Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam kizlar Hayirli Cuma'lar nasıldınız insallah

Ciğdemcim gözün Aydın kuzum afiyet olsun sana

Zeyneb'in basın sagolsun Rabbim mekanını cennet eylesin. Allah'tan geldik ve yine O'na döndürüleceğiz

Aysecim cok sevindim tatlim hadi gözün Aydın insallah guzel sonuclar alırsın yolun açıldı artık hadi hakkında hayırlısı olsun

Allah'im...
Sen seni anlatan dilleri
Seni anlatan halleri
Ugrunda gecen günleri
Sevginle dolup tasan aydinlik kalpleri ; ihsan eyle...
Ilahi iman verdin ; daim eyle
Ihsan verdin ; kaim eyle...
Bu mesaji okuyan kulunu "Cennetinle, cemalinle müserref eyle"
(Amin)hayirli cumalar

cnm senin adına çok sevindim olumlu şeyler duymuşsun cnm belli olmaz belki kanallara bakıldıktan sonra bir baktın kendiliğinden geldi

çok güzel bi dıuaaa

önümüzdeki pazartesi sali sabah 8de hastahanede terminim var pazartesi konusmaya alinacam
sali günüde ameliyat gerceklesecek
Mesudecigim evet ya Masaallah cok cabuk gelisiyor hersey sanirim mayista asilama olurum ben
Haydi Bismillah. yumurtlamamda sorun yokmus sükür ama sivi yüzünden gidecegi yere gidemiyor spermler bakalim bu sekil olacakmi

cnm senin adına çok sevindim olumlu şeyler duymuşsun cnm belli olmaz belki kanallara bakıldıktan sonra bir baktın kendiliğinden geldi

Insaallah hepimiz olumlu seyler duyacagiz bundan sonra
Allahim bu cuma günün hürmetine sifa isteyenlere sifa, hayirli es isteyenlere hayirli es, hayirli evlatlar isteyenlere hayirli saglikli evlatlar nasip eyle

Ohh ohh masallAh cok guzel gelişmeler var cnm benim Rabbim yüzünü güldürsün insallah sen yapılmadı gerekeni yap Allah'a bırak hayırlısı ile olur insallah Rabbim çıktığın bu yolu basarı ile sonlandirsin insallah

çok güzel bi dıuaaa
Tesekkur ederim tatlim sizler gibi güzelliklere guzel seyler yakışır

RABBİM ;
Sesime cevap veren sensin
Yakarışıma ses veren sensin
çağrıma karşılık veren sensin
Dileklerimi önemseyen sensin
Dualarımı işiten sensin ...
Yokluğum en güzel duamdır ;Varlığımı sana dua eyle.
Suskunluğum en keskin sözümdür; Sözümü sana dair eyle.
Kırık kalbim en iyi yanım;Kalbimi sana yar eyle.
Bu güzel günde dua ile

herkese hayırlı cumalar....

selam kızlar

dün gelemedim pek iyi değildim
duayıda okudum aslında ama yazamadım.
önümüzdeki hafta adanaya gidiyorum inş.
o yüzden önümüzdeki haftayı da okudum..
geçmişi okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..
gül canım 1000 salavatı okudum Allahım kabul etsin..
Allaha emanet olun..

superz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinnn07 / aslı 05.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye 08.04.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
7verengul / k.gül 09.04.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem / çiğdem 10.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / burcu 11.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik

ohhh internetin var artık sık sık beklerizzz

ikizim canım benimmm inşallah herşey yolunda gider herşey eşin ve senin için çok güzel olur inşallahhh
gelişmelerden haberdar edersin bizleriii dualarımız seninleee

ben pek sevinemedim zaten 90 bedendiler, 105 e bağladılar bu gidişle 205 olacak:))):92::92::92::92::92:

ohoo şimdiden böyleyse sen göbek yerine göğüsleri taşımakta zorlanacaksın gibime geliyor bende gebe kalsam da büyüseler diyorum

