- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.181
cnm senin adına çok sevindim olumlu şeyler duymuşsun cnm belli olmaz belki kanallara bakıldıktan sonra bir baktın kendiliğinden geldihayirli cumalar
doktordan geldim kizlar konustuk doktorumla bana esinin spermleri kötü degil bu sekilde hamile kalbilirsin ama sendeki uyuz sividan dolayi zo cünkü spermleri öldürüyor dedi.
bana asilama yapacagiz dedi ama önce hsk/lsk yapilcakmis yani kanallarima bakilacak ve mavi sivi verecekler tüplerin acik olup olmadigini ögrnemek icin yoksa bunu yapmazsak asilama bosa gider dedi. hastaneye yatacam narkoz verecekler. Vallaha kimileri narkozsuz nasil yaptirdi bunu cok merak ediyorum
bendeki gelismeler böyle haaa bide 3asilamaya kadar yolu var yani tutmazsa ondan sonra tüpe gecebiliriz dedi.
veeee en güzelide sigortam asilamanin yüzde 65 karsiliyor sigortayla konus belki biraz daha fazla karsilayabilir dedi cok sevindim böyle iste .
1saat sonra hastaneden randevu alacam bakalim hangi gün laboroskopie olacagim ondan sonra hemen asilamaya geciyoruuuuuuuzzzzz yupppiiiiiiiiiiii
Allah'im...
Sen seni anlatan dilleri
Seni anlatan halleri
Ugrunda gecen günleri
Sevginle dolup tasan aydinlik kalpleri ; ihsan eyle...
Ilahi iman verdin ; daim eyle
Ihsan verdin ; kaim eyle...
Bu mesaji okuyan kulunu "Cennetinle, cemalinle müserref eyle"
(Amin)hayirli cumalar
cnm senin adına çok sevindim olumlu şeyler duymuşsun cnm belli olmaz belki kanallara bakıldıktan sonra bir baktın kendiliğinden geldi
önümüzdeki pazartesi sali sabah 8de hastahanede terminim var pazartesi konusmaya alinacam
sali günüde ameliyat gerceklesecek
Mesudecigim evet ya Masaallah cok cabuk gelisiyor hersey sanirim mayista asilama olurum ben
Haydi Bismillah. yumurtlamamda sorun yokmus sükür ama sivi yüzünden gidecegi yere gidemiyor spermler bakalim bu sekil olacakmi
Tesekkur ederim tatlim sizler gibi güzelliklere guzel seyler yakışırçok güzel bi dıuaaa
KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN 20 NİSANA KADAR hayır için 100.000 adet
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
gülcüm 1000 tane de bana ekle canım
bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
başın saolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Günaydııınnnn ben deldiiimmmmm :))
İnternetim geldi daha doğrusu hele şükür kavuştum size ne çok çeneniz düşmüş okuyamadım valla açlıktan ölüyorum sanki 3 gündü yemek yemedim benimkide vuruyo ben bi kahvaltı yapayım da geçmişe yolculuğa çıkarım sonra neler olmuş bakarom bii)
Aslım beni geçen gün işletti telefonda ama intikamım acı olacak bak ben senin nasıl sapığın oluyorum :))))
hayirli cumalar
doktordan geldim kizlar konustuk doktorumla bana esinin spermleri kötü degil bu sekilde hamile kalbilirsin ama sendeki uyuz sividan dolayi zo cünkü spermleri öldürüyor dedi.
bana asilama yapacagiz dedi ama önce hsk/lsk yapilcakmis yani kanallarima bakilacak ve mavi sivi verecekler tüplerin acik olup olmadigini ögrnemek icin yoksa bunu yapmazsak asilama bosa gider dedi. hastaneye yatacam narkoz verecekler. Vallaha kimileri narkozsuz nasil yaptirdi bunu cok merak ediyorum
bendeki gelismeler böyle haaa bide 3asilamaya kadar yolu var yani tutmazsa ondan sonra tüpe gecebiliriz dedi.
veeee en güzelide sigortam asilamanin yüzde 65 karsiliyor sigortayla konus belki biraz daha fazla karsilayabilir dedi cok sevindim böyle iste .
