Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar müsaitliğim yok pek ama iki arada yazıyorum.. çok şükür ikili test temiz çıkmış, üçlü teklif ederse kabul etmicem inşAllah. TSH hormonum yanlız değeri bilmiyorum aam yine düşük çıkmış doktor dedi ki kesin dahiliyeciyle görüşüyorsun ee ben 2 doktora gittim bunula ilgili bu değerle ilaç veremeyiz dediler takip dediler doktorda git yinede konuş diyor araastırma hastanesınden randevu alsam bıde onlar baksalar ee bu seferde bebegı takıp ederler mı yani özel bu konuda daha iyi takip eder mi acaba hiçbişey bilemedim ya, ya nasip

canım benim ya, inan bende seninle aynı durumdaydım bana burası dua kapılarını açtı.. buradakilerde gönül kapılarını açtılar.. iyi ki bulmuşum bu topiği diyorum çokca içimden, topiği açandan da katkı sağlayan arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun.. Ya evvel çek bak yaseminle gülden son 4. turlarında öğrendiler gebe olduklarını hayırlısıyla inşAllah. Ama bende gebeliğimi öğrenmeden önce başlamıştım sanada tavsiye olsun selavatda getir gün içinde kısmetse dileğin olucak inşAllah. Yarabbim. PEygamber efendimizi araya koyarak dileyelim bol selavatlarla inşAllah..

gözün aydın bediş, 2li test temiz çıkmış inşallah 3lüye gerek kalmaz zaten baktırsanda bir şey değişmez İnşallah sağlıkla gelir bebişin

valla anlamadım bende daha yumurtlama akıntısı yok geç oluyorum regl zaten de. Belm ağrıyınca inceden ve sivilce de çıkınca tamam dedim ama daha çok çok erken böyle gelse ee ne zaman yumurtlama oldu o zaman daha önceden de akıntı gelmedi ovu silikti olmadı dicem yumurtlama o zaman erken regl oldu dicem ara kanama gibi ama olmadığı sürece çalışmalara devam tabii.

canımm gözün aydın bence de üçlüye grek yok ben de ikili temiz çıkarsa üçlü yaptırmıcam. Sen araştırma hastanesine git bence baksınlar madem dr git dedi.

KUTLU DOĞUM HAFTASI İÇİN MAYIS SONUNA KADAR hayır için 100.000 adet

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA VENEBİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED çekilmesi gerekiyomuş
çekmek isteyenler ne kadar çekerse kardır.. çekince bana kaç adet çektiğini MESAJLA atabilirler mi..şimdiden ALLAH RAZI OLSUN..
RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN..

BEN : 5500 ADET
ASLI : 4000 ADET
GÜLDEN : 100O ADET
TUBA : 1000 ADET
ÇİĞDEM:1000 ADET
NARTANESİ(AYŞE): 1000 ADET
BURJU : 1000 ADET
SEDA : 1000 ADET
BEDRİYE: 1000 ADET
AYLİN : 1000 ADET

BİRCAN : 1000 ADET
ZEYNEP: 1000 ADET
ÖZLEM : 700 ADET

TÜMAY : 500 ADET
YASEMİN : 100 ADET
MERVE : 100 ADET
MESUDE : 100 ADET

KIZLAR DAHA OKUYAN - OKUMAK İSTEYEN YAZMADIĞIM VARSA BANA MESAJ ATSIN...

kızlar bu aralar abuk subuk rüyalar görüyorum..gözyaşım gözümün ucunda eften püften herşeye ağlıyorum offfffffff iice laçka oldu sinirlerim yaa..(((

Kuşlarım ben geldimmmm
fakat şuan dikkat ediyorumki geç kalmışım, haliyle herkes işten çıkmış gitmiş...
Yarın doktora gideceğim bildiğiniz gibi, onun merakı içindeyim, dr dan çıkar çıkmaz yazarım topiğe Allah nasibederse.
çok şükür iyiyim hamdolsun, hatta bu sabah ilk defa kustum insan kusmaya sevinirmiymiş dersiniz, gerçekten sevindim, çünkü kafamda soru işaretleri vardı, acaba bebek duruyormu, acaba yokmu, acaba, acaba, acaba... bu sabahki o işaret bana umut oldu, inşallah yarınki dr muayenesi dönüşümde de sevincim devam eder hayırlısıyla.
öpüyorum herkesi

