Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İyii diyelim iyi olsun be mesudem, sanırım benim tosunun başı aşağı dönmüş ben öyle hissediyorum, hatta sanki bugün onu hıçkırıkta tuttu. Takip ettim de belli aralıklarla pıt pıt yaklaşık bi 10 dk. kadar hıçkırdı benim oğlum

Sen nasılsın, prensesimiz napıyo :)

Hani varya trt 1 de zengin kız fakir oğlan dizisi. Ne diyo ordaki kadın Akışına bıraaak Sende öyle yap pozitif ol, herşey zamanla rayına girer

Ben bu hafta gidecektim fakat eşimin kursu vardı bugün bitti. O yüzden salı gününü bekliyorum. Aslında ayın 11'ine aldım randevumu ama 9'una sıra alabilirsem erken saatlerde salı günü gitmek istiyorum

sagol canim Insaallah yarin sabah doktora gidecem belki aksama yazarim belki ise gitmeden önce firsatim olursa yazarim canim
ah bu doktorlarin eline kimseyi düsürmesin Rabbim dua ediyorum ama bazen yetersiz buluyorum kendimi yani nasil dua edecegimi bilemiyorum cok yoruluyorum cok.
Allah yardimcimiz olsun ve sabir versin

A selam ne olsun iste ayni tas ayni hamam
sana birsey sormak istiyorum gerci diger kizlar sizde biliyorsunuzdur adetliyken lem yelid cekilirmi veya ihlas suresi okunabilirmi
salavat cekildigini biliyorum ama bunlar dua niyetine okunuyormu

tatlım kuranı kerimde yer alan ayetler dualar ihlas fatiha gibi olanlar dua niyetiyle de olsa çok uygun değil diye biliyorum ben bence rabbimin isimlerini çek bu aralar rahim gibi mesela anlamlarına bir bak diğerlerininde onun ismini an bence yaratan rızık veren sıfatlarıyla seninde rızkını en kısa zamanda versin inş

haklısın canım ya ben bu konuda hocamada danıştım aslında çok mecbur kalınmadıkça dinende caiz değilmiş erkek doktora gitmek doğum günün geldi birşey olacak allah korusun erkek doktor yok gitmem demek değil bu tabi ama ben rahatta edebileceğimi sanmıyorum tatlım
yorumlara kulak tıkamak en mantıklısı sanırım dediğiniz gibi kimi nasıl memnun edersin değişir çok canıtatlı olanlardanda değilim şükür bu ayki muayenemden sonra kesin bir karar veririm inş

evet canim ben dua maksadiyla okumak istiyorum yani anladigim kadariyla dua maksadiyla okuyabiliyorum ama yinede icime sinmiyor iste.
sagol arastirma yaptigin icin

kızlar benim net biraz yavaş kusura bakmayın geç oluyo biraz cevaplar

bırakalım bakalım yapacak birşey yok zaten tatlım mecbur doğum yapacağız bebişleri hmm anladım canım inş tez zamanda iyileşirsin

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn canım hepimize inş normalde doktorları çok sevmem zaten sürünmedikçede pek gitmem oda yanlış ama şimdi mecbur gidiyoruz bebiş için rabbim iyilerle karşılaştırsın ya

sagol canim reglim bitince okucam Insaallah icim rahat etmiyor acikcasi Allah her türlü kabul etsin Insaallah

İyi olun tabi Rabbim iyilikler güzellikler versin size tatlim nasil anlıyorsun döndüğünü cnm ya benimse bu gidiste bası yukardaydi doktorum soluna yat dedi bı dahaki aya donmedi lazimmis bugun ilk defa öyle hareketler ettiki karnımın yarısı doldu yarısı çukura düştü acaba dondü mü benim kizce dedim masallAh oğluşuna ya cok tatli oluyorlar yerim ben onların torosunu bizde iyiyiz cok şükür teyzesi bizde bugun baya bı gezdik babası ben kizimla iste:))

kızlar siznle konuşmak iyi geldi sağolun ben artık yatayım çok geç oldu yarın erken kalkacağım bide gülcüm inş tez zamanda iyileşirsin
nartanesi rumuzlu arkadaşım sendende inş iyi haberler gelir yarın
mesudecim sende ne güzel gezmişsin bu gün bebişle bizim gibi insan evde çok bunalıyo nefes alamıyo sanki ya en iyisi gez toz
hepinize iyi geceler kocaman

İnşallah canım

Döndüğünü şöyle tahmin ediyorum, daha önceleri hareket ettiği zaman bebeğimi tam göğüs kafesimin oralarda hissederdim. Zaten dışardan bakıncada karnımın ortalarında falan dalgalanmalar olurdu. Şu son 2 gündür falan aşağıya doğru acayip bi baskı hissediyorum. Hareket ettiğinde tam kasıklarımda oluyor ağırlığı ve tuvalet ihtiyacım hasıl olduğunda acayip derecede sıkıştırıyo beni. Eğer yanılmıyorsam böyle, bende çok merak ediyorum ne durumda napıyo boyu kilosu nasıl oldu? 1 ay oldu tam doktor kontrolümüzü yaptıralı. 1 ay önce boyu 35 cm. kilosuda 1.57 gr.dı yavrumun kim bilir şimdi nasılda büyümüştür

