doktorun seni başka bir doktora emanet edecek. O doktor senin gebeliğinin nasıl ilerlediğini bilmeyecek bu bana biraz daha riskli geldi açıkcası. Fakat diğer doktorunla da bu konuyu kesinleştir. O tarihlerde onunda izne çıkma gibi bir durumu olabilirmi? Mühim olan başka bi nokta da bu. İnşallah gönlüne göre bir doktorda karar kılarsın canım.
Bana gelince ben aynıyım. Dişim ağrıyo bugün parol yuttum fayda etmedi. Yatmayada korkuyorum bu diş ağrısının üzerine birde kalça ağrısı fazla gelir bana :)
A.s canım iyi geceler, sende hoşgeldiiin :)
hosgeldin aramiza bende ayse buranin eski üyelerinden.
ben 27 yasinda almanya dogumlu 2008de evlendim 2010da korunmayi birakir birakmaz hemen kendiliginden hamile kaldim 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum 1yil yine korundum okulumu bitireyim diye sonra troit cikti esimin spermleri iyidi 2011de ama yine olmadi. martda tüpbebek merkezine gittik yine spermlere bakildi bu sefer yüzde 50 olmasi gerekirken yüzde 40 cikti nyani helki ozamanda vardi bu sperm sorunu ama iste yaptirdigin yere cok bagli. doktorum bana yumurtan var catliyor ama nasil catliyor ona bakicaz dedi bide bendeki sividan dolayi veya sperm sorunundan dolayi spermler icerde yasamiyormus ve bunu 2seneden beri hicbir doktor söylemedi bana 4doktor degistirmeme ragmen neyseki bakalim suan adetliyim yarin doktora gidiyorum bakalim gelismeler ne olacak
Hoşbuldum canım sağolasın... Fazla pimpirik değil endişelenmemiz doğal ama mantıklı hareket etmek lazım :) Şöyle düşün izne çıkma ihtimali olan doktorun seni başka bir doktora emanet edecek. O doktor senin gebeliğinin nasıl ilerlediğini bilmeyecek bu bana biraz daha riskli geldi açıkcası. Fakat diğer doktorunla da bu konuyu kesinleştir. O tarihlerde onunda izne çıkma gibi bir durumu olabilirmi? Mühim olan başka bi nokta da bu. İnşallah gönlüne göre bir doktorda karar kılarsın canım.
Bana gelince ben aynıyım. Dişim ağrıyo bugün parol yuttum fayda etmedi. Yatmayada korkuyorum bu diş ağrısının üzerine birde kalça ağrısı fazla gelir bana :)
A.s canım iyi geceler, sende hoşgeldiiin :)
A selam ne olsun iste ayni tas ayni hamam
sana birsey sormak istiyorum gerci diger kizlar sizde biliyorsunuzdur adetliyken lem yelid cekilirmi veya ihlas suresi okunabilirmi
salavat cekildigini biliyorum ama bunlar dua niyetine okunuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?