- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #23.201
AMİİİNNNN....ALLAH senden bin kere razı olsun...Kurban olurum yaaa bunlar nasıl güzel duygu ifadeleri böylee...bende 1 kere düşük yapıp, arkasından da dış gebelik oldum...yaşadıklarımı inan hatırlamıyorum bile...o kaddar büyük şoklar ki beyin unutmaya çalışıyor...bende bu hafta başı YARADAN ımdan içimdeki bu tarif edilmez hırs için af diledim...dedim ki RABBİM ben ne kadar gerizekalıyım...yahu ben kimim doktorlar kim...sen istemzsen izin vermezsen hiiç bişey olmaazz...eeee benim kendimi bu kadar harap etmeme, çevremdekileri demoralize etmeye, herkesleri üzmeye ne hakkım var...şimdi çoook sakinim...sayenizde ama...vee yine sayenizde bu öğlen zikirmatik aldıım veee YA EVVEL çektim 1.000 tane...HEPİNİZDEN AMA HEPİNİZDEN BU MÜBAREK CUMA YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM MİLYON KERE MİLYON RAZI OLSUN....bana dua kapılarını açtınız...inanın buraya girene kadar neredeyse hiç dua edememiştim...
kızlar müsaitliğim yok pek ama iki arada yazıyorum.. çok şükür ikili test temiz çıkmış, üçlü teklif ederse kabul etmicem inşAllah. TSH hormonum yanlız değeri bilmiyorum aam yine düşük çıkmış doktor dedi ki kesin dahiliyeciyle görüşüyorsun ee ben 2 doktora gittim bunula ilgili bu değerle ilaç veremeyiz dediler takip dediler doktorda git yinede konuş diyor araastırma hastanesınden randevu alsam bıde onlar baksalar ee bu seferde bebegı takıp ederler mı yani özel bu konuda daha iyi takip eder mi acaba hiçbişey bilemedim ya, ya nasip
Canım bende günün artık bitmesini istiyorum ve senin gibi duş alıp hemncecikte uyumak istiyorummm
Seda benimde belirtiler başladı göğüslerm çok ağrıyooo yürürken bile svilcelerimde çıktı hafif hafif şu kurtulamadığım ağrılarda başladııı amannn sinirleniyorum böle olunca sende belki yanılıyosundur ovu testini bi yap bakalımmm sonrada çalımaşalara başlayın anacım gün belirlemeyin hastalığın bitince gün aşırı çalışın biz artık bu ay öle yapmaya başladıkkk
kızlar müsaitliğim yok pek ama iki arada yazıyorum.. çok şükür ikili test temiz çıkmış, üçlü teklif ederse kabul etmicem inşAllah. TSH hormonum yanlız değeri bilmiyorum aam yine düşük çıkmış doktor dedi ki kesin dahiliyeciyle görüşüyorsun ee ben 2 doktora gittim bunula ilgili bu değerle ilaç veremeyiz dediler takip dediler doktorda git yinede konuş diyor araastırma hastanesınden randevu alsam bıde onlar baksalar ee bu seferde bebegı takıp ederler mı yani özel bu konuda daha iyi takip eder mi acaba hiçbişey bilemedim ya, ya nasip
herkese hayırlı cumalar....
SAĞOL TATLIM ALLAH RAZI OLSUNN...KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN 20 NİSANA KADAR hayır için 100.000 adet
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..
gülcüm 1000 tane de bana ekle canım
başın saolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
SAĞOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN..selam kızlar
dün gelemedim pek iyi değildim
duayıda okudum aslında ama yazamadım.
önümüzdeki hafta adanaya gidiyorum inş.
o yüzden önümüzdeki haftayı da okudum..
geçmişi okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..
gül canım 1000 salavatı okudum Allahım kabul etsin..
Allaha emanet olun..
superz / ebru 04.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrinnn07 / aslı 05.04.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / bedriye 08.04.2013 pazartesi sağlıklı hamişlik+kolay doğum
7verengul / k.gül 09.04.2013 salı sağlıklı hamişlik+kolay doğum
akyuzcigdem / çiğdem 10.04.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik+kolay doğum
burju82 / burcu 11.04.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
Kuşlarım ben geldimmmm
fakat şuan dikkat ediyorumki geç kalmışım, haliyle herkes işten çıkmış gitmiş...