Cnm benim tmm icine sunmuyorsa rahat edemiyorsan git bayana ama erkegede haram bayana da haram zaten mahrem yeri bence cok saçma saglık bu doktor onlarda eskiden bu kadar yayginmiydi bayan doktor yada normalde hic mı erkek doktora muayene olmuyoruz bazen kan veriyoruz erkek alıyor o kadar da once düşünmemek lazım tatlim hangisi uygun ise ona git beb bayana gidiyorum ama erkegede gidebilirdim sorun degil yani

Aysem dua niyeti ile ben fatiha süresini okuyorum sende dua niyetine okuyabilirsin yok icim rahat degil aceleside yok sonra okurum dersen tabi öyle yap tatlim rica ederim ne demek

Canım çok teşekkür ederim inşallah inşallah gider şu rahatsızlıklarım ve kalan günlerimi tadına doya doya çıkarırm :)
Sana da iyi geceler, kendine ve bebişe çook iyi bak tatlım

Valla cnm ben bu ara bol bol geziyorum yarında gezme var yürüyüşe de başladık artık günlerimiz azalıyor havalarda guzel olunca insanın evde oturası gelmiyor valla sende cok gez iyi oluyor insan dtres atıyor valla tmm cnm cok kendine ve bebişine iyi bak öpüldünüz Allah rahatlıklar versin

Buketin aşağıda ne yapiyon kiz cok bı üst kata burdayiz asansör yolda gönderdim atla gel da :))

Anladım cnm ama benimde hareketleri cok asagida ve tuvalette bebede o zormanmalar oluyor helede alaturka tuvaletlerde sanırım yer değiştirip duruyor bizim kiz zaten hareketli yerinde duramıyor suanda bile geziniyo ya:)) yesin annesi onun minnacik ayaklarını he ya cok çabuk büyüyorlar annesi buyumustur kocaman olmuştur simdi bizde Pazartesi gitmiştik 1300 kilogr 38cm boyu olmuştu artık bu gidişden itibaren iki haftada bur giderdin cnm

Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu canım ya bambaşka birşeymiş :)
Bakalım gidince görücez bende artık 2 haftada 1 çağırır diye tahmin ediyorum... İnşallah herşey yolundadır. Kansızlık vardı bende kan şurubu yazmıştı geçen ay tam 6 kutu. Bu gece 5. kutuyu bitirdim yarın 6. kutuya başlıyorum. İnşallah faydası olmuştur :26:
Bu arada sen tel.denmi giriyorsun?

Amin cnm insallah gelese yaşatsın bu bambaşka bı duygu zaten anlatmakla olmaz yasamak gerekiyormuş
Şifa olsun cnm insallah depoların dolmustur bende de cok degil ama düşüşe geçmişti gecen ay kan ilacımı uçmuyordum bir aydır kullanıyorum iste insallah bizimkide olmadı gereken kadardır evet cnm telden giriyorum duanda yatağımdan yazıyorum cok nadir pc kullanıyorum belim cok ağrıyor basında oturamiyorum tel daha rahat ama yanlış yazımlar cok oluyor iste ne yapalım :)
Bu arada Haziran topigine gelmiyon hic:))

İnşallah canım. Telefon daha rahattır evet, ben dizüstü pc.den giriyorum. Bi masamız var arkama yaslanıyorum, karnıma kadar çekiyorum masayı problem olmuyo :)
Haziran topiğine sadece okumak için uğruyorum. Takip ediyorum ne var ne yok çıkıyorum sonra. Zaten çok takılamıyorum. 1 gün girsem nete 2 gün girmediğim oluyo. Sonra topikte unutuluyosun o yüzden uzak kaldım sanırım :)

Bu arada ben yatsam iyi olacak, yarın cuma yani bugün cuma :) Mübarek gün erken kalkmam lazım inşallah uyuyabilirim bu ağrılarla

Anladım cnm Bizimde diz üstünde pc ama yinede tel ile giriyorum pc şe genelde esım oluyor o yüzden de biraz evet kalabalık ya kim kime dumduma gidiyor bazen yokluğun bile farkedilmiyor unutulmak değilde sayfalar de çabuk ilerliyor cok takılmak lazım ki haberdar olumasın bu ara bende fazla takilamiyirum gecmisi okuyamiyorum zaten bı yazıyorum o kadar tmm cnm sanada Hayirli Gül kokulu Cuma'lar olsun yat kendine iyi bak Allah rahatlıklar versin iyi geceler cnm

Sağolasın canım, sanada Allah rahatlık versin, görüşmek üzere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…