Ohhh masallah yarinda insallah guzel haber alirsin bol su ic kuzum

kızlar çok tşk ederim dualarınız için geçmişe şöle bi göz attımda görüyorumki sizden başka hiçkimse beni umursamamış önemsemeyip bi cvp bile yazmamışlar oysa istediğim sadece içinizden gelen bi duaydı kulun kula yaptığı dualar kabul olurmuş....ben hepinizi kendime çok yakın hissettim ve çok sevdim canınız saolsun ..... hepiniz dualarımdasınız ...............gülcüm banada 100 salavat yaz şimdilik...................Zeynep başınız saolsun rabbimden ananene rahmet kalanlarına sabır diliyorum mekanı cennet olsun.......gamze doktora gitmişin bebek iyiymiş çok sevindim rabbim sağlıkla kucağını doldursun.... diğer arkadaşlarım rabbim gönlünüzün muradını versin..... hepinize iyi akşamlar........

çok sevindim canım hadi hayırlısı rabbim en kısa zamanda kuzucuğunu versin kucağına inş

çok güzel dua gercekten
kızlar bu aralar abuk subuk rüyalar görüyorum..gözyaşım gözümün ucunda eften püften herşeye ağlıyorum offfffffff iice laçka oldu sinirlerim yaa..(((

tatlım hep aynıyız ya hassas oluyo insan bu dönemlerde içini boşalt ağla gitsin

hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımmmmmmm

canım valla ben kendi adıma sürekli gelemiyorum geldiğim zamanlarda da geçmişin çok az bir bölümüne bakabiliyorum arkadaşlar içinde öyle olmuştur sanıyorum ki burada herkese dua ediliyor mümkün olduğu kadar gözden kaçırmamaya dua etmeye çalışıyoruz herkese. Canın sağolsun öyle düşündüysen bende aşılama yaptırdığım da dua istedim eden olmuştur çeşitli nedenlerden edemeyen de olmuştur burada olmaanda vardır o anda eden de etmeyende ama aklından geçiren herkese teşekkür etmişimdir. Bilerek okumamazlık etmez yani kimse burada onu anlatmak istedim.

Canımm neden öyle oldun ki hamilelik duygusallığı sardı seni sanırım. Biraz kafanı dağıt oyalan yatarke felak nas dualarını oku vesveseden kötü rüyalardan korur canımm benim..

Canımm tabii ki bebeğinde birşey yok orada büyüyüp duruyor bitanem sıkı sıkı tutunacak o annesine. Bulantının da olması seni rahatlatmış. Doktorda güzel haberler verecek inşallah buraya gelemezsen bana mesaj at

Kızlar ben erken regl olucam yine diye korkmuştum yaa ovulasyon yaptım zaten yapacaktım yumurtlamaya bakmak için neyse ki ikinci çizgim baya koyu çıktı sanırım bel ağrılarım yumurtlama olacağı için gerçi hala yumurtlama akıntı yok ama çalışmalar başlıyor yarın sabah start vericez sabah daha iyi oluyormuş yaa hayırlısı bakalımm birkaç ayda böyle deneyelim normal yolla çok zormuş bizim ama Rabbim büyüktür.