Yarın doktora gideceğim bildiğiniz gibi, onun merakı içindeyim, dr dan çıkar çıkmaz yazarım topiğe Allah nasibederse.
çok şükür iyiyim hamdolsun, hatta bu sabah ilk defa kustuminsan kusmaya sevinirmiymiş dersiniz, gerçekten sevindim, çünkü kafamda soru işaretleri vardı, acaba bebek duruyormu, acaba yokmu, acaba, acaba, acaba... bu sabahki o işaret bana umut oldu, inşallah yarınki dr muayenesi dönüşümde de sevincim devam eder hayırlısıyla.
öpüyorum herkesi
hayirli cumalar
doktordan geldim kizlar konustuk doktorumla bana esinin spermleri kötü degil bu sekilde hamile kalbilirsin ama sendeki uyuz sividan dolayi zo cünkü spermleri öldürüyor dedi.
bana asilama yapacagiz dedi ama önce hsk/lsk yapilcakmis yani kanallarima bakilacak ve mavi sivi verecekler tüplerin acik olup olmadigini ögrnemek icin yoksa bunu yapmazsak asilama bosa gider dedi. hastaneye yatacam narkoz verecekler. Vallaha kimileri narkozsuz nasil yaptirdi bunu cok merak ediyorum
bendeki gelismeler böyle haaa bide 3asilamaya kadar yolu var yani tutmazsa ondan sonra tüpe gecebiliriz dedi.
veeee en güzelide sigortam asilamanin yüzde 65 karsiliyor sigortayla konus belki biraz daha fazla karsilayabilir dedi cok sevindim böyle iste .
1saat sonra hastaneden randevu alacam bakalim hangi gün laboroskopie olacagim ondan sonra hemen asilamaya geciyoruuuuuuuzzzzz yupppiiiiiiiiiiii
Tesekkur ederim tatlim sizler gibi güzelliklere guzel seyler yakışır
RABBİM ;
Sesime cevap veren sensin
Yakarışıma ses veren sensin
çağrıma karşılık veren sensin
Dileklerimi önemseyen sensin
Dualarımı işiten sensin ...
Yokluğum en güzel duamdır ;Varlığımı sana dua eyle.
Suskunluğum en keskin sözümdür; Sözümü sana dair eyle.
Kırık kalbim en iyi yanım;Kalbimi sana yar eyle.
Bu güzel günde dua ile
kızlar bu aralar abuk subuk rüyalar görüyorum..gözyaşım gözümün ucunda eften püften herşeye ağlıyorum offfffffff iice laçka oldu sinirlerim yaa..(((
Kuşlarım ben geldimmmm
fakat şuan dikkat ediyorumki geç kalmışım, haliyle herkes işten çıkmış gitmiş...
Yarın doktora gideceğim bildiğiniz gibi, onun merakı içindeyim, dr dan çıkar çıkmaz yazarım topiğe Allah nasibederse.
çok şükür iyiyim hamdolsun, hatta bu sabah ilk defa kustuminsan kusmaya sevinirmiymiş dersiniz, gerçekten sevindim, çünkü kafamda soru işaretleri vardı, acaba bebek duruyormu, acaba yokmu, acaba, acaba, acaba... bu sabahki o işaret bana umut oldu, inşallah yarınki dr muayenesi dönüşümde de sevincim devam eder hayırlısıyla.