canım ben sadece rahim filmi çektirdim kanallarım tıkalı çıksaysı o zaman hs/ls yapacaklardı öyle dedi doktorum. Anestezili çektiler bana öyle yapıyorlarmış zaten özelde benim isteğim değildi ama iyi ki öyle olmuş rahim filmi için işte damar yolu açtılar ordan iğne yaptı anestezist uyumuşum anlamadım bile nasıl uykuya daldığımı ayaklarımı bağlıyorlardı en sonra gitmişim uyandığımda dr falan gitmişti kız nasılsın dedi iyiyim dedim daha uyumadan önceki zamandayım sandım ben meğer bitmiş kız bitti dedi ben yok canım başlanmadı ki dedim bak ayakların aşağıda dedi inanamadım çok kolay yani. Bir saatte yattım biraz baş ağrısı yaptı bende o gün o kadar çok rahat edersin anesteziyle canımm inşallah bir problem çıkmaz hemen de aşılamaya geçersiniz.

ayy evet demiştin bak uçmuş gitmiş aklımdan yaa iğne daha etkili canım muhakkak onunla gelişir..

Son düzenleme:

AMİİİNNNN....ALLAH senden bin kere razı olsun...Kurban olurum yaaa bunlar nasıl güzel duygu ifadeleri böylee...bende 1 kere düşük yapıp, arkasından da dış gebelik oldum...yaşadıklarımı inan hatırlamıyorum bile...o kaddar büyük şoklar ki beyin unutmaya çalışıyor...bende bu hafta başı YARADAN ımdan içimdeki bu tarif edilmez hırs için af diledim...dedim ki RABBİM ben ne kadar gerizekalıyım...yahu ben kimim doktorlar kim...sen istemzsen izin vermezsen hiiç bişey olmaazz...eeee benim kendimi bu kadar harap etmeme, çevremdekileri demoralize etmeye, herkesleri üzmeye ne hakkım var...şimdi çoook sakinim...sayenizde ama...vee yine sayenizde bu öğlen zikirmatik aldıım veee YA EVVEL çektim 1.000 tane...HEPİNİZDEN AMA HEPİNİZDEN BU MÜBAREK CUMA YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM MİLYON KERE MİLYON RAZI OLSUN....bana dua kapılarını açtınız...inanın buraya girene kadar neredeyse hiç dua edememiştim...

Asli birizim duanı okudum hemde tam sela ve ezan arasında okudum, Rabbim bebek sahibi olabilmen için ne engelin varsa ortadan kaldirsin ve sana hastaneye girmek için cesaret versin ,ve bütün ışlerinde kolaylık sağlasın, bebegın seni hiç bekletmeden en kısa zamanda gelsin inşallah

Canım bizirizim benim Allah razı olsun canımmmm
Bana ettiğin dualarının daha fazlalarını nasip etsin Rabbim sanaaaa

Kızlarr napıyorsunz ben çok skıldım gün bitmek bilmedi yahuu. Gitsem duş alsam uzansan ne iyi olacak. Ben galiba erken regl olucam öyle hissediyorum belim ağrıyor ve regl olacağım zaman çıkan sivilcem çıktı burnumda ama daha çok erken 17. günüm daha pazartesi falan gelirse normal döngü sınırları içinde olur ancak 21-35 arası normal ya o da tam sınır olur yani. Ama daha yumurtlama günlerim olacaktı benim bugünler hiç yumurtlama akıntısı yok bende ovulasyınu dün yapacaktım unuttum bu akşam yapıcam bakalım nasıl çıkacak 2. çizgi hiç çıkmazsa regl olucam demektir. Çalışma bile yapmadan gelmez ya yumurtlama çok erken oldu ki akıntı falan hiç görmedim ki erken zamanda bir ovu yapmıştım zati çok silikti, ya da büyük ihtimal hiç yumurta byümeden regl olucam belki de yumurtlama günüm yakın ondan belim ağrıyor görücez regl olmazsam çalışmalara devam.

Canım bende günün artık bitmesini istiyorum ve senin gibi duş alıp hemncecikte uyumak istiyorummm
Seda benimde belirtiler başladı göğüslerm çok ağrıyooo yürürken bile svilcelerimde çıktı hafif hafif şu kurtulamadığım ağrılarda başladııı amannn sinirleniyorum böle olunca sende belki yanılıyosundur ovu testini bi yap bakalımmm sonrada çalımaşalara başlayın anacım gün belirlemeyin hastalığın bitince gün aşırı çalışın biz artık bu ay öle yapmaya başladıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…