1saat sonra hastaneden randevu alacam bakalim hangi gün laboroskopie olacagim ondan sonra hemen asilamaya geciyoruuuuuuuzzzzz yupppiiiiiiiiiiii
ben pek sevinemedim zaten 90 bedendiler, 105 e bağladılar bu gidişle 205 olacak:))):92::92::92::92::92:
hayirli cumalar
çok güzel canım, tam baharlık hava:119:
canım cumartesi doktora gitmiştim, haplara yumurtlalıklarım cevap vermemiş adet görmem için ilaç verdi olunca gideceğim iğneye başlıcaz inşallah bu seferde gelişirde aşılama yaparız, hayırlısı olsun.
bugun yine normaldi duygusal değildim takvimi okudum klasik orada son cümleden hıçkırıklara boğuldum şu an da dahil yazmış ya kızlar 1.tiremester sona erdi diye.. hep ağlamak istiyorum bugun.. dış gebeliğimde ağladım günlerce hastane odasında, düşüklerimde şoklara girdim biirr sürü testler hepsinin sonucunda yüreğim ağzımda bekledim ve hiç unutmayacağım an dır hayatımda çapada ordan oradaya kan veriyorum araştırıyorlar nedden düşürüyorum diye iç hastalıklarında mıyım neyim bi hemşire kan alıyor uzattım kolumu tam alıcak kanı pıt düştü gözyaşım 3 çocuğun olucak senin ağlama dedi inandım biliyor musunuz çaresizlik mi, inanma isteği mi? hani şimdi çok korkuyorum yenemiyorum ya bazı şeyleri hepsi yaşanılanlardan eserler.. çok şükür halimize. o yüzden inanın her an iyi bir durumda hep yalvarıyorum Allah a kızlara kısmet et Rabbim hepimiz sevinelim die.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah. Allah hep dua ediyorum hepimizi bizide iyi, sağlıklı, huzurlu, hAyırlıı evlatlarla karşılaştırsın.. ve kızlar rahatsızlıklar ne olurssa olsun ettiğimiz duaların hatrına Rabbim vericek inşAllah. ben eşime dedim ki Allah bilir ama bu işin en kötü yanı belki de testlerde bişey çıkmaması neyin üzerine gidilecek belli olmaması.. ama oda değilmiş.. Allah a gönlümüzü bağlayıp bekleyelim, tabi araştırmaları falanda yapalım edelim de bekleyelimde inşAllah Hepimizin yüzü gülecek.. Rabbim gebe olanlarımıza sağlıkla kucaklarımıza almayı, olmayanlarımıza sağlıkla gebe kalıp kucaklarına almayı nasip kısmet etsin inşAllah.
Asli birizim duanı okudum hemde tam sela ve ezan arasında okudum, Rabbim bebek sahibi olabilmen için ne engelin varsa ortadan kaldirsin ve sana hastaneye girmek için cesaret versin ,ve bütün ışlerinde kolaylık sağlasın, bebegın seni hiç bekletmeden en kısa zamanda gelsin inşallah
Kızlarr napıyorsunz ben çok skıldım gün bitmek bilmedi yahuu. Gitsem duş alsam uzansan ne iyi olacak. Ben galiba erken regl olucam öyle hissediyorum belim ağrıyor ve regl olacağım zaman çıkan sivilcem çıktı burnumda ama daha çok erken 17. günüm daha pazartesi falan gelirse normal döngü sınırları içinde olur ancak 21-35 arası normal ya o da tam sınır olur yani. Ama daha yumurtlama günlerim olacaktı benim bugünler hiç yumurtlama akıntısı yok bende ovulasyınu dün yapacaktım unuttum bu akşam yapıcam bakalım nasıl çıkacak 2. çizgi hiç çıkmazsa regl olucam demektir. Çalışma bile yapmadan gelmez ya yumurtlama çok erken oldu ki akıntı falan hiç görmedim ki erken zamanda bir ovu yapmıştım zati çok silikti, ya da büyük ihtimal hiç yumurta byümeden regl olucam belki de yumurtlama günüm yakın ondan belim ağrıyor görücez regl olmazsam çalışmalara devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?