öpüyorum herkesi
kızlar çok tşk ederim dualarınız için geçmişe şöle bi göz attımda görüyorumki sizden başka hiçkimse beni umursamamışönemsemeyip bi cvp bile yazmamışlar oysa istediğim sadece içinizden gelen bi duaydı kulun kula yaptığı dualar kabul olurmuş....ben hepinizi kendime çok yakın hissettim ve çok sevdim canınız saolsun ..... hepiniz dualarımdasınız ...............gülcüm banada 100 salavat yaz şimdilik...................Zeynep başınız saolsun rabbimden ananene rahmet kalanlarına sabır diliyorum mekanı cennet olsun.......gamze doktora gitmişin bebek iyiymiş çok sevindim rabbim sağlıkla kucağını doldursun.... diğer arkadaşlarım rabbim gönlünüzün muradını versin..... hepinize iyi akşamlar........
kızlar bu aralar abuk subuk rüyalar görüyorum..gözyaşım gözümün ucunda eften püften herşeye ağlıyorum offfffffff iice laçka oldu sinirlerim yaa..(((
Kuşlarım ben geldimmmm
öpüyorum herkesi
Kuşlarım ben geldimmmm
öpüyorum herkesi
hayirli cumalar
doktordan geldim kizlar konustuk doktorumla bana esinin spermleri kötü degil bu sekilde hamile kalbilirsin ama sendeki uyuz sividan dolayi zo cünkü spermleri öldürüyor dedi.
bana asilama yapacagiz dedi ama önce hsk/lsk yapilcakmis yani kanallarima bakilacak ve mavi sivi verecekler tüplerin acik olup olmadigini ögrnemek icin yoksa bunu yapmazsak asilama bosa gider dedi. hastaneye yatacam narkoz verecekler. Vallaha kimileri narkozsuz nasil yaptirdi bunu cok merak ediyorum
bendeki gelismeler böyle haaa bide 3asilamaya kadar yolu var yani tutmazsa ondan sonra tüpe gecebiliriz dedi.
veeee en güzelide sigortam asilamanin yüzde 65 karsiliyor sigortayla konus belki biraz daha fazla karsilayabilir dedi cok sevindim böyle iste .
1saat sonra hastaneden randevu alacam bakalim hangi gün laboroskopie olacagim ondan sonra hemen asilamaya geciyoruuuuuuuzzzzz yupppiiiiiiiiiiii
bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
amin canım sağolasın allah razı olsun..kızlar çok tşk ederim dualarınız için geçmişe şöle bi göz attımda görüyorumki sizden başka hiçkimse beni umursamamışönemsemeyip bi cvp bile yazmamışlar Oysa istediğim sadece içinizden gelen bi duaydı Kulun kula yaptığı dualar kabul olurmuş....ben hepinizi kendime çok yakın hissettim ve çok sevdim canınız saolsun ..... Hepiniz dualarımdasınız ...............gülcüm banada 100 salavat yaz şimdilik...................zeynep başınız saolsun rabbimden ananene rahmet kalanlarına sabır diliyorum mekanı cennet olsun.......gamze doktora gitmişin bebek iyiymiş çok sevindim rabbim sağlıkla kucağını doldursun.... Diğer arkadaşlarım rabbim gönlünüzün muradını versin..... Hepinize iyi akşamlar........
zaten tutamıyorum canım kendimi..çok sevindim canım hadi hayırlısı rabbim en kısa zamanda kuzucuğunu versin kucağına inş
çok güzel dua gercekten
Tatlım hep aynıyız ya hassas oluyo insan bu dönemlerde içini boşalt ağla gitsin
sorma canım ya şimdi hamilelik sonra lohusalık bakalım sonumuz nolcak..canım valla ben kendi adıma sürekli gelemiyorum geldiğim zamanlarda da geçmişin çok az bir bölümüne bakabiliyorum arkadaşlar içinde öyle olmuştur sanıyorum ki burada herkese dua ediliyor mümkün olduğu kadar gözden kaçırmamaya dua etmeye çalışıyoruz herkese. Canın sağolsun öyle düşündüysen bende aşılama yaptırdığım da dua istedim eden olmuştur çeşitli nedenlerden edemeyen de olmuştur burada olmaanda vardır o anda eden de etmeyende ama aklından geçiren herkese teşekkür etmişimdir. Bilerek okumamazlık etmez yani kimse burada onu anlatmak istedim.
Canımm neden öyle oldun ki hamilelik duygusallığı sardı seni sanırım. Biraz kafanı dağıt oyalan yatarke felak nas dualarını oku vesveseden kötü rüyalardan korur canımm benim..
