Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben dün aslının günü diye ona okumjuştum meğer ebrunun muş..bugünde ebruya okiyim:))

günaydın bu arada çok açççççççççççççççççççıııııııııııııııımmmmmmmmm

Kızlar Günaydınnnn
Bugün benim dua günümmüşşşş

bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
Canım başınız sağolsunnn.....

İkizim bende merak ettim seni neyse olsun hayırlısı böyleymişşş gelecek aya inşallahhhhhh

günaydın aslıcımm duanı okudum rabbim kabul etsin öpüyorum herkesiii
Nazan sağol canım ama bu hafta hiiç gelmiyosun iş yerinnde yoğunsun galibaaaa özletme kendiniiii

Günaydııınnnn ben deldiiimmmmm :))
İnternetim geldi daha doğrusu hele şükür kavuştum size ne çok çeneniz düşmüş okuyamadım valla açlıktan ölüyorum sanki 3 gündü yemek yemedim benimkide vuruyo ben bi kahvaltı yapayım da geçmişe yolculuğa çıkarım sonra neler olmuş bakarom bii )

Aslım beni geçen gün işletti telefonda ama intikamım acı olacak bak ben senin nasıl sapığın oluyorum :))))

Witchhgil01 / gülden 08.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
zakkumx/ zeynep 11.03.2013 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / aylin 12.03.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum
barisozlem / özlem 13.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
seybil / sibel 14.03.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum
ecrin23 / merve 15.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
btskn / bircan 18.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
mavera49 / merve 19.03.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
melek2828 / nazan 20.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik
serap_serap / serap 21.03.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
graphicdesigner / yasemin 22.03.2013 cuma sağlıklı sorunsuz, doğal yollarla hamilelik
buketdemet / buket 25.03.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlısıyla tayin çıkması
dejavu_one / seda 26.32.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / tuba 27.03.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatsultan / kübra 28.03.2013 perşembe hayırlı bir evlilik, mutlu bir hayat
gul1982 / b.gül 29.03.2013 cuma sağlıklı hamişlik+kolay doğum
tmyomr / tümay 01.04.2013 pazartesi iç huzuru + hayırlı bir iş + hayırlı bir bebek
nartanesi / ayşe 02.04.2013 salı sağlıklı hamişlik
hayatumuttur / k.gamze 03.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
superz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinnn07 / aslı 05.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik

çok şükür dualarda listeyle aynıyımm.. malum ben listede kimde kaldığımı kaybettim baştan okudum.. Rabbim kabul etsin inşAllah.. gecikmede okuduklarım oldu bu durumdan dolayı onlardanda özür dilerim..

bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar

canımmm başınız sağolsunn.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Canımm pardon evet yanlış anlamışım ben sadece miyom ve kist sandım. Fındıkzade çok iyiymiş evet bende oranın ismini verdim. Ben acıbamdem de anestezili 250 tl ye çektirdim açık çıktı umarım doğrudur. Ama bir rapor vermediler elime dr kanalların açık sorun yok dedi o kadar tabii anestezili olduğum için uyandım bir saat dinlendirildim odasına çıktım öyle dedi. Canımm her karanlığın ardında mutlaka bir ışık vardır güzel günler yakında napalım bizde iki tüplü oluruz bu topiktee sen hele sorunları hallet ameliyatını ol geriside gelecek bitanemm..

Herkese günaydın..Cumamız mubarek olsun....Ebru ve aslı dualarınızı okudum

Tümaycıığğımm geçen yazdın ama o sırada bieşy yazamadım ben doktor arayışlarındayım demişsin ya, ben sana ısrarla bir kez en azından istepan beye de bi git derim, bi dinle zaten o inanırsa yardımcı olamayacağına direk söylüyor bana söylemişti mesela, belki senin kafanda netleşir durumlar biraz daha, istepan beyi tam anlayamadım hani süpper yada kötü diyemiyorum sana ama dene derim.. muayene ücreti 40 tl.. beğenmezsen olan sadece bu paraya olur..

günaydınn eee annesi sana kalk yemek ye diyoe bebişş acıkmışş

sende ye taze gebe bebeğin acıkmıştır.Şimdiden iştah açıklığı oldu mu yoksa aynı mı gebe kalmadan önceki halinle. Ben aşılamadan bir hafta sonra çok yiyordum dışarıda yemiştük büyük boy menüler var kfcnin asla bitiremediği ondan alıp silip süpürmüştüm hatta baya ümitlenmiştim ama demek ki alakası yokmuş sadece benim oburluğum tutmuşş

herkese günaydın cumanız hayırlı olsun, dualarımız kabul olsun inşallah

Günaydınn. Senin aşılama olayın ne oldu canımm :26:

,

yaa seda ne diyorumm..öküz gibi yiyorumm göğüslerim hollanda ineğininkiler gibi, günde 5 lt süt verme kapasitesi var şuan..:))yüz üstü yatamıyorum o derece vahim bi haldeyim..