Son düzenleme:

ohhh masallah bende senin gibiydim canım seni çok ii anlıyorum tuvalete gitmeye korkardım çok sıkıntılı günlerdi çok şükür geçti sende yarın çok güzel haberlerle geleceksin meleği annesini çok seviyor

ayy bende herşeye sinir olup ağlayabiliyorum bu durum beni mutsuz ediyooo

hadi gözün aydın masallah kuzucuğuna

canım inş hayırlısıyla hepsi gecer gider ve seninde meleğin seninle olucak inş

bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar

zakkumx kullanıcısından alıntı
bugün anneannnemi kaybettik.dünkü doktor faciasından sonra tuz biber oldu.hiç iyi değilim.bi kaç gün kafamı toplayıncaya kadar topiğede gelmicem.ama duaları okurum inşallah.bilgilerinize.iyi akşamlar

canım başınız sağolsun allah sabırlar versin

amin canım sağolasın allah razı olsun..
zaten tutamıyorum canım kendimi..
sorma canım ya şimdi hamilelik sonra lohusalık bakalım sonumuz nolcak..
ara ara gidip gidip gelio canım ya en ufak şey batıyo bazen..

İyi akşamlar hanımlar. 2 gündür sabahtan 5e kadar hastanelerde ordan oraya koşuşturmaktan öyle bitkin öyle yorgun düştüm ki anlatamam... yol yürümekten ayaklarım şişti. istanbul trafiği malumunuz ve ustelık sıcak cabası.. eve 4 gıbı geldım ve kendımı yataga attım kımseyle konusmaya bıle mecalim kalmamış. şimdi geçmişe baktım ayrıntılı cevap yazıcam.bu arada doktor bana acıl tup bebek onerdi. sımdıye kadar neden oyaladınız dedım bana verdıklerı cevap dosyanda cocuk ıstıyor dıe belırtılmemiş ondan! tövbe tövbe!!! kac defa soyledeıkk oysakııı okdar zaman bosa gıttı. bna kendı hastanelerı yanı cerrah pasa tıp fakultesı tup bebek merkezlerını önerdı? sizce hangısıne gıtmelıyım?? 29 mayısmı? arastırma devlet hastanesımı? yoksa memorıal hastanesımı? ben 23 yasından kucuk oldgm ıcın ucretlı. birde kızlar benım yumurtalarım ılacsız kendılıgınden 11 mm gelişmiş. sizce guzel bır sonuc degılmı? aşılama veya kucuk bır yumruta gelıstırıcı bır ıgneyle bu iş halolmazmı???
amin cnm ben görmedim yazılarını senindemi fsh yüksek kaç çıkıyor tahlilde rabbim hepimize şifalar versin isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun hayırlısıyla......
amin canım ınsaallah bu arada ismin ne? benım fsh :108 senınkı kaç?

şöyle anlataım durumumu yaş 20. ve ben 1 sene oncesıne yakın ogrendım bu vaziiyetimi. doktor ömür boyu adet göremezsın artık cocugun olmaz dedı bana yumurtalıkların bıtmıs amh:0.01 yanı 0 yok dedı. ben 4 aya yakın adet gormedım. sonra hıc ılac kullanmadan kendılıgımden adet gordum cok sukur. adetlerımı sonrakı aylar duzensızde olsa hep gordum bı ara cok duzenlı gormeye basladım bu aralar yıne duzensızlesti. ultrosonlarda folikül gözüküyor bende. fsh:108 normalde bır damla dahi adet görmemem gerekiyor. bu fsh ıle. ama Rabbıme cok sukur goruyorum. sen hangi ildesin bilmiyorum. ben istanbul cerrahpaşa tıp fakultesıne gıdıp geliyorum. asistan doktorlar bakıyorlar. bana bir tedavi uygulamadılar. ilgili degillerdi. neden uygulamadıklarını sımdı ogrendım cunku dosyada adet duzensızlıgı dıye gecıyormus cocuk ıstemıyor dıe gozukuyormusum o yuzden ! ne sacma! oysa defalarca cocuk ıstedgmı belırttım. bosu bosuna 1 sene zaman kaybı yasadım. bılıyorsun erken menopozlu hastalarda zaman cok onemlı. ben adet gördüğüm için doktorlar sasırdılar. normal fshsi 70 lerde olan bırı ancak ilaçla görebiliyor.. o yuzden kafamda bır kitlemi var dıe emar ıstedıler cok sukur temız cıktı. genetik tahlıl yaptılar oda temız cıktı. her sey temız cıktı. hala anlam veremıyorlar neden yuksek bu kadar. bu kadar yuksek nasıl aDET GORUYOR DIYORLAR?? Rabbıme zorluk var işte. tek açıklması bu aslında. bu arada en son tahlıllerımde tsh hormonum 5.70 cıktı yani yüksek cıktı. troid ultrosunu yaptılar. tiroidlerimde bir problem var. oyle gozukuyor. şimdilik benden rahım filmi istediler. esımden sperm tahlili. ve acıl ılk fırsatta tup bebek onerdıler. cok az şansım olsada varmış. benım hıkayem bu kadar? ya senn hıkayne nasıl? ıns. yardımcı olmusumdur sana.