Canımm tabii ki bebeğinde birşey yok orada büyüyüp duruyor bitanem sıkı sıkı tutunacak o annesine. Bulantının da olması seni rahatlatmış. Doktorda güzel haberler verecek inşallah buraya gelemezsen bana mesaj at
ara ara gidip gidip gelio canım ya en ufak şey batıyo bazen..ohhh masallah bende senin gibiydim canım seni çok ii anlıyorum tuvalete gitmeye korkardım çok sıkıntılı günlerdi çok şükür geçti sende yarın çok güzel haberlerle geleceksin meleği annesini çok seviyor
Ayy bende herşeye sinir olup ağlayabiliyorum bu durum beni mutsuz ediyooo
Hadi gözün aydın masallah kuzucuğuna
Canım inş hayırlısıyla hepsi gecer gider ve seninde meleğin seninle olucak inş
amin canım ınsaallah bu arada ismin ne? benım fsh :108 senınkı kaç?amin cnm ben görmedim yazılarını senindemi fsh yüksek kaç çıkıyor tahlilde rabbim hepimize şifalar versin isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun hayırlısıyla......
şöyle anlataım durumumu yaş 20. ve ben 1 sene oncesıne yakın ogrendım bu vaziiyetimi. doktor ömür boyu adet göremezsın artık cocugun olmaz dedı bana yumurtalıkların bıtmıs amh:0.01 yanı 0 yok dedı. ben 4 aya yakın adet gormedım. sonra hıc ılac kullanmadan kendılıgımden adet gordum cok sukur. adetlerımı sonrakı aylar duzensızde olsa hep gordum bı ara cok duzenlı gormeye basladım bu aralar yıne duzensızlesti. ultrosonlarda folikül gözüküyor bende. fsh:108 normalde bır damla dahi adet görmemem gerekiyor. bu fsh ıle. ama Rabbıme cok sukur goruyorum. sen hangi ildesin bilmiyorum. ben istanbul cerrahpaşa tıp fakultesıne gıdıp geliyorum. asistan doktorlar bakıyorlar. bana bir tedavi uygulamadılar. ilgili degillerdi. neden uygulamadıklarını sımdı ogrendım cunku dosyada adet duzensızlıgı dıye gecıyormus cocuk ıstemıyor dıe gozukuyormusum o yuzden ! ne sacma! oysa defalarca cocuk ıstedgmı belırttım. bosu bosuna 1 sene zaman kaybı yasadım. bılıyorsun erken menopozlu hastalarda zaman cok onemlı. ben adet gördüğüm için doktorlar sasırdılar. normal fshsi 70 lerde olan bırı ancak ilaçla görebiliyor.. o yuzden kafamda bır kitlemi var dıe emar ıstedıler cok sukur temız cıktı. genetik tahlıl yaptılar oda temız cıktı. her sey temız cıktı. hala anlam veremıyorlar neden yuksek bu kadar. bu kadar yuksek nasıl aDET GORUYOR DIYORLAR?? Rabbıme zorluk var işte. tek açıklması bu aslında. bu arada en son tahlıllerımde tsh hormonum 5.70 cıktı yani yüksek cıktı. troid ultrosunu yaptılar. tiroidlerimde bir problem var. oyle gozukuyor. şimdilik benden rahım filmi istediler. esımden sperm tahlili. ve acıl ılk fırsatta tup bebek onerdıler. cok az şansım olsada varmış. benım hıkayem bu kadar? ya senn hıkayne nasıl? ıns. yardımcı olmusumdur sana.cnm ben 2274. sayfadaydı galiba yukarıdakileri yazmıştım sana ama görmedin sanırım cvp vermedin bana fsh benimde yüksek ve erken menapoz dedi dr tedavi sürecini ve fsh değerin kaç onu yazarsan sevinirim
bu arada tekrar geçmiş en kısa zamanda kucağın bebişlerle dolsun
sagol canım bnm sen aşılamayı nerde yaptırdın? sende tup bebek dusunuyodun degılmı? ne zaman dusunuyosun? yukarıda bır yazı yazdım onu okuyup bana cevap verımısın yorumunu merak edıyorum. olmadı aynı hastaneye gıdelımm :)))canımm fındıkzade de radyomar varmış orası iyiymiş rahim filmini çok iyi çekiyorlarmış ağrısız oraya gidebilirsin. Yumurta gelişimi olduğuna göre ümit var demektir aşılamaya da tüp ile iğnelerle o yumurta geliştirilip olgunlaştırabilir yani hiçbirşeyin sonu değil tahlilleri yaptır filmi çektir götür doktora o gerekli tedaviyi yapacaktır.Hayırlısı nasılsa öyle olsun canım benimm..