Bilmiyorum psikolojikmi ama çok yiyorum..iş yerinde yanımda krakes badem fıstık kuru üzüm ceviz nohut birsürü şey var aralrda elim hep ağzımda..ben çok istemiştim anneme benzemiyim..böyle durmadan yiyen herşeyden canı isteyen bi hamile olayımm..bebekte tosu n gibi doğsun(gerçi alakası yokta)biraz o psikolojide olabilir..misal ben çok dağınık yatan bi insanım..eşim geçen haftadan beri ayaklarımı düzltiyo(kan gitmeyecek bebeğe diyo:))ayağımı taa karnıma çekip uyurumda ben) , sonra gece dişlerimi sıkıyorum eşim uyandırıyo byeni sıkma felam(pek bi üstüme düştü sormayın kıymete bindik:)) ama ben şimdi farkediyorumki nasıl yatıyosam öyle kalkıyorumm..psikolojik işte..ne bileyim yiyorum..yemiyince midem bulanıyo:))bazen panik yapıyorum unuttuğum bişey olunca..

canımm maşallah iştah açılması iyi bulantında yoksa ama abartma yeme işini ilk haftalarda çok kilo almaman lazım çünkü ilerleyen aylarda hele son zamanda çok alacaksın zaten bebek beslenir ilk üç ay senin depondan iştah açılması psikolojik olabilir belki bende de öyle oldu bilmiyorum. Bende az bir deli yatarım çok dönerim. Ama aşılama yaptırınca o iki hafta aynen nasıl yattıysam öyle kalktım sol tarafına yatmaya gayret et canım öyle daha iyi. Sende tadıın çıkar canım bugünlerin ilgilensin.. Benim göğüslerimde öyle olursa sevinrim ufaklar zaten..

ben pek sevinemedim zaten 90 bedendiler, 105 e bağladılar bu gidişle 205 olacak:))):92::92::92::92::92:

günaydın kızlarr herkese HAYIRLI CUMALARR...

ZEYNEPCİMM başın sağolsun RABBİM MEKANINI CENNET EYLESİN İNŞALLAH..

Canim sag ol birsuru doktor varda esimin begendigini ben begenmiyorum benim begendigimi o begenmiyor acikcasi doktora gitmeyede korkuyorum.Para falan muhim degil yeterki beni bebegimi onemsesin elinden geleni yapsin .Olumsuz seyler duymaktan korkuyorum....

başın sağolsun cnm üzülme allah mekanını cennet etsin

hayirli cumalar
doktordan geldim kizlar konustuk doktorumla bana esinin spermleri kötü degil bu sekilde hamile kalbilirsin ama sendeki uyuz sividan dolayi zo cünkü spermleri öldürüyor dedi.
bana asilama yapacagiz dedi ama önce hsk/lsk yapilcakmis yani kanallarima bakilacak ve mavi sivi verecekler tüplerin acik olup olmadigini ögrnemek icin yoksa bunu yapmazsak asilama bosa gider dedi. hastaneye yatacam narkoz verecekler. Vallaha kimileri narkozsuz nasil yaptirdi bunu cok merak ediyorum
bendeki gelismeler böyle haaa bide 3asilamaya kadar yolu var yani tutmazsa ondan sonra tüpe gecebiliriz dedi.
veeee en güzelide sigortam asilamanin yüzde 65 karsiliyor sigortayla konus belki biraz daha fazla karsilayabilir dedi cok sevindim böyle iste .
1saat sonra hastaneden randevu alacam bakalim hangi gün laboroskopie olacagim ondan sonra hemen asilamaya geciyoruuuuuuuzzzzz yupppiiiiiiiiiiii

zakkumx kullanıcısından alıntı

canım başın sağolsun..Allah rahmet eylesin..

kız bircan erzurumda havalar nasıl???
çok güzel canım, tam baharlık hava:119:
Günaydınn. Senin aşılama olayın ne oldu canımm :26:

canım cumartesi doktora gitmiştim, haplara yumurtlalıklarım cevap vermemiş adet görmem için ilaç verdi olunca gideceğim iğneye başlıcaz inşallah bu seferde gelişirde aşılama yaparız, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…