sagol canım bnm sen aşılamayı nerde yaptırdın? sende tup bebek dusunuyodun degılmı? ne zaman dusunuyosun? yukarıda bır yazı yazdım onu okuyup bana cevap verımısın yorumunu merak edıyorum. olmadı aynı hastaneye gıdelımm :)))

canım 1 ya hap yuttum sonra bttı haplar 400 tl fln vermıstım elbet bır yararı olmustur ama ben farkedemedım. o yuzden dahadta almadım. yararını gorsem ıstersen 5 mılyar olsun gozume gelmez ama pek faydası olmadı herlde. cnm bnde anlamadım Rabbm yardımcımız olsun. elımız kolumuz baglı oyle oturuyoruz off ne zoe bır şey insan olmak

cnm senn gebelıgını hayırlamıştım ama sen gormedın herlde herkese cevap yazdın bana yazmadın sana kırıldım haberın olsun . erzuruma taşınmıssın. 1 sene sonra 1 ihitimal tasınma ihtimalım var bnmde oraya sana arkadaş olurum belkii :)) bellimi olur. cnm beyın emarım cekıldı her seeyyy tertemız bılmıyorum cnm yaa aklımda bazı seyler var onlar netleşşin size paylasacagım
sagolasın cnm bnm agızında dokulen guzel duaların ıcın amınnn dıyorum. sızlerın sayesınde rahım fılmınden korkmuyorum hatta annem anestezılı cekıl dıo bende yok oyle cekılmıycem dıyorum. bosu bosuna anestezı neden alayımkii?demi. radyamor la fındık zade aynmı? aynı degılse ıkısınden bırını dusunuyorum.
ben suan cerrahpada tup bebek ve menopoz klinigine gıdıyorum cnm :)))) Annem cok guldu bu yazına :)) sen neler yazdın bnm hakkımda dıyor Sagolasın burcucum. tesekkur ederım bnm evımde netim yok annemlere gelınce yazıyorum sıze. yoksa sızle konsmaktan cok mutlu oluyorum. BNde sureklı yazmak ısıtoyrum ama musaıt olamıyorum (( telden de bazen gırıyorum ama yazı yazmak kanser edıyor ınsanı o yuzdne sadce okuyorum yazılarınzı.

cnm devlet hastaneleri cok geçe randevu vermıyorlarmı?? sen ne zaman snra cekıldın?

evet malesef dogru.......... duymazsın cunku bu uçuk bir değer. tek umudum ettgım dualar cnmm bılyrmkı karsılıksız kalmayacak bu ımtıhan rabbım gunahlarımız affetsınz demekkı bır yerlerde yanlıs yaptık. Allah verseydı nımetını dha cok gaflete düşecektik belliki.......

cnm bende fındıkzade yada radyomarı dusunuyorum

Allah rahmet eylesın. mekanını ceent etsın. basınsagolsun cnm. Ölüm Allahın emri. kendını cok yıpratma dua et. biz inanclı ınsanlarız

İyi akşamlar başım çok ağrıyor okuyamıyprum pek geçmişi nasılsınız? Ne var ne yok ? Zeynepin babaannesi ölmüş sanırım tam bakamadım Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…