canım 1 ya hap yuttum sonra bttı haplar 400 tl fln vermıstım elbet bır yararı olmustur ama ben farkedemedım. o yuzden dahadta almadım. yararını gorsem ıstersen 5 mılyar olsun gozume gelmez ama pek faydası olmadı herlde. cnm bnde anlamadım Rabbm yardımcımız olsun. elımız kolumuz baglı oyle oturuyoruz off ne zoe bır şey insan olmakcanım fshnin yüksek olması yumurta rezervini düşürüyor senin daha öncede hormonların yüksek çıkmıştı ama adet görüyorsun bence sende çözemedikleri bir şey var yumurtalıkların çalışıyor ama bir şey hormonlarını yükseltiyor olmalı, rahim filmi için korkacak bir şey yok ağrı eşiğin çok düşük değilse dayanabilirsin ben de çok korkmuştum tamam ağrı oluyor ama çok kısa sürüyor dayanılmayacak bir şey değil gecenlerdede sana sormuştum sanırım görmedin mesajımı sen bitkisel bir tedavi görmüyormuydun ben mi yanlış hatırlıyorum bittimi tedavi ve işe yaradımı
cnm senn gebelıgını hayırlamıştım ama sen gormedın herlde herkese cevap yazdın bana yazmadın sana kırıldım haberın olsun . erzuruma taşınmıssın. 1 sene sonra 1 ihitimal tasınma ihtimalım var bnmde oraya sana arkadaş olurum belkii :)) bellimi olur. cnm beyın emarım cekıldı her seeyyy tertemız bılmıyorum cnm yaa aklımda bazı seyler var onlar netleşşin size paylasacagımsanada aynı şeyleri söyliycem..allahın duası olsun..Ama senin durumun kafamı karıştırıyo..sen muhakkak başka bir doktora daha gitmelisin bence..çünkü bu adamın anlamadığı şeyler var ağzıyla söylüyo..ve sana tavsiyem, hormonların yüksek ama durum normal miş gibi gözüküyorsa bir endokrinoloğa veya beyin cerrahiye git..doktorunun anlam veremediği şeyi çözmeye çalış.Allah yardımcınız olsun..
sagolasın cnm bnm agızında dokulen guzel duaların ıcın amınnn dıyorum. sızlerın sayesınde rahım fılmınden korkmuyorum hatta annem anestezılı cekıl dıo bende yok oyle cekılmıycem dıyorum. bosu bosuna anestezı neden alayımkii?demi. radyamor la fındık zade aynmı? aynı degılse ıkısınden bırını dusunuyorum.canım benimm Allah şifa versinn diyerek başlıyorum.. Tümm şifaya ihtiyacı olanları Rabbim hiç birimizin açtığı eli boş çevirmesin..
ben rahim filmi çektirdim fındıkzade de radyomarda hatta 6 ay kadar korkudan çektiremedim sonra gidiyorsun sana önlük giydiriyorlar ondan sonra spekulmu takıyorum rahim ağzın aşağıda uğraşıyorum biraz dedi sonraaa ekrandan izle dedi ilacı veriyorum dedi verdi 1 dk sürdü sanırım benim kapalı olduğu halde tüpüm hiç bişey hissetmedim ama çok araştırmıştım radyomar bu işin en iyisi gerçektende.. 370 tl gibi bi rakam ödedik, dışarıda da heralde 250 tl gibi istiyorlarmış fazlasıyla değer..
