- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.161
herkese günaydın cumanız hayırlı olsun, dualarımız kabul olsun inşallah
Canım başınız sağolsunnn.....bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
İkizim bende merak ettim seni neyse olsun hayırlısı böyleymişşş gelecek aya inşallahhhhhhbeni sormussunuz sagounl beni merak ettiginiz icin kizlar ben regl oldum 2nisan öncelikle onu söyleyeyim regl olmadan önce bi hasta olmaya basladim bugünde iyice hasta oldum atesim cikti üsümede vardi aradabir ellerim buz gibiydi bu sabah antibiotik yuttum 1000likama yarisini aldim sonra midem iyice bulandi aksama dogru bu saate kadar uyudum simdi yataktan yaziyorum. reglden önce annemlerde kaldim zaten annemlerdeyken oldum.
yarinda doktor kontrolum var esimin ve benim tahlilleri gösterip konusacaz sonra usg bakcak bakalim neler diyecek
Nazan sağol canım ama bu hafta hiiç gelmiyosun iş yerinnde yoğunsun galibaaaa özletme kendiniiiigünaydın aslıcımm duanı okudum rabbim kabul etsin öpüyorum herkesiii
sedacım siz yanlış anlamışşsınız.ameliyatta miyom temizlenecek,kist alınacak+tüplerim alınacak.dolayısıyla benim doğal yolla olma ihtimalim %0 olacak.
MERVE cim ben 2 kere çektirdim.2 . yi bende fındıkzadede çektirdim.kesinlikle orda çektir.hem canın yanmıyor hem 10 dk sonra raporunu veriyorlar ama daha önemlisi onların cihazı daha farklı.birkaç yönden görebiliyorlar yani hata ihtimali kalmıyor.gidince anlarsın zaten.ben 2012 mayısında 300tl ye çektirdim.ama doktorumun önerisi ile gittim.anlaşmaları varmış umut tüp bebekle onun için indirim yaptık demişti.normalde ne kadardır bilemiyorum.ama kart geçiyor :)
bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
Herkese günaydın..Cumamız mubarek olsun....Ebru ve aslı dualarınızı okudum
Günaydııınnnn ben deldiiimmmmm :))
İnternetim geldi daha doğrusu hele şükür kavuştum size ne çok çeneniz düşmüş okuyamadım valla açlıktan ölüyorum sanki 3 gündü yemek yemedim benimkide vuruyo ben bi kahvaltı yapayım da geçmişe yolculuğa çıkarım sonra neler olmuş bakarom bii)
Aslım beni geçen gün işletti telefonda ama intikamım acı olacak bak ben senin nasıl sapığın oluyorum :))))
ben dün aslının günü diye ona okumjuştum meğer ebrunun muş..bugünde ebruya okiyim:))
günaydın bu arada çok açççççççççççççççççççıııııııııııııııımmmmmmmmm
herkese günaydın cumanız hayırlı olsun, dualarımız kabul olsun inşallah
,günaydınn eee annesi sana kalk yemek ye diyoe bebişş acıkmışş
Sende ye taze gebe bebeğin acıkmıştır.şimdiden iştah açıklığı oldu mu yoksa aynı mı gebe kalmadan önceki halinle. Ben aşılamadan bir hafta sonra çok yiyordum dışarıda yemiştük büyük boy menüler var kfcnin asla bitiremediği ondan alıp silip süpürmüştüm hatta baya ümitlenmiştim ama demek ki alakası yokmuş sadece benim oburluğum tutmuşş
Günaydınn. Senin aşılama olayın ne oldu canımm :26:
,
yaa seda ne diyorumm..öküz gibi yiyorumm göğüslerim hollanda ineğininkiler gibi, günde 5 lt süt verme kapasitesi var şuan..:))yüz üstü yatamıyorum o derece vahim bi haldeyim..
Bilmiyorum psikolojikmi ama çok yiyorum..iş yerinde yanımda krakes badem fıstık kuru üzüm ceviz nohut birsürü şey var aralrda elim hep ağzımda..ben çok istemiştim anneme benzemiyim..böyle durmadan yiyen herşeyden canı isteyen bi hamile olayımm..bebekte tosu n gibi doğsun(gerçi alakası yokta)biraz o psikolojide olabilir..misal ben çok dağınık yatan bi insanım..eşim geçen haftadan beri ayaklarımı düzltiyo(kan gitmeyecek bebeğe diyo:))ayağımı taa karnıma çekip uyurumda ben) , sonra gece dişlerimi sıkıyorum eşim uyandırıyo byeni sıkma felam(pek bi üstüme düştü sormayın kıymete bindik:)) ama ben şimdi farkediyorumki nasıl yatıyosam öyle kalkıyorumm..psikolojik işte..ne bileyim yiyorum..yemiyince midem bulanıyo:))bazen panik yapıyorum unuttuğum bişey olunca..
canımm maşallah iştah açılması iyi bulantında yoksa ama abartma yeme işini ilk haftalarda çok kilo almaman lazım çünkü ilerleyen aylarda hele son zamanda çok alacaksın zaten bebek beslenir ilk üç ay senin depondan iştah açılması psikolojik olabilir belki bende de öyle oldu bilmiyorum. Bende az bir deli yatarım çok dönerim. Ama aşılama yaptırınca o iki hafta aynen nasıl yattıysam öyle kalktım sol tarafına yatmaya gayret et canım öyle daha iyi. Sende tadıın çıkar canım bugünlerin ilgilensin.. Benim göğüslerimde öyle olursa sevinrim ufaklar zaten..
Canim sag ol birsuru doktor varda esimin begendigini ben begenmiyorum benim begendigimi o begenmiyor acikcasi doktora gitmeyede korkuyorum.Para falan muhim degil yeterki beni bebegimi onemsesin elinden geleni yapsin .Olumsuz seyler duymaktan korkuyorum....Tümaycıığğımm geçen yazdın ama o sırada bieşy yazamadım ben doktor arayışlarındayım demişsin ya, ben sana ısrarla bir kez en azından istepan beye de bi git derim, bi dinle zaten o inanırsa yardımcı olamayacağına direk söylüyor bana söylemişti mesela, belki senin kafanda netleşir durumlar biraz daha, istepan beyi tam anlayamadım hani süpper yada kötü diyemiyorum sana ama dene derim.. muayene ücreti 40 tl.. beğenmezsen olan sadece bu paraya olur..
başın sağolsun cnm üzülme allah mekanını cennet etsinbugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
çok güzel canım, tam baharlık hava:119:kız bircan erzurumda havalar nasıl???
Günaydınn. Senin aşılama olayın ne oldu canımm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?