ve rahim filmi çektirden sonra 2-3 ay içinde gebelik oluşuyormuş derlerdi, bende kasımda çektirdim ocakta gebe kaldım takdiri ilahi ama işte herşeyi vesile olarak yoruyorsun ya hani.. şimdi fsh ile ilgili sana şunu söylemek istiyorum ben doktora gittim fsh ölçtüler yaklaşık 2 yıl önce hastanenin en yüksek referansı 10 benim 11 çıktı doktor dedi ki yükselişe çıkmış çocuk istiyorsan acele et, bu hormonu araştırdım sonrasında diyor ki beynin ürettiği bir hormon doktoru aradım yani psikolojik olabilir mi dedim olur dedi düşünmemeye çalıştım falan filan hayıtlar falan bidaha da ölçtürmedim Allah sonumuzu hayr etsin ne diyelim.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün şifa versin inşAllah.
ben suan cerrahpada tup bebek ve menopoz klinigine gıdıyorum cnm :)))) Annem cok guldu bu yazına :)) sen neler yazdın bnm hakkımda dıyorMERVECIM canım daha geçen gün Elifle senin kulaklarını cınlattık, onunda seninle aynı sorunu var, bence kadın doğumdan ziyade hormonlarınla ilgili bir bölüme git, bide burda topikte okumuştun, birisi hayıt suyu ile fsh dengelemiş, bir araştır istersen, annenide götür doktora giderken o ağızlarının payını veriyor, istersen senin içinde toplu dua günü yaparız canım, uzun zamandır gelmiyorsun, gel yaz ne oldu ne bitti,birbirimize destek verelim aklına kötü şeyeler getirme
cnm devlet hastaneleri cok geçe randevu vermıyorlarmı?? sen ne zaman snra cekıldın?öncelikle duana kocaman bir amin diyorum mervecim ..Diğer arkadaşlarında dediği gibi sadece kadın doğum değil bir beyin cerrahi falanda gözük kadın doğumcuda ne yapacağını bilmiyor şuanda besbelli...hormonlara bakan bölüme git...Rahim filminide git bakırköy sadi konukta çektir hiçte korkma korkulacak hiç bişey yok ...Kadın doğum 2(infertilitede) Murat ekin var çok iyi bir doktor asistanları bakıyor ama hocadan bilgi alıyorlar...Muayanede ne kadar ters gözükselerde rahimde histereskopide çok yardımcı oluyorlar hiç korkma .Özele boşu boşuna para verme..
evet malesef dogru.......... duymazsın cunku bu uçuk bir değer. tek umudum ettgım dualar cnmm bılyrmkı karsılıksız kalmayacak bu ımtıhan rabbım gunahlarımız affetsınz demekkı bır yerlerde yanlıs yaptık. Allah verseydı nımetını dha cok gaflete düşecektik belliki.......canım emar ve genetik temiz çıkmış şükür ki. Fsh 108 mi doğru mu yazdın hiç böyle değer duymadım. Fsh çok çok yüksek yani referans değerleri hastanedne hastaneye değişiyor tabii. Yanii regl olacaksan yumurta gelişir regl deidğimiz şey zaten döllenmeyen yumurtanın atılmasıdır ne zaman ki yumurta hiç kalmaz rezerv tamamen biter ancak o zaman regl olmayız. Doktorlar tüm tahliller çıkınca elbet mantıklı bir yorum yapacaklardır canım sabret ve bekle hala umudun var yumurta olduğu sürece.
cnm bende fındıkzade yada radyomarı dusunuyorumsedacım siz yanlış anlamışşsınız.ameliyatta miyom temizlenecek,kist alınacak+tüplerim alınacak.dolayısıyla benim doğal yolla olma ihtimalim %0 olacak.
MERVE cim ben 2 kere çektirdim.2 . yi bende fındıkzadede çektirdim.kesinlikle orda çektir.hem canın yanmıyor hem 10 dk sonra raporunu veriyorlar ama daha önemlisi onların cihazı daha farklı.birkaç yönden görebiliyorlar yani hata ihtimali kalmıyor.gidince anlarsın zaten.ben 2012 mayısında 300tl ye çektirdim.ama doktorumun önerisi ile gittim.anlaşmaları varmış umut tüp bebekle onun için indirim yaptık demişti.normalde ne kadardır bilemiyorum.ama kart geçiyor :)
bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?